BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kis og jeg arbejder i samme firma, og som en del af vores uddannelse skal vi deltage i forskellige kurser. Et af kurserne var om elektronik - det var ikke særligt sjovt. Vi havde det begge to temmeligt svært med det. Men imellem lektionerne havde vi det ret fedt, især med fyrene. De havde selvfølgelig ingen problemer med volt og watt og hvad det ellers hedder.

En af fyrene var ret lækker og meget charmerende, og så var han rigtig god til det der elektronik. Jeg tænkte sommetider på om der var andet, han var god til...
Da vi en dag beklagede os til ham om hvor svært det var, svarede han at det vel ikke ku' være noget større problem, at få det banket ind i hovedet på os.
Vi besluttede os hurtigt for at spørge, om han måske kunne tænke sig at gi' et par privatlektioner. Det ville han gerne, og vi aftalte at han skulle komme hjem til mig den følgende fredag aften.

Kis er faktisk en temmelig god kok, så hun tog sig af bøfferne, mens jeg ordnede salaten og fik vinen trukket op.
Middagen gik hurtigt, og vi snakkede ivrigt om firmaet, kurserne og lærerne. Jeg kunne allerede nu fornemme, at der var søde spændinger i luften.

Det var ham, der tog det første initiativ: "Nå, piger, har vi ikke noget spænding og lidt strøm, vi skulle kigge på ?" spurgte han. Han skulle bare vide, hvad jeg tænkte...

Vi fik ryddet bordet i en fart, og jeg foreslog, at vi skulle flytte seancen ind i stuen i min ret store røde sofa. Mens Kis tændte lidt stearinlys rundt omkring og jeg ryddede sofabordet, hentede han de medbragte bøger og papirer, og spredte det hele ud på bordet.
Så satte han sig midt i sofaen, Kis på hans højre side, og jeg på hans venstre. Timen var begyndt.

Han VAR faktisk en ret god lærer. Han forklarede det hele meget tydeligt, og tegnede det så enkelt, at der faktisk begyndte at hænge noget fast. Og begreberne gav pludselig mening, også selvom det var lidt svært at koncentrere sig, når han var så tæt på. Han duftede godt og hans bløde mørke stemme gjorde mig lidt blød i knæene.

Lidt efter ku' jeg mærke, at mit hoved var ved at løbe over, både fordi der VAR svært stof, men også fordi jeg havde en indre uro, der skulle gøres noget ved.
"Skulle vi ikke holde en lille pause" foreslog jeg "og måske lige slappe lidt af med lidt musik" Heldigvis accepterede de mit forslag.

Mens jeg gik over til stereoen, tænkte jeg på om Kis mon var i det romantiske hjørne i dag.
Jeg fandt mine CD'ere med Enya frem - den slags musik gør mig både glad og enormt afslappet på een gang. Nu håbede jeg bare, at han også ku' li' den slags musik.
Jeg vendte mig for, at spørge, men opdagede så, at han havde lagt armen omkring Kis, og hun lænede sig imod ham. To sjæle een tanke - jeg behøvede vist ikke spørge.

Da jeg havde startet musikken, slog jeg mig igen ned tæt ved siden af ham, og straks fik jeg også en arm om min skulder. Vi sad et stykke tid helt stille og bare nød musikken og det at sidde så tæt.

Jeg lukkede mine øjne og tænkte på, om Kis ville gå linen helt ud i dag. Vi havde aldrig haft "noget" sammen, men jeg havde ofte leget med ideen. Jeg havde godt nok aldrig prøvet, men tanken fascinerede mig, og jeg håbede, at jeg denne aften kunne komme rigtigt tæt på hende - og måske få lov til at røre hende ...
Jeg åbnede øjnene igen, og opdagede, at Kis havde sneget en hånd ind i hans skjorte. Han sad stille, med hovedet lænet op ad væggen. Hans øjne var lukkede og hans hånd så ud til at gøre noget dejligt ved hendes ene bryst.
Jeg blev lidt mere opstemt - var det mon vinen, der gjorde det - og kiggede ekstra godt på ham.
Jeg kunne se en meget tydelig bule i hans bukser. Det gav et lille gib i mig, og så besluttede jeg, at deltage i legen.

Hans lår var fast og muskuløst at røre ved, og jeg strøg ham stille frem og tilbage på indersiden. Det vidste jeg var dejligt. Nu fik jeg også en stærk og beslutsom hånd på mit bryst. Mine vorter var allerede vokset og ret faste, og det virkede som om han kunne lide at lege med dem.
Jeg lod min hånd glide op på bulen, og jeg kunne mærke, at der var noget spændende liv inden under. Han gav mit bryst et hårdt klem, da min hånd lukkede sig om den.

Kis kyssede ham nu – heftigt og slikkede ham om munden og på næsen. Hun havde lagt sit ene ben over hans, og hans andet ben trykkede mod mit. Nu var der ingen vej tilbage, og den indre uro fik frit løb..
Hans hænder var stadig optaget af den pirrende leg med vore bryster, så jeg åbnede hans bælte - og holdt vejret mens jeg lynede ned.
Lidt små bevægelser - og jeg krøb indenfor.. Han var meget hård, og toppen af dyret strittede ovenud af hans små underbukser. Jeg lod en finger køre lidt rundt på toppen, og lod så fingrene glide nedad - og så mærkede jeg også Kis' hånd.

Ved fælles hjælp fik vi trukket både underbukser og de rigtige ned til anklerne, og fik dem helt af. Så arbejde vi os langsomt opad igen, på hver sit ben.
Jeg kom først og tog fat omkring hans pung, og nulrede den forsigtigt. Kis' hånd gled hen over min og tog godt fat i den heftige stang. Hans vejrtrækning blev dybere nu.

Jeg var på vej til at læne mig frem, for at kysse, men Kis var hurtigere - i løbet af nul komma fem var det glinsende hoved forsvundet i hendes mund.
Så lagde jeg mit ben over hans, og rykkede lidt i det. Han forstod signalet, og hans hånd kom ned på mit lår. Han var rigtig god til at kæle, og langsomt bevægede han sig op imod mit dampende skød. 

Han legede med mig udenpå trusserne. Jeg var våd og villig - kom nu, tænkte jeg, kom nu ind under.. Men det gjorde han ikke, hånden gled over maven og igen omkring mine skuldre.
Jeg var lige ved at blive lidt skuffet, da jeg mærkede, at han hev opad i min bluse. Nu var det min tur til at forstå signaler.

Mens Kis stadig spillede fløjte, rejste jeg mig hurtigt og tog alt tøjet af. Så satte jeg mig med ryggen til ham, og lænede mig op af ham.
Han var ikke sen til at udnytte situationen - hurtigt lå hans hånd på mit bryst og gav det et lille klem, og så gik nedad over min mave. Denne gang uden svinkeærinder - hans hånd gik direkte mod min hemmelige hule. Jeg spredte benene så meget jeg kunne, og hans hånd blev et med min våde og villige grotte.

Efter at have leget lidt med mig - det var vildt skønt - kunne jeg mærke en finger eller to langsomt arbejde sig op i mit indre, og samtidig var der noget, der puslede med min følsomme kilder.
Så var det som om han fik lidt krampe, men det var Kis' skyld - hun fik hans første skud. Jeg håbede inderligt, at han kunne klare mindst et til - til mig..

Kis rejste sig, og startede musikken igen - den var stoppet for lang tid siden, men det havde vi slet ikke bemærket. Med bløde inciterende bevægelser begyndte hun at strippe til musikken. Men i modsætning til mig, gjorde hun det langsomt og æggende. Det ophidsede mig voldsomt.
Jeg vendte mig og fik ham til at lægge sig ned på ryggen. Jeg satte mig over skrævs på hans brede, lådne bryst med front mod Kis, og rumpen mod hans ansigt. Jeg ville nyde hendes strip i fulde drag.

Hun har en meget flot krop, og er enormt solbrændt. Jeg fik en ubændig lyst til at røre ved hende og kæle for hendes ynder. Hun havde kun de små sorte tilbage nu, og jeg lænede mig fremover for at smage på det ikke helt så stive legetøj - jeg ville ha' den i munden, når Kis smed trusserne.

Jeg kunne smage både Kis og ham - og med et lille gys, kunne jeg også mærke et fransk kys i udbrud. Hans tunge var fast og præcis - han fandt den lille perle - Åh, det var skønt - han var også god til det...
Slikkepinden blev langsomt mere fast i min mund, og da Kis endelig droppede de små sorte, virkede den igen klar til aktion.

Hun havde barberet sig til lejligheden, og det bare, glatte udseende gjorde mig endnu mere vild. Nu ville jeg ha' hende.. Jeg rejste mig, og tog hendes hånd og hviskede "kom" til vores drømmefyr, og ledte dem begge ind i soveværelset.

Fordi han lige skulle af med resten af tøjet, nåede Kis og jeg en skøn tæt omfavnelse - og dejlige hede tungekys - før han lå tæt bagved mig.
Han lå stille og nød åbenbart vores kys og kærtegn, for han nøjedes med, at kærtegne mine bryster - sammen med Kis.
Jeg fandt frem til hendes våde indre - endelig blev mine hede drømme om Kis til virkelighed. Hun var varm, blød og meget våd og hun føltes meget anderledes end min...
Jeg kunne mærke heden og begæret vokse i mig, og nu ville jeg have lidt mere action.

Måske var han også tankelæser, fordi mit brændende ønske blev opfyldt i samme øjeblik. Bagfra blev jeg langsomt fyldt af en let bankende pik, der havde genvundet sin tidligere styrke.
Og det varede ikke længe, før fyrværkeriet igen begyndte, og salige jordskælv rystede min gamle knirkende dobbeltseng.

Det eneste jeg kan tilføje er, at han KUNNE opfylde alle vore hede ønsker...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.