Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har ventet hele dagen. Min kæreste er taget på arbejde - han har natarbejde hele ugen, så han er først sent hjemme. Jeg åbner samtalen på min telefon og skriver en utålmodig besked. "Hvornår må jeg komme?" Der går lidt tid - et par minutter højst, men føles som mange mere - inden beskeder dukker op: "Du kommer når du har tid og lyst." Jeg rejser mig hurtigt op fra sofaen og går ud i gangen. Drejer et par gange rundt i spejlet, så jeg kan tjekke om det hele sidder, som det skal. Mine lidt tynde bomuldsknæstrømper gør mine lægge slanke, min sorte nederdel er placeret højt siddende, så den kun lige dækker min røv. Nederdelen er luftig, den slags nederdel der flyver op, hvis man drejer for hurtigt rundt. Min top har jeg valgt delvist fordi det var lidt den stil han kunne lide, delvist fordi den jeg havde haft i tankerne før, sad utroligt dårligt. Jeg kigger mig i spejlet, smiler kækt, tager jakken på og går ud af døren.
Cykelturen er utrolig kort, og jeg står og tøver lidt udenfor døren til opgangen. Jeg kan mærke en lille brise under min nederdel, der både giver mig kuldegysninger. Jeg ringer på klokken og bliver lukket ind. På trappen står jeg også lige og tøver lidt. Retter på nederdel, håret, knæstrømperne. Døren står allerede åben, da jeg komme derop, så jeg går ind - jeg har jo været der før. Jeg bliver budt velkommen af hende i det tøj, vi har snakket om. Nogle dage før havde vi været ude og shoppe lidt, og den nederdel vi havde fundet til hende - ligner meget den jeg havde på - klæder hende utrolig godt, og samtidigt har hun taget et par selvsiddende nylonstrømper på. Damn, er hun lige dejlig fræk at se på. Jeg vender mig rundt og går ind i stuen, hvor han sidder i sofaen. Vi har ikke engang skrevet særligt længe sammen, men der er et eller andet ved ham, der tiltrækker mig så meget, at jeg næsten ikke ville kunne sige nej, hvis han lagde op. Han rejser sig op, og vi krammer. Bare dén helt uskyldige berøring fra ham var nok til allerede at sætte mine tanker i gang. Vi sætter os ned og begynder at snakke lidt. Hun kommer ind og sætter sig i sofaen med os. Vi hører lidt musik, drikker lidt sodavand og snakker. Aftensmaden laves og serveres, hvorefter alkohollen får sneget sig ind på bordet. Jeg er allerede pirret af alle de berøringer, jeg har set ham give hende - hver gang han smækker hende i røven, når han lige går hen og rager lidt på hende under nederdelen, og da han lige rev hendes hoved bagover i hendes hestehale. Jeg er utrolig nem at påvirke, kan allerede mærke at mine trusser begynder at blive fugtige.

Vi drikker lidt - ikke fulde, men alkohollen får hjulpet med at løsne stemningen lidt. Hun læner sig over mod ham for at sige noget, hvorpå han kysser hende. Da de trækker sig fra kysset, spørger han hende, om hun ikke giver det videre. Hun fniser lidt og vender sig derpå om til mig. Vores læber og tunger mødes i et langt, sensuelt kys som jeg - hvis det var muligt - aldrig vil trække mig fra. Jeg kan allerede mærke, at mine trusser er drivvåde - der går ikke lang tid, indtil jeg hiver hende ind i den seng!

SEX I DAG?

Da han går ud for at ryge, sættes der en sang på som hun kan en dans til. Jeg sidder i sofaen og kigger betaget på hendes bevægelser - hendes smukke hofters bevægelse fra side til side, hendes smukke ben der er pakket ind i de lækre selvsiddende strømper. Da hun afslutter dansen og står midt på gulvet, rejser jeg mig og går hen til hende. Jeg tager fat om hendes hofter og kysser hende. Vi kysser igen sensuelt, men denne gang lidt mere intenst mens mine nysgerrige, liderlige hænder kører rundt på hendes krop. Vi trækker os fra kysset, hun tager stille fat i min hånd, og vi går sammen ind i soveværelset. Altanen, hvor han står og ryger, er i forlængelse med soveværelset så da jeg skubber hende ned på sengen, ser jeg ud af øjenkrogen, at han vender sig rundt og får set, at det er nu, vi går i gang.

Jeg ligger mig over hende og vores kys bliver mere intense. Jeg kysser hende på halsen, nyder at høre hendes små støn. Jeg beder hende taget tøjet af, og jeg gør det samme. Jeg kysser hende igen lidt må halsen, mens mine fingre sniger sig ned over hendes krop og ned til hendes fisse. Hun er dejlig våd, og jeg begynder at lege med hende. Skiftevis giver jeg hende finger, tager fingrene ud og leger med hendes klit. Hun stønner dejligt og vrider sig lidt. Efter lidt tid hvisker jeg hende i øret: "Jeg tror, det er min tur nu." Hun fniser, mens jeg rejser mig op og tager mit tøj af. Jeg lægger mig ned på ryggen og mærker straks hendes hånd mellem mine ben. Jeg er så utrolig våd, og hendes berøringer føles fantastiske. Samtidigt kan jeg fornemme ham gå rundt omkring os, stille og roligt, engang imellem udstøder han nogle støn, hvilket bare tænder mig endnu mere. Jeg kan ikke undgå at ligge og håbe lidt på, at han også vil røre lidt ved mig, selvom det er aftalen, at han og jeg ikke skal have nogen kropslig kontakt.

Efter lidt tid skubber jeg hende om på ryggen. Jeg kravler ned mellem hendes ben og kigger på hendes lækre, våde fisse. Jeg kan slet ikke holde mig tilbage, så jeg begynder at slikke hendes fisse. Hun smager skønt, og det tænder mig utroligt, at hun ligger og vrider sig meget, mens jeg ved, at han sidder bag mig på en stol og har fuldt udsyn til, hvad jeg gør ved hende - men også til min røv. Åh, hvor vil jeg gerne have, at han giver den smæk. To af mine fingre finder vej ind i hende, mens jeg prøver at holde hendes ben spredte. Efter lidt tid tager jeg fingrene ud af hende og går efter at slikke hende til en orgasme. Hun vrider sig så dejligt meget, at det er svært at få slikket hende helt til orgasmen - men stædigheden vinder, for til sidst kommer hun i en dejlig orgasme. Jeg kravler op til hendes hoved, kysser hende blidt mens jeg kæler for hendes brystvorte med to fingre. Hvisker hende igen i øret: "Nu er det vidst min tur." Hun kravler lydigt ned mellem mine ben og begynder at slikke mig. Jeg begynder at stønne blidt, da hendes tunge rammer min våde fisse. Da min krop begynder at vride sig, sætter hun neglene i mit lår for at holde mig fast, og jeg kommer i en skøn orgasme, som jeg tydeligt kan høre, at han nyder at overvære.

Hun kravler op til mig, og vi kysser igen. Jeg beordrer hende om på alle fire, og han finder et par manchetter, som hun får rundt om håndleddene. Da hun sidder der på knæ - face down, ass up - kan jeg mærke, at min dominante side kommer op i mig. Jeg tager paddlen, der er blevet lagt frem på natbordet, hiver hende i håret, så hun kan høre, når jeg siger: "Du tæller højt.", hvorefter jeg begynder at spanke hende. 1, 2, 3...Jeg spanker hende 10 gange og nyder at høre, at hun tæller højt, som den gode lille tøs, hun er. Jeg lægger paddlen tilbage på bordet og undersøger mulighederne. Jeg tager den lyserøde DILDO, læner mig indover hende baller, kører dildoen et par gange op og ned i hendes våde fisse, inden jeg begynder at kneppe hende med den. Hun stønner så dejligt, nøj hvor det tænder mig at dominere hende lidt. Efter lidt tid fjerner jeg hendes manchetter, hvorefter det er hendes tur til at forkæle mig lidt. Hun begynder at give mig finger - det føles så vildt godt! Hun skiftes til at give mig finger og lege med min klit, og jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange hun får mig til at komme.

Vi bytter igen, og jeg slikker hende. Hun vrider sig utroligt meget, det er en svær opgave at holde hende fast, men han træder hurtigt til og holder hendes ene ben, mens jeg både giver hende finger og slikker hende. Hun kommer og endnu engang bytter vi rundt. Nu kan han dog ikke holde fingrene for sig, så da hun ligger med røven i vejret, begynder han at kæle for hendes fisse og give hendes smæk, mens hun slikker mig. Så begynder han at kneppe hende, mens han holder hendes hoved nede mellem mine ben. Det er så fræk en oplevelse, og både hende og jeg kommer også et par gange. Vi ligger os begge ved siden af hinanden for en pause - troede vi - men han er ikke færdig med hende. Han begynder at kneppe, mens jeg ligger ved siden af og leger med mig selv. Jeg nyder hendes liderlige støn direkte ind i mit øre. Hende og jeg holder i hånd, mens hun bliver kneppet og jeg får mig selv til at komme. Der går lidt tid, da han så stønner, at han kommer. Han sætter sig på knæ ved siden af hende og sprøjter udover os. Bagefter ligger vi alle tre på række, udmattede og tilfredsstillet. Han kan dog ikke dy sig fra lige at smøre hans sæd ud på hendes krop, mens vi ligger og snakker om denne lækre, frække oplevelse... Det skal vi helt klart have arrangeret igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.