Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En fredag blev jeg kaldt ind på chefens kontor, og han fortalte, at firmaet havde en kontrakt med en stor kunde, hvor to partner firmaer hjalp til med noget EDB. Da vi leverede printere, så bad han mig om at køre printerne og en server ned til et sommerhus udenfor Køge, hvor to test Nørder arbejdede på at gøre programmet færdigt. Og de skulle teste, om programmet virkede 100 % på vores printere, Han fortalt, at jeg skulle hjælpe til med alt, da kunden var VIGTIG.

Jeg hentede servere - en kæmpe maskine, og 3 printere, ind i bilen og til Køge. Her fandt jeg et lille sommerhus for enden af en grusvej, helt isolere ud mod vandet. "Perfekt sted at gemme nogle nørder" tænkte jeg.

Jeg svingede bilen ind, og til min store forbløffelse, sad der to topløse kvinder i solen under en skyfri himmel, hver bøjet ind over hver sin skærm under hver sin parasol. Den ene med de mest perfekte bryster set i et dansk sommerhusområde, dem som sidder lige ud i luften og invitere til at blive suttet og leget med, og den anden med to kæmpe meloner, som hang pga. størrelsen, men ikke hængende. Jeg steg ud og præsenterede mig som "Udbringnings tjeneren". Den første præsenterede sig som Karen og den anden som Liv, og Karen sagde " Du er ventet, men vi er ikke helt færdig med test programmet, gider du lige sætte serveren og printerne op til vores computer i huset. Vi har det hele inde i stuen".

Jeg sled og slæbte i sommervarmen, og imens jeg gik fra bilen til stuen, sendte jeg flere skjulte blikke på de to sild. Jeg syntes, at dette var de mest fantastiske nørder - og sensuelle nørder, jeg nogensinde havde set. Karen havde en figur som en toptrænet atlet, en mave som et vaskebræt, en stram røv i en par gennemsigtige bikini trusser og glatbarberede elegante ben.

Da jeg havde fået det hele sat til, så skulle der jo foretages en test print, og her skulle jeg bruge adgangskoden til pigernes maskine. Jeg stak hovedet ud og spurgte Liv, hun svarede - "Pik", mit hjerte skød op i halsen og jeg gentog med grøden stemme "Pik". Liv kiggede på mig og smilede, "Har du aldrig haft kusse<< som kodeord.. ? ", og hun kiggede mærkeligt på mig. Jeg listede tilbage og indtastede "Pik" og jeg syntes, at "kussen" lød bedre, men sådan var det jo.

Alt virkede og dette informerede jeg pigerne om. Karen sagde, at de endnu ikke var helt færdige, men at jeg kunne bliver og spise aftensmad. Det var jeg med på, da jeg faktisk fandt de to sild meget lækre. Jeg tilbød at lave "farmands" kinesiske risret, som jeg havde lært på Bali. Pigerne syntes det lød alle tiders, og jeg hentede, hvad jeg skulle bruge hos den lokale brugsmand, og tog et par flasker rosevin med, for madens skyld.

Imens jeg stod i køkkenet og lavede mad (og smugkiggede på, at Liv smurte Karen ind i solcreme, også hendes vidunderlige faste bryster), fantaserede jeg om, hvorledes at jeg kunne begrave mit lem i Liv's kusse, imens jeg slikkede Karen. Da jeg så ud af vinduet igen, så var pigerne væk. Jeg kiggede mig omkring, og jeg så ud af stuevinduet, at de var på vej i vandet - og bikinitrusserne var væk! Jeg kiggede og kiggede, de to pjattede med hinanden, og med et omfavnede Karen Liv bagfra og kyssede hende i nakken. Liv nød det, og mit hjerte bankede med 120 i timen. Jeg kunne se, at Karen's hænder søgte rundt om Liv og ned imellem hendes ben, og hun nød det. Jeg tog mig selv i, at mit lem stod stolt og strunk i mine shorts og jeg gnubbede den en enkelt gang og den blev hård som aldrig før. Liv åbnede munden i noget som kunne ligne et skrig, Karens hånd bevægede sig tydeligt og hendes tunge var i Livs øre. Liv faldt sammen og blev holdt oppe af Karen, jeg tolkede det som en orgasme.

Jeg havde øjne som møllestene og en lem som Langebro. Jeg besluttede mig for lige at låne toilettet, jeg gik ned af en kort gang og åbne en dør, det var soveværelset med en dobbeltseng. På dobbeltsengen hang der 2 par håndjern i hovedgærdet og to stykker reb for enden. Jeg kiggede mig hurtigt omkring, og jeg så på gulvet 2 dildoer, en med en ekstra tab på, som jeg aldrig havde set før. Og ved siden af lampen stod en lille hvid falske med labelen "Glidecreme Naturel", mit boldtryk steg igen, som var jeg blevet kastet ud af en fly i 10000 meters højde.

Hurtig tilbage i køkkenet, pigerne var på vej tilbage over græsplænen, jeg hældte 2 glas vin op og gik ud på terrassen med dem til pigerne. De var stadig nøgne, og Liv takkede mig med et kæmpe smil. Karen sagde venligt (kælende), "hent et glas til dig selv og sæt dig ned". Sagt som gjort, og jeg vidste, at selv om mit lem var kommet på halvstang, så var intet gået ubemærket hen. Tilbage på terrassen, siddende lige overfor to nøgne kvinder, som dampede af "sex". Karen kiggede på mig, sådan vurderende og sagde direkte "Nød du at være med på en kigger? - det ophidsede os". Jeg fik vinen galt i halsen og sagde "jaaa ... I er jo billede skønne", og da sætningen slap min mund, så spredte Liv benene og åbnede sin kusse, og satte en finger på sin klitoris, og Karen rejste sig, og kommanderede mig, "Kig på Liv, og nyd dette". Hun flåede mine shorts og underbukser af, mit lem stod lige op - den rystede at begejstring over at mærke Karens mund om pikhovedet, og mærke hendes bryster svedje imod mit lår. 

Liv havde nu to fingere oppe i sin kusse, hun bevægede dem rundt, imens hun kiggede intenst på min pik, som gled ud og ind af Karens mund. Hendes kusse var behåret med et let rødligt skær, og hendes skamlæber var mørke røde, det var den mest liderlige kusse jeg nogensinde havde set. Liv kørte fingrene rundt om sin klitoris og tilbage op i kussen. Jeg kunne ikke holde til mere - jeg var på bristepunktet, da jeg mærkede en smerte i min ene brystvorte, det var Karen som havde bidt mig. Jeg var lige ved, at skulle forsvare mig, men så var hendes mund tilbage på mit lem, og jeg overgav mig. Liv havde nu 3 fingre oppe i sin kusse, og hun skreg, munden var formet som da hun stod ude i vandet, "mundknep det lem", "Sådan et dejligt lem" og i min ekstase, gik det op for mig, at Karen skreg ind over mit lem "Sprøjt, sprøjt", og jeg mærkede hendes hånd på mine nosser og jeg var solgt. Min mund åbnede sig i et skrig, og det blandede sig med Livs stønnen "Åååhhh - Jaaa" og jeg sprøjtede, i lange seje stød, jeg holdt mine hænder på hovedet af Karen, så hun ikke kunne flytte sig. Og jeg fyldte hendes mund med min sæd. Hun rejste sig med et liderligt blik og gav min pik, som dirrede i solen, et sidste kærligt slik, fra roden til spidsen, og derefter kyssede hun mig blidt på munden. Jeg gengældte kysset, og hun vendte sig om, og gav Liv et langt liderligt tyngekys. Liv kom over, og sagde "Tak", og kyssede mig blidt - "Skal vi spise?"

Over middagsmaden snakkede vi om, at Liv og Karen havde været kærester i mange år og de havde tit talt om, at de savnede en mand, når de legede. Men det var aldrig blevet til noget, da mænd jo er så kompliceret. Jeg var jo meget enig, og spurgte sådan forsigtigt, hvad det skyldtes, at det var blevet mig. På dette spørgsmål svarede Liv, "du ser godt ud, og jeg bliver altid så anspændt og liderlig, når jeg nærmer mig en deadline", og Karen tilføjede, at " du har kun fået forretten - men lad os nu vaske op og hoppe i vandet".

Vi legede alle med hinanden, og da vi stod i vandet, og jeg kælede for to kvinders kusser på samme tid, imens de kyssede hinanden og mig på skift, så var jeg klar igen, mit lem rejste sig i det kolde vand. Liv tog fat om mit lem og sagde "gennemknep Karen, hun har brug for det". Jeg nikkede forstående, og vi gik alle tilbage til huset og skænkede noget vin op.

Jeg blev sat på en træstol og med Liv stående bag ved mig op af ryggen på stolen, holdende om mit lem. Karen kyssede mig, og satte sig ned over mit lem, hendes bryster trykkede sig imod mit ansigt, imens hun stille bevægede sig op og ned over mit lem. Hendes kusse sugede mit lem til sig, den var hungrende, og den gled helt i bund, og et øjeblik blev jeg svimmel. Liv kælede med mig bagfra, og Karen bevægede sig op og ned, jeg suttede på hendes perfekte bryster og holdt begge mine hænder om hendes stramme baller. Jeg kunne mærke, at safterne drev ned om min pik og ned på stole sædet, som var ved at blive en lille sø af Karens safter. Dette var vidunderligt. Livs hånd fandt vej ind imellem vores ben, og hun masserede let Karens klitoris og mine nosser på skift. Jeg var på vej op, og som en sjette fornemmelse, stoppe Karen at bevæge sig. Hun kigge på mig, imens at Livs fingere kørte rundt i kussen på Karen, "Du må ikke komme før mig", og hun lagde hovedet tilbage og stønnede "Fuckkkkkk det et dejligt", og begyndte at bevæge underlivet igen. Karen hoppe op og ned, masede sin kusse mod min pik, og jeg hold godt fat om ballene og i den vilde ridt, gled min ene finder tilfældigt ind i hende anus (jeg huskede glidecremen). Hun hvæsede lavt i mit ører "finger knep mit røvhul", "Åhhhhhh" og med dette kom hun, hun rystede over det hele og knugede sine bryster ind til mig.

Hun rejste sig, og lagde sig i græsset, hvor Liv med det samme kastede sig ind imellem hendes vidt spredte ben, og kastede sin tunge dybt ind i hendes kusse, og Karen skreg "Jaaaaaaaa - meeeeeeeeer". Liv lå der med sin dejlige røv i vejret, mit lem stod og skreg på mere. Jeg lagde min hånd på Livs dejlige røv, og kælede langs indersiden af hende lår.

Karen kom engang til (med lukkede øjne og totalt væk) og jeg kunne ikke lade være, jeg pressede mit lem ind i Livs kusse bagfra og at dømme på reaktionen, så nød hun det, hendes ene hånd greb om min balde, og hendes negle borede sig ind i kødet og hun trak mit lem dybt ind i sig. Jeg blev vild, hendes perfekte store bryster svingede frem og tilbage, hendes baller strammede sammen hver gang jeg stødt mit lem ind i hendes kusse, som var så våd, at det dryppede fra lemmet når jeg trak den ud og den glinsede i solen. Liv forsatte med at slikke Karen, og jeg kunne se, at hun havde en finger oppe i Karens anus, og hun tog lange dybe slik, fra sin finger, ind i kussens dybe brønd og op til klitorissen. Mit lem var ved at springe, jeg så sol og stjerne, Livs røv kom imod mine stød, og jeg trak den ud, så kun spidsen lige rørte de yderste mørke røde skamlæber, og derefter satte jeg et dybt stød i bund. Jeg kom - kom , sprøjtede og sprøjtede, og klyngede mig til Livs krop, som jeg faldt ind over. Imens jeg lå der, oplevede jeg det utrolige, at Livs fik en orgasme som gennemrystede hende, hun skreg udover Karen, op i Karens kusse "Åhhhhhh Feeeeeeedt", da jeg bevægede mit dalende lem frem og tilbage oppe i hende, på vejen ud af hendes kusse. Min sæd og hendes safter løb fra hendes kusse mod græsset. I det samme kom Karen for tredje gang, og jeg så ind i Karens øjne, og jeg så den totale lykke af en tilfredsstillet kvinde blandet med en udtryk for mere og hårdere sex.

Vi lå nu alle i græsset og Liv tog blidt mit hoved, og førte det ned imellem hendes ben, Imens hun nulrede Karens bryster og kyssede hende. Hun hviskede, "Slik op efter dig", og da min tunge ramte hendes kusse, gik der et gys igennem hende, og hendes kusse smagte så stærkt af kvinde, så dejligt af begær, at jeg måtte synke flere gange, så våd var hun. Jeg borede min tunge dybt ind i Liv, og lod min tunge køre rundt og rundt dybt i hende. Livs underliv bevægede sig i takt med min tunge, og selv om jeg ikke er specialist, så var dette noget hun kunne lide. Jeg nippede hendes skamlæber og bed hende let på inderlåret, imens jeg hver gang gled hen over hendes klitoris. Jeg mærkede, at det spændte til, jeg så pigerne var totalt opslugte af hinanden og Livs kusse bevægede sig væk fra og imod min mund med en vild kraft, og med et mærkede jeg orgasmen, og min mund blev fyldt med safter og jeg holdt fast omkring hendes baller og borede min tunge for en sidste gang dybt op i kussen, selv om hun prøvede at komme væk.

Vi gik alle en tur i vandet, og faldt sammen på terrassen i en mærkelig blanding af kammeratskab, uden at kende hinanden. Karen og Liv sad sammen i en svinge sofa, og jeg sad tilbage lænet i en stol. De havde jo et program at lave, men det var glemt. Vi talte til ud på aftenen om vores liv, drømme og håb. Med stearin lysene tændt, myggelysene hvæsede og vinen næsten drukket, blev vi enige om, at jeg ikke var i stand til at køre, og at jeg hellere måtte overnatte. 

Jeg sagde, at jeg faktisk syntes, at de var det smukkeste par, jeg nogensinde havde set. Og det faldt mig helt naturligt, at bliver forelsket i et par på en gang. Det havde vi meget morskab ud af, og det var klart, at jeg blot var gæsten i deres forhold. Dette forekom mig helt naturligt, selv om jeg altid syntes at lesbisk sex var noget for hjemmevideo, og ikke virkeligheden.

Karen forslog, at når jeg nu var her som gæst, at jeg overlod min fulde kontrol til dem og blev en elsker uden muligheden for at sige "nej". Som fyr på 184 cm og 86 kilo, sportstrænet og ok, forekom dette mig som totalt umuligt. Men et kig på Karen, og vidende hvad som gemte sig under den tynde sommerkjole og Liv - tanken om hendes kusse, som havde malket mig ... Jeg måtte overgive mig.. Jeg hørte mig selv sige "Ja", mit hjerte bankede hurtigere end hurtigt.

Livs øjne kiggede på mig, og hun sagde, " der skal noget ekstra ordinært til at tænde mig, ovenpå sådan en dejlig dag". Natten summede omkring os, og det var blik stille. "Gå med Karen og bring sengen ud på terrassen" , "og tag dit tøj af". Det sidste var nemt gjort, da jeg kun havde shorts på, men det først krævede sin mand. Jeg sled og slæbte for at få sengen ud, først madrassen, sengetøjet og til sidst denne store dobbeltsengen. Hver gang jeg kom ud med noget, blev jeg beordre hen til pigerne og de tog hver et ordentlig sut på mit lem. Effekten var der, og jeg mærkede, at den var øm og slidt, men den rejste sig stille og roligt, for hver gang.

Jeg havde sengen klar, med håndjern og reb. Karen havde taget noget tilbehør ud. Liv sagde, "Tag massagecremen og smør Karen over hele kroppen, og smør hendes røvhul ind i glidecreme, det elsker hun". Karen lagde sig til rette på sengen, og tog et ordentligt sug af mit lem, før jeg begyndte at massere hendes ryg, baller, lår, lægge, arme, nakke. Vendte hende om, og masserede hendes skuldre, ansigt - imens jeg fik et vidunderlige tyngekys. Videre ned over hendes bryster - og jeg hørte Liv sige "Rør ikke hendes kusse, den er min", jeg masserede videre omkring hendes kusse, ned ad inderlårende tilbage omkring hende kusse, jeg rakte ud efter glidecreamen, en klar geleagtig væske, som jeg bevægede omkring hende anus, og hun nød det.

Karen bad min om at komme op og trak mig op, og gav mig verdens mest liderlige tungekys. Mit lem rejste sig som for blot 6 timer siden i køkkenet, klar og uden hæmninger. Jeg blev sendt ned til hendes anus igen, og uerfarne som jeg var, smurte jeg omkring og op i. Jeg så, at Liv gav Karen noget vin, og hun rakte mig en lang tynd vibrator, og sagde "Leg med den, leg i hendes røvhul". Jeg tændte den, og den summede let, jeg nød hvert øjeblik. Jeg summede den ind og ud, meget langsomt, og jeg blev fristet af Karens kusse, og ville lige give den et lille kys. Da min tunge rørte den, fik jeg et slag af et eller andet hen over min ryg - jeg rette mig op. Og Liv stod med en lille pisk i hånden, hun kiggede bestemt på mig og sagde "Hvis du vil være her, så hold dig fra hende kusse før jeg giver dig lov - forstået". Jeg havde ikke mistet noget lyst - tvært om, og jeg håber på, at jeg kunne gennemkneppe Livs dejlige kusse, jeg nikkede.

Karen gav sig, og bad Liv om "Lad ham kneppe mig, lad ham bruge mig, åhh". Men Liv forsvandt et øjeblik, og kom tilbage med en balje og et håndklæde. Hun lagde håndjernene om Karens håndled. Karen løftede sin røv villigt, jeg kyssede stadigt hende indelår og kørt summedildoen ud og ind af hende anus, som nu var blevet betydeligt mere tilgængelig og åben. 

Liv tog mig i håret og sagde "Kan du se den her tæve er langhåret", og slog med et smæld på venusbjerget med pisken. Karen gav en skrig fra sig. Jeg tabte summedildoen ud af min hånden, men den var stadig oppe i Karens anus. "Lad den være og fjern hendes behåring", Karen stønnede og vred sig. Jeg fik en saks til at begynde med, og begyndte at fjerne de lange hår. Dette tog ca.10 min, og imens kælede Liv for Karens bryster og flade mave, og gav hende noget mere vin. Natten summede omkring os, og Liv forsvandt og kom tilbage med noget barberskum og kogende vand, som hun hældte op i baljen. 

Liv gav mig et tyndt halsbånd på, og masserede min pik. Hun førte den op i sig stående og stønnede "Hmmmm , det .. Hmmmm". Hun lod den glide ud, og sagde "Barber hende". Jeg smurte Karens kusse ind i barberskum og da jeg rørte ved hendes kusse, rystede hun over hele kroppen, Liv havde tage summedildoen, og bevægede den stille ind og ud af Karen. Karen rystede og stønnede - og jeg skulle til at barbere hende og jeg havde ondt i mit lem, den var ved at springe af liderlighed.

Jeg fjernede Karens behåring meget langsomt og forsigtige. Jeg blev to gang hevet op og stå, og lige udfor Karens ansigt, lod Liv mit lem glide op i hende og ud igen. Karen kiggede med længsel. Til sidst var der ikke et eneste hår på Karens flotte kusse. Jeg havde lyst til at kast mig over hende, bore mit lem op i hende og sprøjte .. men jeg måtte vente. Jeg blev trukket væk, og placeret udfor Karens ansigt, og hun fik min pik i munden. Liv smurte Karens kusse ind i barberbalsam, og startede en større DILDO, den summede højt. Hun slog mig på ballen med pisken - slaget trak tårer, "kom herned og gør noget ved den her liderlige tæve". Jeg fik den store sorte dildo med riller, og førte den langsomt op i Karen. Liv spændte en sele omkring livet på Karen, imens hun stønnede og stønnede, jeg havde aldrig hørt en kvinde stønne højere. Karen stønnede "Åhhhh , jaaaa, åååå guuuud, dejjjliiiiigt..". Jeg ført dildoerne ud og ind af begge huller. Midt på selen som Liv havde spændt om livet på Karen, placerede hun en lille vibrator, hudfarvet med to små penis udseende udhæng, den ene lidt større end den anden. Der var en ledning med en kontrolboks på, og hun lagde sin velskabte røv tilbage og sagde "Smør mit bagerste!". Jeg var ikke sen, hurtigt tog jeg noget glidecreme og smurte hendes anus ind. Hun satte sig til rette på mavedildoen, den store i hendes kusse, den lille i hendes anus. Karen stønnede, og prøvede at røre Liv, men håndjernene forhindrede dette. Jeg måtte have kusse, jeg så Liv ride op og ned på mavedildoen, hun gled helt ud til spidsen, stille i et-to sekunder, og sænkede sig derefter med en kraft, som hver gang, var ved at får summeren til at flyve ud af Karens anus. Hendes vægt fik Karens mave til at stå som et vaskebræt og løftede hendes venusbjerg - med den store dildo - op af. Livs bryster hopper op og ned. Liv skreg - "Knep så Karen din hund", jeg flåede dildoerne ud, sprang ind imellem Karens ben - på hendes kusse, som var åben og klar som aldrig før. Jeg stødte af al kraft mit lem i bund og Karen hvinede med det samme. Jeg registrerede dette kort, da jeg var vild, og holdt om Liv, som kneppede med mavedildoen, imens jeg bankede den op i Karen. Jeg kyssede og krammede Liv, og Karen stønnede og skreg på "Piiiiiiiiik", og det var intet at gøre, jeg faldt ind i rytmen.

Liv hoppede langsomt op, og hurtigt og kraftfuldt ned. Hun greb efter et par minutter boksen, og en snurrelyd blev højere. Hver gang Liv stødte i bund, stødte jeg i bund .. JEG skreg, jeg var på bristepunktet, det bankede i min tinding, mit lem pumpede og pumpede, og Karens kusse tog imod hvert stød med et støn "Åhhh Jaaa", og så kom jeg, de få rester af sæd der var tilbage, sendte jeg op i Karen. Liv var lige ved at nå op, og derfor blev jeg ved at holde om hende, og jeg førte min hånd hen til hendes klitoris, og trykkede hendes skamben ned mod den vibrerende dildo hun hoppede på. Hun krummede ryg, spredte læberne, borede neglene ned i Karens bryster og sagde "ja..jaa. jaaaa " og løftede sig af mavedildoen/mig og placerede sin kusse ned over Karen og efter 10 sek., kom hun skrigende.

Vi spændte Karen ud af håndjernene, som havde givet hende nogle grimme slidmærker, og jeg blive sat til at vaske dem rene. Med En på hver side af mig, faldt vi alle i søvn på terrassen, en dejlig sommeraften i juli efter en fantastisk dag, som aldrig ville gentage sig.

Om natten vågnede jeg ved, at Liv masserede mit lem, og langsomt elskede vi, uden at vække Karen. Liv førte min ilde tilredte lem ind i sin kussen, imens hun holdt om mig og takkede mig for, at have været med at leve en fantasi ud, som de havde snakket om i mange år.

Jeg mødte Liv for 3 uger siden, nu 10 år efter, og deraf kom alle disse minder frem. Hun er stadig sammen med Karen, og de har adopteret en lille dreng - selv i dag er jeg lidt forelsket i dem begge.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.