Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For nogle år siden havde jeg en super fræk oplevelse som har inspireret mig til at skrive denne novelle. Grundlæggende er historien baseret på den virkelige oplevelse jeg havde, men er på nogle punkter let omskrevet eller der er tilført lidt ekstra "krydderi"
Jeg håber i kan lide den og måske lader jer inspirere ;-)

Første del:

Endelig var det blevet lørdag morgen, og den danske sommer viste sig heldigvis fra den pæne side. Hvis dagens udflugt skulle blive en succes ville godt vejr være et absolut plus.
Jeg var vågnet lidt tidligt (som sædvanligt) og pikken var stor og hård som den ofte er om morgenen. I dag måtte den dog undvære morgenspilleren da den forhåbentlig ville komme på arbejde senere på dagen.
Via en kontaktannonce på Gul & Gratis havde jeg fået kontakt med en fræk pige og vi havde sms'et en del for at få dagens aftale på plads. På en måde var jeg i tvivl om aftalen overhovedet ville blive realitet. Det var meget sandsynligt at hun slet ikke ville dukke op, eller det på anden måde ville blive en fiasko. Sæt nu hun viser sig at være en mand, eller noget helt andet end hun har udgivet sig for at være...
I sms'erne havde hun givet udtryk for at være en veldrejet frækkert der ikke kunne få nok sex. Hun var villig til at gøre næsten hvad som helst for at få en fræk oplevelse og mærke en god pik. Det lød næsten for godt til at være sandt, og meget talte for at hun ville være fake, men et eller andet gjorde dog at jeg havde en god fornemmelse. Tankerne om hvad dagen kunne bringe hvis jeg var heldig gjorde det lidt svært at få pikken til at lægge sig, men den måtte vente og jeg måtte hellere komme ud i badet for at gøre mig klar til afgang.
Senere var jeg på vej, lidt i god tid, men jeg havde et par steder jeg ville køre forbi på vejen for lige at tjekke omgivelserne og mulighederne.
Vores aftale var egentlig ret enkel. Vi skulle mødes på en p-plads ved motorvejen små 20 km fra hvor jeg bor. Jeg skulle samle hende op, og det skulle være op til mig hvor og hvordan vi skulle hygge os. Hun ønskede ikke at vide hvad der skulle ske, bare hun var sikker på at det ville blive frækt...
Da jeg nærmede mig mødestedet, tikkede der en sms ind på telefonen der sad i holderen. Jeg kunne se det var fra hende men ikke hvad hun skrev. Nu må hun fandme ikke aflyse. Jeg trak ind til siden for at læse beskeden: "Holder i grøn bil længst til venstre. Er våd og liderlig. Kom og hent mig" - En klar besked som jo nok var til at efterkomme...
Med en blanding af spænding og sommerfugle i maven trillede jeg ind på pladsen, og spottede hurtigt bilen hun havde beskrevet. Jeg parkerede bag den, men på modsatte side af pladsen, og gik langsomt over til bilen mens jeg fik rettet lidt på tøjet som nøje udvalgt. Løst og nemt at komme af/i ligesom den kjole jeg havde foreslået hun skulle have på.
Jeg gik tøvende op på siden af bilen, spændt på hvad der ventede mig. I bilen sad en nydelig kvinde, med lyst halvlangt hår og umiddelbart nok lidt ældre end jeg havde forventet. Det skulle vise sig senere at den lidt højere alder måske netop var en fordel. Hendes øjne var tildækket med en slags maske, så hun ikke kunne se, hvilket understregede nødvendigheden af at "blive hentet", og det gjorde hele situationen ekstra fræk. Jeg bankede let på ruden, hun åbnede døren og jeg sagde kort til hende at det vist var os der havde en aftale om noget frækt.
Hun bekræftede kort og steg ud af bilen, iklædt en let sommerkjole der på samme tid dækkede men også fremhævede hendes former. Wow, det her tegnede godt...
Hun rakte ud efter mig, fik fat i min arm, og trak mig uden tøven ind til sig, så hun kunne mærke mig nu hun ikke kunne se. Jeg lagde armene om hende og mærkede hendes krop og dejlige fyldige former tæt ind til mig. Hun var ikke slank, men heller ikke tyk. Frodig vil nok være det rigtige udtryk og da jeg godt kan lide piger med former gik det straks i pikken som voksede af vellyst og forventning.
Hun hviskede stille i mit øre "Jeg kan fornemme at jeg er godkendt" mens hendes hånd gled ned over min krop, ind bag buksekanten, videre ned og greb forsigtigt fat om min nu store og hårde pik, hvorefter hun fortsatte "Mmmm, den glæder jeg mig til at mærke"
Hun trykkede sig ind til mig, vores læber fandt hinanden i et langt dybt kys, hvorefter hun blidt sagde "Pas godt på mig og vær god ved mig, så får du en oplevelse du aldrig vil glemme".
Jeg var total tændt, og pikken var så klar at jeg virkelig skulle beherske mig for ikke bare at kneppe hende henover bilen så jeg kunne få taget trykket.
Jeg koncentrerede mig, skubbede let kjolens stroppe ud over hendes skuldre, så den faldt lidt ned og afslørede en stropløs BH der løftede og fremhævede brysterne. "Den her har vi vist ikke brug for" sagde jeg stille hvorefter jeg løsnede og fjernede BH'en så et par flotte naturlige bryster kom til syne. En god håndfuld og let strittende brystvorter der indbød til leg. Jeg kunne mærke det gibbede i hende og hun stønnede lidt da jeg lod hånden løfte det ene bryst og nappede forsigtigt i brystvorten med læberne. Tilfreds trak jeg hendes kjole op på plads igen, trak hende ind til mig, mens jeg lod hænderne glide ned over lænden og videre ned hvor jeg en smule overrasket kunne konstatere at der ikke var nogen trusser under kjolen. Jeg greb godt fat om hendes røv med den ene hånd, og lod den anden glide ned på hendes lår og ind under kjolekanten. Fortsatte med fingrene op ad inderlåret indtil de ramte et par fugtige skamlæber, hvilket nærmest fik hende til at give et lille spjæt. Jeg lod fingerne glide op imellem skamlæberne, og førte forsigtigt et par fingre helt op i hendes drivende våde fisse, hvorefter jeg tog hånden op til hendes mund, rørte hendes læber og lod hende slikke mine fingre rene for hendes egne safter.
Hun små-stønnede nu endnu mere og vi var begge tydeligvis hamrende liderlige og længtes efter mere.
Vi stod stadig på p-pladsen op ad hendes bil og jeg kunne fornemme lidt nysgerrige blikke fra nogle af de andre bilister der holdt i nærheden, ikke det fedeste sted til at fortsætte legen. Derfor tog jeg hende i hånden, sagde til hende "kom, lad os tage afsted på eventyr". Hun havde stadig bind for øjnene så jeg måtte guide hende over til min bil hvor jeg fik hende placeret på passagersædet.
Jeg satte mig ind bag rattet, og mens vi kørte ud fra p-pladsen på vej til næste stop mærkede jeg hendes hænder åbne mine bukser og fornemmede min pik blive omsluttet af hendes fugtige mund....

Fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.