Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde set, at hun havde taget fri en torsdag, hvor jeg altid er på besøg hos en kunde mindst 5 timer. Pludselig var dagen ikke længere markeret som fridag i hendes kalender. Jeg spurgte ikke, tænkte, at hun måske hellere ville have fri en dag, hvor jeg var hjemme.
Torsdag morgen havde hun ikke specielt travlt, og hun gik ud på badeværelset, mens hendes skrivebord på arbejde var åbent på hendes pc. Jeg tænkte, at jeg kunne jo lige tjekke kalenderen, og sandelig: hun HAVDE fri den torsdag. Jeg kunne høre epilatoren køre i badeværelset, og den karakteristiske lyd fra skraberen var der lidt efter. Hun blev færdig i badet og tog tøj på - væsentligt frækkere end sædvanligt, sygt stramme bukser og en lidt løs bluse.
Hun kørte hjemmefra til normal tid, og jeg sagde til hende, at jeg først tog ud til min kunde ved 12-tiden og således først var hjemme ved 18-tiden.
Tjekkede hendes telefon ved 10-tiden, og hun var kørt ind i byen, hvor hun gik rundt omkring strøget. Ved 12-tiden standsede den på Gråbrødre Torv og blev samme sted en god times tid.
Så begyndte den at bevæge sig igen, og sandelig, om ikke den havde retning imod Rødovre. Jeg tjekkede hendes mail, og Bingo! Der var en frokostaftale torsdag. Fornavnet stemte med fyren fra Oslobåden.  Jeg ringede afbud til min kunde og tjekkede telefonen igen. Den var stadig på vej hjemad. Hurtigt ud og flytte bilen hen på en stikvej, så hun ikke ville kunne se den på vejen. Jeg skyndte mig tilbage, ind i huset og satte alarmen til, så hun kunne være sikker på, at jeg ikke var hjemme. Tjekkede telefonen endnu engang, og stadig på vej hjem, faktisk ret tæt på nu. Hendes bil kom ind i carporten, og ud kom hun og fyren fra Oslobåden, kunne jeg se på overvågningen. Ind i soveværelset, hvor jeg uden problemer kan være i mit eget skab, som fylder hele skunken. Af med bukserne og ind i skabet.
Puha, hjertet slog! Efter lidt snak kom hun op ad trappen og ind i soveværelset. Jeg havde ikke lukket skydedøren helt, så inde fra mørket kunne jeg tydeligt se, hvad der foregik.
Hun kom ind i soveværelset og begyndte at tage tøjet af. Snart stod hun hun iført selvsiddende strømper og en lille bitte g-streng med ryggen til døren, som hun havde ladet stå åben. Han kom ind, helt nøgen, og han må have stået og set hende klæde sig af, for han havde et ordentligt jern på, nybarberet og helt glat, også på nosserne. Den ville jeg godt have haft, men det var jo hende, der havde jagtet ham ned, så den var til hende. Han gik helt hen til hende, så pikken ramte hendes røv, der gik et gys igennem hende, og hovedet røg bagover. Han begyndte at rage på hende bagfra, først brysterne, så kom den ene hånd ned til g-strengen. WOW, sagde han, den dækker godt nok ikke ret meget, og hvor er du dejligt glat. Hun fik manøvreret ham ned imellem benene, så hans pik stak ud under g-strengen.
Godt, at jeg havde taget bukserne af, for jeg havde også fået et (nåja, noget mindre) jern på.
Jeg fik hånden ned til pikken og begyndte at massere, mens de bollede. Fuck, det var godt. Bevidstheden om, at de ikke havde den fjerneste anelse om, at jeg kunne se dem var næsten for meget for mig. Sjovt, egentlig, at hun havde holdt det skjult for mig, for hvis hun havde sagt åbent, at hun skulle til DATE inde i byen havde jeg selvfølgelig tilbudt hende at køre hende derind og hjem igen. Det havde da været ret lækkert at agere chauffør og se ham rage på hende i bakspejlet.
Pludselig sagde han, at det kunne være dejligt at blive slikket, mens han bollede, og hun samtykkede. "Tænk, hvis din mand lå med hovedet i dit skød nu og slikkede klit og nosser", sagde han. "Ja, det ville være godt", sagde hun. Jeg overvejede et øjeblik, om jeg skulle gøre det, men nej, det måtte blive næste gang.
De bollede længe, og det meste af tiden havde jeg frit udsyn til pikken, som kørte løs i den dejlige glatte fisse. De blev færdige, kom i tøjet, og han sagde, at han måtte nok hellere se at komme hjem. Jeg kører dig til stationen, sagde hun. Da de var kørt kom jeg i bukserne igen og skyndte mig hen efter bilen. Fruen kom hjem, og jeg var lige kommet, kunne hun jo regne ud. Det må have pirret hende, at jeg havde været lige om hjørnet, da de kørte.
Har du haft en god dag, spurgte jeg. Ja, dejlig, sagde hun. Du ser fan'me også godt ud, sagde jeg. Skulle du egentlig ikke have haft fri i dag? Jo, sagde hun, men der kom noget i vejen. Jeg ved det, sagde jeg, en frokost  inde i byen. Hvorfor tror du det? spurgte hun. Jeg så din bil køre ud ad Roskildevej, da jeg kørte på arbejde, og det var lige efter frokost. Hvem var ham, der sad ved siden af?
Hun så lidt fåret ud: Det var bare en kollega. Jeg synes, han lignede Finn, sagde jeg. Finn? Ja, ham fra Oslobåden. Vi burde også snart ses med ham, men det har du måske arrangeret? Nej, men det kan jeg da gøre, hvis du synes! Det synes jeg, jeg havde sådan en dejlig fantasi i eftermiddags om, at han bollede dig og jeg slikkede fisse og nosser. Det kunne da være dejligt at prøve, ikke? Lige nu kan jeg godt nøjes med at slikke fisse, sagde jeg og tog hende på skridtet. Nej, det går ikke, sagde hun. Hvorfor ikke, skal du noget vigtigt? Nej, men det går altså ikke.
Jeg ved godt, at du har dine allerfrækkeste trusser på, sagde jeg. Hvor ved du det fra? Jeg så dig tage dem på i morges og tænkte, her stikker noget under. Men jeg er nødt til at se dem igen!  Har du lige købt dem? Nej, men jeg har ikke haft dem på før. Jeg begyndte at trække hendes bukser af, og hun protesterede vildt. Det lykkedes mig dog at få hånden ned, og jeg kunne mærke de dejligt våde trusser. Mums, sagde jeg, du er da helt våd, du vil da gerne slikkes! Nej, det går ikke, sagde hun igen. Aha, sagde jeg, så det er ikke kun dine egne safter, der gør dem våde, så det VAR Finn, der sad i bilen, og I har været her i huset og bollet. Det kunne du da godt have sagt i morges, så kunne jeg have gået og glædet mig over, at du skulle have hans dejlige pik i dag. Jeg kunne måske endda have været hjemme og nydt det.
Er du slet ikke sur?
Nej, du ved da, at jeg under dig det bedste, og når du vil have Finns pik, så skal du da have den. Er du sikker på, at du ikke vil slikkes nu, hvor jeg ved, hvorfor den er så våd?
Det var hun ikke, men det er en anden historie, og vi har været sammen med Finn mange gange siden da.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.