Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Biler er her i huset ikke noget vi altid har været enig om, dog vil jeg gerne have en arbejds/lege bil, forstået på den måde at det skal være en bil som kan tåle at jeg ikke altid er god ved den, at den kan komme med på jagt, træning i skov, mark og krat.

Manden er vild med Land Rover så det skulle jo være sådanne en mente han, men jeg har jo altid gerne ville være lidt på tværs, så blev ved med at protestere over det og jeg vidste at jo mere jeg brokkede mig, jo mere gjorde han for at finde den rigtigste Rover til mig, men sagt mellem os så er Rover den rigtige bil men det skulle han jo ikke vide fra starten.

SEX I DAG?

Det var først på sommeren og der var allerede 21 grader udenfor, så jeg tog bare et par bløde meget tæt siddende shorts på samt en top, der egenligt afslørede lidt for meget men skidt jeg skulle kun være hjemme og nyde sommerens komme og selv om jeg er 47 så har jeg stadig en rimelig pæn krop, slank, brun og med faste bryster og en lille fast røv.

Da jeg var kommet i tøjet gik jeg i haven, hvor jeg fik en opringning om at jeg skulle se at komme ud til vejen da Jesper min mand ville hente mig nu, det skulle gå stærkt da han var på job og endelig ikke have tid at ligge der og køre rundt. Jeg nåede ikke at sige hverken for eller i mod, før bilen dyttede. Jeg greb mine nøgler, taske og hoppede i et par sandaler.

Det blik jeg fik, sagde alt, uhmmmmmm siger han, du er da mega fræk at se på, men hvis du tror at vi skal lege og at det er forførelse tid så glem det lige igen, han grinte meget frækt.

Først der gik det op for mig at jeg faktisk ikke var klædt på til at tage nogen steder hen og begyndte at protestere, der er ikke tid til at skifte sagde han og stak mig sin skjorte der lå i bilen, tag den på, så er det ikke så synligt at du er en billig liderlig tøs.

Vi kørte ud til en bilforhandler hvor han havde set på en Rover, som han sagde den står bare ventede på dig, hun hedder Cirkeline og er mørke rød og passede lige til dit brug sagde han. Jesper snakkede med mekanikeren, mens jeg kiggede på Cirkeline, kom til at kigge på dem og kunne se dem stå og lure på mig. De grinte meget mens de snakkede og det måtte åbenbart være meget fortroligt og spændende, for de tav lige så snart jeg kom hen til dem, jeg kigger fra den ene til den anden og kan se at de har et eller andet for.

Klaus mekanikeren går hen og åbner motorhjelmen og roder i den mens han brummer et eller andet, Jesper giver mig et klap i røven og sige.. du frække jeg kører nu, Klaus køre dig hjem når du har prøvekørt Cirkeline.
Jeg begynder at protestere jeg vil da med hjem igen, Jesper smiler lumsk til mig, hvilke endelig først går op for mig senere, da han sagde, nope jeg har bestemt ikke tid til dig nu.
Klaus kalder mig over og begynder at gennemgå bilen for mig, tager fat i mine skulder så han står tæt bag ved mig og peger ind over mig, jeg får stød og åndenød af hans tæthed, uhmmm han duftede af deo og olie, hans varme stemme var lige ved mit øre, Klaus er en høj fyr på ca. 35 år, et skævt smil, øjne der smiler skælmsk, et par stærke hænder samt en krop der viser at han er en meget aktiv og stærk mand. Mine tanker begyndte at kredse da han tog det faste greb om min skulder, jeg kunne mærke hans overarm mod mine skulder, Jespers skjorte kunne ikke standse den varme han udstrålede og min påklædning inden under kunne ikke skjule at mine brystvorter reagerede på at han stod så tæt på, de strittede alt det de havde lært.

Pludselig høre jeg, hallo Lotte høre du slet ikke efter? Øøhhhh jo undskyld det tror jeg nok jeg gjorde, jeg må nok hellere forsøge at se om jeg overhovedet kan huske noget at det han havde sagt. Vi står ved føre siden og pludselig tager hans hænder et fast greb om mit liv, løfter mig op så jeg kommer op på kanten af forsædet, jeg er fuldstændig forvirret.
Hvad pokker sker der med mig, han stod og grinte meget frækt mens han kiggede på mig, jeg kom til at følge hans øjne ned over mig og se til min skræk at skjorten ikke var bundet mere og afslørede min sløsede påklædning. Han skubber mine ben ind undere rattet og går om på den anden side og springer ind.

Min hjerne begynder at arbejde, nøglen i tændingen og så startede hun som en mis. Klaus forklare lige kort med gear og vi fik spejlene sat og køre ud fra gårdspladsen.
Turen skulle ikke være lang, men da vi kommer et stykke ud så sige han at jeg skulle prøve at køre i skov og mark som den skal bruges til, for der var jo diff-gear i den for sammen skyld.

Jeg protestere at det viste jeg ikke noget om, Klaus så meget bestemt på mig mens han brummer og siger skrapt drej til venstre ved markvejen og så skal du da vist til at høre bedre efter? Jeg har jo forklaret dig om det inden vi kørte. Hans hånd lagde sig over min på gearstangen og begyndte at guide min hånd mens han forklarede. Vi kørte ind i skoven i et terræn som hoppede og dansede og jeg må  indrømmer jeg hørt kun hans varme stemme, stødene fra hans hånd på min, jeg kunne slet ikke koncentrere mig, jeg bremsede og sagde stop, det her kan jeg ikke. Sad og kiggede ned, høre Klaus stå ud af bilen komme om og åbne døren.

Han drejer mig på sædet så han står mellem mine ben, jeg kigger ind i hans øjne mens jeg mærker hans finger på mine lår, hans stemme siger, jeg har fået lov med mindre du sig nej. Han tager et fast greb, trækker mit underliv frem imod sig mens hans mund finder mit bryst igennem toppen.
Jeg gipser og forsøger at skubbe ham væk, men den pirrende fornemmelse hans berøring giver gør at jeg slynger mine ben om hans krop og holder fast i et jerngreb.
Han løfter mig ud af bilen, kysser mig vildt krævende, hans læber, tunge er over alt, grådig og fræk mens jeg sidder der i hans favn, går han om bag bilen åbner bag døren, sætter mig på kanten tager skjorten og toppen af, mine bryster stritter lige op i mod hans frække mund. Han griber fat leger, sutter, bider og tirrer mig, jeg kan mærke at mine shorts er drivvåde.
Han skubber mig tilbage åbner mine shorts og tager dem af, jeg ligger nøgen foran ham, han kigger grådig på mig og siger dette er straffen for at du ikke hører efter og at du har gjort mig liderlig.

Jeg protestere med ord, men min krop bedrager mig, alt sitre, ryster og er tændt, jeg er sikker på at ganske få berøringer vil få hele min krop til at eksplodere, Klaus tage et fast greb i mine hofter, skubber min mis op i mod hans ansigt, hans tunge glider hen over hans læber, men et ryk lander hans mund på min skamlæber, tungen borer sig ind og finder min klit, han begynder straks at massere, bide, sutter og tirre mig. Min krop spændtes i en bue, jeg kunne slet ikke stoppe min orgasme den gennemryster min krop og blev fuldendt da jeg mærker hans tunge bore sig op i mig. Han forsætter, slikker, bide, nusser og kæler, hans store hånd finder mit bryst, det forsvinder helt i hans faste greb. Jeg hiver efter vejret hele min krop er et stort flammehav og alle mine følingssanser reagere på den mindste bevægelse.

Pludselig stopper alt, jeg forsøger at fokusere og ser at Klaus kigge liderligt på mig, hans mørke øjne fortæller at vi ikke er færdig endnu, han hiver mig op og sidde, giver mig besked på kigge.
Han begynder at tage sin T-shirts af, frem kommer et veltrænet brystkasse, min finger glider ned og rammer hans bælte kant, jeg begynder at spænde op, finder knappen og lynlåsen. Jeg kan høre på hans åndedræt at jeg ikke er eneste der er tændt, hans bukser falder ned, i samme øjeblik bukker han sig ned og lægger dem ud på jorden sammen med min skjorte.
Han tager et fast greb, løfter mig ned fra bilen og lægger mig på jorden, hans hænder og øjne er grådige over hele min krop bukker sig ind over mig og siger, uhmmm din lille frækkert, jeg håber du forstår at dette er din egen skyld, hans mund kysser mig mens mine hænder vandre rundt på hans krop, udforsker hver en cm, ned over ryggen, om på maven, ned at røven, lårene og om foran, hvor jeg lad fingerspidserne pirrer hans stive pik, jeg kan mærke hvor våd han allerede er. Jeg tager fat omkring hans pik, det giver et ryk i hele hans krop mens han stønner.. Ååhhh ja..

Han løfter mig op i ballerne og styrer sin pik hen til åbningen, lader pikhovedet lege frækt mens jeg klynker, med et stød er han op i mig, alt snurre rundt for mig mens han begynder at kneppe mig, alt sortner, min fisse krampe omkring hans pik min orgasme gør det sidste, han kommer i et stort brøl og falder ind over mig mens jeg mærker hvordan hans sperm fylder mig.

Mens vi ligger der, ringer min Tlf, det bragte mig tilbage til virkeligheden, tårerne trillede ned af mine kinder, hvad var det jeg havde gjort, jeg mærkede en forsigtig finger på mine kinder og fik et klem, han kyssede mig på kinden og sagde du skal ikke græde, for Jesper bad mig om at give dig prøve tur på alle måde det var muligt. Han rejser sig, begynder at tage tøj på, tage mig i hånden og hjælper mig på, finder mit tøj frem og vi tager det hele på i tavshed.
Jeg bliver kørt hjem og ser til min skræk at Jespers bil er hjemme, han kommer ud da han hører os komme og kigger på Klaus som jeg ser nikker, jeg står med bukket hoved og kan slet ikke kigge op så flov er jeg.
Jesper tager et fast greb under min hage og siger, min elskede skat jeg er så stolt af at du klarede prøveturen og hvis du godkender prøveturen, så skal vi alle 3 ind og have en kop kaffe mens vi bliver enig om prisen på bilen og lidt mere.
Jeg løftede hovedet, ser ind i hans varme kærlige øjne og kunne kun sige - Jeg elsker dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.