Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lejligheden var i miserabel stand, og jeg måtte male den fra ende til anden. Der var heller ingen gardiner, og gulvtæpperne var fra en tid, før jeg blev født.
Så jeg gik rundt om aftenen og malede på livet løs, og en aften blev jeg opmærksom på, at der var lys i lejligheden overfor. Der var tilsyneladende heller ingen gardiner, i hvert fald var de ikke trukket for.

Det var ikke det mest bemærkelsesværdige, det var derimod lejlighedens beboer, som netop i dette øjeblik var midt i sine yogaøvelser på gulvet. Splitternøgen.

SEX I DAG?

Det var en ganske smal gade, så der var ikke langt derover. Og jeg kunne tydeligt se hendes krop. Et kort øjeblik overvejede jeg at slukke lyst og stille mig til at lure, men det er ikke rigtig min stil. Og hun var på sin side opmærksom på, at jeg var der.

Jeg havde haft lys i lejligheden hele aftenen, og det var jo hendes valg at stille sig nøgen til åbenlys skue for mine nysgerrige øjne.

Kiggede på mig

Nå, jeg genoptog imidlertid mit malerarbejde, for jeg ville jo heller ikke bare stå og stirre dumt. Og sådan set var det jo naturligt nok, det hun foretog sig. Enhver har jo ret til at gå nøgen rundt i sin egen lejlighed, og hvis man føler sig generet af det, kan man jo bare lade være med at kigge.

Jeg følte mig nu ikke spor generet, tværtimod! Hun så nemlig temmelig godt ud. Hun var vel omkring de 30, med langt rødt hår, lange ben og store, bløde bryster. Hendes dusk mellem benene var mørk, sikkert også rød. Den virkede vild og frodig.

Pludselig åbnede hun øjnene og kiggede direkte på mig. Jeg stivnede og følte mig som en lurer. Men med ét sendte hun mig et bredt smil og vinkede til mig. Jeg overvandt genertheden og smilede og vinkede tilbage.

Derefter var isen brudt. Det blev en del af vores næsten daglige rutine at vinke til hinanden, og hun lavede sine yoga-øvelser hver dag splitternøgen for åbne gardiner.

Jeg tog efterhånden også min påklædning mere og mere afslappet, ikke for at vise mig frem eller sende nogen signaler, overhovedet ikke. Det virkede bare naturligt. Og ved mindst to lejligheder så hun mig helt nøgen.

Isen blev brudt

Det sjove var, at jeg ikke anede, hvad hun hed. Det fik jeg først at vide en søndag morgen, da vi mødtes hos bageren. Jeg skulle købe gifler, hu skulle køb makroner. Jeg stod lige bag ved hende, hun havde ikke set mig.

Da hun bad om sine makroner, stillede jeg mig hen ved siden af hende og spurgte, om hun skulle til at gå til makronerne. Hun vendte sig og genkendte mig straks.
- Jamen hej, sagde hun. Det er jo min genbo!

Vi gav pænt hinanden hånden, og da hun var ekspederet færdig, så jeg, at hun ventede på mig ved udgangen. Vi fulgtes ad hjem.

- Er du blevet færdig med at male, spurgte hun.
- Ja, næsten, kunne jeg svare.
Hun spurgte, om hun måtte se det, for hun skulle faktisk selv til at male, og - som hun sagde - set på afstand så det godt ud ovre hos mig. Det var her, jeg første gang fornemmede, at der lå mere i det hun sagde, end blot hendes mening om mit farvevalg på væggen.

Jeg foreslog, at hun kiggede over om eftermiddagen, og præcis kl. 15 ringede det på min dør. Hun var iført en stramtsiddende bluse, der kun nåede ned til lidt under brysterne. Maven var flad og muskuløs.

Hendes bukser var af den her satin-agtige slags, der sidder uhyre stramt på kroppen, og som er så moderne hos unge piger på diskoteker. På hende så de nu også godt ud. Jeg inviterede hende indenfor og viste hende lokaliteterne, både stue, køkken og soveværelse.

Tunge bryster
Da vi kom ind i mit soveværelse, så hun min enorme dobbeltseng.
- Hold da op! sagde hun. Ligger du helt alene i den?

Det måtte jeg jo indrømme, at det gjorde jeg for det meste. Hun så helt forfærdet ud.
- Der er jo plads til 3 i den, sagde hun.

- Ja, det har jeg nu aldrig prøvet, svarede jeg, uden at tænke nærmere over, hvad det var jeg sagde.
- 3 er godt, men 2 er nu heller ikke så ringe.

Samtidig skubbede hun mig hen mod sengen. Og pludselig lå vi og rodede rundt på sengetæppet med hænderne overalt på den andens krop. Hun smed blusen, idet hun bemærkede, at jeg jo havde set hendes krop før.

- Ja, og du har set min, svarede jeg. Ikke tæt nok på, svarede hun, mens hun trak mine bukser ned.

Da min pik kom frem i dagens lys, kastede hun sig over den og begyndte at kysse og slikke den på siderne og på nosserne. Der er ikke mange piger, der har forstand på at slikke nosser, men her var en, der kunne sit kram.

Jeg lod hende lege, som hun ville, mens jeg beundrede den muskuløse, fyldige krop. Hendes bryster var virkelig så store, som de havde virket på tværs over vejen. De var tunge, selvfølgelig, men alligevel faste og - det fandt jeg hurtigt ud af- utroligt lækre at røre ved.

Jeg hjalp hende med at vende sig, så jeg kunne nå hendes bryster med min mund. Det var en fryd at mærke, hvordan vorten rejste sig mellem mine læber. Den blev hård, lidt aflang og på størrelse med et mellemstort kirsebær.

Nu tog hun omkring min pik med begge hænder, samtidig med at jeg stadig pattede på hendes brystvorter. Jeg kunne fornemme, at hun var utålmodig efter at mærke min pik, der var blevet stiv.

Vi tog os ikke engang tid til at flå sengetæppet af, det hele foregik oven på tæppe og dyner og hele molevitten.

Om på alle fire
Da jeg drejede hende, så hun lå på alle 4, lagde hun ansigtet ned mod tæppet og skød røv og fisse bagud som et startsignal til, at hun nu var klar og utålmodigt ventede på at blive spiddet på min kødstav.
Men jeg ville sikre mig, at hun var tilstrækkelig våd, så jeg kravlede ind under hende på ryggen, så jeg kunne trække den saftige rødhårede kæmpedusk ned over min mund.

Var hun våd? Ja, milde Moses. Jeg har aldrig mødt en pige, der var så saftig. Hendes kusse drev af væde, en skarp lysten moskusagtig duft, tilsat lugten af frisk fisk. Det var den ægte vare, det her.

Hun var en naturlig pige, der sandsynligvis vaskede sig med uparfumeret sæbe, så jeg fik hele fornøjelsen af hendes ægte, voldsomme fisseduft.

Da hun lidt efter mente, at nu havde jeg slikket længe nok sagde hun de uforglemmelige ord, som altid vil stå prentet i min bevidsthed. Det var en blanding af en bøn og en befaling.
- Pik nu! sagde hun bare.

Pik nu! Er det ikke et herligt udtryk? Så det fik hun. Jeg lagde mig på knæ bag hende og stak pikken op i hende, helt til bunds i et langt sejt hug, skønt jeg bestemt ikke hører til de ringest udrustede. Men min pik gled bare op i hende, som om det var der, den hørte hjemme. Det sted, den havde længtes efter.

Vild og voldsom

Jeg kneppede hende med en voldsomhed, der kun blev overgået af hende egen vildskab. Min seng rystede på sine 4 ellers så solide ben, da hun greb fat i madrassens kant og gav sig helt hen til vores seksuelle eskapader.

Hun stønnede og gispede en hel række uforståelige ord ned i tæppet, men noget af det forstod jeg da. Blandt andet ordet pik, som hun gentog igen og igen.

Selv om jeg ikke havde kneppet en pige i lang tid, var det en af de dage, hvor jeg kunne blive ved og ved. Jeg bankede min pik i bund i hendes kusse i, hvad der føltes som det meste af en time.

Da hun til sidst var kommet to gange og var mere og mere hudløs, forbarmede jeg mig over hende og valgte at lade min bløde tunge komme til i stedet. Jeg kravlede på ny ind under hende og begyndte at slikke hende, men hun vendte sig lynhurtigt rundt, så hun også kunne slikke mig.

Normalt er jeg ikke så vild med gensidigt slikkeri i en såkaldt 69'er. Der foregår ligesom for meget på én gang. Men her var det helt perfekt. Vi slikkede i en fælles rytme og en fælles forståelse, som om vi havde været elskere i flere måneder og ikke som folk, der lige havde mødt hinanden.

Jeg var ikke spor forbavset, da den naturlige, sunde pige krævede at få min sperm i ansigtet. Hun sagde, at det var den bedste creme, hendes hud kunne få. Jeg ville nødig skuffe hende, så da jeg var på nippet til at komme, skubbede jeg hende ned på siden og rejste mig op på knæene.

Da spermen omsider kom, væltede den ud i så rigelige mængder, at den dækkede både pande, næse, læber og hage. Lidt af det faldt endda ned på halsen og det øverste af brystet.

Jeg hjalp hende med at gnide det klistrede stads ind i hendes hud, mens hun med et saligt smil om munden forsøgte at fange mine spermindsmurte fingre med sine læber, når de gled forbi. Til sidst fik hun selvfølgelig lov til at slikke mine fingre rene for min varme sæd.

Det var den første gang, jeg kneppede med min nye genbo. Det blev ikke den sidste. At hun viste sig at være en pige med mange flere seksuelle overraskelser i ærmet, vil jeg fortælle om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.