Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så vidt jeg husker det, var det en sen fredag eller lørdag aften. Jeg sad foran computeren for, at afslutte mit eksamensprojekt i 9. klasse. Jeg havde siddet foran den skærm i næste en uge for, at blive færdig med det projekt og jeg manglede da heller ikke ret meget, da en af mine venner ringede. Han fortalte over telefonen, at han kendte en pige, som var helt villig, måske også billig (men det bedømmer man jo selv). Nå, men denne pige var altså hans kæreste, som i lang tid havde gået og drømt om, at blive taget af to fyre, på én gang.. Hun havde dog i mellemtiden haft problemer med vægten pga. en graviditet, men det var overstået og nu skulle det altså være.

Han fortalte, at jeg helst skulle ankomme meget diskret, for hun havde bind for øjnene, da en del af hendes trekantsdrøm også gik ud på, at blive taget af en ukendt fyr… Spændende drøm… Men det var altså hendes drøm og hans fødselsdagsgave til hende. Jeg indvilligede, da pigen var en lækker sag på de små 160 cm, langt lyst hår, et par bryster der lige kunne være i hånden og så en hammer lækker røv. Og så havde hun den mund som alle fyre gerne vil have suttet pik af.

Efter en lille times gåen, ankom jeg til den opgang hvor min ven og hans kæreste og jeg kunne mærke i hvordan mine ”forventninger” allerede stod op. Så stille og rolig gik jeg op ad trapperne, til 3. sal, hvor min ven stod og ventede på mig. Han åbnede døren og ad mig om, at være stille som det var muligt, hun måtte jo ikke høre hvem det var der skulle kneppe hende i alle hendes tre huller. Så jeg tog tøjet af, ligesom mine ven allerede var. Helt normalt gik vi ind i deres soveværelse, hvor hun lå, fuldstændig nøgen, med to fingre der kælede for hendes mis og det sorte bind for øjnene. Helt alene i den store dobbeltseng, lå denne vidunderlige pige, som var knap 19 år gammel, men en krop der skreg af sex, sex og mere sex.

Vi gik ind i soveværelset, han sagde til hende, at nu var hendes overraskelse kommet og hun skulle være klar til, at sutte pik lige fra starten af. På forhånd, havde vennen og jeg dog aftalt, at mens han fik suttet lidt pik af hende, skulle jeg slikke hende mellem benene. Jeg startede med, at vædde min tunge, nussede lidt med skamlæber, før end at jeg stak tungen ind for at slikke hende. Mens tungen bearbejde hendes indre, tog jeg pegefingeren til hjælp, bare for at gøre det lidt interessant, og hun begyndte da også at bevæge sit underliv kraftigere og kraftigere. Da jeg stak to fingre mere op i hende, kunne man både se og høre på hende, at hun snart var klar til en orgasme, men det skulle hun ikke have lov til allerede nu.

Jeg stoppede mit slikkeri og mit fingerknepperi af hende, og bevægede mig op til hendes mund så hun kunne sutte på mit monster stive lem. Hun tog min pik i munden, mens hendes fyrs lem stadigvæk var der, pladsen var trang i hendes mund, men de kunne være der begge pikke. Min ven tog hans kæp ud af hendes mund, bevægede sig ned til hendes drivvåde kusse, hvorpå han stak sin stive pik op, først med lidt besvær, men ind kom den. Han gav hende en 5-6 stød ret hårdt, hvorefter hun skreg en orgasme ud i lokalet, ret højt og larmede, men uden videre suttede hun videre på min pik. Hold helt kæft hvor var hun bare god til at sutte. Først lidt på kuglerne, så med tungen op ad skaftet, for derefter at sluge hele pikken, hele vejen ned til roden. Og sådan blev hun ved i 10-15 minutter på min pik, som var lige ved, at eksplodere inde i munden på hende. Hun kunne åbenbart mærke det, så hun stoppede sutten, og forlangte nu, at vi skulle kneppe hende i røven og fissen på én og samme tid.

For min skyld var der ingen problemer med det. Jeg bevægede mig ned i fodenden af sengen, hende og fyren byttede plads, så hun lå oven på ham, så jeg kunne komme til, at stikke min stive pik ind i hendes lille stramme røv. Efter at have haft to fingre oppe i hendes hul, var tiden inde til at pikken skulle derind. Hun skreg helt vildt og begyndte at bevæge sig meget underligt, indtil jeg fik pikken stukket helt op i røven på hende og havde givet hende et par stød. Så nød hun det i fulde drag. Vi lå sådan i den hedeste sandwich i et kvarters tid, lige indtil at hendes fyr fyrede den første ladning op i kussen på hende, det blev for meget for min pik, der kunne mærke hans affyringer i hende og så eksploderede jeg op i røven på hende.

Efter ca. et kvarters pause, hvor ham og jeg sad inde i deres stue og nød en øl og et par smøger, hørte vi lyde indefra soveværelset. Vi rejste os op og der lå hun, efter et lille bad, med fingre oppe i begge huller og stadig med bind for øjnene. Sådan blev hun ved i små 5 minutter, lige indtil hun ramte sin orgasme, som var rimelig voldsom idet, at den rykkede lidt på den store dobbeltseng.

To sekunder efter hun havde fundet sig selv, sagde hendes fyr, at hun skulle sætte sig på sengekanten og åbne munden og være klar til at sutte pik. Vi gik helt hen til sengekanten, hun åbnede munden og tog først min pik ind i den varme og dejlige mund. Som før, startede hun med tungen på bollerne og slikkede sig vej op ad skaftet, for derefter at sluge hele min pik og så ellers sutte løs. Imens min pik blev suttet som aldrig før, begyndte den anden at fingerkneppe hende. Og mens det stod på med mig der blev suttet, hende der blev fingerkneppet, tog hun fat i hans pik og begyndte at rive den af på ham. Der gik da heller ikke ret mange sekunder før han skød en ordentlig ladning ud på hendes bryster, mave og i hovedet på, det der ramte min pik blev lige så hurtigt suttet væk som det ramte.

Efter det, tog jeg fat i hende og fjernede hende, så jeg kunne komme ned at ligge på sengen, for ride mig, det skulle hun. Jeg nåede da også kun lige at ligge mig ned, før end hun havde indfundet sig ovenpå mig og begyndte sit ridt. Man skulle tro at hun ikke bestilte andet end at ride hele tiden, for jeg kunne kun holde i 5 minutter, før jeg bad hende om at fjerne sig, så hun kunne få mit sperm i hovedet. Da jeg rejste mig op, tog hun pikken i munden og suttede løs lige inden jeg skulle til at sprøjte udover hende, så fjernede hun pikken og placerede den foran hende og rev tre gange, så skød jeg en 10-12 ladninger hen på hende. Jeg ramte hende i ansigtet, på hendes bryster, mave og på hendes lækre kusse. Og så måtte jeg spærre øjnene op, for da jeg var færdig med det, begyndte hun at slikke alt sæden op…

Jeg sad igen sammen med min ven, takkede ham for en dejlig aften og sagde, at det måtte vi gøre en anden gang. Det var han enig i og da jeg var på vej hjemad, modtog jeg en sms på min mobilos: Nu på lørdag, kl. 19, os to og fire tøser der bare skal ”feste”!!! Men det kan i læse om en anden gang…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.