BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En helt almindelig torsdag formiddag.  Ungerne er i skole, konen har jeg afleveret på jobbet, så alene i huset men en dunkende lyst i mit underliv. Jeg logger på min favorit chatside og håber på en ligesindet fyr der også vil lege med sin pik.

Der er mange i rummet, de fleste useriøse der logger af når de enten har fået lettet trykket, eller når snakken kommer på at mødes IRL. 

SEX I DAG?

Fyr56 9900 kommer ind i rummet. Jeg tænker fedt en dejlig moden fyr under 20 kilometer fra mig. Hejsa fræk bifyr på 46 her med på det meste to voksne fyrer kan finde på. Dig?

Også bi her på 56 nøgen og stangliderlig. Trænger til en god omgang pik. Lyder svaret som går direkte i skridtet på mig. Min store pik på lige godt 20 cm bliver på sekunder stenhård. Jeg svarer, det kan vi da godt finde ud af. Har du sengen vi skal kneppe i, så er jeg klar til et frækt eventyr.

Han svarer med en tommel op, og sender sit mobil nummer. Ring hvis du mener det skriver han.

Jeg finder telefonen frem og taster de 8 cifre. Altid spændende om det bare er en idiot der giver falsk nummer. Det er Peter lyder det hæst i røret. Hej det er Christian mig fra chatten. Åh for helvede stønner Peter kan du hører hvor liderlig jeg er? Hans vejrtrækning fortæller alt om hvor liderlig han er, så jeg bekræfter at han lyder som en skøn fyr, der har brug for en stor pik snart. Åh ja vil du komme og kneppe mig spørger han, og mit svar er kun har du en adresse, så hopper jeg i bilen.

Jeg får adressen og tænker på alt andet end hans røv som jeg skal pule om knapt 20 minutter. Den skulle jo nødigt sprøjte allerede i indgamgen til hullet.

Jeg finder nemt hans hus sidst på en blind villavej i det centrale Frederikshavn. Jeg ringer på døren med rystende hånd. Første møde er altid specielt. Kan man tænde, er manden psykopat i forklædning, kan han tænde på min blegfede farkrop. Spørgsmål er der nok af...

Døren går op og han skjuler sig bag døren, kom bare ind Christian siger han, og jeg går ind og lukker døren bag mig.

Foran står en lækker veltrænet 56 årig mand splitter nøgen med en god stiv pik på ca 15 cm og en let behåret spændstig brystkasse. Blå øjne og ligeså skaldet som jeg selv. Vi mødes uden ord i et kram, der hurtigt fører vore læber sammen. Da de først rammer hinanden starter en sensuel fræk leg mellem vore tunger som begærligt slikker og kysser hinanden dybt. Jeg lader min hænder vandre på Peters nøgne krop og jeg kæler for hans allerede meget stive brystvorter, som jeg snart efter tager i min varme mund. Peter begynder at tage tøjet af mig alt imens jeg kysser og kæler for hans krop. Mine hænder finder ned til hans frække røv som jeg klemmer hårdt og vrider ballerne til side. Peter stønner højlydt, og jeg mærker hans hul er fyldt af den frækkeste fede buttplug lavet i glas. Jeg trækker i pluggen og Peter klynker. Åhh hvor jeg dog trænger til pik.. kom med ind i sengen skat. 

Vi tager hinanden i hånden og kysser vores vej ind til hans soveværelse. Peter stiller sig op i sengen på alle 4, men med ansigtet ud imod mig. Fuck en lækker bule du har i de bukser stønner han i det han trækker mine underbukser af mig. Pikken springer frem og er ved at ramme ham i ansigtet. Den er drivbåd af presperm men Peter tager den i munden og napper alle godt 20 cm til roden i første hug...

Det var satans udbryder jeg. Det er der aldrig nogen der gjort før. Peter gør det igen. Sluger pikken helt og slikker mig på maven mens jeg kan mærke hans halstør strammer omkring mit pikhoved. Han spytter den ud igen og kigger mig dybt i øjnene. Har jeg så ikke gjort mog fortjent til at mærke din store pik... 

Han vender sig rundt og lægger sig på ryggen med benene i vejret. Jeg tager benene omkring min nakke og rykker pluggen ud med et svup, og sætter i stedet mit fede pikhoved imod hans allerede tiggende hul.

Jeg glider nemt i bund, og selvom er både stor og krum så nyder Peter hver eneste cm pik der glider i bund i hans frække røvhul. Allerede 4-5 gang pikken går i bund stønner han. Leg med min pik, fuck den går snart på mig. Jeg trækker pikken ud lige inden jeg kan se han spænder op i hele kroppen, og jeg begraver min ansigt over hans pik og sluger begærligt den salte nektar som sprøjter ubønhørligt fra hans fyldte nosser. Jeg sluger det meste og kommer op og kysser ham med det sidste så han kan smage sin egen sæd.

Uhmm du er fræk siger han og fortsætter, du skal fylde min røv med dit sperm. Jeg skubber ham ned over sengen denne gang står han på alle fire og jeg banker mit lem i bund på ham igen og igen. Som et stempel der taktfast slår eksplotionen igennem i kammeret. Mine fyldte klasker imod hams tomme og jeg er lige ved at komme, da Peter trækker sin krop væk fra mig og pikken ryger ud. Hvad fanden laver du udbryder jeg, men Peter har andre planer. Læg dig på ryggen siger han, jeg vil styre din orgasme.

Jeg ligger mig på ryggen med en dunkende pik, der kun venter på at få lov at sprøjte. Peter læner sig fremover og kysser mig dybt mens han med en hånd bagud får styret min sprøjteklare pik mod hans hul. Så starter han så ganske langsomt med at glide nedover mit jern. Cm for cm forsvinder skaftet op i hans udblokkede hul. Han klynker, jeg klynler.

Så tager fanden ved ham og han rider nådesløst op og ned over min pik. Hans baller klasker imod mit maveskind og han får en prostata orgasme i samme sekund som jeg brøler min orgasme ud i rummet og sender en kæmpe ladning af varm sæd dybt op i Peters røvkanal.

Han falder sammen over mig. Vi kysser og pikken glider ud. Der drypper en ordentlig klat sperm ud fra hans røv og lander på min mave.

Peter slikker det hele i sig, og gør pikken fuldstændig ren igen med sin tunge, inden han siger pænt tak for pik. Jeg håber du har lyst til at komme forbi en anden dag? 

Det kan du jo så selv gætte på om jeg gjorde....

Knus fra chrisbi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.