Nej du åbner ikke, det gør du altså ikke. Nikoline tager dynen over da stopper arbejdet med tungen for at åbne døren.

Frank griner da jeg åbner døren nøgen med min store skæve pik, der står stor og stiv. Hold nu kæft i larmer, man kan hende stønne ude i hele opgangen. Kom nu bare og smid klunset og lad os se om du har et lækkert stykke kødfløjte hun kan blæse i. 

Frank smider lynhurtigt tøjet  og går hen og hiver dynen til side. Nå ville du ikke have noget mere pik til den liderlige fisse? Nikoline nikker og åbner munden og tager Franks pik i munden uden tøven. Den vokser og vokser. Den er ikke helt så lang som min, men til gengæld er tyk og fed og hendes er helt spilet ud for at have bare halvdelen i munden.

Jeg går igang med at slikke fissen igen mens Frank nu decideret knepper hende i munden og han nulre de stive vorter og klemmer dem hårdt. Hver gang han niver i dem, kan jeg smage fissen giver lidt ekstra saft som jeg lapper i mig. Jeg skal kneppe fissen siger Frank og Nikoline stiller sig på alle fire. Jeg ligger mig under så jeg kan klemme patterne og stadig slikke klitten mens Frank sætter pikken imod indgangen til elskovsgrotten. Fuck den er tyk gisper hun da pikhovedet glider indenfor i den saftige fisse. Jeg slikker på klitten i lange bløde slik med min brede varme tunge og hendes krop ryster i en lille orgasme da Frank presser pikken i bund og holder trykket helt i bund i hendes stramme fisse. Jeg tager to fingre og dem med spyt og presser dem uden varsel op i hendes røv mens Frank bevæger pikken langsomt ind og ud af fissen. Frank tager to fingre og kører dem over hendes klit og slår klitten med flad hånd, mens jeg knepper hendes røv med de to fingre. Resultatet udebliver ikke og Nikoline skriger højlydt sin orgasme ud i rummet og fissen sprøjter udover Franks pik og mit ansigt. Han får et chok, hold da kæft kan hun også det griner han og spørger hvad hun ellers har lyst til?

Jeg har lyst til pik og meget af det stønner min lille liderlige tøs. Frank smider på ryggen og Nikoline stiger og begynder at ride hans fede pik. Jeg sidder bagved og nyder synet lidt inden jeg sætter tungen imod hendes indbydende stramme forbudte hul. Åh ja gor helvede drenge giv mig pik årh ja giv mig masser af pik. 

Hendes fisse banker op og ned over Franks store stempel som igen og igen er i bund og safterne løber fra fissen hele tiden. Jeg går om og lukker kæften på hende lidt ved at tage om hendes nakke og bare presse min store pik i halsen på hende. Fuck du ser vidunderlig ud med en pik i fissen og en i munden stønner jeg og trækker pikken ud af munden. Du skal kneppe mig i røven skat lige nu klynker Nikoline. 

Hun sætter dig i bund over hans pik og strutter indbydende med røven bagud. Jeg sætter pikken imod og presser lidt på. Av av forsigtig skat. Jeg presser hovedet indenfor og stoppet der og lader hende selv styre. Hun skifter nu mellen at ride lidt op og ned over Franks pik, og at presse sig bagud over min pik. Pludselig tager jeg om hofterne og bare presser pikken i bund. Hun skriger og fissen sprøjter igen. Frank og jeg finder rytmen, når den ene er i bund er den anden næsten ude og omvendt. Vi stønner alle tre højere og højere. Frank brøler åh jeg kommer sgu og i samme sekund som hans pik begynder at sprøjte, så spuler jeg røven fuld med min varme sæd og Nikoline får endnu en sprøjteorgasme inden vi falder sammen over hinanden, hvor vi kort efter falder i søvn sammen alle tre.

Nikoline fik opfyldt sin drøm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

MØD DANSKE ELVIRA OG HENDES FRÆKKE VENINDER

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.