Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min dejlige kone havde gennem længere tid vekslet mails med en svensker.
Han havde fortalt hende om hans kone der havde mødt en ældre arabisk mand med en kæmpe pik, den gamle araber var helt vild efter at kneppe hans kone, og nu spurgte han om hun syntes han skulle lade ham gøre det?
Det min kone havde lært om hans kone i den tid han havde skrevet sammen med ham, gjorde at hun var helt sikker på at hun var helt vild efter den store pik, så hun skrev at hun syntes han skulle lade araberen kneppe hende.

Det resulterede at den yderst veludrustede araber kneppede hende gentagne gange og endte med at gøre hende gravid.
Svenskeren satte min kone i forbindelse med Araberen, han var klar over at hun også var til store farvede pikke.
Araberen skrev at han gerne ville komme og kneppe hende med sin tykke muslimske pik og plante en baby i hendes liderlige mave. Min kone fortalte ham i den næste mail at det var umuligt, da hun brugte spiral.
Den frække gamle araber svarede, at når han kom og kneppede hende så havde hun fået spiralen fjernet først, og han skulle nok gøre sådan en dansk luder gravid, han havde allerede gjort adskillige gifte svenske piger gravide, og nu kunne det være dejligt frækt, hvis han også kunne gøre en dansk ludertøs gravid. Han fortalte hende at han syntes svenske piger opførte sig som ludere og at der åbenbart ikke var stor forskel på svenske og danske piger. En arabisk pige og især ikke en gift arabisk pige ville aldrig opføre sig på den måde. Han fortalte igen at han ville komme og kneppe hende når hun havde fået spiralen fjernet. 
Hun var ikke helt sikker på hvordan jeg ville reagere på denne historie, hun havde godt nok haft adskillige elskere I den tid vi havde været gift, men ikke en der absolut ville gøre hende gravid, ikke før nu.
Hun sendte ham adskillige E-mails og fortalte ham intime detaljer og fortalte ham hvordan hun brændte efter at mærke hans store tykke pik. Hun fortalte ham at hun lige skulle have mig overbevist først, så hun kunne få sin spiral fjernet og han kunne få sin vilje.

Ved en tilfældighed kom jeg tidligere hjem en dag og fandt hende fordybet I en ny E-mail til Ali (Som jeg vil kalde ham I det følgende), hun skiftevist skrev og legede med sig selv, hun var helt nøgen og helt væk I sin leg og sit brevskriveri. Hun opdagede mig først da jeg stod lige bag hende.

Hun rødmede og stammede; "Det er slet ikke som du tror skat!" Jeg så på hende og sagde; "Hvad er det da jeg tror skat?" Hun stammede; "Det ved jeg ikke skat!" Hun var flov over at være blevet overrasket på den måde. Hun fortalte at hun snart ville have fortalt mig om det, hun skulle bare lige tage sig sammen først. Så lod hun mig læse alle deres Mails både hendes og Alis. Jeg læste hvordan han kaldte hende en dansk luder og fortalte om alle de svenske piger han havde gjort gravide.

Jeg så hende dybt I øjnene og sagde; "Ønsker du virkelig at han skal komme og gennemkneppe dig på den made skat? Hun slog blikket ned og sagde; Elskede du ved hvor højt jeg elsker dig, men en gang imellem må jeg simpelthen have noget rigtigt stort og tykt til at fylde min fisse helt ud!"
Jeg sagde; "Det lader til at hans ide om at kneppe dig uden beskyttelse er et ultimativt krav, så få du din spiral fjernet og skriv en mail til ham. Men jeg har et ultimativt krav også, jeg vil se på når han knepper dig, jeg har jo læst om at svenskeren så på mens han kneppede hans kone." En ting mere, Ali kan frit bestemme om jeg må fotografere eller om jeg skal være bundet og kneblet og fuldstændigt hjælpeløs, det er et ultimativt krav fra mig!" Hun kyssede mig kærligt og sagde at jeg var en skat.

Næste dag da jeg kom hjem fortalte hun at hun havde bestilt tid hos lægen til at få spiralen fjernet, og at hun havde skrevet til Ali og fortalt ham om det. Jeg så mailen, ret så fræk og inviterende, nu venter vi så bare på svar...

------------------

Det resterende er fantasi, I hvert fald endnu, men vi og især min kone håber på at det snart bliver virkelighed. Det kan endda være at han ser denne historie på nettet og kan genkende oplægget, eller måske skriver min frække kone adressen til ham.
------------------

En torsdag jeg kom hjem fra arbejde kom min kone glædesstrålende imod mig, hun kyssede mig og sagde; Jeg har lige fået mail fra Ali, han kommer I morgen aften og vil blive hele weekenden!" hun fortsatte; "Jeg er bare så spændt endelig kommer jeg til at se den store pik jeg har læst så meget om, og forhåbentlig også til at mærke den. Vi har for øvrigt bestemt at du skal bindes og knebles skat, Ali ringer fra sin mobiltelefon 10-15 minutter før han kommer, så har jeg god tid til at binde dig godt og grundigt! Hvad syntes du om det skat!" Jeg sagde; Det lyder helt fint skat, men nu vil jeg ha' dig!" Jeg kneppede hende lige midt på køkkenbordet, men jeg måtte pænt bruge kondom, min kone havde lovet Ali at han ville få det første ubeskyttede skud i hendes fisse, jeg måtte pænt vente til han var taget hjem igen, og det var da trods alt min kone!
Hvem der så ville være faderen, det fandt vi så ud af efter 9 måneder.

Fredag aften.
Ali ringede kl.19.10, han snakkede med Lene et par minutter og hun stod med blussende kinder. Så lagde hun på og sagde; "Kom her skat og sæt dig ned!" Jeg satte mig ned på den stol hun trak ud fra spisebordet. Et par minutter efter havde hun gjort et grundigt arbejde, mine hænder var lænket i håndjern bag stoleryggen og mine ben var fastgjort med remme til stolens ben. Hun fuldendte værket med et solidt reb bundet om min krop. Så kyssede hun mi rigtigt kærligt og placerede en gummiknebel i min mund og spændte remmen bag min nakke. Nu var jeg fuldstændigt hjælpeløs.
Hun lettede lidt i sin tynde sommerkjole, så jeg kunne se hendes drivvåde fisse gennem revnen i de bundløse trusser. Jeg hørte en bil standse foran huset og så var hun væk.
Kort efter hørte jeg stemmer inde I stuen bag mig, jeg hørte Lene spørge ham om han ville have en kop kaffe. Han spildte ikke tiden og sagde; "Senere!" Han greb fat i hende lige foran mig og sagde; "Nå din uartige luder, lad mig se om du er våd nok til min store pik!" Han trak kjolen op over hendes hoved og der stod hun i bundløse trusser og en BH med huller til brystvorterne.
Han kyssede hende hårdt og krævende og pressede en finger op i hendes fisse. Han så på fingeren, smagte på den og sagde så; Åh ja du er en liderlig ludertøs, dejligt våd og klar til min store pik, men de trusser må du tage af først revnen i dem er ikke stor nok, så tag dem af nu!" Nu smed han selv sit tøj, han havde bestemt ikke pralet af sin pik, den var bare stor og især tyk, det var den tykkeste jeg havde set "Live." Jeg havde set hende få pik der var længere end hans, men aldrig en så tyk som hans.

Lenes øjne blev store da hun så den store pik og sagde; "Det der er da ikke en pik Ali, det er et monster, den er meget tykkere end jeg troede!" Ali sagde; "Det er for sent at fortryde nu Lene!"
Han løftede hende op på spisebordet lige foran mig. Hun lagde sig tilbage på ryggen og spredte benene villigt for Ali. Ali stillede sig mellem de spredte ben og placerede sit store blottede pikhoved mellem hendes drivvåde skamlæber, han lod den glide op og ned mellem skamlæberne. Lene jamrede; "Åååååååh Ali ååååååååh knep mig nu knep mig!"
Ali pressede sin pik lidt ind i hendes fisse, bare lige så hovedet var indenfor og sagde; "Nu får du den din liderlige luder!" Han pressede den langsomt i bund med et langt sejt stød. Jeg kunne se hendes fisse udvide sig kraftigt efterhånden som den trængte ind. Lene jamrede og klynkede. Endelig nåede den i bund. Ali stod helt stille lidt og så kneppede han hende hårdt uden nåde eller barmhjertighed. Han kaldte hende luder og hore og liderlige tøs og fortalte hende at nu var hun snart gravid.

Hun fik 2 kraftige orgasmer før Ali begyndte at trække vejret tungt og stødvist, så pludselig kom han med et brøl; "NU FÅR DU MIN KOSTELIGE SÆD!" Han pressede pikken i bund og fyldte hendes ubeskyttede underliv med sin hvide tykke sperm. 

Jeg vidste hvor nemt hun blev gravid og var allerede klar over at hun nok ville være gravid før weekenden var færdig. Ali havde alle fordele på sin side, hans sæd ville få et langt forspring til min, jeg ville nemlig først få lov til at kneppe min kone når Ali var taget hjem Søndag eftermiddag. Resultatet var næsten givet på forhånd, hvis han var lige så stor en tyr som han hævdede.
Da han trak sin halvstive pik ud, flød spermen fra hendes udblokkede fisse, det løb ned over hendes røvhul og videre ned på bordet, hvor det lavede en lille sø inden det fortsatte ned på gulvtæppet.
Ali sagde; "Nå Lene nu kunne jeg godt tænke mig det kaffe!" Lene lod sig glide ned fra bordet, spermen begyndte at løbe ned ad hendes inderlår. Da hun havde forladt stuen sagde Ali; "Nå kunne du lide synet, det var kun begyndelsen, når weekenden er gået og jeg er færdig med hende, så vil hun knapt nok kunne gå, og jeg er også sikker på at min baby er solidt plantet i hendes livmoder, før jeg tager af sted!" Han fortsatte; Når der så er gået 9 måneder så vil hun få en dejlig mørklødet dreng. Du har ingen chance for at slå mig, men du er velkommen til at forsøge.

Lene kom tilbage med kaffen, hun hældte to kopper op og gav Ali den ene. Jeg så på hendes lår, hun havde tørret spermen af før hun kom tilbage.
Alis pik var stadig stiv, han trak sin stol lidt længere ud fra bordet og sagde; "Lene spid dig selv på min pik, og sid på den mens vi drikker kaffen." Lene så drillende på mig og skrævede ind over Ali, ganske langsomt førte hun hans kæmpepik på plads mellem skamlæberne og sænkede ganske langsomt sin fisse ned over hans tykke stolpe. Jeg så fascineret den sorte pik forsvinde op i hendes lyse krop. Hun vendte det hvide ud af øjnene og jamrede højt; Åååååh Ali den er så stor og tyk åååååååh!" da den gik helt i bund. Ali sagde; Nå Lene er den bedre end din mands?" Han så over på mig med et drillende og hånligt smil. Da hun ikke svarede med det samme, gav han hende et hårdt stød op i fissen. Hun jamrede; "Ååååååh ja Ali din pik er bare så skøn, den er så tyk at jeg næsten ikke kan klare den!" Nu sad hun helt stille, spiddet på hans kæmpepik og drak kaffe.
Da de var færdige med kaffen sagde Ali; "Nu skal du ride på min pik, hvis du gør det rigtigt godt, så skal jeg nok fylde din liderlige fisse med min sperm igen!" Nu red min dejlige kone på hans store tykke stolpe, med alle tegn på nydelse, hun havde front mod mig, men så mig ikke, hendes øjne var lukkede. Hun jamrede igen; "Ååååååh Ali din pik er så dejlig stor og tyk!"
Ali så på mig og sagde; "Hold da helt kæft hvor er hun liderlig, jeg vil kneppe hende så hun mister sin fornuft, hun vil blive badet i min sperm både indvendigt og udvendigt, og hun vil sikkert ikke kunne mærke din lille pik efter det her!" Han tog godt fat om hofterne på hende og forstærkede hendes bevægelser, løftede hende næsten fri af pikken og pressede hende endnu længere ned over den når den gik i bund. Det var et yderst frækt syn, men jeg følte en stikken i mit bryst, hvad nu hvis det han sagde var sandt, at hun aldrig mere ville kunne mærke min pik ordentligt. Jeg vidste at det ikke passede, hun havde født 3 børn, og hver gang gik der ikke ret lang tid før hendes dejlige fisse var snæver igen. Hans pikstørrelse kan dog ikke måle sig med et barn på omkring 4 kg. Men alligevel smertede hans hånende ord, dog samtidig med at det ophidsede mig meget, min pik var stenhård i mine bukser og truede med at sprænges, men for mig var der ingen udløsning i sigte foreløbig, kun flere hånende ord og ydmygelser.

Lene jamrede og klynkede og pludselig kom hun I en kraftig orgasme, hun var helt I sine lysters vold. Ali stønnede; "ag det her din luder det kommer nu åååååh jaaaa!" Han trak vejet stødvist mens han fyldte hende med sperm. Han gav hende nu besked om at sætte sig på knæ på spisebordet foran mig med spredte ben. Jeg havde en glimrende udsigt til hendes dejlige fisse og kunne se hans tykke cremede sperm flyde fra den og lave en hel lille sø på bordet. Da spermstrømmen ebbede ud, fik hun besked på at slikke det op fra voksduget. Først nægtede hun det, men et par slag med flad hånd over hendes balder fik hende på andre tanker. Da dugen var slikket ren sagde Ali; "Tror du ikke din mand gerne vil have noget kaffe Lene?" "Hvis han kan opføre sig pænt må du gerne slippe ham løs et stykke tid, så kan vi få en kop kaffe inden jeg knepper dig igen!"
Lene løsnede reb remme og håndjern, men det bedste af det hele var nu at slippe for den gummibold jeg havde fået stoppet i min mund, også selv om det kun var for et stykke tid!
Lene hældte kaffe op fra termokanden og vi sad og drak den, jeg alene på den ene side og Ali og Lene på den anden. Den frække fyr sad helt åbenlyst med en hånd mellem hendes lår og legede med hendes kilder. Han så over på mig og sagde; Har du nogensinde før set din kone få en så stor pik? Jeg svarede ham i overensstemmelse med sandheden; "Ja en der var længere, men aldrig en der er så tyk som din!"
Han drejede sig mod Lene, lagde sin hånd på hendes mave og sagde; "Nå Lene tror du, at du er gravid nu?" Lene smilede og sagde; "Nej Ali bestemt ikke endnu!" Hun smilede frækt da hun sagde det, vel vidende at hun ville blive kneppet af Ali adskillige gange endnu, før han tog hjem søndag eftermiddag. Ali så på hende og sagde; "Nå men så må jeg jo hellere i gang igen, denne gang skal din mand sidde bundet på en stol ved siden af jeres dobbeltseng, han fortjener at få en god udsigt når jeg knepper dig!"

Lene trak mig med ind i soveværelset og skubbede en stol hen ved siden af sengen, et øjeblik efter havde hun med øvede hænder fastgjort mig til stolen og havde kneblet mig igen. Jeg sad helt hjælpeløs og ventede bare på at "showet" skulle begynde. Min dejlige kone lagde sig på ryggen, spredte sine ben og kaldte skamløst; "Ali jeg er klar nu!" Han kom ind mens han gned på sin pik, der atter var stor og stiv. Knælede mellem hendes vidt spredte ben og sagde; "Løft lige din røv Lene!" Hun gjorde som beordret og han stak en pude ind under den, på den måde blev hendes fisse løftet op mod ham og var endnu lettere tilgængelig. 
Han drejede sit hoved over mod mig og sagde; "Nu bliver spermen hvor den skal gøre gavn. Jeg er sikker på hun bliver gravid nu!" Han anbragte sit store pikhoved mellem hendes drivvåde skamlæber og med et hurtigt kraftfuldt stød bankede han pikken halvt i bund. Lene jamrede; "Ååååh ja knep mig Ali knep mig rigtigt hårdt åååååååh!" Ali stødte pikken helt i bund og kneppede hende hårdt og hurtigt, sengen knagede højlydt når pikken blev stødt i bund.

Denne gang var det værste tryk væk, så han kneppede hende I lang tid, lige til han med et brøl fyldte hendes fisse med sin sperm. Hun lå på ryggen, men hendes fisse lå højere end resten af kroppen på grund af puden. Han stønnede; "Nu bliver du bestemt gravid, jeg fylder din liderlige fisse og livmoder med min kostelige sperm, den vil svulme op i din livmoder og om 9 måneder vil du føde en dejlig mørklødet dreng, bare vent og se!" Lene gispede og stønnede da han langsomt trak den store tykke pik ud, mens han sprøjtede sperm op i hende. Så tog han fat om hendes skamlæber med tommel og pegefinger og pressede dem fast sammen, han masserede hendes mave med den anden hånd og sagde; "På den her måde finder min sperm lettere vej langt op i din livmoder, hvor den har et arbejde at gøre, bare slap af nu Lene!"
Mens han masserede hende "tvang" han hende til at slikke og sutte på den store halvstive pik, der hurtigt var stenhård igen. Ali sagde tilfreds; "Det var godt, nu har jeg et perfekt stempel til at presse spermen helt op i din livmoder, han slap skamlæberne og pressede den store pik i bund i et langt stød. Lene jamrede; "Åååååh Ali det føles som om jeg eksploderer ååååååååh!" Spermen sprøjtede ud langs den tykke pik og jeg tænkte på om der blev presset ligeså meget op i livmoderen!"
Han kneppede hende lige så hårdt og hurtigt som før, hun hylede og skreg og var næsten bevidstløs da han igen fyldte hende med sperm. Denne gang lagde han yderligere en pude under hendes røv og sagde; "Nu trænger jeg til en pause, lig bare og slap af Lene og lad min sperm gøre sit arbejde!" Spermen silede fra hendes udblokkede fisse, Lene adlød ham og lå bare helt stille og ventede på hvad han nu ville finde på.
Han kærtegnede hendes afslappede krop og sagde; "Du er nu en skøn luder Lene, du kan være helt sikker på at jeg kommer og knepper dig igen når din mave er blevet dejlig stor og rund." Det var ved at blive sent og Ali sagde; "Lene har i et gæsteværelse?" Lene så på ham og sagde; "Ja Ali, men du kan da sagtens være her også, det er en ret stor seng!" Ali så på hende med et frækt smil og sagde; "Det var nu heller ikke mig selv jeg tænkte på, det var din mand, jeg vil ikke have at han i løbet af natten sniger sig til at kneppe dig mens jeg sover, og snyder mig for min ret!" Lene løsnede mig og sagde; "Nå du hørte hvad Ali sagde ikke?" Jeg mumlede; "Ja!" jeg kyssede min kone godnat og forlod soveværelset, døren blev lukket bag mig og nøglen drejet om i låsen. Et øjeblik efter begyndte sengen atter at knage og jeg hørte Lenes jamrende klageskrig, og hørte Ali kalde hende luder liderlige tøs osv.

Jeg stod der helt alene og gik op i gæsteværelset der ligger lige over soveværelset, Lenes jamrende skrig gik lige gennem loftet og op til mig, jeg lå og fantaserede om hvad der nu skete dernede indtil lydende til sidst forstummede. Det varede et godt stykke tid efter det inden jeg endelig faldt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg tidligt og kørte ind til bageren og købte morgenbrød. Da jeg kom hjem kunne jeg høre at de var vågnet, allerede uden for huset hørte jeg Lenes jamrende skrig. Jeg gik ud i køkkenet og satte kaffe over og dækkede op til morgenkaffe inde på spisestuebordet.
Da kaffen var færdig, var lydende fra soveværelset stilnet af. Jeg bankede på døren og Ali lukkede op og sagde; "Hvad vil du?" Jeg så forbi ham og så Lene på sengen med spredte ben og spermen silende fra fissen, hun lå som i går med to puder under røven. Jeg sagde; "Der er morgenkaffe nu!" De kom ud i stuen hvor vi sad og drak kaffen, Lene sad og pressede lårene sammen for at holde på hans sperm.
Efter kaffen fandt Ali på, at jeg skulle ligge bundet under bordet på ryggen så jeg kunne se lige op i Lenes sperm drivende fisse, når hun blev bundet med benene spredt over mig og overkroppen liggende på maven ind over bordet. Jeg lå nu og havde et godt udsyn til fissen lige over mit hoved og kunne se spermen sile stille ned ad hendes inderlår. Det var da utrolige mængder af sperm den gamle fyr kunne levere. Ali stillede sig bag Lene med pikken mod hendes fisse og sagde; "Se hellere godt efter nu, så skal du få at se hvordan min store pik knepper din private luder, og du kan være helt sikker på, at jeg knepper hende flere gange i træk!" Hal fulgte sine ord med at presse sin store pik i bund, så kun hans tunge nosser hang udenfor.
Hun jamrede højt; "Åååååååååh Ali knep mig åååååh ja knep mig nu!" Ali sagde; "Bare hør hvordan din luder beder mig om at kneppe hende, det her er helt sikkert mere end hun er vant til, hun fortalte mig her i nat at din lille pik slet ikke kan hamle op med min store tykke muslimske pik. Nu har jeg snart gjort en dansk luder gravid også, jeg har ordnet 16-18 svenske gifte tøser så de blev gravide, jeres ven AK er en af dem nu, hun bliver større og større for hver dag nu, og det er helt sikkert ikke hendes hanrej der har gjort det." Han fortsatte; "Det var jo dig der overtalte ham til at lade mig kneppe hende, så det er vel egentligt kun fair at du nu får samme behandling!"

Jeg stirrede på den store tykke pik der arbejdede dybt i min dejlige kones fisse, hun jamrede og skreg, hans tunge nosser dinglede i takt med hans stød. Kort tid efter begyndte han at håne hende; "Lene du er godt nok en billig ludertøs, sådan at lade en fremmed mand kneppe dig lige for øjnene af din stakkels hjælpeløse mand." 
Det sved lidt at høre på det, men samtidigt ophidsede det mig på en mærkelig måde, det var det mest ophidsende "liveshow" jeg nogen sinde havde set. Pludselig bankede han pikken hårdt i bund og stønnede; "Nu kommer det Lene, åååh ja jeg kommer nuuuuuu!" Han trak sin store pik næsten ud, jeg kunne se sammentrækningerne, hver gang han sprøjtede op i hende, det begyndte at sive ud langs den tykke pik, men det var intet i sammenligning med hvad der kom da han pressede den i bund. Det sprøjtede ud langs pikken. Lene skreg højt, hendes krop rystede i kramper og pludselig var hun stille, jeg tro hun besvimede.
Spermen plaskede ned ad lårene og ned i mit ansigt. Ali stod helt stille med pikken begravet i hendes fisse i omkring 5 minutter, så trak han den slappe pik ud. Det var godt nok en kæmpe, selv i den tilstand var den større end min er når den er stiv.

Jeg var begyndt at tvivle på det hele, hvad var det dog jeg havde tilladt min elskede kone at gøre? Ville jeg nogen sinde blive i stand til at tilfredsstille hende igen, sådan som Ali drillende havde antydet? Det sved dybt i mig, men jeg kunne ikke nænne at bede hende om at stoppe, det var ret mærkeligt, samtidig med at jeg tvivlede på det hele og det gjorde ondt, så ophidsede det mig helt vildt, min pik var stenhård i mine bukser og var klar til at eksplodere, men der var ingen udløsning i sigte for mig.
Ali satte sig på en stol uden at slippe Lene fri. Han sagde; "Jeg er ikke færdig med din kone endnu, om lidt vil jeg kneppe hende igen." Han sad der på stolen og ugenert legede han med sin pik, der langsomt voksede igen. Han rejste sig og sagde; "Sut på min pik tøs, når du har suttet den stiv knepper jeg dig igen." Jeg kunne høre sutte- og slikke lyde og Ali der stønnede; "Ååååh du er nu en dejlig luder Lene åååh!"
Et øjeblik efter stod han med pikken ved Lenes fisseåbning, jeg så hvordan den langsomt gled op I hendes spermdrivende fisse. Lene jamrede; "Åååååååh Ali jeg kan ikke klare ret meget mere lige nu!" Ali grinede og sagde; "Det bliver du nødt til tøs, jeg knepper dig igen nu, og der er ingen til at stoppe mig, men når jeg er færdig denne gang, så skal din fisse få fred nogen timer!"
Ali kneppede hende hårdt igen, hun jamrede, skreg og hulkede hele tiden. Til sidst jamrede hun bare svagt mens den enorme pik arbejdede dybt i hendes fisse. Pludselig skreg hun højt og klagende, hendes krop rystedes af orgasmekramper; "Ååååååh neeej stop Ali jeg kan ikke klare mere neeeeeeeej, ååååååååh jeg kommer ååååååååååh!" Det var for meget for Ali, han bankede pikken i bund og stønnede; "Åååh din liderlige tøs, nu kommer det åååååååh!" Han sprøjtede hende fuld af sperm igen. Det drev ned ad hendes inderlår. Han stod helt stille med pikken i fissen som en prop der forsøgte at holde spermen tilbage. Da pikken blev slap og trak han den ud, plaskede spermen ned i ansigtet på mig. Mit ansigt og skæg var smurt ind i hans sperm. Bagefter løsnede han os begge to.
Vi holdt en lang pause og snakkede og spillede kort. Så sagde Ali; "Lene du skal skrive en mail til vores svenske ven og fortælle ham om, hvordan jeg har kneppet dig, og om hvor godt det var!" Hun gik op og skrev en fræk mail til vores ven og kaldte på Ali, så han kunne "godkende" den. Lenes fisse var øm, så vi holdt eftermiddagen fri, på den måde ville hun bedre kunne klare aftenens og nattens strabadser.
Vi fik en dejlig middag med vin til og fik en dejlig fræk sludder, Ali pralede af alle de gifte svenske piger der havde født hans børn, og hvor meget de havde elsket at få hans store tykke pik. Da vi var færdige med middagen sagde Ali; "Nå Lene er du klar igen, min pik er stiv igen efter at have fortalt om de svenske tøser!" Lene smilede og sagde; "Ja Ali, jeg er så klar som jeg kan blive, selv om jeg stadig er en smule øm endnu!"
Vi gik ind i soveværelset hvor jeg igen blev bundet og kneblet. Ali så på Lene og sagde; "Jeg kunne godt tænke mig at kneppe dig i røven Lene, hvad siger du til det?" Lene fik et skræmt udtryk i ansigtet. Hun sagde; "Nej Ali, din pik er alt for tyk til det, jeg tror bestemt ikke jeg kan klare det!" Ali så skuffet på hende og sagde; "Har I ikke noget glidecreme Lene? Jeg vil virkeligt gerne kneppe en luder i røven, så hvorfor ikke dig Lene?" Lene så tvivlrådig ud, jeg ved hun kan lide at få den i røven, men Alis tykkelse, det var for meget. Ali fortsatte; "Kom nu Lene find nu det glidecreme frem, så jeg kan kneppe dig i røven." Lene sagde; "OK, men så må du love at være meget blid og forsigtig!" Ali smilede og sagde; "Det lover jeg Lene, find nu det glidecreme!"
Lene tog en tube eksplorationscreme frem, Ali sagde; "Du skal smøre min pik ind, så skal jeg smøre din røv ind bagefter!" Lene trykkede en ordentlig stribe creme ud på Alis tykke pik og fordelte det grundigt. Så rakte hun ham tuben og lagde sig på alle fire og spredte benene. Ali smurte en ordentlig klat ud omkring hendes røvhul og endte så med trykke noget op i hendes røv, tuben var næsten tom bagefter. Nu var hun klar.
Ali pressede sit store fedtede pikhoved imod hendes snævre røvhul, han pressede og ganske langsomt udvidede røven sig og slap det store tykke pikhoved ind. Da det var inde holdt Ali en kort pause. Da han havde ventet lidt stønnede Lene; "Nu Ali pres den helt i bund før jeg fortryder!" Langsomt pressede han den helt i bund, mens Lene jamrede og hulkede; "Åååååååååååh neeeeeeej, ja Ali fortsæt helt i bund åååååh ja det er skønt ååååååååååh åååååååååååh!
Hun jamrede og skreg mens Ali kneppede hende in hendes snævre hul, hun var fuldstændigt i hans magt nu. Den eneste ting i hendes hoved var den store pik dybt begravet i hendes snævre røv. Til sidst lå hendes hoved og skuldre fladt på sengen, mens Ali holdt godt fat om hendes hofter så hun ikke faldt helt sammen. Da han til sidst kom, jamrede hun kun svagt, og da han slap grebet om hendes hofter faldt huns slapt sammen på maven. Alis pik gled ud af hendes røv med et højlydt svup. Bagefter lagde han sig ved siden af hende og kærtegnede hendes afslappede krop. Et øjeblik efter vendte hun sig mod ham og gav ham et hedt kys og sagde; Åh det var skønt Ali, men du får ikke lov til mere af det denne weekend, min røv er for øm, og der er desuden ikke nok creme til en gang mere.
Da de havde ligget lidt gik de ned og tog et brusebad. Da de kom ind igen bandt Ali Lene til sengen. Armene ned langs hendes krop og bundet til fodenden, benene spredt og trukket op over hovedet og bundet til hovedgærdet. Hun var nu helt åben og forsvarsløs, Ali kunne bruge hende lige som han lystede. Alis pik var stiv igen og han kneppede Lene hårdt og dybt, hun fik en rigtig kraftig orgasme før han var rede til at komme. Han legede med pikhovedet i fisseåbningen og gned det mod hendes kilder. Da hun begyndte at stønne højt bankede han pikken hårdt i bund 4-5 gange, så kom de begge samtidigt.
Da Ali lidt senere trak sin pik ud, kom han over til mig og løsnede mig. Trak mig over i sengen og trykkede mit hoved hen over Lenes spermfyldte fisse og sagde; Se al min sperm i din kones fisse, du har ikke en chance, jeg har gjort hende gravid før du får lov til at kneppe hende, og om ni måneder føder hun mit barn, stol du bare på det."

Tryllebundet så jeg på min kones udblokkede fisse, den var fuld af hvid cremet sperm, jeg vidste allerede nu at han havde ret, al den sperm han havde hældt op i hende i løbet af det sidste døgn, og weekenden var ikke slut endnu. Ali ville først tage af sted søndag kl.14.00.
Ali sagde; "Nu skal du gå op i gæsteværelset, men du kan stole på at jeg nok skal sørge godt for din kone, hun kommer ikke til at savne noget." Døren lukkede sig bag mig og nøglen drejede rundt i låsen.
Igen var jeg over ladt til mine fantasier og de liderlige lyde der kom op gennem gulvet, min eneste ven var min højre hånd. Ali kneppede hende adskillige gange inden lydene standsede, stilheden var fuldstændig, men jeg havde svært ved at falde i søvn. Tankerne svirrede i mit hoved, ville vores ægteskab nogen sinde blive det samme efter denne weekend?" Endelig faldt jeg i søvn.
Næste morgen lavede jeg kaffe og dækkede bord, så bankede jeg på døren til soveværelset, Ali kom ud og lukkede døren efter sig. Han så på mig og lod så en bombe springe, han sagde; "Jeg er ked af det, men din kone vil med mig til Sverige, jeg sørger for en lille lejlighed til hende der, så kan jeg komme og kneppe hende der, hun kan ikke undvære min pik siger hun!"
Jeg var dybt chokeret, tårer pressede på, hvis jeg ikke havde været opdraget med ordene, "Store drenge græder ikke," var jeg sikkert begyndt at græde. Ali så på mig og sagde så med et frækt smil; "Det var bare en spøg, hun vil blive her ved dig!" (Jeg syntes det var en ret syg spøg.)
Lene kom ud I stuen og kyssede mig før hun satte sig ned ved siden af Ali. Jeg var begyndt at se frem til kl.14.00, så ville det blive min tur til at kneppe min kone igen. Hun skulle få så meget pik, jeg ville ikke overgive mig uden kamp, selv om jeg inderst inde vidste at kampen nok var tabt på forhånd, hans sæd var nok allerede smeltet sammen med et af hendes æg, og sad nu trygt i hendes livmoder og voksede og voksede.
Efter morgenmaden fik Ali den djævelske ide, at han ville kneppe Lene midt på vores græsplæne. Det passede mig slet ikke, hvad hvis naboerne så det, hvad ville de så ikke tænke om os, og måske især mig, sådan at lade en fremmed mand kneppe sin kone, og så endda en mørk fyr, nabokonerne ville måske blive misundelige hvis de så størrelsen på hans pik, men mændene ville mene jeg var en sølle hanrej.
Jeg gik en tur begge veje fra vore hus, naboerne var heldigvis ikke ude i deres haver lige nu, men man kunne høre hendes jamrende skrig tydeligt over 100 meter væk. Jeg gik tilbage og da jeg nåede vores indkørsel kom Lene omme fra haven, nøgen og med sæd-stribede inderlår. Ali kom lige bag hende med sin store slappe pik dinglende tungt mellem benene. De passerede ugenert indkørslen og gik ind i huset.
Jeg kunne ikke klare mere lige nu, så jeg vendte om og gik rundt på må og få, jeg så for mig selv, hvordan han sikkert lige nu gennemkneppede hende for gud ved hvilken gang. Da klokken var 13:45 vendte jeg om og gik hjem. Da jeg nåede indkørslen , drejede Alis bil ud, han stoppede og rullede vinduet ned og sagde; "Tak for en god weekend og tak for lån af konen. Jeg kommer tilbage og knepper hende igen, når hendes mave har vokset sig stor og dejlig rund, bare ring, så kommer jeg."
Han kørte og jeg stod tilbage og så efter den frække fyr. Inde i huset så jeg Lene ligge på sengen, hendes ben var vidt spredte og Alis sperm løb stadig fra hendes fisse. Hun smilede og sagde; "Skat det var den bedste weekend jeg længe har haft! Tak fordi du er så forstående over for mine behov!"
Nu var det min tur, jeg sagde; "Nu Lene vil jeg kneppe dig." Hun så på mig og sagde; "Jeg ved godt at det var aftalen, men kan det ikke vente til i morgen skat?" Jeg så på hende og sagde; "Skulle jeg lade hans sperm få et endnu længere forspring, nej min skat jeg vil ha' dig nu!"
Hun sukkede og sagde; "Indse dog skat at det allerede er for sent, jeg er helt sikkert gravid allerede, men hvis du insisterer, kan jeg så ikke sutte dig til lige før den går, så kan du skyde ladningen af i fissen, uden at det gør for ondt på mig.?" Jeg tænkte at det var bedre end ingen ting og gik med til det. Jeg kunne på sin side også godt forstå, hvis hun var øm efter alle de ture Ali havde givet hende i løbet af weekenden.
Jeg sprøjtede dybt i hendes fisse 5-6 gange den eftermiddag og aften, hendes fisse var godt nok godt udblokket, men allerede dagen efter var den dejlig snæver igen.
Nu må vi så bare vente og se resultatet, Ali havde lovet hende at komme igen om en måned igen, hvis det skulle blive nødvendigt. Men det tror jeg ikke det bliver.Det var så min fantasi om min liderlige kone og den gamle Araber med den store tykke pik.

Halvvejs virkelighed og halvvejs fantasi (endnu), min kone håber meget på, at det bliver til mere end fantasi. Vi har sendt ham et par mails, men Svenskeren har fortalt i en mail, at Ali er en tur i sit hjemland, hvornår han kom tilbage ved jeg ikke. Måske falder han over denne historie og bliver måske endnu mere opsat på at kneppe min frække kone, hun kunne måske endda finde på at sende ham adressen på historien så hun var sikker på at han læste den. Så ved han jo helt sikkert at jeg har accepteret at han knepper min kone uden beskyttelse.
Når du læser dette har hun sikkert fået fjernet sin spiral, og er således ubeskyttet og klar til "Ali".
Hvis det lykkes og vi mødes, så får i nok den rigtige historie.
Dette er skrevet af manden til en dejlig liderlig dansk kvinde der elsker at få en stor fremmed pik, meget gerne farvet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.