Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil gerne bidrage med en historie, som er skrevet efter en fantasi, som min kæreste, lad os kalde hende Lotte, en dag fortalte mig at hun havde haft.

Det er en varm og solrig sommerdag og vi har begge taget fri fra arbejdet, så vi beslutter os til at tage en tur på stranden. Vi pakker hurtigt en madkurv samt en flaske kølig vin. Nede på stranden ligger vi os i en ugenert klit. Der ligger kun nogle enkelte rundt omkring i klitterne.
Det skal lige siges, at den strand hvor vi kommer, ligger der nudister i den ene ende af stranden, og her plejer vi at ligge os. Det er nu kun mig der som regel ligger uden tøj på. Lotte er mere genert. Men hun bliver tit ret liderlig af at tænke på alle de nøgne mænd der ligger rundt omkring hende. Derfor hænder det engang imellem at hun langsomt begynder at spille pik på mig, hvorefter hun bliver så smask- liderlig at hun tager den i munden. Når hun er kommet så vidt, går der ikke lang tid før at hun også vil have at jeg skal kneppe hende. Og så er hun ligeglad med om at der kan komme folk forbi. Det tænder hende blot mere.

Nå, men tilbage til historien. Vi har lagt os i klitten og indtaget vores mad sammen med noget af den medbragte vin. Nu er det tid for solbadning. Jeg ligger som sædvanlig uden badebukser, medens Lotte har sine små bikinitrusser på. Efter et stykke tid beder Lotte mig smøre hende ind i sololie. Jeg finder sololien frem og beder Lotte ligge sig på maven. Jeg begynder langsomt at smøre hende ind fra nakke til fødder. Jeg synes også at ballerne skal have en omgang, så jeg trækker bikinitrusserne ned om lårene på hende, og begynder at smøre dem ind. Jeg skiller ballerne lidt fra hinanden for bedre at komme til. Helt "tilfældigt" kører jeg en finger ind i revnen. Derved kommer jeg også til at strejfe kilderen med fingeren. Det giver et sæt i Lotte, som ellers var faldet lidt hen. Drillende fortsætter jeg med at smøre hele hendes glatbarberede skamlæber og numse ind i sololien. Jeg kan nu høre at hendes vejrtrækning er blevet en del tungere, og ved at hun nu ligger og tænker på sex!! Og på at få pik!! Så jeg trækker trusserne helt af hende, og beder hende vende sig om.
Nu er det tur til hendes bryster, som jeg blidt masserer. Lotte strækker en hånd frem og begynder at massere min pik, mens hun ligger med lukkede øjne og nyder det. Idet jeg skal til at forsætte med resten af kroppen, opdager jeg pludselig , at der ligger en fyr i naboklitten ca. 10 meter væk, og kigger på os med sin pik i hånden. Han ligger så han kan kigge lige op i Lotte's bare mis. Han må have lagt sig uden at vi opdaget det.
Den første tanke der går i gennem hovedet på mig er at dække Lotte til, men er selv blevet liderlig af Lotte's massage, at jeg bare forsætter behandlingen, uden at fortælle noget til hende. Jeg kører nu en finger ned til fissen, og begynder at blidt massere hendes klitoris og skamlæber. Hendes vejrtrækning går nu over i en let stønnen. Hun er ved at gå i drømmeland. Jeg spreder hendes ben, så der nu er frit udsyn for vores kigger, hvis blik intenst er rettet mod fissen, mens han gnider sin pik.
Jeg begynder langsomt at fingerkneppe hende. Først med en finger, så to og til sidst tre fingre oppe i hende. Det bliver åbenbart for meget for vores kigger. Han rejser sig og kommer hen til os. "Må jeg hjælpe med sololien?" hvisker han. Det hele er utroligt uvirkeligt. Jeg ligger her med min kæreste, som ligger nøgen foran mig, med fremmed mand stående ved siden af, med sin pik i hånden og beundrer hele herligheden. Jeg er stadig overrumblet, og ved ikke hvad jeg skal svare, men nikker kort til ham, og sammen tager vi nu hvert vores ben og spreder vidt ud til siden, så der nu er fri adgang til fissen.
Så smører vi sololie fra fødderne til Lotte's skød. Denne behandling får Lotte til at kigge op med et sæt, da der pludselig er fire hænder der masserer hende! Lotte ligner et stort spørgsmål, men den fremmede, der viser sig at hedde Jørgen, begynder at kæle for hendes glatbarberede revne, medens ham smører den ind i tykt lag olie, så den bliver åleglat og skinner smukt i solen. Det får hurtigt Lotte til at lægge hovedet tilbage på håndklædet.

Vi rykker begge lidt længere op så Lotte kan kæle for vores pikke. Da hun rækker frem og tager om Jørgens, gør hun store øjne da hun ser størrelsen på dette monster. Imens bearbejder vi hendes skød. Jørgen tager sig af klitorisen medens jeg har to fingre oppe i fissen og en i numsen. Det ved jeg at hun elsker.

Jørgen ligger sig derefter ned mellem hendes ben og slikker hende. Lotte stønner nu højlydt af Jørgens behandling, så jeg propper min pik i munden på hende for at dæmpe hende lidt. Hun er nu blevet stangliderlig og vil have pik nu. Jørgen sætter sig op og får rejst hende, så hun ligger på alle fire. Hun griber ud efter hans store pik, og slikker begærligt op og ned af skaftet. Hans nosser får også en tur. Hun elsker at slikke pik, og er fantastisk til det. Så tager hun den i munden, så godt som det nu kan lade sig gøre. Jeg sætter mig bag hende og knepper hendes liderlige fisse. Jeg er hurtigt ved at komme, så jeg bytter plads med Jørgen. Jeg ligger hende på ryggen, og trækker hendes ben helt op til hovedet, så hun kan se Jørgens store pik gennemkneppe hende. Hun brokker sig lidt da Jørgen støder den op i hende, men hurtigt forlanger hun at få alt hvad han har. Det er utrolig liderligt at sidde så tæt på og se sin kæreste blive bollet godt og grundigt, samtidig med at hun masserer min pik.

Jørgen er ved at komme nu. Han knepper hende hårdt, så man kan høre nosserne klaske mod de nøgne skamlæber. Det får mig til at komme i munden på Lotte, der omhyggeligt suger alt saften ud af mig. Jørgen kommer lidt efter, trækker sin pik ud, og sprøjter sin sperm ud over den bare fisse. Lotte ligger med lukkede øjne og masserer safterne fra Jørgen rundt i fissen og på brysterne. Derefter ligger vi os helt udkørte på hver sin side af Lotte, og døser lidt hen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.