BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har altid været vild med naturen og det at opholde sig i det fri og elsker sex i det åbne rum.
En eftermiddag jeg havde besøg af en veninde, foreslog min mand at vi skulle nyde det sommerlige vejr så han spurgte om vi ikke skulle pakke en kurv og ta ud i naturen.
Det var vi helt hug på alle tre, vi fik pakket en kurv med boller sandvits og et par flasker vin.
Min veninde Tanja har jeg kendt fra vi gik i skole, jeg ville så vide om hun ikke havde en mand det havde hun ikke hun havde valgt det samme køn.
Men det blev henkastet for vi skulle på skovtur. 
 
Vi fandt en rasteplads et stykke ude på landet det var en rasteplads der var godt lukket inde i træer så vi var helt ugenerte.
Min mand bredte tæppet ud på græsset mens Tanja og jeg pakkede ud.
 
Vi var godt i gang med indholdet, og Tanja og min mand Niels var glade for vinen så vidste jeg hvem der skulle køre hjem.
Det varede ikke længe før Niels begyndte og snakke frækt til Tanja, så sagde jeg at hun kun vil ha piger, nå for søren sagde Niels.
Men su siger Tanja, du kan da sikkert nyde når to liderlige tøse leger. Jeg blev lid flov men kunne se på bulen i Niels bukser han var med. Men jeg foreslog så at hvis det skulle være en sex tur så var det bedre med en trekant, heldigvis var Tanja med på det.
 
Jeg var allerede sindssyg liderlig og var hurtig af tøjet og lagde mig på ryggen på tæppet. Jeg kaldte på Tanja at hun skulle ligge sig oven på mig i en 69er, så stillede Nils sig bag Tanja med hans store tykke pik, men jeg spurgte så lige om hun ville ha han pik, men hun sagde det var ok, så tog jeg fat om Niels pik tog den i munden og fugtede den og førte den så op til Tanjas driv våde fisse og så kneppede Niels Tanja bagfra i meget dybe stød men jeg skiftevis slikkede Niels boller og Tanjas fisse.
Tanja kunne ikke rigtig Koncentrere sig om at slikke mig for hun skreg vildt mens Niels pumpede hindes lille stramme fisse. Jeg begyndte så at slikke mellemkødet på Niels og det var mere en han kunne holde til, jeg kende hans åndedræt når det var tit og lige inden han kom prikkede jeg en finger op i røven på ham og så kom det ellers jeg kunne mærke på hans pik med tungen hver gang den sendte en stråle sperm op i Tanja og hu kom i en meget lang orgasme der sendt aller deres safter ud i ansigtet på mig. Vi lå så lidt og sundede os og jeg slikkede Niels pik ren for dejlige safter og kunne smage Tanja. Efter ca 10min. Stod Niels pik stiv og tyk igen, jeg spurgte så Tanja om hun ikke ville prøve en 69er med mig men Tanja ved ikke jeg sprøjter så det ville heg da vise hinde he he. Så vi byttede plads så det var mig der blev kneppet bagfra og Tanja der slikkede min fisse og Niels nosser, og det var samme måde Tanja fugtede lige pikken og førte den så op ril mit sultne hul. Og jeg blev virkelig kneppet og slikket, men så fandt jeg ud af hvorfor Tanja havde problemer med at slikke min fisse for Niels kunne virkelig bruge pikken. Han ramte mit g punkt flere gange men jeg ville komme først for havde en plan, men så ramte Tanjas tunge pludselig de rigtige steder og jeg kunne mærke min første orgasme var på vej og da det lige var op over stønnede jeg bare åhhhh Niels hiv lige pikken ud til Tanja, og jeg kunne bare mærke et enormt pres i fissen og så hev Niels pikken ud i hovedet på Tanja og mens hun havde pikken i munden udbrød jeg bare et åhhhhh jaaa jeg kommer nuuu og så fik jeg den hidtil vildeste sprøjteorgasme nogen sinde og lige i ansigtet på Tanja men det tændte hinde bare endnu mere, men jeg sagde Niels ikke var færdig med at kneppe mig, så satte hun pikken til hullet og så blev jeg kneppet meget dybt. Og så prikkede Tanja en finger op i røven på Niels mens hun sugede hans boller ind i munden oh det blev for meget for ham og han måtte overgive sig til to ret liderlige tøse og så brølede han meget højt og sendte kaskader af sperm op i mig det var sprøjt efter sprøjt der ramte min livmoder hver gang. Det var som at blive spulet indeni. 
Jeg spurgte så om det var dejligt at kneppe en anden pige, han ville så ikke svare men jeg sagde så at han får kun lov til det hvis jeg er involveret så det blev vores aftale.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.