Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone Kate og jeg blev enige om at vi ville køre en Søndagstur. Solen skinnede fra en skyfri himmel og det var behageligt varmt. Kate var iført en kort vid nederdel med og en tynd skjorte der kun var knappet halvt og ikke andet. Vi kørte lidt rundt forskellige steder i en halv times tid. Kate sad tilbagelænet og afslappet med begge hænder liggende på indersiden af de let spredte lår. Ind imellem gled den ene tommelfinger op under nederdelen, hun smilede åndsfraværende og saligt. Vi vidste begge, hvad vi hver især håbede ville ske, men ingen nævnede det med et ord, jeg kørte bare som om jeg intet lagde mærke til. Jeg fandt det sted jeg søgte og kørte ind på en parkeringsplads hvor her var en grill bar, der også serverede øl m.v. ved udendørs borde, der holdt i forvejen en halv snes biler.

Kate hoppede ud og forsvandt for at finde et godt bord til os, hun havde et medfødt instinkt for at vælge det rette sted. Jeg gik hen og købte et par øl og fandt hende siddende og vente ved bordet, hvor jeg satte begge øl fra mig, hun tog straks min og satte den på bordet, der hvor hun ville have mig til at sidde. Fra nu af var det hende der bestemte forløbet, men alt skete i fælles stiltiende enighed. Jeg satte mig på min stol, vi greb glassene og mens vi kiggede hinanden alvorligt ind i øjnene, skålede vi højtideligt, idet vi løftede glassene til læberne, vendte hun blikket i retning af et andet bord i nærheden og smilede indbydende, jeg sad med siden til men kunne ud af øjenkrogen se at ved dette bord sad en enlig mand, han løftede diskret glasset og nikkede smilende til hende, jeg havde lagt nakken tilbage og så ikke noget.

SEX I DAG?

Jeg satte glasset på bordet og kiggede mig omkring, fyren hun havde hilst på, var en høj bred mand i fyrrerne, iført Hawaii skjorte, shorts og sandaler. Vi d rak langsomt vores øl og alt imens Kate flirtede diskret og ivrigt med manden, kiggede jeg alle mulige andre steder hen. Nogle af de andre gæster var igen kørt videre, så der sad kun os og manden i denne ende af pladsen. "Det gale ved øl er, at det løber lige ned i blæren", sagde Kate. Hvilket betød, smut lige lidt, mens jeg gør ham helt spiseklar. Jeg gav hende ret. Lidt efter pegede jeg hen mod toiletterne og sagde.

"Jeg tror lige at jeg går hen og letter blæren lidt". Hun nikkede og smilede anerkendende, dygtig dreng. Jeg gik hen til toilettet, som var bag huset, i stedet for at gå ind, skyndte jeg mig hele vejen rundt om huset for at kunne iagttage dem fra den anden side uden at manden kunne se mig, jeg kunne stå i en carport og kigge ud gennem et lille vindue. Hun sad ligesom i bilen, godt tilbagelænet ude på kanten af stolen, spredte lår og med en hånd på hver. Hun kiggede lige på manden med et henført liderligt smil om munden. Ganske langsomt kærtegnede hun sit inderlår, længere og længere op, for til sidst at trække lårene fra hinanden helt oppe og vise ham sin glatbarberede fisse.

Manden kiggede sig lidt omkring, stak så hånden op i et af buksebenene og rodede lidt, da den atter kom frem, omsluttede den en stor stiv pik, som han smilende viste hende i sin fulde længde og tykkelse, med god grund, spærrede hun øjnene op, det var en ordentlig moppedreng af en ståpik og jeg vidste at hun havde tænkt sig at få den op i fissen og det skulle helst være hurtigst muligt. Hun åbnede munden let, stak tungen ud og kørte den rundt på læberne og stak en finger ind i fissen, mens hun stirrede intenst på den store dejlige stive pik i mandens hånd. Sagen var klar, følte jeg og skyndte mig igen rundt om huset, da jeg kom frem, gik jeg langsomt hen imod vores bord. Kate blev ved at sidde og vise ham fissen, men havde nu den ene hånd omkring ølglasset. Man den havde trukket buksebenet ned over pikken, men hovedet stak stadig ud, jeg kiggede ikke direkte derhen.

"Hej skat", sagde Kate halvhøjt. "Vil du ikke have en øl mere, mens jeg går en tur i skoven". Mens hun sagde det sidst, kiggede hun over på manden. Vi rejste os begge to, inden nederdelen faldt på plads, fik jeg et glimt af hendes glatte fisse, skamlæberne var lettere opsvulmet af ophidselse. Hun begyndte at gå op imod skoven, jeg lagde mærke til at hun kiggede hen på manden og gav et diskret kast med hovedet. Selv gik jeg hen til kiosken for at købe mig en øl. Jeg havde ikke travlt, jeg vidste hvor jeg ville kunne finde dem lidt senere. Jeg stod med ryggen til et stykke tid og da jeg igen vendte mig, var manden væk, han var ikke kommet forbi mig for at gå ud på parkeringspladsen, altså måtte han være gået op i skoven. Jeg havde ikke travlt, jeg vidste hvor hun var gået hen, jeg kunne hurtigt komme dertil ad en anden rute. I stedet for at sætte mig tilbage til bordet, gik jeg rundt om huset og ind i skoven fra den anden side. Jeg skrånede tværs over et stykke åben skov og kom til en tykning af juletræer, som jeg stille listede ind imellem, indtil jeg næsten var ude på den anden side, forsigtigt listede jeg nærmere og satte mig på hug. Ind imellem grenene kunne jeg se dem ikke mere end fem meter fra mig. Min kone stod med ryggen op ad et stort bøgetræ, let skrævende med armene nede langs siden, foran hende stod manden, de smilede til hinanden og han sagde noget som jeg ikke kunne høre, mens de så hinanden ind i øjnene, stak han langsom den ene hånd op under hendes nederdel, greb ind imellem hendes lår og lagde hånden over hendes varme fisse.

Hun kastede hovedet bagover og lukkede øjnene, mens hun vrikkede med bækkenet. Manden lagde sig ned på knæ, skilte skamlæberne med begge tommelfingre og begyndte at slikke hendes fisse i hele dens længde, især omkring klitoris, jeg kunne næsten høre hendes stønnen, mens hun pressede fissen ind imod hans ansigt. Han rejste sig igen op og mens han pressede sin krop ind imod hendes, kyssede han hende grådigt. Hendes ene hånd gled ned til hans skridt, op i det ene bukseben og kom frem med hans stive pik, som hun krammede hårdt og gned frem og tilbage på, hun løftede nederdelen op i klemme imellem dem og pressede hans store stive pik ind imod sit maveskind, han gjorde kneppebevægelser op ad hendes mave og rodede i hendes fisse med fingrene. Pludselig skiltes de og hun gik ned på knæ, åbnede munden og lod pikken glide ind mellem læberne og begyndte at sutte på den, han tog hende om hovedet og kneppede hendes mund i langsomme glidende bevægelser.

"Åh ja, min smukke kone suttede på fyrens pik så savlet løb hende ned ad hagen, det var ubeskrivelig dejligt at se på". Han hev pikken ud af hendes mund og trak hende op at stå med ryggen imod træstammen, han løftede hendes nederdel op og satte den i klemme i linningen, han hev sine shorts ned og trådte ud af det ene ben, han gik lidt ned i knæ og pikken ind mellem hendes lår, hun rakte en hånd ned for at hjælpe den på vej, hun løftede det ene ben og den glinsende pik gled ind imellem hendes skamlæber, han greb fat om hendes røvballer og huggede sig vej op i hende. Han oksede løs og klemte hende ind imod træet, hun tog ned om sit knæ for at løfte benet så højt op som muligt og kom ham i møde med fremskudt bækken, for at få pikken så langt ind som muligt. Jeg kunne ikke lade være med at tage min pik frem og gnide vildt på den, jeg elsker det syn af min liderlige kone der får fremmed pik og hun elsker pik, især fremmed pik og det var tydeligt at se at denne her passede hende godt, den var lang, tyk og meget stiv. Jeg vil gætte på at det blev for anstrengende at stå op, for pludselig trak han pikken ud, den strittede skråt op i luften og var glinsende våd i hele sin imponerende længde, han gik ned på knæ og trak hende med ned, hun lagde sig på ryggen, trak knæene op til ørerne og spredte lårene vildt og lå helt åben for ham, hendes nøgne fisse våd, ophovnet og rødmende, han kravlede ind over hende og den strittende pik blev nærmest suget ind i fissen uden at nogen rørte den, den gled helt i bund i et eneste dybt hug og hans store behårede nosser klaskede hende i røven, hun udstødte et hæst skrig og slog arme og ben om ham, han havde sort hård mellem ballerne og langt op ad ryggen..

Langsomt begyndte han at køre pikken ind og ud, mens hun pressede sig op imod ham ved at hejse sig selv op i benene som var slynget om hans ryg. Langsomt satte de farten op og mens de kyssede vildt og stønnende pulde de løs. Det var længe siden hun havde mødt en som ham, der virkelig forstod at kneppe. Jeg tror min puls var oppe på 120 og mit hjerte slog som en damphammer, jeg hev og sled i pikken, men var omhyggelig med ikke at komme. De to sammenfiltrede kroppe pulede nu løs så det klaskede, hun peb som en hundehvalp og huggede op imod pikken med underlivet. Pludselig bankede han pikken ind, hun stak begge lige op i luften, som et par stive stænger, mens hun skreg hæst, derefter bankede hun hælene ned i græsset og krummede overkroppen sammen og rettede sig ud.

Jeg havde aldrig set så vild en orgasme. Manden brølede, mens han fyldte hendes mave med sæd og forsøgte at holde sig på hende ved at sprede fødderne langt fra hinanden og bore tæerne ned i græsset. Langsomt faldt de til ro og kom tilbage til den virkelige verden. Manden lod sig vælte sidelænds ned fra hendes krop og lå på ryggen, den store nu halvslappe pik lagde sig på hans mave. Et øjeblik efter at pikken havde forladt fissen, trak musklerne sig sammen og den lukkede sig om hans sæd der nu rendte videre op i hendes livmoder, hvor de små fyre forgæves ville piske rundt om hendes æggestok, senere ville de opgive og dø, for at løbe tilbage ud af hendes fisse og ned ad lårene. Det ville blive liderligt af se den fremmede mands sæd løbe ud af fissen og ned ad lårene på hende. De lå fladt på ryggen og pustede som blæsebælge, lidt efter trak han shortsene op og hun trak nederdelen ned over sit underliv.

Hun lå med begge arme under hoveder, han lå på siden på albuen og kærtegnede hendes bryster, de snakkede længe sammen, men jeg kunne ikke høre hvad de sagde. De smilede og kyssede hinanden dybt og inderligt. Lidt efter rejste manden sig op, rakte Kate hånden og hjalp også hende op. Skyndsomst ordnede jeg mit tøj, trak mig tilbage og løb mod parkeringspladsen. Jeg kiggede ind ad den sti, hvor de i sin tid var forsvundet, men kunne ingen se endnu. Jeg stak hænderne i lommen og slentrede langsomt ind ad stien hvor, i hvert fald min kone ville vise sig før eller siden. Det undrede mig lidt at det tog så lang tid, inden hun viste sig, men endelig kunne jeg høre en gren knække lidt længere fremme rundt om et hjørne.

Jeg rundede hjørnet og til min forbavselse, var det ikke kun min kone der kom, men også manden og de gik tæt sammenslynget med armene om hinanden, lige som jeg fik øje på dem, inden de havde set mig, vendte de sig og pressede sig imod hinanden mave mod mave, mens de kyssede og kærtegnede hinanden begærligt. Jeg stod bomstille. Det føltes som om de stod sådan i flere minutter, min kone stak hånden op i hans bukseben og greb fat om den store pik, der igen var ved at blive stiv. Pludselig fik hun øje på mig hen over hans skulder, hun smilede liderligt til mig, mens hun hev hans pik ud af buksebenet og gned ivrigt på det og sagde.

"Åh skat – jeg har fundet verdens dejligste pik". Manden vendte hovedet og kiggede på mig, han grinede liderligt, mens han stak hånden op under hendes nederdel og gramsede på hendes fisse. Min kone trak ham i pikken hen imod mig, mens hun sagde. "Vil du godt køre os hjem skat, hjem til Oskar, han har lovet at ride mig igennem til jeg skriger om nåde, åh skat – jeg skal rigtig have pik i nat". Jeg stirrede på hende, sådan havde hun aldrig reageret før, skønt vi havde leget denne leg i årevis, men det skulle vel komme, risikoen havde altid været der, selv om vi havde en aftale om at hun kun måtte kneppe med dem én gang og ikke give sig til kende så de senere ville kunne finde hende. Hun stod stadig lige foran mig og gned på hans nu helt stive pik, mens hun bedende lagde hovedet på skrå og sagde inderligt. "Åh skat – se den dejlige pik jeg skal have, åh – se hvor stiv og tyk den er, åh – sig nu ja".

"Giv hende hellere lov", sagde manden. "Ellers gør hun det bare uden din tilladelse, din kone tager ingen skade af at jeg rider på hende et par dage". Jeg trak opgivende på skuldrene, gjorde et kast med hovedet og vendte mig om for at gå tilbage til bilen. "Åh – tak skat", sagde min kone. De bragte tøjet i stand og fulgte efter mig. Jeg satte mig ind på førersædet og de kravlede ind på bagsædet, med det samme fiskede hun igen hans pik frem, bøjede sig ned over den og begyndte ivrigt og højlydt at sutte på den. Stønnende gav han mig sin adresse og vi kørte. Jeg kunne se i bakspejlet, at hun suttede og slikkede på pikken hele vejen, mens han gramsede hende i fissen. Lidt efter holdt vi udenfor hans hus. Der gik lidt tid inden de opdagede det.

"Åh, er det her", sagde hun hæst, mens hun tørrede savlet af hagen. "Åh, jeg må have den nu, skynd dig at komme." Hun hev i ham for at få ham hurtigt med. "Jeg ringer når du kan hente mig, skat"; sagde hun, mens hun stak hovedet ind ad vinduet og kyssede mig flygtigt. "Har du pillerne med", spurgte jeg. "Nej – åh nej, jeg vil bare have pik og fyldes med sæd i spandevis, åh ja – jeg vil have sæd langt op i livmoderen skat og måske rammer en af dem et æg, åh jeg er så liderlig, måske laver min elsker en baby på mig skat, åh ja". De løb ind i huset og lukkede døren. Jeg kørte hjem uden at forhaste mig. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var at klæde mig af, jeg gik rundt i huset med strittende pik, senere gik jeg ind og lagde mig på sengen og tænkte på, hvad min kone lavede lige nu, det var ikke svært at gætte, det sidste hun havde sagt var at hun ville have pik og det var jag sikker på at hun fik lige nu. Jeg så for mig, hans store pik begravet i hendes fisse lige til nosserne og jeg kunne høre hende skrige efter mere, mere og mere, jeg kunne ligefrem se, hvordan sædcellerne vrimlede rundt i hendes livmoder, borede sig op i hendes æggestokke for at lede efter noget at befrugte.

Jeg kunne se hvordan sæden piblede ud omkring pik skaftet og løb ned i hendes røv, jeg kunne se hvordan lagenet under hende var sjasket til af deres safter, jeg kunne se hvordan hun blev sprøjtet til af sæd, både indvendig og udvendig, jeg kunne se hvordan hun blev gennempulet på kryds og tværs, hvordan pikken gik i hendes fisse som en stempel i en motor på fuld omdrejning, Jeg kunne se hendes fordrejede, liderlige ansigtstræk når den ene orgasme afløste den anden. Jeg kunne se den fremmede mand skamride og gennempule min kone, så hun ikke kunne huske hvor gammel hun var. Efter at alle disse billeder havde passeret det indre af mine øjenlåg, kunne jeg ikke holde mig længere, i samme øjeblik jeg greb om min jernhårde pik, spulede sæden ud i lange seje sprøjt og ramte mig helt oppe på hagen, med den anden hånd skrabede jeg noget af det op med en finger, stak fingeren i munden og suttede det af, jeg kunne jo ikke komme til at slikke fremmed sæd ud af min kones fisse, så jeg måtte nøjes med mit eget, efter at have slikker det meste op, lagde jeg mig på ryggen for at tænke lidt, men inden længe faldt jeg i blund.

Forskellige drømmebilleder dukkede op i min hjerne, jeg så min kone med en meget stor tyk mave med et barn indeni., hun sad oven på manden, med hans store tykke pik dybt inde i sig, hun sad helt stille og smilede, mens manden stønnede højt. Inde i hendes mave, havde barnet fat om hans pik med begge de små hænder, barnet spillede pik på ham med bløde bevægelser, samtidig med at det suttede pikhovedet helt ind i sin lille mund, pludselig råbte manden hæst og pikken sprøjtede, barnet drak sæden der spulede ud i dens mund, da der ikke kom mere, krøb barnet sammen i fosterstilling, med et lille smil om munden, min kone rejste sig smilende og lod pikken falde ud. I næste øjeblik var hun igen sit gamle slanke jeg. Men der hvor manden havde ligget, lå nu barnet, et dejligt buttet barn der var våd og glat over hele kroppen.

Min kone skrævede ind over det og mens hun stønnede højt, tog hun begge barnets ben, holdt dem sammen og begyndte at stoppe dem op i fissen, ganske langsomt forsvandt først benene og derefter det meste af kroppen op i hendes fisse, hun jamrede og vrikkede med hofterne, hun trak barnet ud og ind, hun kneppede sig selv med sit barn, hurtigere og hurtigere gik det indtil hele barnet forsvandt og hun faldt sammen i en voldsom orgasme. Jeg vågnede op med et voldsomt spjæt, jeg så på uret, jeg havde sovet i 6 timer, da telefonen ringede for anden gang, blev jeg klar over hvad der havde vækket mig. Jeg stod op for at tage den, det var min kone.

"Hej skat, vil du hente mig nu", sagde hun blidt. Jeg stammede lidt i det, men lovede at være der og ti minutter. Jeg holdt ord og hun kom straks ud og satte sig ind ved siden af mig, hun lagde den ene hånd om bag nakken af mig, kyssede mig lidenskabelig på munden og hviskede. "Tak skat", ind i mit øre og bed mig let i flippen. Jeg kørte hurtigt hjem. Vel hjemme tog jeg hende om livet og fulgte hende ind i soveværelset, her trak jeg kjolen op over hendes hoved, det var det eneste hun havde på, jeg satte mig på sengekanten og hun stod splitternøgen foran mig med let skrævende ben, Åh – hun var smuk og dejlig. Jeg lod en hånd glide ind mellem hendes lår og helt

op til fissen, jeg rørte fissen med tommelfingeren og mærkede sæden sive ud over de glatte skamlæber der var røde og ophovnede, hun stønnede lidt ved berøringen og pressede bækkenet lidt frem, der løb en dråbe sæd ud over min hånd. "Åh hvor er du våd skat, hvad er det", hviskede jeg. "Sæd", stønnede hun. Jeg nulrede lidt mere ved fissen, hvilket fik hende til at gispe. "Hvor kommer det fra". "Åh – en pik skat, en fremmed mand har fyldt din kones mave med sæd, åh." "Var det godt?" "Åh – ja, det var så skønt, han havde en dejlig stor pik og han kneppede mig i mange timer og fyldte min mave helt op med sæd". Hun jamrede og stønnede og huggede med bækkenet imod min hånd. Jeg væltede hende om på sengen, hvor hun straks spredte lårene og trak knæene op til ørerne, hun nærmest udstødte et skrig da jeg satte munden til hendes opsvulmede fisse og begyndte at slikke og suge, sæden ligefrem strømmede ud i min mund. Åh – det var skønt, at suge den fremmede sæd ud af min kones fisse er bare det bedste jeg ved. Det lykkedes samtidig at få krænget bukserne ned og min pik strittede som aldrig før.

"Åh – hvor var det godt skat", stønnede hun." Åh – hans store pik svinede min fisse til med sæd og fyldte min livmoder, så jeg ligefrem kunne mærke hvordan det kriblede omkring æggestokkene, åh – jeg elsker det, åh – skat jeg elsker dig". Hun var helt vild, jeg kravlede op på hendes mave og bankede pikken i bund i hendes bløde varme fisse, åh der er ikke noget som min kones fisse når den lige har fået fremmed pik og godt med sæd, jeg kneppede hidsigt og inden længe kom vi i en voldsom fælles orgasme, hvilket næsten tog livet af os. Lidt efter væltede jeg ned af hende, et halvt minut efter sov vi. Hendes nye elsker, som hed Oskar, blev et fast indslag et par gange om må neden, enten var de hos ham, eller også var de herhjemme i ægtesengen, så kunne jeg ligge inde ved siden af og høre hvordan de kneppede og pulede hele natten. Men dette var kun begyndelsen. Senere udviklede det sig til meget mere, jeg skal love for at vi i de kommende år fik vore lyster styret. Hun blev også senere gravid og ingen ved hvem der er faderen, der er mange muligheder. MEN JEG ELSKER MIN LIDERLIGE KONE OVER ALT I VERDEN og vi holder sammen i tykt og tyndt.

Det blev hverdag igen, efter den mindeværdige søndag, hvor min kone Kate besluttede at fastholde sin nye elsker, hun var fascineret af hans store pik og hans måde at elske på. Det ophidsede mig at hun var så liderlig efter ham, de var efterhånden sammen ugentlig. Det generede ikke mig, jeg fik al den fisse jeg kunne ønske mig og jeg elskede at kneppe hende, når hun lige havde været sammen med ham, en fisse der lige er blevet brugt, er dejlig blød, varm og glat. Enten besøgte hun ham, han hedder i øvrigt Oskar, ellers var han her og de kneppede i ægtesengen, mens jeg lagde mig i et tilstødende værelse, hvor jeg kunne ligge og høre på deres aktivitet, det var dejlige stunder, jeg kunne skrue op for billederne indvendig på mine øjenlåg og se hvordan hans store pik huggede ind og ud i min kones fisse.

Således gik der en herlig sommer. Så en dag, kom hun hjem og fortalte at Oskar fyldte fyrre år om en måneds tid og at både hun og jeg var inviteret med sammen med nogle at hans kammerater. Hun var gået ind på at spille værtinde. Det var først næste gang da hun kom hjem, efter at have besøgt ham, at hun fortalte hvad værtinde hvervet indebar og at hun ville være den eneste kvinde. Hun fortalte også at hun skulle have en særlig uniform på, hun ville ikke fortælle mig hvordan den så ud, det skulle være en overraskelse, men da jeg mener at jeg efterhånden kendte Oskar en smule, havde jeg en anelse om hvad det kunne være. Udover det ville der være en overraskelse, som de to havde arrangeret i fællesskab, men det skulle forblive en dyb hemmelighed indtil selve dagen.

Den dag festen skulle afholdes, skulle vi komme en halv time før de andre gæster. Da vi ankom, blev jeg med det samme lodset ind i stuen og Kate skulle ind i soveværelset for at klæde om, måske skulle hun også lige have en lille tur af hans pik, for at blive varmet op, jeg havde en anelse om hvad der ville ske i løbet af aftenen. I stuen var der dækket bord til ti personer, maden ville blive leveret udefra. Efter tyve minutter, kom Oskar ind i stuen til mig, han gik hen og skænkede to drink og gav mig den ene og mens han rykkede sig i pikken, sagde han.

"Du må undskylde at det tog så lang tid, men jeg måtte lige have snabelen dyppet i din kones fisse, bare for at varme op og for at være sikker på at hun er parat. Hun ser dejlig ud i kostumet, det skal nok blive en succes. Skål." Han vidste at jeg kunne lide at høre ham sige, at han "kneppede min kone" og han sagde det ofte, også fordi han selv kunne lide at sige det. Lidt efter begyndte gæsterne at ankomme, syv mænd i alt, i syv forskellige størrelse og faconer, fæller for dem var, at de var flinke og behagelige, hvad de hedder, kan være lige meget, men de så ud til at være med på lidt af hvert, hvilket også viste sig at holde stik. Efter at have fået en velkomstdrink, ankom maden og selskabet blev bænket, Kate skulle sidde ved Oskars ene side og jeg ved den anden. Alle mændene havde hørt om Oskars betagelse af Kate, men ingen havde set hende og da han præsenterede mig som hendes mand, spidsede man ører, det var tydeligt at alle pludselig fik en del at tænke over. "Hvad var nu det for noget han havde fundet på?" Alle havde fået skænket op i glassene, Oskar rejste sig og sagde.

"Mine herrer, jeg vil nu præsentere jer for aftenens værtinde, min smukke veninde og min vens kone Kate, hun er klar til at stå til rådighed for os alle lige til den lyse morgen. Kom ind min ven!" Alle vendte hovedet mod døren, som gik op og ind kom min kone i en drøm af en kjole, ærmeløs, folderig med slidser helt op til hofterne såvel i siderne, som for og bag, den nåede gulvet og var af kridhvid næsten gennemsigtig nylon, hun havde intet på inden under og hendes dejlige krop var næsten fuld synlig, hendes stive brystvorter og glatbarberede skød. Lyste gennem stoffet. Smilende over hele ansigtet, kom hun sejlende ind, mens alle klappede og råbte rosende ord. Hun stillede sig ved siden af Oskar, der lagde en arm om hendes skulder, bøjede sig ned og kyssede hende på munden, mens den anden hånd gik på opdagelse inden under kjolen, enhver kunne se at han lagde hånden over hendes fisse, der fik en omgang, mens hun velbehageligt svajede med hofterne. Alle vendte hovedet og kiggede på mig, jeg så bare smilende til mens Oskar fingerkneppede min kone. De gjorde sig fri af hinanden, løftede deres glas og min kone sagde.

"Velkommen, jeg glæder mig til at lære jer nærmere at kende. Og skal vi så udbringe en skål for aftenens fødselar, der har lokket mig med på denne spændende ide." Alle rejste sig og skålede højlydt og mens de nu alligevel stod op, sagde Oskar. "Lad os også udbringe en skål for vores fælles veninde og elskerinde. Når middagen er færdig, vil jeg afsløre hvad det er der er aftenens absolutte højdepunkt." Atter skålede man længe og højlydt, inden alle kastede sig over middagen, som var aldeles fremragende, der var rigeligt med velsmagende mad og vin. Efter tre timer ved bordet, trak vi os tilbage til udestuen, mens service firmaet ryddede væk og forsvandt med opvasken. Under middagen, fortalte Oskar vidt og bredt, hvor dejligt og hyggeligt han og min kone havde det når de var sammen, enten her eller hos os, han fortalte hvordan de kunne kneppe i timevis hjemme i vores ægteseng og hvordan hun næsten ikke kunne gå når jeg blev kaldt hid for at hente hende hjem efter at de havde kneppet i et par dage. Alle blev mere og mere ophidsede og begejstrede. De spurgte mig hvad jeg mente om det, om jeg aldrig fik fisse hos min egen kone.

"Oh – jo." Svarede jeg. " Jeg får al den fisse jeg har brug for, men sådan en lækker fisse der aldrig er tør, skal ikke ligge ubenyttet hen og når hun nu er vild efter pik, skal hun også have alt den pik hun kan tåle. Jeg elsker at se hende få pik af en anden mand og en fisse der er grundig gennemkneppet og fuld af sæd, er lækker at få pikken eller tungen i, sådan en fisse smager vidunderligt." Mens vi var i udestuen, havde de alle været i nærkontakt med hende, de havde på Oskars opfordring taget hende på brysterne, kysset hende og haft fingrene i hendes våde fisse, alle havde skinnende øjne og buler i bukserne, ind imellem tog hun på deres buler. Alle var nu klar over hvad der skulle ske, de skulle alle have fisse, men Oskar havde endnu ikke afsløret det store nummer han havde for. Lidt efter forsvandt Oskar og Kate ind i huset, en vis skuffelse bredte sig.

"Nu ville han have hende for sig selv." Men ti minutter efter kom Oskar alene tilbage og opfordrede alle til at komme ind i stuen og finde sin plads, alle skulle trækker et nummer i en høj hat og gå ind og finde en stol med det tilsvarende nummer og som han sagde. "Som fødselar og førsteelsker, er det mit privilegium at reservere nummer 1 til mig selv." Ingen protesterede imod denne ordning. Det kan nok være at vi fik en overraskelse da vi kom ind. Alt elektrisk lys var slukker og der var tændt en mængde stearinlys i fire store meterhøje kandelabre, der var anbragt ved hvert hjørne af en mægtig stor madras, som var anbragt på gulvet. Madrassen var dækker af kridhvidt blankt køligt satin. Midt på madrassen lå min kone, splitter nøgen med let spredte ben og armene ud til siden, hun smilede sødt og forventningsfuld til os alle mens vi indtog vore pladser i lænestolene der var anbragt i en rundkreds uden om det hele. Stol no. 1 stod ved fodenden og i den anbragte Oskar sig. Jeg havde mærkværdigvis fået den niende og sidste stol. Alle havde fået skænket op i glassene og kiggede forventningsfuld på Oskar, som havde rejst sig og gjorde mine til at åbne showet.

"Se på hende." Begyndte han. "Hvad er smukkere end en dejlig nøgen kvinde, liggende parat på et lagen, ventende på det hun er skabt til, at modtage en manddom? Nu skal jeg fortælle jer det. Det er en nøgen kvinde der er gravid." Alle blev total overraskede, inklusive mig så vidt jeg ved tog hun p-piller, det havde hun i hvert fald gjort. "Er hun gravid var." Var der en der sagde, alle kiggede på hende, hun sagde ikke noget men smilede bare skælmsk. "Nej," sagde Oskar. "Ikke endnu, men inden natten er omme, skulle hun gerne være det og vi skal alle være fædre, altså de som vil, resten må forlade selskabet." Dyb tavshed havde sænket sig. Jeg var i syv sind, hvad fanden var nu det hun havde fundet på, jeg var kørt ud på et sidespor og kunne ikke gøre noget ved det nu, jeg havde vel heller ikke særlig lyst. Derimod kriblede det mig ned ad nakken ved tanken om at se hende kneppe med tyk mave.

"Alle har fået et nummer," fortsatte Oskar. "Det er meningen at alle skal bedække hende i nummerorden og alene nu her førets gang, med mig som den første og hendes mand som den sidste og så, efter en pause på en time, er der fri knepning og bunkepul resten af natten, hun skal helst have mindst én pik i fisse eller mund hele tiden." Stadig var der ingen der sagde noget, så han fortsatte, mens han begyndte at klæde sig af. "Nu starter løjerne mine herrer, de som ikke vil være med må gå nu og husk der er tavshedspligt på livstid." Han kiggede hele raden rundt, to rejste sig op og forsvandt ud af døren.

"Ok – resten af os forsøger at kneppe hende tyk og give hende det barn hun ønsker sig og det giver os alle ret til at kneppe hende mindst én gang om ugen, enten sammen eller hver for sig lige ind til den dag hun skal føde." Alle smilede glad og skålede. Oskar smed resten af sit tøj og hans store pik strittede lige ud i luften. "Er du klar skat." Sagde han. Min kone smilede til ham, nikkede, spredte lårene og trak knæene op til ørerne, Hendes nøgne fisse lyste gabende imod ham, han kravlede frem over madrassen og hans strittende pik gled uhindret og let dybt ind i min kones fisse, hun vendte det hvide ud af øjnene og stønnede højt, mens hun begyndte at rotere med røven. Oskar kneppede hende hårdt og dybt og inden længe stødte han pikken dybt ind og hun skreg dæmpet, mens han pumpede sæden dybt ind i hendes livmoder. Næste mand var allerede klar med strittende pik og så snart Oskar trak sig tilbage, indtog den næste hans plads, og sådan gik det slag i slag, hun modtog dem alle med lige stor entusiasme og alle var de lige begejstrede og sikre på at det netop ville være hans sæd der fandt først frem til ægget i hendes livmoder.

Endelig blev det min tur, de andre havde efterhånden trukket sig lidt tilbage og sad og snakkede, mens de kiggede på at det gik rigtigt til. Min kone tog smilende imod mig med udbredte arme og åbent skød, jeg gled på plads i hendes meget våde fisse og lagde mig ned over hende, vi kiggede smilende hinanden i øjnene, jeg kyssede hende blidt på munden, jeg lå helt stille med pikken dybt begravet. "Hvad er nu det for noget skat, ville mit barn ikke være godt nok?" Hviskede jeg. "Åh skat, synes du ikke det er liderligt at konkurrere med de andre mænd om at bedække mig?" Jeg huggede pikken ind i hende et par gange, så hun gav sig stønnende. "Det er dejligt at se dig få pik, skat, men du kunne godt have sagt at du ville have barn." "Åh – ja, kan du ikke se al den pik jeg nu kan få de næste ni måneder, åh jeg elsker dig." "Jeg elsker også dig, men hvis det nu ikke bliver i aften du bliver gravid, får de så en chance mere?" Hun lagde armene om min hals og knugede sig til mig mens hun vrikkede vildt med røven og hviskede meget tyst.

"Åh – din dumme skat, jeg er gravid, det er sket for en lille måned siden og det er dig der er far, det ved jeg hundrede procent, åh – skat, men ingen må vide det, de skal alle leve i uvished indtil barnet er født, åh ja knep mig nu skat, ligesom alle de andre, bagefter skal vi til det sjove." Jeg kyssede hende vildt og pulede løs så det klaskede imod hendes oversvømmede underliv. Jeg var jublende glad og elskede hende vanvittigt og i den ånd pumpede jeg hendes fisse endnu mere fuld af sæd mens hun fik endnu en orgasme. Hun var dog det mest udspekulerede jeg har kendt. Da jeg blev færdig med at kneppe min kone, satte jeg mig hen til de andre, mens hun igen lagde sig fladt på ryggen og trak et tyndt tæppe over sig, som lod ane hendes figur. Oskar stak mig et glas og sagde så.

"OK – så har alle afleveret sin obligatoriske portion sæd det rigtige sted og nu må vi bare lade tiden arbejde. Jeg har aftalt det sådan med Kate, at når barnet er født, bliver der foretaget en gentest for at fastslå hvem der er den biologiske far, barnet får aldrig at vide hvem der er faderen, hvis det er en anden end ham der står på fødselsattesten," han kiggede hen på mig. "Det hele vil forblive en dyb hemmelighed mellem os syv. Men – skulle der optræde en anden biologisk far, hvilket der er store chancer for, skal vedkommende optages i familien som en onkel eller hvad ved jeg, så hen kan følge sit barn. Samtidig skal han have uindskrænket adgang til at kneppe med moderen til evig tid.—- Kan alle gå ind på denne aftale?" Han kiggede raden rundt og alle nikkede.

"Lad os så drikke en speciel skål på det." Han hentede en flaske med en gylden væske i, han hældte en lille sjat op i hvert glas, vi rakte højtideligt glassene imod hinanden og klinkede samtidig, så vendte vi os imod min kone og rakte glassene hen imod hende, hun smilede skælmsk til os og vinkede med et par fingre.

"Tøm glassene." Beordrede Oskar og det gjorde vi så. Alle kiggede forbløffet på ham, nogle vrængede ansigt, men ingen sagde noget, han smilede bare. Da var det, det gik op for mig at også han drev gæk med dem, gad vide om han ved hun er gravid, jeg ville aldrig få det at vide, i hvert fald ikke de første mange år. Det vi havde skålet i, var en sjat pis fra min kone. Vi slog os nu ned i stolene, nøgne som vi var, med et dejligt glas Whisky. Vi holdt øje med klokken og småsludrede, ja selvfølgelig om fisse. Pludselig sagde Oskar.

Få sex i dag

"Tiden er inde venner, pausen er forbi, vores veninde er nu til fri afbenyttelse." Tre af de mest ivrige rejste sig og gik hen hende på madrassen. Hun greb straks en pik i hver hånd da de faldt på knæ ved hver side af hende, den tredje lagde sig på knæ mellem hendes lår, satte pikken til fisse indgangen og pressede pikken op i hendes mave og begyndte at kneppe med stor iver. Hun kiggede hen på mig og smilede glad og lykkelig, mens hun åbnede munden og tog først den ene pik ind mellem læberne og derefter den anden og således skiftedes hun til at sutte på deres pikke. Nu var der flere der ville være med og alle seks mænd gjorde deres bedste for at gøre min kone lykkelig. De fik hende til at ligge oven på Oskar, med ryggen til han og hans pik godt oppe i fissen, en anden kravlede ind mellem deres lår og fik med noget besvær boret pikken ind ved siden af Oskars, så hun nu havde to pikke i fissen på én gang.

"Åh ja – åh ja i dejlige hanner, knep mig så jeg flækker, åh skat se mig få to pikke på én gang, åh hvor er det skønt." De pulede løs, animeret at hendes frække ord, de ledige pikke blev grundigt suttet efter tur, den ene kunne ikke holde sig og sprøjtede i hendes mund, der var som om hun slet ikke opdagede at sæden rendte hende ned ad hagen, hun pattede løs på pikkene som en vild, mens de to pikke pulede hendes fisse i laser, eller gjorde deres bedste for det. Pludselig fik hun en bragende orgasme der sendte spastiske bølger gennem hendes krop, samtidig med at de to pikke sprøjtede i hendes fisse der blev så fyldt at det ligefrem sprøjtede ud omkring pikkene. De to trak sig tilbage og to andre ville også prøve det samme, hun fik samme tur én gang til, foruden et par pikke i munden. Og således blev det ved i flere timer, ind imellem var et par stykker ude i køkkenet for at styrke sig på lidt natmad, ellers stod den på Whisky og højt humør. De som ikke lige var i gang med at kneppe, kom med tilråb og gode råd til dem som var aktive. Efterhånden begyndte de at falde i søvn rundt om i lænestolene, dels af udmattelse og dels af for meget Whisky, til sidst var der kun mig og Oskar tilbage.

"Kom," sagde Oskar. "Denne gang skal du være med, du har kun været på hende den ene gang, da vi skulle bedække hende, kom og knep din kone sammen med mig." Vi gik sammen over til hende, hun smilede glad og rakte armene ud efter os. "Åh ja – kom mine yndlings pikke, kom og knep mig samtidig." "Jeg lægger mig nederst, så kan du få fronten." Sagde Oskar. Hun satte sig op på ham, mens hun sagde. "Åh skat, tag hans pik og før den ind i din kones fisse." Jeg tog fat om Oskars hårde pik, det var underligt, den var så varm og levende. Jeg sigtede på min kones fisse og mens hun langsomt sænkede sig, gled pikken op i hende lige til nosserne, mens hun gispede og sukkede.

"Åh – kom så skat, også dig." Hun lænede sig bagover og støttede med armene og de spredte
begge lårene godt, jeg kravlede frem og begyndte af presse pikken ind til Oskars og forbavsende let gled den ind i hendes fedtede indre. Jeg lagde kroppen tæt ind til hende og vi kyssede hinanden blidt, mens vi så hinanden i øjnene. "Åh skat," hviskede hun. "Det har været den dejligste nat i mit liv, hvad med dig?" "Jeg synes du er vidunderlig og jeg glæder mig til at se dig blive kneppet med stor tyk mave på, åh ja det passer ligesom til hinanden, en stor pik i fissen under en voldsom udspilet mave og store mælkefyldte bryster der hopper og klasker." "Åh ja skat, det bliver skønt, åh jeg elsker pik, pik, pik." Idet hun sagde det, kørte hun voldsomt frem og tilbage på vore pikke.

"Åh jeg elsker dig, sprøjt i mig." Stønnede hun. "Sprøjt begge to jeres gloende sæd op i min fisse," Stille begyndte hun at jamre sig, mens hun byggede op til endnu en orgasme. Oskar og jeg huggede pikkene op i hendes fisse og sæden spulede ud over hendes livmoder endnu en gang. Lidt efter faldt min pik ud og jeg sad mellem hendes lår og så sæden sile ud af fissen og ned over Oskars pik og nosser, lagenet var sjaskvåd af sæd, jeg har ikke tal på hvor mange gange hun blev kneppet, men der var seks mænd og de havde alle sammen præsterer en fire fem gange hver. Hun sad og smilede saligt, mens hun stille bevægede sig frem og tilbage på Oskars endnu stive pik, jeg ved at han var meget udholdende. Lidt efter rejste hun sig og sæden dryppede fra hendes fisse og ned på hans mave, han var ligeglad, han rejste sig også op og lagde armene om hendes ryg, hun lagde armene om hans hals og de pressede deres forsvedte kroppe imod hinanden mens de kyssede hinanden hedt og længe. Endelig rev de sig løs fra hinandens munde, Oskar kiggede hen på mig mens han sagde. "Nå min dejlige gravide elskerinde, skal vi trække os tilbage og tilbringe resten af natten alene, så vi rigtig kan komme til at kneppe." "Ja lad os det," sagde hun. Og henvendt til mig. "God nat skat og tak for en dejlig aften." Min kone ville kneppe med sin elsker resten af natten.

Det var så det. Jeg klædte mig på og tog hjem. Jeg var lykkelig, det var min kone, hun elskede mig og var gravid med mig. I tiden der kom, efter at de havde bedækket min kone, der i øvrigt havde snydt dem, fordi hun på forhånd var gravid med mit barn. Kom de som lovet, mindst en gang om ugen, enten hver for sig, eller et par stykker sammen for at ride hende, Oskar kom mindst hver anden dag, eller han sendte bud efter hende, hvis han havde besøg af en af de andre. Da han efter fjorten dage fik at vide at hun virkelig var gravid, var de sammen hver eneste dag i flere måneder, han var overbevist om at barnet var hans og at han kunne erhverve sig retten til at ligge med hende så tit han vilde resten af hendes liv. Min kone har aldrig fået så meget pik, som i de ni måneder hun var gravid. Efter nogle måneder, begyndte det at kunne ses på hendes mave og hendes trang til sex blev stærkere og stærkere, det var lige før vi syv mænd ikke kunne slå til. I syvende måned var hun ved at være temmelig tyk, det var en sand fornøjelse at se hende sidde oven på en mand med hans store pik i fissen, der næsten var skjult under den store struttende mave og de tunge bryster hoppende op og ned. Hun var blevet for tyk til at de kunne ligge på hendes mave, så enten sad hun på dem, eller også lå hun på ryggen med det ene ben løftet og manden liggende på siden med hendes andet ben mellem sine, i den stilling kunne manden samtidig kærtegne hendes fisse med den ene hånd. Hendes elskere kneppede hende godt og grundigt, når de så var taget hjem, var det min tur, jeg trak hendes røv helt ud til sengekanten, lagde mig på knæ, på gulvet med hovedet mellem hendes dejlige lår. Ganske langsomt og blidt kyssede jeg hendes skamlæber fra klitoris ned til røvhullet og op igen, inden jeg var færdig, trak hun vejret ret hurtigt og stødvis, mens hun stønnede.

"Åh ja skat, åh slik mig, slik min fedtede fisse." Hun jamrede stille mens jeg forsigtig lod tungen glide op langs revnen og blafre et par gange hen over klitten. "Åh skat – gør det, slik mig nu, åh skat, ellers må jeg hen til Oskar og ha pik igen." "Kan du godt lide at få Oskars store pik op i maven til vores barn." Jeg lod tungen lege lidt mere med klitten, hvilket fik hende til at vrikke med røven af utålmodighed. "Åh ja, vi elsker Oskars pik, åh – både mig og barnet, åh – æd min fisse skat, æd mine elskeres sæd." Jeg lod tungen glide ind i revnen, dybt, dybt ind og lod hage og næse følge med, jeg sugede og slikkede hendes fisse som en gal, den ramme smag af sæd i hendes fisse var vidunderlig. Jeg slikkede hendes klitoris hendes røv og hendes fisse så hun skreg og jamrede sig og fik den ene orgasme efter den anden, somme tider kunne hun ikke holde på vander og tissede mig i munden uden selv at opdage det. Efter at have slikket hende en rum tid, kravlede jeg op og borede pikken op i hende og pulede løs mens jeg kærtegnede hendes tykke mave. På det tidspunkt, hvor jeg fyrede kanonen af, var hun næsten sanseløs af liderlighed og for hver sprøjt, jeg huggede ind i hende, sagde jeg hendes elskeres navne, hvilket fik hende til at skrige hæst i takt.

"Ja – ja – ja – ja, åh ja – pik, pik, pik." Efter sådan en tur, var det tid til at få lidt søvn. Tiden for hendes nedkomst nærmede sig mere og mere, hun blev mere og mere liderlig og kunne næsten ikke få pik nok. Dette var nok grunden til følgende episode, som jeg fik hende til at fortælle om samme dag. Hun havde fået gennemtrumfet en hjemmefødsel og var i den forbindelse henne hos lægen for at få et sidste tjek et par dage før den forventede fødsel. Det var et sidste øjebliks konsultation. Et eller andet var gået galt, så det var kun lægen selv der var der, sygeplejersken var taget hjem. Lægen forhørte sig om hun ville have undersøgelsen alligevel, det ville hun. Hun fik besked på at klæde sig af, så ville han komme om et øjeblik. "Åh skat," sagde hun senere. "Jeg var så liderlig og ville prøve om jeg kunne få lægen til at kneppe mig." Hun klædte sig helt af, lagde sig på undersøgelsesbordet med benene i bøjlerne, så da lægen kom ind, lå hun splitter nøgen og kærtegnede sin tykke mave og tunge bryster, mens hun smilede til ham, han påtog sig en friskfyragtig mine og sagde.

"Nå Kate, skal vi få kigget indenfor og se hvordan hun har det i dag." Han tog gummihandsker på og stillede sig mellem hendes spredte ben, hvor han arrangerede lyset og greb tangen til at åbne fissen med, han lod en finger glide ind mellem skamlæberne og kom til at røre klitten, hvilket øjeblikkelig fik hende til at stønne og rokke med røven.

"Nå, vi er nok temmelig følsomme, hvad?" "Åh ja." Sukkede hun og smilede liderligt til ham. Han stak fingeren længere op i fissen, hvilket fik hende til at vrikke med røven, kaste hovedet bagover og stønne. Af én eller anden grund, gled hans finger ind og ud af hendes fisse nogle gange, hun lagde begge hænder ned under maven og trykkede på skambenet, mens hun stønnede.

"Åh ja doktor, åh." Han blev lidt forfjamsket og rød i hovedet, det var tydeligt at han nu vidste hvad der skete, han rømmede sig og sagde hæst. "Skulle vi lige kigge ind først, æh øh kigge ind." Han tog en taburet og satte sig ned mellem hendes lår, han tog tangen og hjalp den godt ind med fingrene og åbnede den, han slog pandespejlet ned og kiggede ind i hendes fisse. Hun lå stadig og rokkede med røven så tangen bevægede sig inde i hende og hun hviskede.

"Åh ja doktor, der er dejligt, undersøg lidt mere." Lægen var i syv sind og sad og kiggede ind i fissen mens han fraværende rokkede med tangen og mærkede sin stive pik forsøge at friste ham, han rakte en hånd ned og opdagede at gylpen stod åben under kitlen, han stak hånden ind og greb om det varme kød, det afgjorde sagen. Han slog pandespejlet op og tog det af og sagde.

"Der er noget hvidt sekret derinde, jeg ved ikke hvad det er." Han satte næsen helt ned til fissen og den kom til at røre ved den strittende klitoris. Det udløste et gisp hos hende og hun stønnede.
"Åh ja doktor, det er sæd fra i nat, åh – jeg har været sammen med mine elskere, eller tre af dem." Lægen tog et ekstra tag om sin pik, nulrede klitten med næsen og kunne lugte hendes stærke brunst. "Du er da gift endnu, ikke, eller hvad, jeg har ikke hørt andet?" Spurgte han.

"Åh jo, med en dejlig mand, og ved siden af har jeg seks faste elskere. Åh ja, alle syv har bedækket mig og konkurrerer om hvis barn det er jeg har i maven, det er derfor jeg skal bruge en blodprøve fra barnet, de skal alle gentestes." Lægen havde rejst sig op og stod og legede med pikken lige ved hendes fisse, tangen var taget ud mens han kiggede på hende og spurgte.

"Hvad så hvis det ikke er din mand der er faderen?" "Han vil påtage sig faderrollen under alle omstændigheder og den rigtige fader, vil have ret til at ligge med mig lige så tit han vil, han vil få førsteret til min fisse resten af livet. Åh – doktor, kan den pik ikke bruges til noget." Sagde hun og pegede ned mellem sine ben, han kiggede ned og uden dikkedarer slog han kitlen til side, knappede bukserne op og lod dem falde til gulvet i én bevægelse, derefter borede han pikken ind i min kones fisse, helt ind så nosserne klemte mod røven, i én glidende bevægelse.

"Åhh." Stønnede han. "Åhh hvor er du skøn, jeg elsker at kneppe gravide kællinger lige inden de skal føde." "Åhh ja." Stønnede hun. "Åhh det er så dejligt at få pik, åh doktor knep mig, åh ja knep mit barn i min mave." Han stod og prikkede lidt fra side til side med sin lange stive pik i hendes fisse, han trykkede lidt med en finger på pikken. Hun gispede højlydt mens han sagde.
"Åh ja, jeg kan mærke livmodermunden, den er åben som en krone, du skal føde i nat eller i morgen." Han pressede hårdt til og pikken gled ind i åbningen. Det var en mærkelig uvirkelig følelse, der blev meget stærk da han satte fingeren på klitoris og baskede frem og tilbage, øjeblikkelig begyndte orgasmen at gennemryste hendes krop, den var så stærk som aldrig før, hun næsten besvimede. "Åh." Stønnede lægen. "Jeg knepper din livmoder, åh nu sprøjter jeg sæd ind til dit barn, åh." De kom langsomt tilbage til virkeligheden, lægen trak pikken til sig. Hun smilede.

"Tak doktor, det var dejligt, og jeg håber du er klar til at tage imod barnet så snart det kommer." "Intet problem, i ringer bare, så kommer jeg med det samme." Der var ingen undskyldninger eller bondeanger, han havde kneppet hende og det var så det, de var voksne mennesker. Hun fortalte mig det hele så snart hun kom hjem, det gjorde hende så ophidset at jeg måtte slikke hende til endnu en orgasme. Senere, hen på aftenen kom Oskar, han lagde sig hos hende og kneppede hende stille og roligt og mens han gjorde det, kom hendes første ve, hvilket forskrækkede ham et kort øjeblik, men gjorde ham så endnu mere liderlig, han pulede løs og stønnede.

"Ja kom så, fød min datter mens jeg knepper dig, åh nu får du det." Han sprøjtede dybt oppe i hendes fødegang. Bagefter fik hun igen en ve, og fik mig til at ringe efter lægen og jordmoderen. Vi hjalp hende tøjet af og lagde hende i seng. Jordmoderen ankom og vi blev forvist til en anden del af huset, lidt efter lukkede jeg lægen ind, jeg gik med ham ind til hende, jordmoderen var ude på badeværelset. Han tog dynen til side, hun lå med bøjede knæ og spredte lår, det var tydelig at det var sæd der drev ud af fissen og ned over røven, hun smilede til ham og sagde. "Det er det det ligner doktor, jeg har lige fået det af min førsteelsker." Han gryntede og så på mig. Jeg smilede til ham, mens han tog gummihandsker på og sagde stille.

"Kun fingeren denne gang, ind til videre, ikke doktor." Han kiggede mig ind i øjnene mens han stak et par fingre op i hendes fisse og sagde. "Den er godt åben nu og velsmurt." Han trak fingrene ind og ud nogle gange og satte tommelfingeren på klitten, hvilket fik hende til at udstøde et højt gisp og hun sagde. "Åh doktor, hvis du bliver ved med det, må jeg igen have en nærmere undersøgelse." Hun gispede da hun blev gennemrystet af endnu en kraftig ve. Jordmoderen kom ind og de to snakkede fag. Fik jeg sagt at jordmoderen selvfølgelig var en mand. Lægen sagde at han godt lige ville snakke i enrum med jordmoderen, så de forsvandt ud på badeværelset. "Kender Oskar den rette sammenhæng," spurgte jeg, hun rystede på hovedet og jeg fortsatte. "Han er tilsyneladende overbevist om at det er ham der er den biologiske far." "Ja, men det er nok fordi at han kneppede mig et par gange før de andre kom til den første aften." "Og det er ikke ham." "Nej skat det er dig, det vil gentesten også vise." Hun fik igen veer og lægen og jordmoderen kom tilbage. Jordmoderen var lidt stram i betrækket og gik hen og skilte hendes skamlæber og kiggede, så nikkede han og så på mig. Lægen rømmede sig og sagde.

"Jeg fortalt Peter her, hvad det er der løber ud af din kone og at det ikke er dig der har kommet det derind, men mig selv og en anden elsker, jeg håber det er i orden, det ville ikke være nemt at holde Peter udenfor da han som mig er en fag person og vil vide besked." "Han behøver ikke at blive udenfor," sagde min kone. "Han kan godt nå det endnu, hvis han er hurtig." "Jeg foretrækker at yde en mere professionel hjælp." Sagde han stift. Inden der var gået en halv time var barnet født, hurtigt og effektivt, en utrolig nem fødsel. Det var et pigebarn med kulsort hår, der ikke lignede nogen som helst andre end sig selv. Alt var gået glat, mor og barn var gjort i stand. Jeg sad sammen med lægen og Oskar i stuen og fik en øl, jordemoderen var taget af sted. Oskar var stolt som en pave, han var overbevist om at det var hans barn og ville vide hvor lang tid gentesten ville tage. "Alle de forberedende øvelser et færdige, sagde de, der kun mangler barnet og så sammenligningen, det hele er computerstyret og tager ikke lang tid. Jeg ringer lige så snart jeg her resultatet." Det måtte han lade sig nøje med og sagde.

"OK det er i orden, nu går jeg hjem og ringer til de andre og så ses vi først når resultatet er der, så mødes vi alle her, også dig doktor, du læser resultatet op." De tog af sted og jeg var alene med min kone og barnet i tre dage indtil testresultatet forelå. Doktoren ringede og sagde at han havde aftalt med Oskar at alle ville komme samme aften, Oskar havde presset ham for et svar, med det var stadig hans hemmelighed. Samme aften kl. 20, var alle samlede omkring min kone og barnet. Lægen tog højtideligt en stor brun kuvert op af lommen, lukkede den op og bredte et stykke papir ud. Han kiggede rundt på alle de spændte ansigter og endte hos min kone, til hende sagde han.

"Kære Kate, jeg kan meddele dig at faderen til det barn du har født, er den mand du også er gift med." Alle sad med åben mund og kiggede måbende på mig, jeg kunne ikke lade være med at smile. "Er det definitivt, og fuldstændig sikkert." Sagde Oskar skuffet. "Ja," sagde lægen. " Der er ikke skygge af tvivl, for det første er genprofilerne umiskendelig ens og for det andet optræder der en sjælden blodtype, som ingen Af de tilstedeværende herrer har, men som hendes mand har." "Vi bøjer os naturligvis for videnskaben, men det kunne ellers have været sjovt at fortsætte, kære venner, hvis Kate tillader det, vil vi give hende et afskedsknald, som tak for al den fisse vi har fået i den forløbne tid." "Åh hold op," sagde Kate.

"Du lyder som en grædekone, min fisse forsvinder sgu da ikke, i kan da bare komme og fornøje jeg når I gider og det gælder jer alle, også dig doktor, alle der gider at kneppe mig, kan da bare komme og spørge om lov, for nu er det ikke længere en selvfølge, det gælder kun min mand, han har altid førsteret, men hvis han ikke er der, er den tom og til rådighed og se så at komme af tøjet, hvis i vil have fisse i dag, men det bliver kun et hurtigt put." Alle var stumme oven på den svada, de kiggede rundt på hinanden og begyndte langsomt at klæde sig af, stemningen blev dog hurtigt genoprettet og ladet med erotik og da hun fik den første orgasme, gik det slag i slag, som i gamle dage, hun åd dem alle med hud og hår og hendes fisse sejlede i sæd da de gik hjem. Jeg slikkede op efter dem og vi fik en dejlig orgasme sammen. Alle mændene blev ved med at komme og kneppe hende regelmæssigt, men efterhånden faldt de fra, nogle blev gift og andre flyttede, de sidste af de gamle, der holdt ved i mange år fremover, var lægen og Oskar.

Min datter blev lige så dejlig som sin mor, men ingen fik lov at røre hende inden hun selv fandt sig en mand. Min dejlige kone fik selvfølgelig mange nye elskere op gennem årene. Men jeg holder aldrig op med at elske og beundre min liderlige kone.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.