Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var første gang, vi anede egentlig ikke hvad det var vi havde gang i. Vi havde snakket alt igennem, alle regler, forbehold og problemstillinger var med i overvejelserne, så det kunne ikke gå galt.
De åbner først kl. 19.00 og der var rundvisninge kl. 19.30 og det havde vi valgt at være med til.
Ind af døren og frem mod disken, hvor vi blev budt velkommen til Swingerklubben. Vi blev skrevet ind, fik nøgle til omklædning skab og en kort forklaring på i hvilken retning vi skulle hen.

7 nye par var med på rundvisningen, vi blev informeret om regler, retningsliner og hvad der var at finde rundt omkring i klubben.
Vi kiggede meget nysgerrigt rundt på det hele og ikke mindst på hinanden,  da jeg lod mine øjne vandre fangede hun min fulde opmærksomhed, denne smukke kvinde med et smil som kunne smelte is, de varmeste øjne og en utrolig lækker krop.
Efter rundvisningen gik vi mod baren, der var et par som fulgte med, men desværre ikke hende den skønne.

SEX I DAG?

Vi fik en øl og et glas vin, sad lidt og sludrede og straks faldt Jesper i snak og fik lidt flere informationer om klubben.
Vi sad 5 min. mere og går ned for at klæde om, det var meget grænseoverskridende, men i forhold til nogle af de andre kvinder så var jeg vist meget tækkelig klædt, selv om det var udfordrende og sexet.

Vi gik i diskoteket, der var en 6-7 par omkring os, jeg kiggede efter drømme kvinden, men desværre. Vi snakkede lidt mens vi kiggede os omkring, Jesper blev tændt og begyndte at forført mig lige der midt i diskoteket, selv om jeg først blev flov, ja så endte det utroligt frækt, pirrende og yderst tilfredsstillende for os begge.

Vi rejste os, for at undersøge klubbens lokaler sammen, jeg havde lidt svært ved at nyde synet omkring mig, jeg følte at jeg var på forbudt område, i bagspejlet kan jeg se at jeg var pjattet. Aftenen gik rigtig godt med intern hygge forskellige steder i klubben hvor vi udforskede hinanden på mange forskellige måder. Selv om vi var en del steder så stødte vi ikke på min drømme kvinde, så da vi følte at aften/natten nærmede sig enden, ville vi slutte i baren med en kop kaffe og en sodavand.

Mit hjerte slog lige et ekstra slag, lige der sad hun jo, nu i en gennemsigtig sort babydoll, hende store fyldige bryster strittede så flot, hun sad der med
det ene ben trukket op så et perfekt lår viste sig og udsynet til missen var næsten frit. Hun smilede det frækkeste smil, ansigtet var indrammet af de dejligste krøller og et par øjne så levende, min største lyst var at give hende et kys så frækt og pirrende, hendes øjne strålede, jeg drømte om at de fortalte mig at hun havde samme tanker som jeg. Jeg smilte og sagde hejsa, vi satte os ved siden af og faldt i en meget naturlig snak, de var begge rigtig nemme at snakke med, det var en perfekt afslutning på aften. Jeg sad næsten og klædt hende af med øjnene, mit ønske om at røre var så stort, ja det ville have været den mest perfekte ende på aften, men desværre snakkede om at de ville hjem over, så chancen var der ikke, så vi gik alle ned og klædte om for at tage hjem.

Da vi stod ude ved disken for at betale tog jeg skridtet og sagde for resten jeg hedder Sanne, min mand hedder Jesper. Hun vendte sig storsmilende om og sagde Tina og det er Lars, tak for i aften det var hyggeligt, vi ses igen og så gik de.

På vej hjem snakkede vi meget om aftenen, hvordan vi havde det med det hele og hvilke følelser der var. Det var underligt at vi nu havde taget det første skridt i at opfylde den drøm og snak vi har haft de sidste par år. Jeg sad tavs og tænkte, da Jesper pludselig siger, Tina har tændt dig? har hun ikke? .. Jeg kiggede frækt op og jo rigtig meget.
Vi var enige om at vi snart skulle afsted igen og vores kalender sagde først kommende weekenden eller først om 2 måned, ja så blev det weekenden.

Det blev lørdag, vi kørte hjemmefra så vi var der ca. 20.45. På vej ned til klubben i bilen, spurgte Jesper mig om jeg ville være sammen med andre, kom vist til at sige meget klart, nej tak, det vil jeg ikke, med et frækt smil og lidt drilsk siger han, ja lad os nu se hvad der sker.

Vi fik meldt vores ankomst og da vi havde klædt om, gik vi mod baren, men der kom nogen ned fra spa'en, med besked om at den starter igen om lidt. Vi skyndte os derned, da vi ikke fik mulighed for at prøve den sidste gang, af med tøjet, ind under bruseren, vente på at spa'en begyndte at boble og så ned i det, Uhmm hvilken lækker oplevelse. Parret på den ene side var ikke sen til at begynde at lege, ja det var faktisk alle omkring os, Jesper hev mig op på skødet, jeg kunne mærke hvor påvirket han allerede var, vandet gjorde at han med et fast greb om mine hofter kunne dirigere mig ned over pikken så let som ingenting, det var en helt anderledes fornemmelse, så intens og nærværende at alle sansen i kroppen blev tændt. De andre var begyndt at gå inden spa'en var færdig, hvilke jeg ikke kunne forstå, for det var da noget af den mest lækker at sidde i vandet. Da boblerne stoppede og vi skulle op, så under bruseren og i tøj, vi ville lige ned i baren og have et eller drikkeligt inden vi forsatte rundt.

Jeg gjorde holdt på vej til baren, så da jeg når derned sidder Jesper og snakker med en kvinde. Jeg går hen til dem, beder om et glas vin, mens jeg ser mig omkring, mit hjerte står stille, varmen breder sig, det kribler i min mave og mis. Tina fra i lørdags sidder jo lige der og ser så smuk, dejlig og ekstrem fræk ud, da hun pludselig bryder ud i et grin er det som om jeg får stød.

Jeg tager min vin, siger til Jesper, jeg går lige, og styre direkte ned til Tina og Lars, det var måske lidt frækt, da de sad og snakket med et andet par. Jeg måtte bare, jeg ville ikke lade den chance gå fra mig, så jeg brød bare ind og siger hejsa med jer. Tina sender mig et stort smil og sige straks, mens hun klapper på sofaen ved siden af sig. Hey smukke, kom her og sæt dig ved siden af mig, efter lidt tid kom Jesper ned og så går snakken. Da Parret, Q&M, som de talte med gik over for at ryge, siger Jesper, mens han smiler meget frækt, skal vi ikke ud og kigge lidt på det hele? Lige så meget henvendt til Tina og Lars som til mig.
Ja det skal vi da svarer jeg, mens jeg kigger Tina dybt i øjnene, jeg rejser mig.

Det samme gjorde Tina og Lars det som det mest naturlige at vi skulle følges ad, vi kiggede de forskellige rum ud og men endte ved en af de store madrasser ovenpå. Jeg kigger på Tina mens vi tager tøjet af og kommer tilfældig til at strejfe hendes ende balle, mumler uhmmm og siger ikke mere, vi lægger os sammen dog hver for sig og forkælelsen begynder. Jeg får kys, kærtegn, Jespers tunge, mund og hænder er alle steder, nydelsen og liderligheden er stor ved hans tunges leg, blandet med mine frækkeste tanker. Tør jeg række hånden ud? Lade hånden glide op ad Tina, begynder at kærtegne, Eller tør jeg ikke? Jeg når ikke længere i mine tanker, da jeg mærker Tinas blide hånd på min, hun spørger forsigtig, må jeg? Jeg tager hendes hånd og hvisker ååhhhh ja meget gerne og pludselig mærker jeg hendes mund på mit bryst, hun suger min piercing ind, tungen leger med den, nipper og småbidder. Jeg har glemt alt om Jesper, mine hænder gå på opdagelse, mærker Tinas krop som nu har vendt sin over i mod min, hun kysser mig krævende, hendes tunge leger tag fat, hele min krop sitre af begær og liderlighed.
Tina kigger kærligt på mig, mens hun hvisker, det her har jeg drømt om siden jeg så dig første gang, at mærke hvor blød og blid du er, hun kæler for mit ansigt og hals, hendes tunge finder min. De stille blide bevægelser bliver hurtig meget krævende, Tinas ansigt og hænder bevæger sig ned over mine bryster, bider sutter og lege med dem, forsætter ned over maven og lårene, Tina gør et lille hold, kigger op på mig, jeg sukker dybt, ved jo nu at min mis skal bruges, ååhhh sikke en drøm da hendes tungen rammer, mine ben flytter sig automatisk så meget at klitten er total blottet, Tinas varme tunge arbejder systematisk med og omkring min klit.
Alle mine sanser vågner pludseligt, da det går op for mig at flere hænder kæler og tirrer min krop, en mund på hvert af mine bryster som leger med mine vorter og piercing det faste greb om selve brystet, tilfredse suk fra begge sider. Min orgasme er så tæt på jeg hen svømmer et sted hvor jeg ikke kan bunde. Jeg rækker hænderne ud og griber en pik i hver, drejer hovedet og hiver den ene pik hen til min mund, jeg sutter grådig, tager fat om nosserne, kigger op på min mand, ser hans liderlige blik, slipper hans pik med munden, fanger den i hånden og drejer hovedet, Lars sidder frækt på knæ lige ud for min mund, tungen rammer pikhovedet, han skyder sin pik længer frem, ind i min mund jeg nyder de tilfredse suk der kommer. Mine hænder og mund går grådigt fra den ene til den anden pik, har et fast greb så jeg ikke svømmer væk mens drømme om en pik i hver hånd og en tunge slikker min mis går i opfyldelse. Tina's tunge kæler, cirkler og slikker alle steder, hendes finger er oppe i mig, da hun rammer min klit lige midt for, kommer min orgasme med et brag væltede ind over mig, min krop sitre, orgasmen vil ingen ende tage.

Tina kravler op til mig, lægger sig, min mund fanger hendes mund, jeg smager mig selv, det er vildt frækt. Mændene lå på hver vores side deres hænder var alle vegne.
Jeg skubber blidt til Tina så hun triller ned på madrassen, sætter mig på knæ, slikker ansigtet rent for orgasmesafterne, kysser hendes hals, hvisker i hendes øre, uhmm hvor er du bare skøn, jeg mærker en af mændene bag mig, det var Lars, underligt at mærke en andens mand hænder. Jesper hjælper mig med at kæle for Tina, min mund og tunge leger med det ene bryst, Jesper med det andet, min tunge vandre over til Jespers mund og blev fanget i et hedt kys men med brystet som tredje part, nu var Tina så liderlig at jeg blev nødt til at smage hende. Jeg kigger frækt på Lars og så Jesper, ingen tvivl, jeg ser det samme liderlige blik hos dem begge, mærker som tak hænder der griber fat i mig, Jesper nikker og jeg vender min mod Lars som lade min tunge forføre ham grådigt og frækt, Tina har taget fat i Lars's pik, jeg så hvordan den glider ind og ud af hendes mund. Lars slipper mig, jeg synker sammen over Tina's krop og min kys falder ned over hende, hun vrider sig og stønner. jeg arbejder mig ned ad så jeg ligger på alle 4 så rumpen stritter, mens min tunge begyndte at smage på Tina's liderlighed, hun vrider sig så meget at Lars bliver nød til at holde fat i hendes arme for at kunne holde sin pik i munden på hende, er utrolig frækt syn, mens min tunge slår på hende klit, slikker alle safterne i mig og leger forførende med klitten.
Min egen liderlighed er så stor at jeg kommer med et lille skrig da Jespers hænder tager fast i mine hofter og styrer sin pik ind og knepper mig, det var svært at koncentrere sig, Lars sad med hovedet tilbage og underlivet skudt frem med pikken i Tina's mund, min mund, tunge legede og slikkede og jeg fik alt det pik jeg kunne bagfra.
Legen gjorde at vi en for en fik orgasme, Jeg måtte holde fast i Tina hun kunne ikke ligge stille, da hun gennemrystes af orgasmen mens Lars sprøjter hans ud i hendes mund, slap jeg min orgasme løs, mens jeg mærker Jesper pumper alt hans sperm op i mig. Stilheden bliver pludselig meget tung, Tina rækker sin hånd ned mod mig, trækker mig op, smiler meget tilfreds mens hun siger frækt.. ja vi kvinder er blødere, hendes mund finder min, vores tunger er på kærlig og grådig udforskning.. Jesper og Lars smider sig på hver side af os, deres hænder kæler på kryds og tværs, mens vi stille kommer til lidt kræfter igen. Mens vi ligger der og råhygger, kommer jeg til at siger, jeg er tørstig, den som kommer i baren sidst skal give et glas vin, til trods for at alle var enig, så var det ikke nemt at give slip. Da jeg endelig komme op og stå, kigger jeg til siden på de andre 3 par som ligger på madrassen, underligt jeg viste faktisk ikke de var der, jeg havde været så optaget af os selv.  Den lille smule tøj vi havde på tidligere skulle jo på igen og vi går i baren med få stop undervejs hvor vi lige var med på en kigger på andre par. Vi ser at det par som Tina og Lars snakkede med da jeg forstyrrede, lå på madrassen hvor hun blev taget af 4 fremmede mænd. Vi forlader den spændene scene og snakken går lystig da vi nåede baren. Kaffen, vin, vandet og en sandwich kom frem. vi sidder i sofaen og snakken går som om vi har kendt hinanden i 20 år, grin, drillerier, fjollerier og snak om det som lige er sket og om alt muligt andet. Jeg kigger på Tina og siger, hvor er jeg glad for at du spurgte deroppe på madrassen, for selvom jeg så gerne ville så er jeg ikke sikker på at jeg turde spørge, mændene griner begge, de er 100% enig om at det var aftalt på forhånd, men det var det bestemt ikke. Ugen som var gået siden den første lørdag, hvor Tina åbenbart også havde lagt mærke til mig, havde vi begge snakket om hinanden med håbet om at vi en dag så hinanden igen.
Mens vi sidder der, kommer parret som Tina og Lars sad sammen med da jeg afbrød tidligere på aften retur til baren, vi falde alle i snak om alt blandet der inkl. sprøjteorgasmer, hvor Q sige at M er en super læremester, hvor både Tina og jeg grinene sige uhuuuuu lær os.
Hvad der skete da vi alle 6 forlod baren kommer måske senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.