Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er et moden par på kone 52 og mand 57 år vi er campister og har været det i 23 år for to år siden blev vi fastlægger og købte en stor husvogn og nød hver weekend og helligdage der når det meste af årene i starten var ungerne altid med men da de blev teenager gad de ikke med mere, for 4 år siden fik vi nye naboer på pladsen som skulle vise sig at åbne en helt ny verden for os de var begge to midt i trediverne.

Vil ikke sige vi havde en kedelig sexliv men om det med årende blev længer imellen vi dyrkede sex og var ikke så raffineret.

SEX I DAG?

En fredag aften vi lige havde spist og var blevet færdig med opvasken og sad og så nyhederne bankede det på døren da jeg lukkede op stod et yngre par uden for og ville da lige præsentere sig nu vi var blevet naboer.

Jeg inviterede den ind på kaffe og snakken gik som vi havde kendt hinanden hele livet. De blev der til 23 tiden inden de gik det havde været en hyggelig aften vi gjorde os klar til at gå til ro vi lå begge to og læste lidt da vi pludselig kunne høre de da hvis havde gang i den vi kikkede på hinanden og konen smilte ti mig og sagde de unge mennesker hygger hvis, vi kunne tydelig høre hendes stønnene og skrig, synes det var lidt frækt at høre på så gik ikke længe inden min pik begyndte at røre på sig . ind imellen blev der stille og vi troede de var færdig men lidt efter kunne vi høre hende igen, min kone sagde pludselig det er da noget af en tur hun får og kikkede på mig, hun så straks min pik havde rejst sig og sagde jamen lille mand dog hun puttede sig ind til mig og tog hånden ind under dynen og begyndte at spille min pik, men hun viskede mig i øre om det tænder mig at høre dem, ja det måtte jeg jo indrømme, hun sagde så bare jamen det må vi jo gøre noget ved . hun trak min dyne af og lagde hoved i mit skød og begyndte at slikke min pik, hold da op det var frækt at høre nabokonen stønne mens konen suttede min pik jeg stak hånden ned i hendes trusser og mærkede hendes fisse var plask våd så vist ikke kun mig der var blevet tændt af det, nå dada det er vist ikke kun mig det har påvirket sagde jeg og hun kikkede op og smilede nej synes da også det var frækt så længe siden vi sidst havde kneppe så meget . den nat kom jeg 3 gange var ellers kun i vores helt unge dage jeg har gjort det og konen fik den ene orgasme efter hinanden. Parret ved siden af forsadte så de næste 1½ time men vi bare nød det. de næste 3 mrd havde vi mere og mere med dem at gøre og vores sexliv blomstrede det var næsten hver aften vi hørte dem lege og det sadte gang i de to gamle, vi sås som regl hver weekend enten lige over en øl eller en kop kaffe eller grillede sammen, men ikke for at vi altid var sammen men fik nogle hyggelige samtaler. og nød at høre dem når de kom i seng ikke hver aften de kneppede så længe men, endte som regl med vi også legede, ca. et halvår efter de var flyttet ind som vores naboer hold de en fest der var ved 10 stykker 2 andre par samt nogle fyre var lige ind hos dem og få en øl om eftermiddagen og der var de alle godt påvirket, de festede hele dagen og ved ca. 10-tiden blev der ro efter reglerne på pladsen, først blev de ene par hentet i en taxa og en ½ time efter tog det sidste par afsted.

Vi så en af fyrene smutte også men ved ikke og det var den eneste, men der gik ikke længe inden vi hørte nogle velkendte lyde, vi kikkede på hinanden og konen sagde jamen dog de har da stadig gæster kl. var omkring 2330 lydene blev højre og vildere og vi snakkede om de bare lå i sengen mens de havde gæster.

Lydende tog bare til og jeg sagde det lyder da til der er flere om konen, konen kikkede på mig og sagde nej da tror du det, den nat var der gang i den til kl. 05 og kun med små pauser så startede hendes hylene igen og højre end nogen sinde før, næste formiddag sad vi uden for kl 10 listede der en mand af han hilse kort inden han hvor svandt en time tid efter kom der en vogn og to mænd kom ud, da de var kørt sagde min kone så kunne hun da godt forstå nabo konen havde hylet sådan hvis de havde været 4 om hende mens hun smilede, først hend på eftermiddagen så vi manden på vej til købmanden hilste kort på ham, jeg kunne ikke lade være og sagde nå i hyggede nok hele natten. Han svarede kort ja blev vist noget beruset inden han forsadte. først over aften så vi dem igen uden for så noget kvæstet ud jeg sad og fik en øl og spurte om en reparations bajer kunne friste, jo så skidt da sagde manden konen svarede nej ellers tak tror den står på kaffe, de skulle da være velkommen sagde min kone jeg trænger vist også til kaffe, manden sadte sig hos mig og jeg stak ham en øl, han kone fulgte med min kone ind og sætte kaffe over vi sad i 5 min uden et ord før han så sagde han håbede da ikke de havde hold os vågen hele natten, jeg svarede det skulle han ikke tænke på, vi havde da nydt det. Han kikkede forundret på mig og sagde øh hvad mener du med i havde nyd det, jeg svarede så at vores sexliv var blusset op igen efter de var flyttet ind, han blev noget overasket over mit svar og sagde så øh hvordan da, jeg fortalte så at vi nød at høre dem elske og det havde sadt skub i os to gamle nisser åh nej kan i da høre det sagde han så, ja vi kunne høre hver gang de hyggede sig men i nat var nu helt vild som vi kunne høre hende, men det tror da fanden med 3 overnattende mandlige gæster, han blev lidt rød i hoved og sagde så ja i må undskylde men ved godt hun larmer lidt . og han indrømmede at de som vi sikkert havde gættet endte med at dyrke sex alle sammen. og at hans kone nød det meget når vi er flere om hende, hun var nymfoman.

Han spurgte om vi aldrig havde leget med andre, nej aldrig svarede jeg vi er vist ikke så avanceret fik et par sjusser og et par øl inden konerne kom ud igen, med kaffe og kage. når du forsætter ved det træ som der fældede dig i går skat sagde hans kone til ham tja svarede han bare, konerne sad og snakkede vi sad bare og lyttede, pludselig sagde manden til konen skat vores naboer har hørt os her i nat, hørt os? svarede hun og stille i et stykke tid, inden han så sagde ja de kunne tydelig høre dig hun blev noget rød i hoved da det gik op for hende hvad han mente, for lige at bryde isen skyndte jeg at sige, det nu ikke gjorde noget vi havde da nyt det, min kone var hurtig og svarede at hun da godt kunne sætte sig i hendes sted da hun jo havde set de 3 fyre liste afsted til formiddag, hans kone sagde så nej det er da lidt pinlig. Det skulle hun da ikke tænke på og hun da også troede hun ville have larmet med 4 fyre om sig, jeg var hurtig og spurte min kone hun måske ville ønske det var hende, hendes svar overraskede mig meget da hun bare sagde ja det kunne da være frækt at blive forkælet af 4 mænd, så tøede hans kone op og spurte om vi aldrig havde leget med andre, vi svarede begge i munden på hinanden nej aldrig og kone svarede at det var da fristende min kone sagde hun da havde fantaseret om det, ok sagde hans kone så og spurte om hun var til andre kvinder, min kone kikkede bare over på mig og lidt efter kom så næste chok da min kone bare sagde ja, og hun da hun var helt ung havde leget med en veninde nogle gange inden hun mødte mig, dejlig sagde nabokonen det nyder jeg skam også om manden er helt vild med at kikke på, hun kikkede min kone dybt i øjnene og spurte så om hun stadig havde de lyster, min kone svarede bare ja da, nabokonen lå nu sin hånd på min kones lår. Og sagde det må vi da finde ud af engang, hun lod hånden ligge på min kones lår hun førte stille hånden op under min kones nederdel konen kikkede på mig og jeg smilede bare kunne se at hun nu havde fundet målet da min kone pludselig gav et spjæt og hun lukkede øjnene og nød det, kunne hurtig høre på konen hun gav sig, åbnede sine øjne og sagde tror vi skal gå indenfor folk kunne jo se dem, vi gik alle ind i vores stue og konerne sadte sig i sofaen og os mænd i hver vores stol over for dem.

Jeg fandt nogle flere øl ude i køkkenet da jeg kom tilbage havde hans kone væltet min kone om på ryggen og de lå og tungekyssede mens de lå der fik nabokonen listede konens trusser af og gled langsomt ned imellen hendes ben og begyndte at slikke hende, vi sad bare og måbede over synet, naboen tog en tom ølflaske og stak den op i min kone som bare lå og vred sig og var helt væk i starten kørte hun den langsomt ind og ud bare halsen mens hun slikkede fisse, pludselig tog fanden ved hende og hun pressede flasken helt i bund så skreg konen sin første orgasme ud og hun sprøjtede for første gang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.