Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har tidligere fortalt hvordan min kone er blevet vænnet til en kæmpe stor pik og er blevet bollet igennem af en ung mand på 16 – 17 år så hun næsten ikke kunne gå, og heller ikke kunne tænke på andet end den store pik. Efter at det var forbi med den unge mand var jeg flyttet hjem igen, selv om forholdet ikke var verdens bedste og mest ideelle, var det dog bedre end tidligere. Vi skulle have nogle unge mennesker boende i en uge i forbindelse med en indendørs fodboldturnering i den lokale boldklub. De kom om fredagen og blev indkvarteret, hvorefter de forsvandt til de første kampe.
Jeg var selv i gang som ungdomsleder og travlt optaget hele tiden. Efter den første dags kampe ville de unge gutter ind og have en tår over tørsten, og vi tog med ind på den lokale pub.
De havde ingen problemer med at få serveret alkohol, selvom de kun var 16- 17 år, men det er åbenbart normalt i dag.
Jeg kunne godt at min kone befandt sig godt i selskab med de unge fyre, og i en vis grad spillede op til dem på skift.
Jeg skulle videre rundt i byen og sikre mig at alle deltagere havde overnatning, og at der blev tage hånd om et par skadede spillere, så jeg regnede ikke med at komme hjem, før end jeg skulle have et par timers arbejde på kontoret afviklet som jeg var bagefter med. Da jeg alligevel var hurtig færdig tog jeg hjem, og det blev en oplevelse jeg aldrig glemmer. Der var rullet for i stuen, hvilket ikke er unormalt, men der var stadigvæk lys.
Jeg gik om bagved og gik ind af bryggersdøren stille og roligt.
Jeg kunne høre t der blev og var på det tidspunkt drukket en del.
Min kone var ved at rede op til et par af drengene i det bagerste værelse, iført sin meget korte nederdel, og jeg kunne se på drengene at de ikke kunne få øjnene fra hendes lår. Mens hun var ved at lægge et lagen på, er der en af dem der vil hjælpe hende, og sætter sig ned bagved hende.
Han holder på lagenet samtidig med at han lader den ene hånd finde op under hendes nederdel, for at røre hendes lår meget højt oppe og tæt på kendes fisse.
Hun stritter ikke imod, så han bliver mere modig og griber fat i fjamsen på hende for at give den en behandling.
Han får hende lagt ned på madrassen og vender hende om og tager op under nederdelen og tager hendes trusser af.
Han lægger sig nu ned og begynder at slikke fisse på hende, og det er tydelig at det er noget hun kan lide.
En af de andre får trukket blusen over hovedet på hende og lukket hendes BH op så de store bryster sejler ud til hver side.
Han får nu hjælp af en mere så de hver tager sig af hendes patter så hun næsten flyver op igennem loftet.
De får hende lagt op på et lavt spisebord hvorefter de smider kludene og åbenbarer nogle velvoksne jern.
Ham der har slikket fisse på min kone tager fat i sin pik og spørger om hun er klar til at få pik, hvorefter hun nikker og byder fissen til.
Han stikker pikhovedet ind og spørger om han skal bruge gummi.
Det gør han dog først efter at han har kørt jernet grundigt ind og ud nogle gange, så han er sikker på at han ikke må tage den ud igen for hende. Han knepper hende nu meget koncentreret i ca. 10 min.
Mens hans to kammerater bearbejder hendes store bryster efter alle kunstens regler.
Den sidste gut sidder bare på sin madras og betragter hele forestillingen.
Uden at fyre pikken af, hvilket er en bedrift for en ung mand, bytter han plads med en af de andre der maser sin pik i hende og begynder at kneppe hende i et rasende tempo, da synet har påvirket han voldsomt.
Han trækker pludselig dyret ud og trækker et stykke gummi frem for at sætte det på pikken inden han dypper den i til roden igen.
Mens det ikke er nogen pik i hende ligger hun og jamrer sig og skriger på mere pik, og om de ikke bare vil kneppe hende.
De unge gutter er ikke interesseret i at køre løs i hinandens sperm i hende så de vælger at bruge gummi under hele orgiet indtil det pludselig ringer på hoveddøren.
De farer sammen og får nogle klude på da de tror det er mig der kommer hjem, men min kone har intet hørt og ligger bare og tigger og at få mere pik.
Jeg går ud i bryggerset og den ene af gutterne går op og lukker op. Det viser sig at være min svigermor der også har været med på pub, og som var blevet ukristelig fuld og gået senere end de andre.
Hun ville ikke tage hjem i den tilstand, og jeg har hende mistænkt for at have en fornemmelse af hvad der var i gang.
Hun er 60 år men utrolig ungdommelig af sin alder, og ser utroligt godt ud stadig.
Hun her store flotte bryster og kan få de fleste mænd til at vende sig efter hende når hun går på gaden.
Min kone der er blevet bragt ned på jorden igen og har fået sin bluse på og nederdel, men hverken trusser eller BH.
De to damer går nu ned på værelset sammen med de unge gutter og får en godnat drink sammen med dem, hvor min svigermor siger at der lugter lidt af kusse, og hvad der dog er foregået her.
Den unge gut der ikke har deltaget i løjerne siger til hende at det er rigtig nok og hvis hun er misundelig kan hun da bare sige til, for så kan hun da få en omgang pik så hatten passer. Hun ser på ham og spørger ham om det er noget han er mand for, da han ikke skal sidde og love noget han ikke kan holde, og at hun ikke tror at han er i stand til at fylde hendes kusse ud så hun kan mærke det.
Jeg er ikke overrasket da jeg ved tidligere lejligheder har kneppet hende så hun mistede bevidstheden. Hans som han hedder trækker hende ned på skødet og stikker en hånd op under hendes nederdel for at masserer hendes kusse uden på trusserne.
Hun griber omgående ned og tager fat i hans rimeligt store jern.
Hun siger at en dreng med et så stort jern bør dele rigeligt ud af det. De tre andre gutter er igen i gang med at kneppe min kone på skift mens hun ligger på bordet.
Hans tager svigermors nederdel op om livet på hende og trækker hendes trusser ned.
Hun har selvsiddende strømper på så der er ikke længere noget i vejen for at han kan gå i gang med at kneppe svigermor.
Mens han smider cowboybukserne sætter hun sig på alle fire på madrassen med spredte ben og gør klar til at modtage pik i større målestok. Hans beder hende om at vende kussen bagud hvorefter han stikke et velvoksent jern i hende og begynder at kneppe hende.
Hun er temmelig våd og det er han ikke særligt overrasket over, da han siger at han stadigvæk kan smage hendes safter fra han pulede hende med hånden nede på pubben.
De har åbenbart været en tur på toilettet begge to dernede, hvor hun har suttet pik på ham. Hans lægger sig ned på en madras med et stort jern der stikker lige op i luften.
Svigermor sætter sig hen over pikken og begraver den i sin fisse til roden, samtidig med at den gut der ikke har fået lov at kneppe min kone endnu, kommer hen og stiller sig bagved hende.
Han spørger hende om han må røvpule hende, og hun siger ja men jeg skal lige have den gjort lidt våd.
Hun sutter hans pik mens hun rider grundigt op og ned på Hans’s pik så hun har julelys i øjnene. Han går nu i stilling bag hende og hun læner sig frem samtidig med at Hans trækker hendes bluse over hovedet på hende.
Gutten bagved åbner hendes store BH og de voldsomme kæmpepatter falder ned i hovedet på Hans.
Ham ved bagdøren lirker nu sin stang på plads i røven på svigermor, og de to drenge finder en rytme der bringer alle 3 op under loftet. Hans har indtil nu været meget koncentreret men synet og kontakten med det store yver er for meget for ham og han afleverer en ladning i den midaldrende dame. Per som står bagved og puler hende i røven griber om foran hende og tager fat i patterne på hende, det ved jeg af erfaring at det kan bringe hende op i skyerne.
Hun sider nu oven på Hans der bare prøver på at redde sin halvslappe pik ud af dåsen på hende og skriger lige op i vejret.
PUL MIN RØV I LASER, BLIV VED, GIV MIG PIK SÅ JEG BLIVER TOSSET, GIV MIG HELE SPRØJTEN. Hele denne forestilling har ikke undgået min kone der selvom hun bliver kneppet efter noder er rystet over at se sin mor så afsindig liderlig, selv begynder at opildne de unge tyre til at komme i hende med fuld musik. Den største af dem spørger hende om hun mener det og hun svarer ved at gribe ned under ham og trække kondomet af hans pik samtidig med at hun ligger i råber FYR KANONEN AF I MIG JEG VIL MÆRKE AT DU SPERMER I MIG, GIV ALT DET SÆD DU HAR I DIG.
Det er noget der får den unge gut til at pumpe pikken tom i hende, hvorefter hun rækker op og griber den anden dreng fat om begge ører og råber lige ind i ansigtet på ham: NU SER DU OG FÅR PUMPET NOGET SÆD I MIG, FYR DIN PRAGTFULDE PIK AF SÅ JEG SEJLER, BARE GIV DEN HELE ARMEN. Den bemærkning får Hans til at huske hvad han lovede min svigermor om at fylde hende ud.
Hun bliver lagt ned på madrassen og han begynder nu stille og roligt at arbejde sin hånd op i kussen på hende.
De 4 fingre er intet problem men der skal arbejdes noget for at få den sidste finger med ind.
Det lykkedes og da hånden smutter helt ind i hende er hun oppe i skyerne og det er åbenbart at han har fået en kælling han kan komme og kneppe når som helst han har lyst.
Han er ikke det mindste brutal men på trods af den kraftige indføring næsten kærlig overfor hende og han kører hende op til sit livs orgasme.
Han trækker hånden forsigtigt ud af hende og sætter hende op på hug, hvorefter han fører den ind igen bagfra og puler hende meget grunddigt i ca. 5 min til hun falder sammen i en voldsom orgasme. Hun ligger nu på alle 4 med røven lige i vejret og begge huller er kraftigt udspilet på hende.
Hun er færdig for et øjeblik, men også kun et øjeblik. Alle er kommet sig over den første og kraftige udløsning, og de to damer er klar over at det er nogle sportstrænede gutter de har med at gøre, der kan blive ved hele natten, så det skal udnyttes.
Jeg synes det er tiden til at bland mig, og da der almindelig mathed er der ikke den store ståhej da jeg træder ind af døren. De 4 ungersvende er godt nok lidt forlegne, men stadigvæk fulde og liderlige så jeg siger til dem at det er i orden, bare jeg må være med. Vi får de 2 damer lagt op på et madrasser på et lavt bord hvorefter vi alle går i gang med at kneppe dem systematisk på skift men med gummi nu for at vi ikke skal glide ud af kussen i hinandens sæd.
Det står på i næsten 3 timer og den ene af gutterne styrer puleriet ved at råbe stop når en mand er ved at fyre pikken af en kælling.
Den sidste tur tager jeg selv i min svigermor efter at de alle er gået til ro, og hun sidder oppe på min pik mens jeg ligger på en madras.
En gang imellem tager min kone min pik ud af sin mors kusse for at sutte den op i fuld størrelse igen hvorefter hun sætter den fast i kussen på hende igen.
Til sidst trækker hun den ud og tager kondomet af, sutter den op til faretruende dimensioner, sætter den op i svigermor igen, rejser sig op og ser mig direkte i øjnene og siger til os: SPERM I MIN MOR, GIV HENDE HELE PIKKEN, PUL HENDE SÅ HUN SKAL HUMPE HJEM PÅ ÆGGESTOKKENE, KNEP HENDE SØNDER OG SAMMEN, JEG VE DU KAN GØRE DET.
Hun masserer mine opsvulmede nosser og klemmer den sidste kæmpe udløsning op sin mor, der bare ligger og råber: ÅÅÅHHH MIN DEJLIGE SVIGERSØN KNEP DIN SVIGERMOR SÅ HUN IKKE KAN GÅ KØR PIKKEN HELT OP I HALSEN PÅ MIG, TAG MIG FOR HELVEDE, DET MIG DER SKAL HA’ DIN SÆD DU KNEPPERB SÅÅÅ DEEEEJLIGT. Det sætter sig i min bevidsthed så jeg til sidst besvimer med hende siddende oven på min pik der bar sprøjter og sprøjter op i hende. Næste morgen er alle væk undtagen min svigermor der ligger i armene på mig.
Vi tager et forsigtigt morgenknald og står op og spiser morgen/frokost. De næste 3 dage bor de unge gutter hos os og min kone får mere pik end hun nogensinde har fået.

Jeg er flyttet hjemmefra og bor sammen med min svigermor, og vi knepper som vilde hver eneste dag jeg er hjemme. Hun er næsten umættelig men jeg kan nok klare opgaven

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.