BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er lørdag, midt i juni mdr. Jeg har været en tur på udsalg i en trælast, som ligger godt 50 km fra hvor jeg bor. Er i super humør, og har ikke travlt med at komme hjem, så kører og nyder den dejlige natur.

Ca. halvvejs hjemme, kører jeg forbi et område, hvor der har været gravet brunkul i tidernes morgen, og her er der en del søer omkranset af skov, og vild flot natur. Der er et skilt ind til en rasteplads, hvor man kan holde, og nyde udsigten ud over området og søerne.

SEX I DAG?

Jeg drejer ind på pladsen, og holder der som den eneste bil. Ruller vinduet ned, og nyder duften af frisk natur og skov. Da det er en ganske lun dag, med ca. 20-22 grader, og en del sol, stiger jeg ud af bilen, og får lyst til at gå en lille tur på de stier, der er rundt ved søerne. Efter omkring 15-20 min, når jeg op på en lille forhøjning, med skøn udsigt over en af de mange søer, men som ligger ret skjult af de træer der er rundt om forhøjningen.

Da jeg er blevet ret tissetrængende, stiller jeg mig lidt tættere på kanten, lyner ned, og tager fyren ud i det fri.

Mens jeg lader strålen springe ud over kanten, og beundre det smukke syn af omgivelserne, falder jeg lidt i staver, og kommer til at tænke på sidst jeg var inde på G6N, hvor jeg chattede med en super fræk og dejlig kvinde, og på hvor dejlig en spiller jeg havde fået mens vi chattede. Tankerne gør, at der kommer liv i pikken, og strålen stiger mere og mere op mod himlen.

Da jeg er færdig, lader jeg hånden trykke og nusse lidt på pikken, hvilket ikke gør den mindre….snart står den stor og flot lige op i luften. Mit tag i pikken bliver lidt hårdere, og jeg kan mærke hvor liderlig jeg bliver af det.

Jeg kigger mig hurtigt omkring, men kan ikke se nogen, og ingen ville kunne se mig fra den anden side af søen…jeg tænker, fuck det, -jeg er vist nød til at få taget trykket-, så jeg begynder at spille pikken lige så stille, i rolige seje træk….op og ned…op og ned. Jeg løsner bukserne mere, og lader nosserne komme med helt ud i det fri. Mens jeg onanere med den ene hånd, nulre den anden mine nosser…..det er vildt dejligt og ret så frækt at stå her i det fri, med pikken i hånden, og bare nyde min egen leg…..Jeg lukker øjnene, og nyder det. Normalt kan jeg komme ret hurtigt, når jeg onanerer, men i dag vil jeg tage mig god tid…mærke brisen på min pik, mens hånden glider op og ned. Jeg er nu så liderlig, at der er begyndt at komme lidt precum på pikhovedet…..jeg klemmer et par dråber frem, og tager med den anden hånd en finger ned til det fugtige og klistrede cum…lader fingeren komme op til munden, og smager lidt på det. Resten bruger jeg til at massere pikhovedet med, så det bliver helt glinsende og fingrene glider meget lettere over pikhovedet.

Jeg ved ikke hvor længe jeg har stået med pikken i hånden, men jeg kan mærke, at jeg kommer tættere og tættere på min skønne belønning…en dejlig udløsning. Mine bevægelser bliver lidt fastere, og en smule hurtigere….op og ned...op og ned…op...ned….Pludselig kan jeg høre noget pusle 4-5 meter fra mig, og kigger i den retning….Jeg får et mindre chok, for her står en kvinde på omkring de 30 år, og kigger mig lige i øjnene. Jeg prøver febrilsk at få min pik ind i bukserne, men det er en ret umulig opgave så stor som den er lige nu. Jeg kigger undskyldende på hende, og fremstammer..”øhhh,,,undskyld, troede jeg var alene”.

Jeg kigger lidt grundigere på hende, og kan se, at hun har ret så røde kinder, og at hun bider sig selv i underlæben, mens hendes ene hånd kærtegner sit bryst uden på den tynde sommerkjole. Det er en skøn blomstret kjole, hvor man kan skimte hendes kropsbygning gennem stoffet. Hun er en skøn frodig pige, med gode former både fortil og bagtil.

Jeg kan se i hendes øjne og høre på hendes åndedræt, at hun har stået der et stykke tid, og nydt mit lille show, så jeg bliver modig, og trækker igen min pik helt frem i det fri, og kører blidt op og ned, men jeg kigger hende direkte i øjnene…dem kan jeg dog ikke fange, for de stirrer intenst på min pik.

I stedet begynder jeg at nyde synet af hende, og kan se at hun bliver mere og mere tændt. Hænderne krammer de fyldige bryster mere og hårdere, og der kommer små suk fra hende.

Jeg kan se gennem kjolen, at vorterne er meget hårde nu. Hun lader den ene hånd komme op til munden, og fugter et par fingre…nu fanger vi hinandens øjne, og hun smiler sødt og meget frækt til mig, mens hendes tunge leger med hendes fingre….hånden finder vej ned i hendes udskæring på kjolen, og ind under Bh’en, så det ene bryst kommer ud…nu kan hun rigtig lege med de fugtige fingre på den hårde vorte, og hendes suk er højre. Hun kan se jeg nyder hendes leg, og hun bliver modigere…den hånd der ikke leger med hendes stive vorte, glider ned over hendes mave…om på hofterne…..hun drejer sig en smule, så hendes skønne røv kommer mere til syne…hånden tager nu fat i den korte kjole, og trækker meget langsomt og meget sexet kjolen op over hendes baller. Frem kommer en helt fantastisk røv, som kun er pakket ind i en lille hvid g-streng, så der er udsigt til de dejlige fyldige runde baller…uhmmmm…..Ballerne er nu helt frie, og hun begynder at kærtegne dem…først blidt, men hurtigt mere intenst, og liderligt.

Min pik er vildt følsom nu, og mine tag er ikke helt så hårde, for så ville jeg komme med det samme, og det her vil jeg nyde så meget som muligt.

Pigen vender sig nu helt om, så hun står med røven til…. meget langsomt tager hun fat i sin g-streng, og trækker dem langsomt ned over ballerne…ned over lårene og ned til anklerne, hvor hun lader dem ligge, mens kjolen stadig hænger lidt oppe på ryggen, så jeg har fuldt udsyn til den frække revne der kommer til syne.

Fuck hvor er hun vild fræk, denne fremmede skønne kvinde.

Hun lader hænderne lege med ballerne, trækker dem lidt fra hinanden, så jeg kan se lige op i hendes våde fisse. Den er glatbarberet, og med nogle dejlige fyldige skamlæber…jeg kan se, når hun spreder ballerne, at der er fugtig mellem læberne….lækker lyserød, og meget fristende…

Hun lader den ene hånd dykke ind under maven, og om til fissen…lader forsigtig en finger køre uden på skamlæberne….helt om til den stramme hul, og tilbage igen…langefingeren trykke lidt på, og kommer en smule ind i det våde dyb…..hun sukker højt af vellyst.

Jeg er ved at gå til over dette skønne syn….jeg elsker denne udsigt, og min pik hungre efter at mærke den våde varme grotte.

Hendes leg med fissen bliver mere og mere intens, og hun stønner højlydt….hun drejer hovedet, og kigger mig dybt i øjnene, og mens hun spreder fissen godt ud, nikker hun til mig, som tegn på at kommer nærmere.

Jeg nærmer mig hende langsomt, mens jeg leger med pikken, som nu er så hård og spændt som den aldrig har været før…min liderlighed er ved at være så vild, så alt omkring mig er væk, ud over denne frække tøs….hendes skønne røv og våde indbydende fisse.

Da jeg står lige bag hende, rækker jeg en hånd frem, og lader fingrene lege let med ballerne, og jeg kan se og mærke, at hun helt gyser ved min berøring. Hun bukker sig længere ned, så hun kan nå om til min pik gennem hendes egen ben….hun tager hårdt om den, og trækker mig tættere på, så pikhovedet nu kun er få cm fra hendes våde åbning…hun lader hånden køre frem og tilbage med et hårdt greb, og nu er det mig der stønner af vellyst….fuck det her er for dejligt…jeg skubber 2-3 cm frem, så pikhovedet rammer den våde fisse, mærker hvor varm og våd hun er….1-2 cm mere, så hovedet lige er indenfor….hun har stadig hånden på min pik, og kører den rundt i åbningen, mens hun stønner højt, ”Åhhhh…”…Jeg kan ikke holde mig fra denne lækre tøs mere, og hamrer min meget stive pik hårdt i bund…er næsten ved at vælte hende, da alt mit begær kommer ud…tager fat om hofterne, og pumper nu regelmæssigt pikken ind i den meget våde fisse. Jeg kan mærke, hvor meget hun nyder det, og hvordan hun arbejder med på mine bevægelser, så hun presser sig mod mig, når jeg jager pikken i bund.

Der her føles sååååå skønt, og jeg tror aldrig ,jeg har været så liderlig og hele min krop føles som om den er ved at sprænges….det hele er så lækkert og intenst.

Jeg læner mig lidt frem, og tager hænderne om til hendes skønne store bryster, hvor den ene stadig er udenfor kjolen, mens den anden stadig er bag det tynde stof…på den der er ude, tager jeg ret hårdt fat i vorten, og klemmer til….”ååååhhhh….Jaaaaa…” stønner hun. Hun vrider sig, og presser røven endnu hårde tilbage mod min pik….hun nyder det mindst lige så meget som jeg. Det føles ret dejligt at nulre det andet bryst gennem stoffet….virkelig skønne faste bryster…ægte, og ret tunge.

Tøsen tager hånden mellem benene igen, og tager rundt om mine nosser…dejligt blidt…nu er det mig der stønner…”Mmmmm….fuck hvor dejligt…”

Jeg har fortsat hårdt fat i det bryst der er uden for kjolen, klemmer…ruller vorten mellem fingrene….jeg tager den anden hånd ind under hendes mave…ned til fissen…til hendes klit…trykker på den med pegefinger og langemand….køre op og ned…rundt….fissen er smaskvåd, og mine fingre glider let indenfor sammen med min pik, som stadig pumper løs i fissen i et jævnt hårdt tempo…hun ryster…hun er ved at være tæt på….jeg sætter tempoet op med fingrene, køre hurtigt frem og tilbage…fanger klitten mellem fingrene…presser på…hurtigere og hurtigere…..”ÅHHHHHH!!!!!!!.....Åhhhh gud….jeg kommer…jeeeegggg koooommer”…Jeg kan mærke fissen trækker sig en smule sammen om min pik, og jeg pumper endnu hårdere….hele hendes krop ryster, og hun kommer i en kæmpe sprøjteorgasme…ud over min pik, og min bukser…..det er for meget for mig…jeg kan ikke holde det tilbage mere….jeg presser min pik helt i bund, og sprøjter min sæd op i hende….det sortner næsten for øjnene…jeg læner mig ind over hende, og hun må tage fra på et træ der står lig ved siden af, for at vi ikke begge vælter om.

Jeg trækker langsomt min MEGET våde pik ud af fissen, og safterne glider ned af kæppen…både min sæd, og hendes safter fra orgasmen…begge dele løber også stille ud af grotten, og ned langs hendes inderlår. Jeg går et skridt tilbage, og labber synet i mig…føj hvor ser det forbandet frækt ud….tager hånden frem, og lader et par fingre glide ind i den varme fisse…hun gisper…er åbenbart ekstrem følsom endnu…presser fingrene længer ind, og mærker hendes røv kommer tilbage mod mig….trækker fingrene ud, og smager på safterne…det er både salt og sødt på samme tid, men rigtig frækt at slikke det i sig. Hun vender sig, og kigger mig dybt i øjnene. Der er stadig safter tilbage på mine fingre, så jeg rækker dem op til hendes mund, og hun omslutter dem begærligt med hendes mund…sutter og slikker, og blinker frækt til mig…Jeg blinker tilbage, og vi fniser begge lidt.

Hun bukker sig, samler sin g-streng op…læner sig frem, og giver mig et kys på kinden…Hvisker mig i øret. ”Tak for en vild dejlig oplevelse”…”Selv tak”…….og så vender hun sig og går.

Her står jeg så med en slatten og meget våd pik, på en forhøjning med skøn udsigt over søen, og har en helt igennem fantastisk følelse i kroppen.

Jeg kigger ned af mig selv, og ser hvor våd og slimet mine bukser er af hendes sprøjteorgasme og mit eget sperm…tager bukser og boksershorts af, og forsøger at tørre det af i boksershortsene, men ligner stadig en der har haft et vådt uheld

Hmmmm… godt konen ikke er hjemme når jeg kommer hjem, så jeg kan snige mig ind og få tørt på uden at blive opdaget…SF.

 

0 0 1 1610 9824 . 81 22 11412 14.0 Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Desværre er ovenstående kun en dejlig fantasi jeg har, men hvem ved…måske en dag ;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.