Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vågner søndag morgen til duften af sex, lettere forvirret og med en dunken i hovedet og en ordentlig gang tømmermænd. Jeg vågner i min seng, som min kæreste (k) og jeg deler i vores fælles lejlighed. Aftenen forinden havde vi været til indflytterfest hos min kærestes veninde, og en af min kærestes veninde (v) skulle overnatte på vores sofa, da hun boede langt væk. Min kæreste er af normal bygning dog med nogle store bryster, som jeg elsker at lege med når jeg knepper hende, derudover har hun en stor men veltrænet røv. Hendes veninde var derimod spinkel og havde en fin lille røv.

Veninden var altid udfordrende klædt når jeg var sammen med hende til fester, og hun havde et frækt blik. Hun elskede at danse med mig og flirte, da jeg altid gav hende modspil, dog uden der var noget i det, da jeg elsker min kæreste, og hun ikke synes det er det fedeste at vi flirter. Når chancen tilbyder sig på dansegulvet og kæresten ikke lige er opmærksom tager jeg dog fat i V's lille stramme røv og smiler til hende. Men tilbage til festen, det var gået vildt for sig og da jeg vågner, kan jeg ikke huske hvordan vi kom hjem.

SEX I DAG?

Da jeg vender mig om for at se om min kæreste er vågen, får jeg et kæmpe chok, der ligger V HELT nøgen med fronten mod mig og sover. Bag hende ligger min kæreste og sover også helt nøgen. Nu var jeg helt forvirret, lå ved siden af to skønne nøgne piger, mens der duftede af sex, og jeg kunne INTET huske. Jeg prøver at rejse mig op og få noget tøj på, men da jeg er ved at tage bukser på, vågner V og spørger mig "hvad laver du??" mens hun griner og sender mig et af hendes frække smil. Hendes små bryster med hendes stive nippels peger lige på mig mens hun sætter sig op. Jeg beder hende om at være stille, da hun ikke skal vække min kæreste. Håber virkelig ikke hun kan huske noget fra i går. Hun har altid været lidt jaloux på mig og V, og hvordan ville hun ikke reagerer på, at vi har sovet sammen alle tre i vores seng, mens vi var nøgne.

Så min plan var at hoppe ind i sofaen og lade som om at jeg var gået kold der. Men V havde tydeligvis andre planer, for hun var ikke færdig med mig. V fortæller mig at vi havde en 3-kant i går, mens hun spørger "kan du ikke huske at vi havde en fræk trekant i går?". Jeg beder hende om at være stille, men hun spreder bare hendes ben og begynder at lege med hendes helt glatbarberet fisse. Hun siger at K er ligeglad og beder mig om at komme tilbage til sengen. Jeg tør ikke, men hun siger at K elskede det der skete i går, så jeg må ikke gå. V slikker på hendes fingre og leger med hendes klit.

Hun er virkelig våd lige nu, og fortæller mig at det her er en god ide, og det var det også i går. V siger "at K ikke finder ud af det", og vender sig om på maven mens hun tager min ikke helt påvirket pik i morgen. Hold da kæft hvor kan hun sutte pik. Tømmermændene forsvinder og en følelse af liderlighed og skyldfølelse rammer mig. Her står jeg og får et blowjob af V, og har lige set hende onanere hendes våde stramme fisse foran mig, alt i mens k ligger helt uvidende og sover. K plejer dog aldrig at have blackouts, så hun må kunne huske hvad vi har lavet i går. Derfor bliver jeg enig med mig selv om at det er ok at V ligger her og sutter min meget stive pik, mens hun sender et frækt blik op til mig, og til min store overraskelse tager mig til roden. Det har jeg aldrig prøvet før, men fuck hvor er det frækt at se hele min pik forsvinde ind i V's lille mund, mens hun stønner. Det er alt for frækt det her. Tager fat i V's hoved og knepper hendes mund, mens jeg kigger på K som ligger og sover. V trækker sig væk for at få luft og siger "kan ikke forstå, at du ikke kan huske hvad vi lavede i går, du kneppede mig så hårdt, mens jeg slikkede K's våde fisse". Jeg begynder at kunne huske hvad vi har lavet, og er tæt på at sprøjte ind i V's mund...

V sutter bare videre mens hun ligger på maven og skyder hendes lille røv i vejret. Hun vender sig om i doggy så hun har hovedet hen mod K, mens hun siger "vi havde det så sjovt i går, din pik fyldte virkelig mig dejligt ud, knep mig nu igen!" "er du sikker på at det er en god ide? Ik væk K!" siger jeg. V siger at K er ligeglad for det var hun også i går. Det var faktisk K der havde taget initiativ til at vi skulle have en trekant, da hun længe ville have slikket fisse af en pige, så de var startet mens jeg havde tisset. V fortæller mig at da jeg var kommet ind havde jeg bare gået over til hendes våde fisse og begyndt at kneppe hende i doggy til hendes og K's store overraskelse, derfra var det ellers bare udviklet sig til en fræk omgang sex, som var endt med at V slikkede K's fisse ren for mit sæd...

Presser nu min store pik ind i V's stramme fisse, mens hun klynker. Fissen er virkelig stram, men er så tændt af at stå her og kneppe frække V mens min kæreste ligger lige ved siden af og sover. Så begynder bare at kneppe hende så hårdt jeg kan. Havde dog ikke lige tænkt over at lyden af min kugler klaske mod V's stramme røv og V's stønnen ville vække min kæreste.....

V beroliger mig med at K er ligeglad. K er meget overrasket men kan godt huske i går, og inden jeg får set mig om ligger V og slikker K mens jeg knepper V hårdt i doggy. Det her er alt for frækt, forstår ikke at jeg ikke har sprøjtet min varme sæd op i V's stramme fisse endnu. Mens pigerne snakker og jeg stadig er lidt chokeret bevæger V's hendes røv mens hun slikker K og stønner. Har direkte udsyn til K's fisse. K siger "tror i at vi kan slå i går?" "Knep hende nu ordenligt". V beder mig om at slå hende i røven.

Det hele er så sindssygt. K spørger mig om jeg kan lide V's fisse. Inden jeg når at svare, tager K min pik ud af V's meget våde fisse og tager den i munden og siger "du smager dejligt af V's fisse, lig dig nu ned". V kommer også ned til min pik nu, så pigerne skiftes til at sutte min pik og mine kugler. Har aldrig oplevet noget lignende. K sætter sig på min pik og begynder at ride mig med ryggen til, så jeg har udsigt til hendes store røv hoppe op og ned på min pik, imens kravler V op og sætter sig på mit ansigt. Så nu har jeg en dejlig fisse på min pik, som malker mig mens jeg skal prøve at koncentrerer mig om at slikke V. Jeg holder ikke til meget mere i det her tempo, så beder K om at sætte tempoet ned. K hopper nu af min pik og pigerne snaver inden de begynder at sutte min pik igen, samtidig med at de fortæller mig at jeg har den dejligste og mest fantastiske pik. De skiftes til at sutte min pik og lege med mine kugler med deres tunger.

K siger "jeg er så glad for at jeg har delt min fyrs store pik med dig V" jeg er helt væk og siger "nu vil jeg sprøjte min varme sæd udover jeres ansigter. Men K har en anden ide, hun vil have at jeg sprøjter min sæd op i V, så hun kan slikke hende ren. Så mens V ridder mig sætter K sig ved siden af i Doggy med hendes fisse hen mod mig, mens hun stikker to fingre op i sig selv. V slikker hendes mens K har to fingre op i sig selv... Det her er for meget for mig, og sprøjter derfor min varme sæd op i V's stramme fisse mens hun bliver fyldt at min varme sæd slikker hun k til en orgasme....

Det var start på en meget dejlig tømmermænds søndag, hvor dagen blev brugt fornuftigt i sengen..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.