Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er både til mænd og kvinder og denne oplevelse handler om begge dele.

For en lille uges tid siden var jeg ude ved de rastepladser der ligger ved oppe ved Hørsholm som såmange andre gange. Først stoppede jeg ved den der ligger længest mod nord.

SEX I DAG?

Det holdt to andre biler men der var ikke nogle folk at se. Jeg gik ind på toilettet, og den ene bås var låst, så jeg kiggede igennem sprækken under døren. Der sad en derinde med bukserne om anklerne så han var enten i gang med at skide eller spille pik. Min erfaring fra det sted sagde mig at de oftets var det sidste, så det satsede jeg på.

Jeg åbnede mine bukser tog min pik frem og spillede den. Det var vildt frækt at stå der med pikken fremme og vide at der kunne komme en ind. Jeg tog et snus af de poppers jeg havde i lommen. Nu havde han efterhånden været derinde i så lang tid at jeg vidste, at han spillede pik derinde. Jeg begyndte at stønne lidt så jeg vidste, at han kunne høre mig. Der gik lidt tid før jeg hørte at han bevægede sig derinde og døren blev låst op men ikke åbnet.

Jeg tænkte at dette var min invitation. Jeg stillede mig hen til døren og tog i håndtaget. Der sad en fyr på de omkring 21-22år med en stor flot pik i hånden. Man kunne lugte at han også havde skidt men nu sad han og spillede sin flotte unge drengepik. Jeg trådte indenfor og lukkede døren bag mig og han bøjede sig direkte forover og tog min pik i munden. Det havde han gjort før og jeg tog fat i hans hår og begyndte at kneppe hans mund.

Efter lidt tid rejste han sig op og vendte sin røv mod mig. Jeg kørte prøvende min pik mellem hans baller og pressede lidt mod hans røvfisse for at se om han ville have den uden kondom. Han skubbede sin røv længere bagud så det tog jeg som et stort ja. Jeg spyttede på to fingre og førte dem op i ham. Han var stram men han nød det og der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke, at han var klar til min pik.

Jeg kom noget spyt på pikhovedet og trykkede det mod hans hul. Han stønnede og spredte sine ben noget mere. Jeg trykkede fre et par gange før hovedet røg indenfor. Han stønnede højere. Jeg trykkede den så langt ind jeg kunne, tog den ud igen og trykkede den længere op. Det gjorde jeg et par gange til jeg var helt oppe i ham. Så begyndte jeg at kneppe ham hårdere. Jeg mærkede på hans pik og den dryppede af præsperm. Jeg tog fat i den og spillede den samtidig. Der gik lidt under et minut før han spermede ud over toilettet og på væggen. Han stramme røvhul strammede endnu hårdere om min pik. Jeg gik i gang med at kneppe ham igen men han jamrede lidt af smerte. Han rettede sig op så min pik røg ud af ham. Han satte sig på toilettet igen og tog fat om min pik men før han tog den i munden kunne jeg godt se på ham at han kunne lugte at den havde været direkte oppe i ham. Han slap den og her kunne han også mærke at den var fedtet efter hans røv. Han trak sine bukser op og sagde tak men han blev nødt til at gå. Det havde ellers været vildt frækt hvis han bare havde taget den i munden mens den var smurt ind i hans røv. Der var ikke rigtig noget at se på den men der var ingen tvivl om, hvor den havde været.

Jeg stod lidt og spillede min pik og kørte den lidt rundt i det sperm han havde sprøjtet ud på toilettet. Jeg blev enig med mig selv om at jeg ikke ville komme endnu. Der kunne stadig komme flere.

Jeg gik udenfor, men der var kun en anden bil, men ingen folk at se. Jeg gik lidt rundt i buskadset bagved, men der var ingen så jeg besluttede mig for at hoppe ind i bilen igen og køre ned til den næste rasteplads.

Der holdt kun en anden bil med en kvinde, der snakkede i telefon så her tænkte jeg, at der ikke var så meget at komme efter. Jeg gav det alligevel en chance og stillede mig udenfor bilen for at se, om der ellers kom nogle der kunne være friske.

Efter et par minutter kørte hende kvinden men til min store overraskelse vendte hun og kørte hen en plads fra mig. Jeg kunne kigge lige ind af passagervinduet. Hun snakkede stadig i telefon men det så ud som om hun legede med sin fisse. Måske var hun til noget alligevel. Hun trak sin lårkorte kjole op og hun havde ingen trusser på så man kunne se hendes dejlige helt glatte fisse. Jeg bukkede mig ned så jeg rigtig kunne se hendes ansigt. Hun har været i midten af tyverne. Det så ud som om at hun havde telefonsex. Hun kiggede en gang i mellem op på mig men så mere skræmt end liderlig ud. Men jeg tænkte at hvis hun parkerede ved siden af mig mens hun legede med sin fisse så kunne hun ikke være hellt uvillig. Jeg tog min pik frem så hun kunne se den. Hun så bare mere skræmt ud men jeg gik hen mod hendes bil og hun rullede viduet ned for mig. Nu kunne jeg høre hende snakke i telefonen. Jeg var åbenbart en del af en omgang lesbisk telefonsex. Hun fortalte, hvad jeg gjorde, hvor stor min pik var og den slags. Og hver gang hun fik besked på at sige noget til mig svarede hun "Ja pernille"

Hun sagde at jeg gerne måtte spille pik ud over hende. Jeg må indrømme at det var lidt frækt, at hun var så skræmt som hun var. Hende i den anden ende af røret måtte have godt styr på sn pige for hun gjorde hvad hun fik besked på på trods af, at hun var lige ved at tude. Hun havde hevet sin bluse op så hendes bryster også var frie. Fucking dejlige patter. Hun fik en ny besked i telefonen og spurgte mig om jeg ville sperme ud over hendes patter. Selvfølgelig ville jeg det. Det var lige det jeg havde brug for efter jeg ikke fik lov til at sperme oppe i ham fyren. Hun fik en ny besked fra kæresten og hun spurgte om hun måtte spille den af. Jeg slap min pik og stak den helt frem. Det var lidt ærgeligt at jeg ikke kunne se hende samtidig men jeg ville ikke prøve at få hende ud af bilen. Hun var vist ret skræmt og så vidt jeg kunne høre var det hverken hende eller jeg der skulle styre denne her leg. Det var hende pernille i den anden ende.

Hun tog fat om den. Hun skulle bare vide hvor den havde været. Hun spillede den hurtigere og hurtigere mens hun stønnede. Det var ikke nydelsesstøn men mere klynk. Men det var frækt. Jeg håbede bare at hun ville tage den i munden så hun kunne smage den anden fyrs røvsaft og sperm. Jeg kunne mærke at hun kom noget spyt på og nu blev det 10 gange bedre. Nu gik der ikke lang tid før jeg kom kunne jeg mærke. De første stråler kom og hun gav et lille skrig og klynkede mere. Der kom 4 5 sprøjt mere og for hver gang kom et lille klynk. da jeg var færdig trak jeg min pik tilbage og kiggede ind. hendes ansigt var vådt af sperm og tårer men næsten alt spermen var på hendes bryster. noget af det havde ramt hendes ben og passagersædet.

Jeg sagde tak og tog min pik tilbage i bukserne igen. den skulle vist hjem og vaskes. Hun rullede sit vindue op igen og snakkede videre og legede med sin fisse og mit sperm. Jeg satte mig hen i min bil men jeg kunne se at hun rykkede rundt inde i bilen så jeg blev lidt nysgerrig igen. jeg gik ud og kiggede og hun havde sat sig op på gearstangen og gned fissen frem og tilbage på den. Det så ud som om den kom helt op til sidst. Fuck hun var fræk. Jeg fiskede min telefon frem og tog et par billeder fra et par forskellige vinkler. Hun kom af gearstangen igen og jeg satte mig ind i min bil og kørte afsted.

Super fræk dag og det er ikke sidstegang jeg kører forbi de rastepladser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.