Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en lun sommer aften, hvor jeg sidder alene hjemme. Peter er som sædvanlig på natarbejde, og lige nu savner jeg ham og har lyst til at mærke ham. Heldigvis er det sidst aftenvagt, inden vi kan holde en tiltrængt ferie.

Beslutter mig for at finde lidt frækt tøj, så jeg kan overraske ham på ferien. Jeg er ikke ligefrem nogen fotomodel, men i den rette påklædning kan jeg stadig tænde selv den sløveste mand. Jeg er en kvinde i min bedste alder, ca. 175 høj, brysterne en god håndfuld og stadig faste, lyst langt hår der som regel er sat op i en hestehale. Da jeg dyrker en del motion, kan jeg stadig prale af faste lår og fast bagdel.

SEX I DAG?

Går ind i soveværelset for at finde det rette tøj. Efter en del overvejelser vælger jeg en let halvlang sommerkjole i nogle friske farver. På brystet er der kapper, så jeg selv kan bestemme hvor nedringet den skal være. Næste stop bliver skabet med sko. Et par sorte sandaler med tynde remme og høj slank hæl, det må lige være fodtøjet der passer til.

Smider min t-shirt og shorts for at prøve kjolen og sandalerne. Da jeg står foran det store spejl, må jeg indrømme, at valget ser rigtig godt ud. Det fremhæver min de solbrune ben, og de høje hæle gør at bagdelen fremhæves, det vil han kunne lide.

Så gælder det undertøjet. Måske skulle jeg undlade at have noget på under kjolen. Tager hurtigt kjolen af, smider bh og trusser, og tager så kjolen på igen. Det føles dejligt, men alligevel ikke den rigtige følelse. Jeg ved han tænder mere på en fræk påklædning, end hvis jeg er nøgen. Som han siger, "en god indpakning der overlader noget til fantasien, er altid at foretrække".

Kikker i samtlige skuffer, men synes ikke rigtigt jeg kan finde lige det der passer. Har næsten opgivet da en tanke slår mig, der er stadig 1 time til butikkerne i centret lukker. Er jeg hurtigt kan jeg måske finde et eller andet der. Uden at tænker nærmere på min i øjeblikket lidt sparsomme påklædning, skynder jeg mig ud i bilen, og afsted til centret. Først da jeg befinder mig på p-pladsen på vej mod hovedindgangen, og en frisk vindpust stryger op under kjolen, husker jeg det, ups er stadig nøgen under kjolen. En overrasket, men behagelig fornemmelse at den varme sommervind stryger hen over skamlæberne.

Inden længe står jeg i en butikker jeg ved også har en afdeling for frækt lingeri. Der går ikke længe før jeg har fundet en sort blonde bh, med en lille sprække foran på hver skål, så vorter kan titte ud. Nu går jagten så ind på trusser der passer til. Kikker først på nogle åbne blonde trusser, men får så øje på en trusse hvor strengen består af 3 perlekæder. Den midterste kæde lidt kortere end de 2 andre, den vil glide ind mellem skamlæberne og de 2 øvrige udvendigt. Da varen er betalt finder jeg hurtigt et toilet for at prøve den nye bh og trusse. Må konstaterer, at bare indkøbet af undertøjet har gjort mig våd.

Da jeg har fået bh og trusser på, kikker jeg i spejlet. Gennem kjolestoffet kan man ane et par stive vorter presse sig på, det ser ret frækt ud. På vej ud mod bilen kan jeg mærke den dejlige følelse af kjolen som blidt stryger mod mine stive brystvorter. Længere ned en endnu bedre fornemmelse, to perlekæder som kærligt glider hen over mine skamlæber hver gang jeg taget et skridt. Den midterste af perlekæderne sidder tilpas stram, så en perle ved hver skridt slår smut hen over knoppen. Er i tvivl om jeg kan klare gåturen ud til bilen, uden min vejrtrækning bliver alt for intens og påfaldende for de forbipasserende. Tilbage i bilen må jeg lige undersøge om trussen har virket. Løfter op i kjolen og kikker ned på skamlæberne, de glinser af saft så perlerne har gjort deres virkning.

Hjemme igen, våd og meget liderlig. Kan ikke vente meget længere, før jeg må have en orgasme. Skal lige til at lade fingeren gøre arbejdet, da jeg får en ide. Peter sidder alene på kontoret, og jeg ved, at opkald fra mig på Skype automatisk accepteres. "Yes", han skal have noget at kikke på. Finder min computer og får sat et webcam så han kan se mig i fuld figur. Håber så han vi nyde hvad han se. Kalder ham op, og som forventet er der straks forbindelse. Peter har ikke tændt sit cam, men skidt det er jo heller ikke ham jeg vil se, men ham der skal se mig. Skriver til ham, "Må du forstyrres". "Det er ok", kommer det svar tilbage.

Uden at afvente nærmere stiller jeg mig ud midt på gulvet så han rigtig kan se mig. Drejer mig rundt så han kan se mig fra alle sider. Sørger for hele tiden at lade hænderne kæle for min krop, så han får set noget, men alligevel ikke det han gerne vil. Læser på skærmen, "Du ser lækker ud". Bøjer mig ned og løfter op i kjolen så han får et glimt at perlerne som løber mellem mine baller. Er helt sikker på han nu er tændt. Trækker kjolen over hovedet og står nu kun iført bh, trusser og højhælede sandaler. "Wow", lyder beskeden på skærmen. Jeg sætter mig foran computeren med vidt spredte ben, så der er frit udsyn til herlighederne.

Lader en finger glide ned mellem skamlæberne for at fugte den, og lader den så rotere omkring mine spændte brystvorter. Læner mig frem, han skal se hvordan vorterne glinser af mine safter. Den anden hånd lader jeg kæle mellem mine ben. Spreder skamlæberne, og lader en finger glide ind i den dybe grotte, så langt op som jeg kan presse den. Kører fingeren lidt frem og tilbage, for så at lade den lege med knoppen. Mit åndedræt føles tunge, og jeg kan ikke lade være med at stønne højlydt. Kan mærke hvordan jeg glider tættere og tættere på en orgasme.

Pludselig bliver jeg revet ud af mine drømme da jeg hører en dør gå op. "Hej skat", lyder det ude fra gangen. Hvad sker der lige - han kan jo ikke være to steder på én gang. Da han kommer ind i stuen, breder et stort smil sig på hans læber. "Er det til ære for mig", siger han glad. Inden jeg når at gøre noget som helst, har han smidt tøjet, og er i gang med at slikke mig. "Stop, Peter jeg skal lige...". "Ja, du skal lige have noget pik", svarer han og vender mig rundt. Hurtigt kører han pikken hårdt ind i mig, og begynder at tage mig bagfra, i hurtige dybe stød. Der går ikke længe inden jeg kommer og skriger min orgasme ud i stuen. Peter vender mig om, og beder mig slikke ham færdig. Jeg ved det ikke nytter med proteser lige nu, så jeg tager pikken i munden, og der går ikke lang tid før jeg kan kramme hans nosser, og mærke den varme sperm sprøjte i munden.

Peter opdager, at Skype og cam er tændt. Han bliver helt tavs, men bryder så ud i en høje latter, da vi modtager en besked. "Skal nok tage din nattevagt igen en anden gang, tak for oplevelsen. Hilsen Hanne". Vi lukker Skype, og vi siger næsten i munden på hinanden, "kan jeg SÅ få en forklaring.."

Jeg forklarer Peter, at jeg egentligt blot ville finde noget frækt tøj til ferien, men endt så med at blive liderlig. Kaldte ham op på Skype for at drille ham lidt, gjorde det i forvisning om at det var ham jeg talte med. Peter kunne så fortælle, at der ikke havde været så meget at lave, og da han havde fået en ny ung assistent, som sagtens kunne klare arbejdet alene, havde han fået lov at tage tidlig hjem for at holde ferie. Der var endnu ikke kommet en ny computer til hende, så hun havde blot fået lov at benytte hans.

Vi kunne hurtigt blive enige om at det var noget af en velkomst at få i et nyt job. Heldigvis ville der gå lidt tid inden han igen skulle være sammen med kollegen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.