Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hvad hun ikke vidste var, at jeg havde lavede et par aftaler denne dag.

Jeg bad hende om, ikke at tag bh eller trusser på. Hun vidste godt godt, at der skulle ske noget frækt, men lydig som hun er, tog hun kun den løstsiddende sommerkjole på, som hun ved, at jeg kan lide.

SEX I DAG?

Inde i bilen, hiver hun provokerende brysterne frem, og kjolen op, så jeg kunne se hendes mis. Farlig blev køreturen, da det er sgu er svært, at ikke at kigge på hende, imens hun leger med sig selv.

Kan du lide, hvad du ser? spørger hun og griner. Hun kender min reaktion.

Vejen er heldigvis stille på dette tidspunkt. Og jeg smiler og nikker. Fuck hun er hot. Det havde jeg dog ikke lige forventet, at hun sidder der, og leger med sig selv. Det må være sommervarmen og spændingen for, hvad der kommer til at ske senere.

Hvor skal vi hen? Spørger hun nysgerrigt, imens hun putter 3 fingre op i sig, og gisper. Hendes brystvorter er stive og fanden inviterende.

Min første tanke er, at stoppe bilen... lige nu!

Det får du er at se, min pige, svarer jeg lavmælt, imens jeg ihærdigt prøver, at holde øjnene på vejen, foran os. Klokken er snart 6 om aften, og solen er så småt på vej ned. Langs vejen er alt grønt, og blomsterne viser deres smukke farver.

Hun ruller sidevinduet ned, så det blæser i hendes hår, og lukker øjnene, og nyder hendes finger, der leger med hendes skød. Luften er fortsat varm. Fuck, hvor liderligheden gror i mig. Det var ikke i mine tanker, at hun skulle tage fusen på mig, denne måde.

Kan vi ikke stoppe ved næste rasteplads. Jeg har så meget brug for, at du knepper mig nu?

Hun knepper sig selv, hårdere og dybere, og stønner mere højlydt. Hun ødelægger min plan for i aften, den liderlige tøs. Fuck... det var meningen, at det er mig som havde styringen, men hun kender til min liderlighed, og trang til hende. Især, når hun har brysterne fremme og leger med sig selv.

Fuck min plan. Min pik er hård, og hun ser det. Uden, hun siger noget, lyner hun mine bukser  ned, og hiver pikken frem. Hun fjerner sikkerhedsselen, og bukker sig ned, for at tag den i munden. Hendes tunge er guddommelig, og hendes mund er varm, og omfavner.

Du er fandens farlig, siger jeg med et smil, imens jeg prøver at nyde, og køre bil samtidigt.

Hun griner, af min konstatering, og sutter dybere, og jeg må koncentrere mig endnu mere, hvor jeg køre bilen hen.

Jeg stopper med at sutte din pik, hvis du ikke knepper mig, kommer det fra hende.

???

Og du skal kneppe hen over bilen, så alle kan se det!

Jeg hører, hvad hun siger og kan se det for mig. Jeg ved, hvad hun mener, for vi har gjort det før. Aftens plan er delvis ødelagt, må jeg indrømme.

Jeg har brug for at kneppe hende nu, og spejder efter den næste rasteplads på vejen.

Hendes mund sutter igen, imens hendes hånd gnider op og ned.

Den satans sommerkjole skal flås af af hende, så jeg kan se, hele hendes nøgne skønne krop. Og endnu mere frækt, at andre kigger på. De skal have lov til at spille pik, ud over hendes bryster. Jeg ved, at hun vil smile og tage glædeligt i mod.

Endelig... endelige.... et skilt med en rasteplads, 500 meter længere fremme. Mmmmm... hendes mund, tænder min grådighed. Jeg er næsten ligeglad med, hvor mange der holder på rastepladsen. Hun skal nydes, kneppes og mærkes i mine hænder.

Sætter farten op, for det kan kun ske for langsomt.

Holly shit, der er 5 lastbiler og 6 personbiler, da jeg drejer ind på rastepladsen. Tankerne er mange lige nu. Hun kan mærke det på mig, og rejser sig op, og kigger rundt. Hun dækker brysterne til, bag sommerkjolen.

3 personbiler forsvinder langsomt, samt en enkelt lastbil. Jeg parkerer bilen, ved et stort grønt træ, ved toppen af rastepladsen. Alt er grønt her. Rastepladsen er fyldt med grønne træer, og buske. Går vi derind bag buskene, starter Snehvide eventyret.

Hvad gør vi, spørger hun lidt nervøst, med pik savl om munden.

Du skal kneppes, smiler jeg med en beslutsom tone.

Hun har suttede min pik, inden for de sidste 2 kilometer, og leget med sig selv, inden for de sidste 6 kilometer. Hvad forventer hun ellers ville ske!?

Du skal kneppes henover bilen, foran alle andre, som du selv har ønsket.

Hun siger ikke noget. Smiler kun. Mere behøves der ikke at blive sagt, før vi går ud af bilen.

Jeg ved, hvad der skal ske. Hun ved hvad der skal ske. De andre ved det ikke endnu.

Vi går foran bilen, imens min pikke være frit fremme og fandens liderlig.

Fandme om hun ikke overrasker mig igen! For det har vi sgu aldrig gjort.

Hun tager kjolen helt af, og smider den på kølerhjelmen. Og nu står hun splitternøgen, og fucking lækker med hendes tykke krop og store legesyge bryster. Hun bukker sig forover, hen over kølerhjelmen og klar til at blive kneppet, i fuld offentlighed.

Den er jeg fandme med på!

Hiver bukserne ned, og stiller mig bag hende, med pikken klar. Hendes glatbarberet fisse, er så våd, at med et skub, med pikken, er jeg dybt oppe i hendes længsel. Hun gisper højt, så de andre på rastepladsen, får øje på os.

Tager fat om hendes runde og bløde hofter, og borer mine 10 fingre dybt, ind i hendes hud. Jeg er liderlig som en hund, og vold knepper hende. Hun stønner højere og højere, jo voldsommere jeg bliver.

Knep mig hårdere!!!

Tag fat om hendes hår, og hiver hendes hoved tilbage, og tvinger min stive pik dybere op i hende. Hun stønner, som nærmeste lyder som råb. Fuck, hun skal have den. Fuck hun skal kneppes. Fuck, hvor er jeg vild med med hendes nøgne krop, der er blotte andre. Fuck, at andre kigger på.

Jeg hård, i mine bevægelser, for jeg vil dybere ind i hende. Jeg vil ramme det sted, i hende, hvor hun kan mærke, at min pik går for dybt. Jeg kan mærke, min dyriske grådighed, som gror i min krop, og hun forlanger af mig. Hun vil ses, høres og mærkes. Hun vil have min pik, så hård og stiv som muligt. Hendes store røvbalder banker mod mit underliv.

Jeg lægger mærke til, at vi har tilskuere som kommer langsomt tættere og tættere på. Jeg tror ikke, at hun har lagt mærke til det. De skal se, hvordan min pige skal voldtages. De skal høre hende synge, hendes højlydte stønnen, så de får lyst til at spille pik, uden over hendes bryster. En enkelt kvinde, står blandt de andre 5 mænd, og kigger smilende på. Kvinden holder den ene mand i hånden. Det må være hendes mand, tænker jeg.

Jeg får øjenkontakt med hver af dem, og smiler til dem, som en invitation til, at de gerne må kigge på.

Arhh, stønner min pige.

Hendes udtryk for, at jeg rammer der, hvor min dyriske pik ikke kan komme dybere. Jeg vrider i hendes hår, så hun drejer hovedet, og kan se vores tilskuer. Jeg ved, at hun kan lide det. Slipper hendes hår, og tager igen fat i hendes bløde hofter, og holder hende fast, henover bilen. Hendes fisse er drivvåd, og mine nosser skriger efter at komme.

Igen banker jeg pikken, så dybt, at den ikke kan komme dybere.

Arrhhh... stønner hun igen, imens hun kigger på de andre.

Hun vil ses, for den liderlige lille pikpige hun er, i virkeligheden. Og hun vil ses offentligt, og bruges offentligt.

I mine øjne, er hun det ikke, men hun ser selv som grim og fed. Men hun er født til en ting, og det er bl.a. at blive seksuelt brugt, uden at hun forlanger noget modsat.

Men alligevel gør hun det. Bare på hendes egen måde, lidt skjult og alligevel ikke. Jeg har gennemskuet hende.

Hun elsker at gøre min pik glad, og hun går meget op i det. Det er ingen hemmelighed, at jeg nyder hendes behov. Vi kan f.eks. spise en god middag sammen, og pludselig går hun derefter under bordet, og finder vej til mellem mine ben. Og det sker, uden at jeg har sagt noget, forventet det, eller forlangt det. Det er bare sådan hun er. Derfor kalder jeg hende også, min lille pikpige.

Den fremmede kvinde og hendes mand kommer tættere på os. De hvisker til hinanden, og smiler. De andre mænd følger langsomt efter. Tættere og tættere kommer de hen til os.

Igen hiver jeg fat i min piges hår, og hiver tilbage, så hun løfter overkroppen fra bilen, så de kan se hele hendes trykke krop og store bryster. Hun stønner fortsat, imens hun kan mærke i sit underliv, at jeg er inde i hendes indre.

Giv mig din sperm... stønner hun pludseligt.

Og hvad så derefter!? Stønner jeg, imens de andre kan se, at min pik er våd af hendes saft.

Så vil jeg gøre alt, hvad du beder mig om.

Elsker når hun indirekte indrømmer, at hun er min underdanig pige.For helvede, når hun siger sådan, er det sgu været at holde styr på trangen, til orgasme.

Hendes lystige saft og min pre-sperm, løber ned af hendes ben. De alle kan se det. Se hendes tykke mave, hendes store hængende pigebryster. De kan høre, hvor meget hun nyder, at blive brugt og set offentligt.

De kan høre på mig, hvor meget jeg elsker min lille pige. Og jeg er vild med, at de kan se os og høre os.

Nu er det nok, og kan ikke holde mig længere. Trækker pikken ud, og bede hende om, at sætte sig på knæ.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.