Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ilse og Pernille forlod rummet, efterlod os bundet, min mand i gabestok og mig på en gammel sofa.
Jeg kunne mærke både den store butt plug som jeg havde fået stukket op i min røv, men også massage apparatet, som var startet og stukket op i min fisse, på den var der en tap, som lige kunne ramme min klit.
Jeg kunne mærke at jeg var så meget tændt, min fisse væskede helt vildt, og jeg var både spændt, men også nervøs, hvad mon der skulle ske nu?.
Min mand var i gabestok, hvor hans pik var sat i en vacumpumpe, hvor den blev suget op til noget som lignede dobbelt størrelse, for satan hvor må det må da gøre nas, tænkte jeg.
Vi kunne nu høre en vis støj ude fra rummet ved siden af, jeg kunne jo ikke lige se døren, derfra hvor jeg lå, kun høre en vis mumlen, uden for døren. Jeg fik lige den tanke at det var den samme lyd, som fra folk som står udenfor og venter på at komme ind, for at se juletræet være blevet tændt.
Så gik døren op, den første jeg så og hørte var Ilse, "I skal lige blind foldes", så blev der lige sat en maske over mine øjne, det gjorde som om min hørelse blev skærpet. Der kom flere ind i rummet, der lød en masse småsnak f.eks. "prøv lige at se den fisse der, det bliver skønt at få min pik proppet op i den" eller "se lige den pik der, den er næsten blevet helt sort som din Jesper" Der blev småpjattet rundt omkring os.
Nu var der flere hænder som begyndte at røre ved mig. Der var nogle som rørte ved min røv, kørte hænderne op og ned af mine lår, for så at ende oppe ved min kusse.
Der blev skruet op for vibrationerne på apparatet som var stukket op i min fisse, en legede også med den som jeg har fået stukket op i røven. Der var også nogle der rørte ved mine bryster, tog fat i mine stive vorter, prøvede at rykke i snoren der var spændt imellem de 2 klemmer, der var sat på mine brystvorter. Pludselig var der en som nev i mit ene bryst. Det var en med meget lange negle, jeg fik det følelse at jeg begyndte at bløde fra vorten af.
Det var en mærkelig følelse, engang imellem kunne jeg kun tænke på min fisse for så lige pludselig så var det mine bryster der var i mine tanker, svært at koncentrere sig, når man sådan bliver rørt ved forskellige steder af en masse mennesker som man ikke kan se. "Du må godt ligge bolden nu du får nok brug for begge dine hænder" fik jeg at vide. "Må jeg ikke lige give hende et par slag" var der en som sagde. Inden jeg nåede at tænke shit, så fik jeg sådan nogle slag på mine baller, hvis jeg havde kunnet skrige så gjorde jeg det, men jeg kunne jo kun stønne og ryste på hovedet.
Så skete det, massage apparatet blev taget ud af min fisse, inden jeg kunne tælle til 3, var der en pik som blev kørt rundt imellem mine skamlæber. Den kørte lidt rundt for til sidst at blive sat imod åbningen. Jeg var så liderlig at jeg prøvede at stikke enden bagud, men det var umuligt, for jeg var så godt spændt fast, så jeg ikke kunne bevæge enden. Pikken som kom op i mig var af den mere almindelige størrelse, eller også var min fisse blevet udvidet af massage apparatet. Den kom op i mig uden besvær, for hver stød han gav min kusse, så ramte hans mave den butt som jeg have fået stukket op i røven. Det Føles som blev man både kneppet og røvpulet på samme tid. Jeg kunne mærke på manden at han var ved at komme, hans stød blev hurtigere og hurtigere, hans stønnene blev højere for så pludselig at ende i et brøl. Han stødte alt hvad han kunne for at komme helt op i mig, hvor efter jeg kunne mærke at han kom.
Han trak sig ud, kunne ikke lige sige mig fri for at være skuffet, så hurtig, jeg kom jo slet ikke med, men skuffelsen blev afløst af nydelse, for mit hul var ikke tom ret langt tid. Der var pludselig en ny pik oppe i mig, den var helt anderledes, den føltes lidt mere krum i det. Hver gang den blev stukket i bund så ramte den noget inde i mig, det var en følelse som jeg ikke før havde haft. Det var som om der var noget oppe i min fisse som var lidt anderledes. Jeg kunne nu mærke, at nu var jeg også ved af være der. Jeg stønnede men det blev hurtig afløst af et gisp, for der var en som begyndte at små tjatter på mine spændte brystet. Smerten røg lig ned i kussen på mig, jeg glemte alt omkring mig og kom i en kæmpe orgasme.
Jeg har før haft den følelse at når jeg kom, så ville det være dejlig at den som kneppede mig, bare han kunne blive ved. Den følelse fik jeg opfyldt denne gang, ham som var oppe i mig forsatte bare som der ikke var sket noget. Jeg havde engang imellem haft den lyst at det var træls at man ikke kunne blive ved med at kneppe, når man var kommet, det fik jeg at mærke nu, jeg var helt afslappet, men kunne nyde at der var en der var i gang med at kneppe mig.
Nu blev min kugle som jeg havde i munden fjernet, så jeg kunne få ordentlig luft igen. Jeg sank lige et par gange hvorefter der var en som stak sin pik op i mit ansigt, jeg greb den begærlig og begyndte at sutte den af på ham, ikke noget med at begynde langsomt, nej jeg ville have den ind i munden. Jeg suttede alt hvad jeg kunne, ville bare ha den ind i min mund. Jeg tog ham helt ind i munden og så at køre den ud igen, samtidig med at jeg lavede vacum inde i munden, samtidig havde jeg et godt solidt greb om skaftet, hvor jeg kørte hånden frem og tilbage, med et godt fast greb. Min mund var som en stor fisse. Han voksede inde i min mund og kom i flere sprøjt. Han trak den ud, kørte den lidt rundt i mit ansigt, for så at blive afløst af en ny pik.
I mellemtiden var ham som var oppe i mig, trukket sig ud, taget sit kondom af og kommet op af min ryg, med en ordentlig ladning sperm. Måske var det ham som tog og tværede spermen ud over hele min ryg, eller måske var det den næste mand som gik i gang, med at kneppe mig.
Jeg var en stor kneppemaskine, alle kunne bare komme og tage mig for det som jeg var, en billig luder, det var den følelse som jeg havde, da jeg lå der og bare blev brugt af den ene mand efter den anden. Pikken som jeg nu havde fået stukket op, var en af de større, måske fik de lov til at få mig efter deres størrelse, så alle fik mest ud af det, kom jeg til at tænke på, havde den følende at min fisse den blev bare større og større, for hver ny pik der kom op i mig.
Ham som jeg var oppe i mig, trak sig ud, tog fat i butt pluggen, hvorefter han trak den ud. Han tog pikken, lod den langsomt komme op i min røv. Den kørte bare op uden at det gjorde ondt, uden forspil af nogen slags, bare op. Den blev langsomt stødt helt op i mig i fuld længde, dejlig følelse min fisse var blevet lidt slidt, så det var dejlig at få en pik op i min røv i stedet for. Samtidig var der en som begyndte at røre ved min fisse, langsomt kom fingeren op imod min klit, for så at ende med at køre rundt omkring den. Jeg var tændt igen, orgasmen som jeg lige havde fået, havde ikke sluppet taget i mig, før den næste langsomt kom snigende. Da så min orgasme kom, kunne jeg mærke at ham jeg havde oppe i røven, han stødte den i bund, det føltes at den blev lidt større da han kom oppe i min røv. Pikken blev trukket ud, hvorefter at både min fisse men også mit røvhul føltes helt åbne.
"lad lige soen komme til sig selv" lød det fra Ilse. "vi venter jo alle på finalen, kan hun snuppe Jespers kølle eller må han også give fortabt denne gang og nøjes med at blive suttet tom", der blev små grinet omkring.
Jeg blev helt tom inden i, det lød som om han var kæmpestor, og lille mig som kun var, vandt til en alm. dansk pikstørrelse.
Det blev stukket en pik i min ene hånd. Den var så tyk så jeg ikke kunne nå helt omkring den med den ene hånd. Jeg tog omkring den med begge mine hænder, så kunne jeg nå omkring den. Det var noget af det største som jeg havde rørt ved, den var jo så stor som en ½ ltr. ølflaske i omkreds, tænkte jeg, mens jeg førte den op imod mine læber. Jeg kørte først huden tilbage så hans pikhoved blev helt blottet, den var kæmpe stor, det mærkede til at selve hovedet var en halv gang større end selve skaftet.
Jeg begyndte at sutte på enden af den, gabte helt op og kunne lige få hovedet ind i munden. Det gjorde ondt i mine kæber, jeg blev bange for at de skulle sætte sig fast, men det gik. Jeg tog den længere op i munden, jeg fik kvalme, men oplevelsen af at have sådan en kæmpe i munden var spændende, måske også tanken om at den om lidt skal op i min nu savlende fisse.
Imens var der en som var begyndt at slikke fisse på mig, det var nok ikke en mand, for det var en helt anden slags fisseslikning end den som jeg er, vandt til.
Det var en som bare viste hvad der er godt for en kvinde. Langsomt slikken af mine skamlæber for så lige at røre klitten for så igen at slikke mine læber. Så op til klitten hvor den blev slikket langsomt rundt omkring, for til sidst at slikke lige på den.
Jeg havde lidt besvær med at koncentrere mig om mit sutteri, men det lod ikke til at genere ham. Han kørte bare pikken ind og ud af munden på mig. Jeg troede ikke det kunne lade sig gøre, men den voksede inde i min mund, jeg gabte så højt som jeg kunne, håbede bare på at mine kæber ikke gik af led, men det skete ikke, efter nogen tid trak han sig ud, klaskede pikken imod mit ansigt, først på den ene kind så den anden. Han sagde lige "nå din so er du nu klar til at få den største pik du nogen side har prøvet" Han gik om bag mig, hvor han fik den som var ved at slikke fisse til at flytte sig.
Satte langsomt pikhovedet imod kussen, pressede langsomt hårdere og hårdere imod mit hul. Jeg kunne mærke at hovedet langsomt kom ind, der var nogle fingre på mine skamlæber, som kørte dem til siden for at de ikke skulle blive trukket med ind i mig.
Han havde godt tid, langsomt pressede han sig lidt ind for så at køre ud igen. For hver gang han kom ind i mig kom han lidt længere op, pikken kom længere op i mig, millimeter for millimeter. Han førte en hånd ind under mig, hvor han begyndte at massere min klit, det gjorde at jeg blev mere våd, så blev det var lidt nemmere for ham at presse den længere op i mig.
Jeg kunne mærke at der var en som kravled op foran mig, satte sine ben omkring mine skuldre, for så at sætte sit køn op imod min mund. En fisse, ganske nøgen, helt uden hår, men med de fineste små skamlæber, kunne jeg føle. Jeg begyndte at slikke fisse, det var som om, jeg så bedre kunne slappe af i min kusse, når jeg sådan lavede noget andet, for jeg kunne mærke at for hvert stød så kom han længere op i mig.
Pikken som jeg havde oppe i min fisse, var så tyk, så jeg var bange for at han ville flå skeden med ud, for hver gang han trak pikken tilbage. Jeg kunne mærke hvert en blodåre, der var på skaftet på han pik. Nu havde han fået den jaget så langt op i min kusse, så hovedet ramte min livmoderhals åbning for hvert stød han gav mig.
Jeg rakte hånden bagud, og kunne mærke at der faktisk stadig manglede et stykke vej før han var i bund i mig. Han lænede sig over mig, kyssede mig på øret mens han hviskede "det er godt nok en dejlig kusse du har, håber ikke at jeg blokker den helt ud, skulle gerne være så din mand kan mærke noget når han får lov næste gang" Jeg tænkte at det ville godt nok være en anden oplevelse at få en alm. str. tissemand næste gang, for med den her var jeg jo godt og grundigt blevet helt fyldt op.
Manden som kneppede mig, kørte sin pik frem og tilbage, ikke for min skyld men for hans egen, han kørte i et tempo, som gjorde at han kunne holde sig længe, når jeg kunne mærke/høre at nu var det lige ved, så holdt han bare en pause. Det var svært at holde til, jeg følte mig som en stor kusse, alle mine følelser var dernede, jeg både ønskede at han holdt op, men også at han forsatte hvad han var i gang med.
Nu kunne jeg mærke at han begyndte at kneppe mig igen, hans ene hånd som var under mig tog han fast på min klit imellem to af hans fingre, den føltes som om den blev støre, samtidig kunne jeg mærke at han faktisk på en mærkelig måde kom længere op i mig. Jeg var for jeg ved ikke hvilken gang, jeg var lige ved at komme. Jeg kunne ikke sanse andet end pikken som jeg havde oppe i mig samt de fingre som kørte rundt om min klit.
Nu kom jeg, mine skedemuskler klemte omkring hans pik, jeg kastede hovedet tilbage og skreg min orgasme ud i lokalet, jeg kom til at grine under den, det skiftede imellem skrig og grinene. Da han kunne mærke eller høre at jeg kom, kørte han pikken hårdt op i min kusse, hvor den blev uden nogen som helst medlidenhed jaget helt i bund, så kom han oppe i mig.
Jeg kunne mærke at pikken den rystede frem og tilbage inde i mig. Jeg nåede lige at tænke at det var da godt at mændene, de skulle bruge gummi når de kneppede, for ellers så tror jeg at jeg var så fyldt så meget op, så jeg fik en dårlig smag i munden.
Han lod pikken blive oppe i mig, samtidig blev han ved med at klemme min klit. Den ene orgasme efter den anden kom, jeg kunne intet gøre, faldt bare sammen over ryglænet på sofaen, med hovedet ned imod den fisse jeg havde været ved at slikke.
Da jeg kom til mig selv igen så var jeg lagt på ryggen på sofaen. Havde fået et håndklæde over min kusse hvor der var lagt nogle is i. Jeg kunne godt mærke at den var godt brugt, løftede håndklædet, så på min kusse. Den var ildrød, samt den var halvvejs åben, mine skamlæber var helt røde og udspillede, det sved og nev i dem, så jeg lagde forsigtig håndklædet over mig igen, det dulmende smerten en lille smule.
Jeg kikkede over på min mand i gabestokken, ham var de måske lige begyndt med. Pernille vores herskerinde/veninde havde fået en strap-on på, hun kørte en lille gummipik op i min mands røvhul.
Hans røv var stribet, på et eller andet tidspunk, må han have fået nogle ordentlige slag. Jeg havde en mistanke om det måske kunne have været vores veninde Pernille, det var ophavsmand til striberne.
Foran ham med ryggen i mod gabestokken, sad der en pige og suttede på hans pik. Foran gabestokken stod der en mand, som lod sig give sig et blowjob af min mand. Hver gang at Pernille kørte gummipikken op i røven på min mand, kørte han jo enden lidt frem, det gjorde at pigen som suttede på hans pik, at hun fik den længere ind i munden. Manden som fik den suttet af, fik jo også noget ud af det. For min mands hoved, den røg jo noget frem, hvorved han fik pikken længere ind i munden. Jeg troede ikke at det var noget min mand synes om, men hans stive pik sagde noget andet, kunne jo også være at det var kvindens sutteri, der var godt.
Det så også ud til at Pernille nød det, hun havde et sadistisk smil på, hun havde jo også sagt til min, at hun havde en dominans side. Den side kom hun frem med nu.
Jeg kunne se på manden som fik den suttet af, at han var ved at være færdig, han var begyndt at kneppe min mand i munden. Han lagde hans hoved til bage og udstødte et brøl. Tog pikken ud af Peters mund og lod pikken sprøjte spermen ud i rummet.
Det fik lidt mere gang i Pernille, hun fik lidt mere fart på, kunne også se at pigen som gav ham et blowjob, hun havde fat i Peters testikler, hvor hun klemte dem.
Nu kom Peter også, han kørte sin pik ind i pigens mund, samtidig lavede han en masse små samlejebevægelser. Jeg kunne se at pigen ikke lige kunne sluge det hele, en del af spermen rendte ned af hendes kinder, ned på hendes bryster, hun tog ved sine bryster, løftede dem op, så alt spermen ikke løb videre ned. Hun rejste sig, gik hen til Pernille, hvor hun lod sig slikke ren.
Peter hang i hans arme, hans ben/knæ kunne slet ikke holde ham længere, han var helt væk. Herskerinden forbarmede sig over ham, løftede overdelen af gabestokken op, så Peter kunne få sine arme og hoved fri. Da han sådan var blevet løsnet, lagde han sig på madrassen, fuldstændigt færdig.
Herskerinden klappede i sine hænder "nu er timen forbi, I kan godt forlade rummet her, jeg tror at mine slaver trænger til at komme sig selv, over den her prøvetime"
Alle folk gik, de lod det være til os selv, om at komme til os. Det tog faktisk ret lang tid, før jeg kunne stå på mine ben, det gjorde helt vildt nas, både fra min røv og fisse. Jeg havde den følelse, at jeg havde født mindst tvillinger. Jeg havde også den fornemmelse at begge mine åbninger var helt åbne, både min fisse men også mit røvhul havde den fornemmelse, at der var kold luft som kom ind i deres åbninger. Min mand kom til sig selv, hans pik var fuldstændig rød og blodsprængt, det var nok sket, da han havde haft den i vacumrøret, den havde måske været der hele tiden mens jeg var under behandling. Det havde gjort at han havde svært ved at komme da de gik i gang med ham, fortalte ham mig bagefter, da vi kørte hjem.
På hans røv var der flere røde ophævede striber, de gik både på kryds og tværs over hans røv. Jeg kunne ikke lige dy mig for at mærke dem, jeg lod min hånd glide hen over striberne, han gav sig lidt over det, selv den der blide bevægelse af min hånd, så jeg tog den til mig igen.
Vi gik langsomt op af trappen, da vi kom ind i fællesrummet, blev vi mødt at en klapsalve fra dem, der var i rummet.
Herskerinden kom hen til os, tog mig under hagen løftede mit hoved, kikkede mig ind i øjerne og sagde
"næste gang så prøver vi med nåle og stearin, måske skal I også lige tatoveres så alle kan se i tilhører mig, i kan godt begynde at glæde jer"
måske forsættes historien hvis der er ønsker om det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.