Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ja nu har far fundet sig en ny kæreste, og vi er flyttet sammen med hende og hendes datter på 15år.

Nu er jeg omsnart blevet et voksen kvinde, er 25år, har haft en hel masse opleveser fra vilde til dumme, men nu hænger jeg på en irriterende pige som plager mig, og hun ser op til mig, beguder alt hvad jeg siger til hende.

SEX I DAG?

Men det skal også siges at Camilla er også den smukkeste pige jeg nogen sinde har mødt. hun er en lille blodine med den lækreste røv, og de mest perfekt formede, faste og runde bryster jeg længe har set på sådan en lille 15 årig pige. Selvom jeg er en pige så det svært at holde øjnene væk fra den flotte anlæg hun er udstyret med.

Camilla er lige begyndt på Gymnasiet og har en del opmærksomhed på sig men hun er bare ikke selv klar over det, hun er en meget naiv pige, derfor også ret irriterende at have hængende på sig halvdelen af dagen. Hun vil rigtig meget gerne have jeg skal fortælle hende hvordan man bliver populære på gymnasiet, hvordan kan man gøre så man bliver elsket af alle.

Til sidst fik jeg nok af hende og jeg sagde "ja" til hende, men jeg havde nogle betingelser!

Hun må aldrig sige nej til mig

Hun skal gøre alt hvad der bliver sagt punkt til punkt

og ingen grænser!

Det var hun hurtig med på, da hun var så desperat efter at lære noget af mig.

Vi sad i hendes værelse og tjekkede hele hendes skab igennem, jeg tog alle hendes trusser og bh væk og sagde at hun især ikke har brug for undertøj da hendes bryster sidder så fast som de kan samt har de bedste former den kan have, og trusserne skal kun have på når man har stramme jeans på om vinteren.

Hun kiggede lidt tøvende på mig, og jeg sagde til hende "vi kan sagtens droppe det hele??" og hurtig var hun tilbage på sporet igen.

Hun havde mange flotte kjoler, nederlede, top, tshirs, og skjorter.. vi var nu i august og derfor tog jeg alle de sommer tøj frem. jeg klædte hende helt af og der stod hun den smukke blondine helt nøgen, brystvorterne strittede så frækt, hun hoppede lidt på stedet fordi hun blev genert, hendes b skåle bryster hoppede med, så fast og runde.

Hendes røv så rund og så fast, hun har den smukkeste hud helt glat, og fast i kødet. jeg blev helt betaget af hendes krop.

Nu var det blevet morgen og hun skal i skole, Nu skal hun have tøj på !, jeg fandt en sød lårkort sommer nederdel, der ikke er tæt siddende men flagrende, hvid med lyserøde toner med blomster, og ovenpå skal hun have en meget løs siddende hvid tshirt med meget lyse lyserød streger der kommer lige ned til navlen så hun har en halv åben mave, stoffet er ret tynd og hendes brystvorter sidder så tydelig på den. hendes flotte nederdel sidder så godt, hendes runde røv fuldender nederdelens figur!, hun kiggede på spejlet og var lidt genert, hun mente tshirten var måske lidt for tynd. men jeg overtalte hende hurtigt, så gik vi ned og far ved at brygge kaffe, da hun vendte sig over mod os stod han og gloede op og ned flere gange og stirrede på Camilla, han glemte at sige godmorgen, "skal du i skole Camilla?" spurgte han tvivlende, "ja" svarede camilla med den sødeste stemme.

Vi sad alle 3 og spiste morgenmad i stuen og jeg kunne godt se at Camilla ikke er vant til at tage nederdel på da hun slet ikke er opmærksom på at der er direkte udsigt til hende dejlige glat barberet fisse. Min fars blikke gled konstant ned mellem camillas ben. Når men nu skal vi altså køre, jeg lovede Camilla at køre hende til skole, så hoppede vi begge i bilen og kørte, jeg fortalte hende om at hun ikke skal tøve at hun er den smukkeste, dejligste, og at en pige som hende skal da bolle med de flotteste fyr på skolen, godt nok var hun stadig jomfru men det skal også have en ende. Da vi ankom til skolen hoppede hun af og tog sin taske fra bag sædet, og tog tasken over skulderen, samtidig med det trak tasken hende nederdel op bagfra og med bare numse stod hun der, og hun gik mod skolen, jeg kiggede direkte efter hende, hendes numse gyngede fast og svag, solen ramte forfra og jeg kunne se omridset af hendes inderlår og hendes dejlige fisse, hvordan skamlæberne strittede ud en og de smukke baller der vrikkede. det hele var nærmest tegnet/ridset op, det var et mesterværk.

Vi aftalte jeg hentede hende igen kl. 15....

Kl. var nu 14.30 og jeg kørte ud for ikke at komme forsent til mig og camillas aftale.

Jeg kom lidt tidligere, der var stadig 10min hun havde fri, så jeg valgte at snuse lidt rundt i gymnasiet, jeg så hende hun sad midt i en gruppe arbejde med 2 andre drenge og de arbejdede, jeg kiggede efter dem, kunne se de tro drenge prikkede til hinanden og kiggede ned mellem camillas ben da hun igen sad med halv spredte ben og flasher sin dejlige ung fisse direkte mod drengene, jeg skrev et sms til hende om hvornår de var færdig med undervising, jeg kunne se hun begyndte at rode i sin taske for at tage sin telefon, på vej op af tasken falder telefonen ned og hun læner sig for over og ned efter telefonen for at samle den op fra gulvet, i af med hun gøre det, så sidder drengene og kigger direkte op til hendes flashede røv, og sandsynligvis også fisse, så gled den tshirt op og hendes bryster kunne tydelig ses fra den vinkel drengene havde. jeg blev helt våd af tanken om at det kunne være mig der flashede så frækt og uskyldigt.

En af drengene gik hen til hende mens hun sad og var i gang med at læse min besked, og tog fat omkring hendes liv og hviskede noget, hun virkede lidt afvisende men hans fingre begyndte at kæle hendes lår, og langsom kunne jeg se at hans finger kravlede ind under hendes nederdel, Camilla rødmede, og begyndte at nærme sig ham. jeg kunne se at hun var blevet liderlig af berøringer.

Så fik jeg besked, det var fra camilla "vi er færdig om 5 min" stod der på hendes besked så skrev jeg med det samme "fuldend dit arbejde jeg har masser tid".. da hun modtog min sms så kiggede hun op efter mig men jeg stod gemt bag ved en af søjlerne, hun skrev om hvor jeg var så svarede jeg tilbage om at jeg nok skulle vente.

Kunne se at de rejste sig op, og den anden dreng gik også med, de gik ud af en bagdør, jeg fulgte efter dem, var vild spændt på hvad der skulle ske, de gik ind til idrætssalen og ind i et tom omklædningsrum, jeg ventede lidt udenfor for at lade dem falde til, derefter gik jeg langsomt ind, Camilla sad på bænken med spredte ben og drengen der pillede hende var igang med at kysse med hende samtidig havde han 1 finger op i hende, hun stønnede svagt, hun havde stadig tøjet på men der var allerede fri adgang til alt. den anden dreng s´havde sin bukser nede og var i gang med at spille den af, jeg var blevet så liderlig af at se sådan en eksemplarisk smuk pige blive bollet i en omklædningsrum som et ludder. Drengen lå Camilla ligge på ryggen på bænken og begyndte at slikke hendes dejlige våde ung jomfrue fisse, man knne tydelig høre Camillas stønne med hende smukke lille pige stemme, drengen som slikke hende tog sin bukser af og der kom en halv stor stiv pik frem, Camilla blev skræmt, men tog det til sig, hun råbte av men stønnede samtidig da han var igen med at føre sin pik op igennem Camillas stramme jomfru fisse som var sjalsk våd, han var meget sød mod hende det hele gik så langsomt, hans pik gled langsom igennem Camillas våde skamlæber og op imod åbningen, og ud igen, han blev ved sådan, mens Camilla lå der ved bænken med lukkede øjne, den flotte blondine hår sad fast omkring hendes svedig pande, så stod den anden dreng fuld i gang med at lege med hendes faste bryster, jeg kunne se hvordan hendes bryster fyldte hans hånd, hvor faste de var, når han klemte dem. pludselig kom han men en ladning sperm på hendes anssigt og bryster, pludselig råbte Camilla en tand højere av end hvad hun normal plejer, og det var så den jomfruhinde, hun begyndte nemlig at bløde, men ham som bollede hende havde ikke lyst til at stoppe med at bolle hende, han blev ved og ved, han kørte hurtiger nu hvor hun blødte, Camilla ville stoppe men han ville ikke, han bollede videre, camillas "nej, stop, ikke mere.." blev til liderlig stønner igen, hun tog hård fat på ham den andens lår, jeg kunne se hun fik en ordentlig orgasme, samtidig med hun fik sin orgasme kom ham den anden i hende, og trak sin pik ud af hende, blod og sperm blandet dryppede det lidt af fra hans pik, så vendte jeg mig om for at går, men så hørte jeg ham den anden sige "lad mig komme til".

Nu stod camilla til at have en omgang af den anden dreng også, hun begyndte at græde, men han vil ikke lade sådan en mulighed smutte, og pressede sin pik voldsomt op i hende, og bollede hende meget grundigt, de to drenge var ligeglad med blod eller noget, de blev ved, han pressee pikken helt op Camilla stønnede, men også råbte av, stønnede og råbte, av.. til sidst kom den anden dreng også op i hende, nu var den eksemplarisk pige fyldt op med sperm, hun blev efterladt der, drengen løbte ud og fik et chock da de så mig å vej ud, men det fik dem til at løbe hurtigere, jeg kom ind og der lå Camilla. Fuld Spredte ben, der løb sperm ud af hendes fisse, på hendes bryster og ansigt var der sperm klatter, hun så så yndig ud den lille blondine luder, jeg filmede selvfølgelig videre med min telefon..

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.