Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Maj, min dejlige kone og jeg havde længe drømt om at udvide vores sexliv til noget endnu mere frækt, selv om jeg bestemt ikke kunne klage over vores sexliv, der var alt andet end kedeligt.

Men denne Fredag havde jeg fået børnene passet, og da Maj kom hjem stod jeg parat med en pakket taske og bad hende sætte sig ud i vores bil. Hun undrede sig meget over hvad der skulle ske, men jeg forsikrede hende om at hun var i mine trygge hænder, og at hun fra nu af bare skulle overlade alt til mig og nyde det næste døgn.

Det indvillige hun i, og vi kørte på hotel i en nærliggende stor by hvor der ikke var så mange der kendte os, vi indlogerede os, og jeg bad Maj gøre sig klar til at komme ud og spise.

SEX I DAG?

Mens hun gjorde sig klar, sørgede jeg for at give hende søde komplimenter og små klem og kys, og Maj gjorde sig rigtig klar til narrestreger, og da hun stod færdig, var hun så smuk som kun hun kan være.

"hvad synes du om mit tøj" spurgte hun, jeg sagde det er jeg ikke vild, men tag det her på istedet og stak hende en taske med tøj.

" det får du mig ikke i" sagde Maj da hun stod med sorte knæstøvler , en sort lædernederdel og en stram trøje der ikke overlod meget til fantasien, men jeg holdt fast og hun overgav sig.

Efter en dejlig middag, hvor min fod flere gange smuttede over mellem Majs trusseløse ben, var vi på hjem til hotellet, på vejen passerede vi et lille værtshus, og vi gik derind.

Maj var ved at være lystig, jeg elsker at se hende når hun får det frække glimt i øjet, vi gik ind og fandt et bord og bestilte noget at drikke.

Der var ikke mange på værtshuset, to ældre mænd der spillede terninger, to fyre der stod og hang i baren og en klaverbokser, der kæmpede sig igennem 60ernes slagere.

Maj sad med ryggen til selskabet, så hun opfangede ikke som mig, de to unge fyres blikke der allerede klæbebe sig til hendes røv i den frække nederdel, jeg så dem også hviske til hinanden, og at dømme efter deres grin var der vist ikke meget tvivl om hvad den snak gik ud på.

Drinksene blev flere, og jeg blev mere modig, vi havde siddet og kysset lidt hen over bordet, men nu bad jeg Maj om at sætte sig over ved siden af mig.

Vi kyssede lidt og jeg spredte hendes ben, så jeg var sikker på fyrene i baren så hendes glatbarberede mis, Maj opfattede ikke hvad jeg havde gang i, hun havde alt for travlt med at lege med min pik uden på bukserne.

Kort efter kom den ene af fyrene ned og spurgte om Maj ville danse, hun sagde først nej tak, men jeg sagde til hende at jeg syntes hun skulle danse med ham de gik ud på dansegulvet og jeg nød at se dem danse...

Det startede meget tilforladeligt, men hurtigt fandt hans hænder ned på Majs balder, som han krammede og trak hende tæt ind til sig, Maj kiggede på mig som om hun spurgte hvad skal jeg gøre, men jeg smilte bare og nød synet.

Maj var nu meget ophidset og når hun troede jeg ikke så det, masserede, hun hans tilsyneladende stive pik, uden på bukserne.

Midt i dansen kom den anden fyr ud til dem og fik lov til at overtage dansen, han var temmelig frisk og havde efter få trin, fået lusket hans hånd op under Majs stramme sweater og legede nu lystigt med hendes bryster.

Maj spekulerede ikke på min mening mere, hendes øjne var lukkede og hun nød hvert sekund, af berøringen af hendes følsomme bryster og den stive pik som hun klemte sit underliv op mod.

Dansen sluttede og Maj gik på toilettet, jeg inviterede de to fyre ned til vores bord, inden Maj kom tilbage spurgte jeg fyrene som hed John og Jan om de kunne tænke sig at hjælpe mig med at kneppe min lille liderbasse, der var ikke megen tvivl i deres sind.

Da Maj kom tilbage fra toilettet holdt der en taxa og ventede på os, og jeg fortalte hende at jeg havde lovet gutterne et lift.

Vi kom ind i taxaen jeg sad foran og Maj sad mellem de to unge fyre bagi, da Maj troede de skulle sættes af spildte hun bestemt ikke tiden.

I bakspejlet kunne jeg følge hvordan hun hurtigt fik lirket deres lynlåse op, og med et svuptag fik fundet deres pikke frem, hun sad nu og spillede begge pikke, mens de begge legede med hendes bryster.

Vi nåede frem og jeg inviterede John og Jan med op på en godnatbajer, det passede Maj glimrende kunne jeg se på blikket i hendes øjne.

Vi kom op på værelset, gutterne satte sig ind og jeg trak Maj med ud på toilettet, vi begyndte at kysse Maj var så liderlig som aldrig før, jeg stak hånden ned mellem hendes og hun var drivende våd, åh du skal snart kneppe mig sagde hun.

Vi gik ind i stuen fyrene sad i sofaen og Maj satte sig på mit lår, og jeg kunne mærke hvordan hun helt åbenlyst, gnubbede sin våde mis mod mit ben, jeg trak hende ned mod mig kyssede hende og sagde " har du ikke par pikke du ikke blev færdig med"

Det behøvede jeg ikke sige to gange, Maj gik over til dem satte sig på knæ og fik hurtigt fundet Johns temmelig store pik frem som hun suttede heftigt - med den anden hånd fandt hun Jans som blev taget under kærlig behandling af hendes hånd.

Hun rykkede dem sammen og suttede dem nu skiftevis, og fyrene var godt på vej til at komme, John gled nu ned og begyndte at slikke Majs mis, nederdelen blev nærmest flået, ligesom sweateren blev rykket itu, han lå nu og slikkede Majs mis.

Jeg sad i stolen og legede med min pik og nød sceneriet, Maj var nu så liderlig at hun krævede at få Johns pik mens hun suttede Jan, " knep mig nu med din store pik, jeg vil kneppes nu " råbte hun, og John var hurtig til at plante hans lem i Majs lækre fisse.

Jan var tydeligvis godt på vej mod orgasmen, det skal siges at Maj har en helt speciel dejlig piksutter teknik, og der gik ikke længe før han sprøjtede sin sæd ud i Majs ansigt og mund, og faldt udmattet bagover i sofaen.

Nu kunne jeg ikke holde længere, jeg gik over til John der kneppede Maj så hårdt bagfra med hans kæmpepik, at hun ved hvert stød skreg sin liderlighed ud i lokalet, jeg bad John om at lægge sig på ryggen så Maj kunne ride ham.

Det gjorde han, jeg skubbede nu maj fremad så hendes lille røvhul kom til syne, jeg bad john om at holde en pause, og begyndte nu blidt at trænge op i hende bagfra, og inden længe var min pik i bund i hendes lækre røvhul.

Vi kneppede nu Maj i takt når han var ude var jeg i bund og omvendt, og orgasmerne begyndte nu at rulle hen over Maj i en lind strøm, jeg har aldrig oplevet hende få så mange orgasmer lige efter hinanden.

Efter en periode var John og jeg også sprøjteklare, "sprøjt på mine patter" klynkede Maj og vi satte os på hver sin side af hende, mens hun spillede vores pikke indtil de oversprøjtede hendes lækre patter.

Vi lå nu alle og sundede os lidt, og jeg gik på toilettet da jeg kom tilbage lå Maj, den umættelige tøs, allerede igen med en pik i munden... men den historie får i en anden gang, men 4 timer senere sendte vi gutterne hjem med et stort tak for hjælpen.

Næste dag sov den godt brugte Maj til et stykke op af eftermiddagen, jeg brugte tiden på at nyde hendes smukke skikkelse og ansigt, og dække et dejligt morgenbord, til hende og vi havde jo en dag mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.