Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi faldt ned i sengen og holdt om hinanden, John spurgte med dirrende stemme: "Hvad, har Mogens ringet?". Jeg nikkede blot, og han spurgte: "Hvad ville han?". Jeg puttede mig ind til hans bryst og sagde: "Han ville besøge os allerede fredag aften igen". John spurgte: "Hvad svarede du så?". Jeg så på ham og sagde: "Jeg svarede at vi var hjemme, er vi da ikke det?". John kyssede mig og stønnede: "Jeg bliver så gejl ved tanken om, han rider dig så godt. Jeg er nødt til at komme op i dig igen, mens du fortæller alt hvad han sagde". Johns elskovsstav var igen hård og stor', og han tog mig igen mens han kyssede mig frækt. Han spurgte igen: "Fik han dig til at onanere mens I snakkede sammen?". Jeg stønnede: "Nej, men jeg har onaneret efter at vi talte sammen, åh gud John, han gør mig altså bare så liderlig". John kneppede mig, mens hans fingre legede med min klit, så alt snurrede for mig. John vidste, at jeg nu ikke kunne holde noget tilbage, så han spurgte: "Hvad sagde Mogens der gjorde dig så liderlig?" Hans pik og fingre fik mig til at jamre: "Åh gud John, han ville have mig til at barbere min fisse". John var nu meget krævende i sine stød, og han gispede vildt: "Sagde du ja til ham - sagde du ja Tøs?". Jeg var ved at miste kontrollen da jeg hulkede: "Åhgudja. Han vil have at jeg barberer min fisse. Han vil kneppe min liderlige barberede fisse". Vores orgasme og udløsning skyllede sammen omkring os, og vi lå længe og nød eftervirkningerne.monaf

"Kan du se, at det her skulle du have gået med til for længe siden?" kom det fra John, og jeg svarede lavmælt: "Øhh nej skat. Jeg er stadig flov over det I gjorde ved mig i aftes, og jeg vil altså ikke være sådan". Min dejlige kæreste kyssede mig og sagde: "Ok, men nu har du sagt ok til Mogens på fredag, så må vi se derefter - er det i orden?". Jeg nikkede, og John kyssede mig og sagde: "Du er altså super dejlig min skat". Vi fik vores dags opgaver væk, og efter vi havde spist, forsvandt John ind i soveværelset, og han kom efter kort tid ud og bad mig følge med. Han havde lagt et håndklæde på min seng, et fad med varmt vand stod på sengebordet og hans skraber og sæbe ved siden af. På sengen lå hans skægtrimmer. Jeg følte en gysende følelse i hele kroppen og udbrød: "Nej John - jeg tør ikke". Han kyssede min nakke, og hviskede blødt, mens hans hænder erfarent fjernede min kjole: 'Du har jo lovet din frække elsker, at du ville lade dig barbere, så det kan du jo ikke lade være med at gøre, vel?". Jeg lod mig føre ned at ligge på håndklædet mens John kyssede mig blidt, men jeg fornemmede hvor spændt han var. Han havde jo forsøgt at overtale mig til dette mange gange - uden held, så hans fantasi var i fuld gang nu. Jeg følte pludselig, en skøn følelse brede sig gennem min krop. Jeg kunne jo inderst inde ikke noget imod det der nu skulle ske, Mogens havde jo bestemt at jeg skulle barberes. Den første skælvende nydelse af at lade mig underkaste fyldte min krop. Jeg lod det fylde mig, uden min sædvanlige moralske protester og opdagede hvor skønt det føltes. Jeg blev fyldt af begær, havde bare lyst til at være fræk og stønnede: "Åh gud John - jeg vil se dig spille pik først".

John så overraskende på mig, men smed hurtigt tøjet. Hans dejlige lange elskovsstav var igen svulmende stor og stod stålhård over den tunge nossepung. Uden andet end min nyopdagede lyst til at være fræk, stønnede jeg: "Uuh din pik er så dejlig. Du skal vise mig, hvordan du vil spille den af, når Mogens gennemknepper min barberede fisse fredag aften og nat". John stod tungt åndende foran mig og onanerede sin pik. Det var vildt liderligt at se på, og jeg spredte mine ben, trak dem opad og stønnede: "Åh gud John. Sådan vil jeg ligge, når Mogens store pik gennemknepper mig - uuh jaa, Mogens pik føltes så stor oppe i min fisse". Jeg nåede ikke længere før en tyk hed stråle varm klæbrig sperm skød ud over mine knæ og mave.  Johns voldsomme elskovssafter kom og kom ud over mig. Det hele var meget stærkt for mig, og jeg opdagede pludselig, at jeg havde stor magt over John. Det havde jo altid været ham, der styrede det meste af vores sexliv. Det var han god til, men nu fandt jeg pludselig nye sider af os begge. John gik nu i gang med sin opgave, og med sitrende spænding så jeg min kraftige hårpragt blive barberet væk med skægtrimmeren. Derefter en behagelig følelse da varme våde klude blev lagt over mit venusbjerg, ned over min superfølsomme strittende klit og skamlæber. John sæbede mig meget omhyggeligt ind, før hans skraber gled over min hud. Jeg fulgte med ivrige øjne med i det der skete, og efterhånden som sæbe og hår blev fjernet, fyldtes jeg af voldsomme følelser og med liderlige tanker om, hvor meget mine skamlæber og ikke mindst min store klitoris blev synlig, og med et blev jeg bevist om, at det her nok ikke var helt dumt.

John fik mig fuldstændig glatbarberet samt vasket og tørret, før han med tyk stemme sagde: "Jeg vil lige lave slikkeprøven". Jeg ved ikke hvor tanken kom fra, men jeg stønnede: "Din pik får altså ikke lov at kneppe min fisse igen, før Mogens har nydt den, men du må meget gerne slikke min fisse nu". Johns vidunderlige tunge slikkede mine blottede skamlæber og klit, og der gik kun få sekunder før jeg eksploderede voldsomt af den dejlige behandling. John ville kneppe mig, men jeg vred mig fri og stønnede: "Nejjj, du får ikke lov til at kneppe mig før Mogens har indviet min glatte fisse". Jeg gled hurtigt ned, og sugede hans pik grådigt ind i min våde mund og sugede ham, så hans sperm snart igen sprøjtede og fyldte min mund. Det blev en voldsomt fræk uge, uden at vi havde samleje, da jeg holdt fast på min vilde ide, men John sørgede omhyggeligt for, at jeg blev glatbarberet hver dag. Jeg havde været meget nervøs mandag på jobbet. Jeg var sikker på, at mine ældre arbejdsveninder kunne se noget på mig om min trekantsoplevelse. Jeg følte faktisk, at jeg gik, stod og opførte mig, så alle måtte kunne se, at jeg bare var en liderlig Tøs. Min glatbarberede fisse, fik mig til at føle mig endnu mere udsat. Jeg følte at hver en lille bevægelse mod mit skød, som et frækt kærtegn, og jeg var konstant småtændt. Da jeg nåede til onsdagen, gjorde jeg noget helt utænkeligt. Jeg gik på toilettet på jobbet og onanerede mig til en lydløs orgasme hvis kraft gjorde, at jeg måtte sidde lidt, før mine ben igen kunne bære mig. Det var vildt, og jeg kunne høre de andre piger komme og gå, mens jeg sad og masserede mine skamlæber og klitoris, der bare strittede mere og mere efter forventningen til fredagens oplevelser.

Hjemme onanerede vi, suttede og slikkede hinanden. Onanerede sammen foran den andens liderlige øjne - men ingen samleje. Jeg blev selv overrasket over, hvor stort et behov jeg pludselig havde efter at føle at blive fyldt godt ud i kussen af en skøn pik. Det var en fræk spændende oplevelse. Men så kom fredagen. Jeg afviste John om morgenen, selvom både han og jeg var meget tændt. Jeg holdt fast på min afvisning. Hele dagen på jobbet gik jeg ved siden af mig selv. Jeg kunne ikke få mine tanker fra Mogens, og en af mine kolleger spurgte, om der var noget galt da jeg virkede så fraværende. Jeg svarede selvfølgelig nej, men da vi fik fri, hastede jeg hurtigt hjem. Jeg gik i bad, mens John fik styr på indkøbene, og da han kom tilbage, fik mit skød den sidste barbering, inden Mogens ville ankomme. Jeg brugte tiden til at gøre mig rigtig lækker, mens John forberedte maden, der denne gang var en stor rejemad på ristet franskbrød. Jeg masserede en velduftende creme over hele kroppen, Eau de Toilette fra Magic Noire over min spændte krop, og parfume Chanel no. 5 duppet på de strategiske steder. Jeg stod foran spejlet, og gjorde min make-up endnu kraftigere, end jeg nogensinde før havde lagt. Øjenlågene blev malet rigtig fed med en blå øjenskygge, mascaraen gjorde mine lange øjenvipper kraftige og længere og sammen med eyeliner var mine grønne øjne nu meget fremhævet, og den kraftige rouge og kindrødt, gav mine kastaniefarvede små korte krøller sin fulde ret. Mine læber blev malet højrøde, sammen med mine negle.  Jeg tog et højrødt hårbånd på - under håret bagtil, men det sad som et pandebånd fortil. Jeg tog herefter en blå korset på og rullede de sorte strømper op, og satte dem fast i de fire bændler, før jeg iførte mig min røde bluse i indisk bomuld. Jeg knappede kun så mange knapper, at mine store bryster ikke faldt ud af sig selv, inden jeg afsluttede min påklædning med et par sorte sko med remme.

Med dirrende fingre, tog jeg min røvkorte røde nederdel på – jeg havde selv syet den i løbet af ugen. Den var så kort, at den kun lige kunne dække strømpebåndene når jeg stod op. Jeg stod med hamrende hjerte, og så mig i spejlet. Jeg var alt for udfordrende syntes den "pæne" Mona, mens den "nye" gejle Mona fyldtes af vellystige fornemmelser i hele kroppen. så jeg følte mig helt som en fræk LuderTøs, der bare skulle bruges. Jeg tog en dyb indånding, før jeg gik ud i køkkenet og her skænkede jeg mig et glas iskoldt hvidvin, som jeg hurtigt skyllede ned, og skænkede igen et nyt, som jeg nippede til, mens jeg ventede på, at John blev færdig på badet, og at min dejlige nye elsker ville komme og se hvordan hans nye elskerinde så ud, inden han skulle kneppe sin nybarberede liderlige LuderTøs godt igennem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.