Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var 4 gutter, der havde været på en uges skiferie i Kvitfjeld i Norge. Det havde været koncentreret skiløb hver dag ,og så hjem i 'hytta' og slappe af med mad, kortspil og lidt øl før det var ned i køjen - alene.

Vi skulle med fra Oslo natfærgen hjemad, og vi havde en lidt stor 4 mands kahyt på 7. dæk, så straks vi var installeret, og været i bad, gik vi i restauranten og bestilte en lækker middag med god vin. Vi slappede af, og selv om vi bemærkede parret ved nabobordet, på grund af den meget flotte kvinde der sad der, sammen med en mand, var vi ikke på 'jagt'. Hun var flot og dyrt klædt på, men der var koldt mellem, dem kunne jeg føle. Vi spiste længe, og gik så en tur op i baren, hvor vi fik nogle drinks. Jeg så ned på parret. Han var godt i gang, med at drikke sig en stor skid på. Hun så ud til at være sur som bare fanden over det.

SEX I DAG?

Musikken startede, og der fløj en djævel i mig. Jeg gik over og bød kvinden op til dans, og hun dansede skønt. Hendes tunge parfume var en pirrende moskusduft. Jeg nød at se hendes kraftige manke af sort hår løsne sig, så frisuren blev 'pjusket, og hun trak sig ikke væk da jeg trak hende tæt imod mit underliv under dansen. Tværtimod svarede hun igen, og pressede sig mod min krop, både med underlivet og brysterne, mens vi så hinanden dybt i øjnene.

Straks jeg fulgte hende på plads, bød Jan hende op. De dansede et par danse, før Kim overtog hende. Hun var blussende rød i ansigtet og forpustet, da han slap hende. Hendes husbond var nu ved at være meget fuld, og han virkede snøvlende da Kim afleverede hende ved bordet, men ud over at de skændtes over bordet, skete der ikke noget særligt, ud over det var synd, at se en lækker kvinde blive behandlet sådan, men nu fik hun også et par kraftige drinks. Vi dansede med hende flere gange, hvilket hun lagde op til selv, dvs. at det var Jan, Kim og mig der dansede med hende, da Klaus ikke danser. Manden blev mere og mere vrøvlet, jo mere der røg indenfor vesten, så hun trak op til os i baren, hvor vi flirtede med hende alle sammen. Manden blev åbenbart for fuld, og det gjorde ham træls, så pludselig kom han farende, og ville have hende med ned i deres kahyt. Vi holdt os passive, men der gik kun et kvarters tid, før hun stod alene tilbage hos os. Vi havde snakket om, at det var en skam, at vi ikke vidste hvor hun boede, Kim var mest direkte, da han sagde at han gerne ville vugge hende i søvn, vi lo drenget af hans udsagn.

Men nu stod hun hos os igen, og en tøs der selv byder sig til over for en flok ungkarle, må være ude på et eller andet, hvis hun da ikke kun er narrefisse, der vil gøre sin mand jaloux. Vi lagde alle op til hende og hun svarede frækt igen på vore ord. Uret var ved at være omkring midnat, da jeg dansede med Kirsten, som vi havde fået at vide hun hed. Jeg kyssede hendes hals, og krammede hendes faste balder, mens jeg pressede min hårde stive pik mod hendes mave. Jeg foreslog at vi gik op i vores kahyt, og hun spurgte: "Har du da egen kahyt?"

Jeg lo: "Nej da - men du kan vel klare os alle 4, hvis de andre dukker op?" Hun lo nervøst, men hendes øjne blev blanke, og læberne blev fugtige da hun hørte ordene. pressede sig mod min pik: "Jeg vil ikke gå sammen med jer alle fire ud herfra samtidigt" Jeg bed i hendes velformede øre og sagde: "Lad os to gå, jeg siger til de andre, at de kan komme når vi er gået" Hun så ikke op, da jeg snakkede med de andre, og da vi to gik sammen henad gangen, sagde hun hæst: "Du må ikke tro at jeg gør det her hele tiden, jeg ved ikke hvorfor jeg er sådan i aften"

Jeg låste kahytsdøren op, og hun smuttede hurtigt ind, og jeg fulgte efter. Hun vendte sig mod mig og sagde hæst: "Du skal ikke sige noget, bare tag mig og brug mig" Jeg smed hurtig jakken ,og skubbede hende ned på en køje, jeg slog overkøjen op i dens beslag, mens jeg sagde med en beordrende stemme: "Sug min pik stiv tøs"

Hun så ophidset på mig, åbnede min lynlås og fandt min halvstive pik frem. Hun sugede den ivrigt, ind mellem sine fyldige våde læber, medens hun tog mine tunge nosser under behandling, med den ene hånd.. Hun sugede hurtigt frem og tilbage, mens min pik rejste sig. Jeg smed skjorten, åbnede bukserne og sparkede dem af og trak mig fri, af hende. Jeg greb om hendes strømpeklædte ankler, og løftede dem op. Hun hjalp ivrigt med at trække sin nederdel op om livet. Hun gav et lille smertensudbrud, da jeg rev strømpebukserne itu, og de hvide Sloggi overlevede heller ikke. Hun gispede liderligt: "Åh dit svin - du kan ikke bare være så led"

Min pik var jernhård, og synet af Kirstens frækt barberede fisse, fik mig hurtig ned over hende. Hun åbnede skamlæberne med den ene hånd, medens hun tog om min nu kampklare pik, med den anden og førte pikken mod fisseåbningen, som lå slimet og fugtigt klar til at modtage min pik. Min kølle sank helt i bund i et stød.. Tøsen var sejlende våd af elskovssafter. Hun og gispede ophidset, mens jeg hamrede pikken op i den saftige dåse. Jeg sprøjtede min opsparede sperm, dybt ind i hendes fissekanal, mens hun stønnede: "Åh ja - fyld mig med dit varme sperm - åh kom nu - sprøjt mig fuld"

Vi kom op og stå, jeg klædte hende helt af. Hun havde et par perfekte faste bryster, i str. B og en flad mave, lidt brede hofter og fyldige balder og lår. Jeg rev trussen helt over, så hun nu blot havde sine, nu bundløse strømpebukser på. Det bankede på døren med det aftalte signal, som jeg havde aftalt med de andre kammerater. Døren blev låst op, og de tre andre kom ind. Kirsten blev genert, men Klaus gik direkte hen til hende. Hans store pik på 23 cm. blev hevet frem. Den stod stor og blodspændt. Jeg tog om Kirstens bryster bagfra, mens Klaus brummede: "Sæt det ene ben op i sengen tøs, jeg skal ha' min pik i dig nu"

Kirsten lo ophidset, mens hun løftede sit ben. Hun svajede bagud mod mig, så jeg holdt hende stående. Klaus havde nu nået at åbne sine bukser, så de faldt ned om fødderne. Han fandt Kirstens spermvåde kusse, og pressede sin store svaber ind. Hun stønnede anstrengt: "Oooh sikker dog en stor pik du har - uuh den er skøn, den fylder mig helt ud"

Klaus holdt godt fast om hendes frække røv, mens han kneppede hende hårdt. Han brummede: "Jeg skal fandeme kneppe dig som den liderlige tæve du er" Kirsten jamrede ophidset: "Ååh ja, jeg er en tæve - knep mig, brug mig som den tæve jeg er - åh nej nu kommer jeg - neeej - jeg kommer" Klaus hvæsede: "Tag spermen tøs- uuuhja jeg fylder din tævefisse med min sperm tøs"

Hvis ikke jeg havde holdt tøsen, var hun faldet. Det var vildt at mærke Kirstens krops kramper under orgasmen. Hun blev skubbet ind i på sengen, hvor Jan og Kim - nu helt afklædte - indtog hende, med Klaus og mig som tilskuere fra den anden køje. Kim gav hende sin pik i munden, mens Jan tog hendes lange frække ben op på skuldrene, og lod sin omskårne kølle trænge langt op i den stramme kusse: "Denne fisse er lækker at bolle - I har rigtig sovset luderfissen til med jeres sperm"

Jan stødte med lange hårde stød, der fik Kirsten til at udstøde en undertrykt jamren mod Kims pik, der blev stødt dybt ind mellem de svulmende røde læber omkring hendes mund.. De 2 mænd fandt samme takt, og deres liderlige stønnende åndedrag fyldte kahytten sammen med Kirstens: "Mmmuumh - mmmmååhhh - mmmmmhhhhgh"

Klaus sagde: "Lad os gi en hånd med" Han tog om Kirstens ankler, og trak de velformede ben helt bagover, Kim var hurtig, og førte Kirstens ene hånd op på Klaus` stolt rejste pik. Jeg kunne nu komme til at spille på Kirstens stive klitoris, der stod spændt, mellem de svulmende skamlæber. Kirsten var helt i sine sansers vold nu. Det var uartikulerede udråb der blev udstødt, mod Kims pik der kørte ind og ud af tøsens fyldte mund. Jan udbrød pludselig: "Oooohguudda hvor kussen strammer - for fanden da - tag spermen tøs - tag det"

Få sex i dag

Kirsten kom i en hed orgasme, hvor hun nær var blevet kvalt, af Kims vældige spermsprøjt, som hun næsten ikke kunne sluge i sin nydelse. Jan lo hæst: "Hold da kæft hun er tændt, hvem skal til her." Klaus brummede: "Er du god til at ride tøs, så sæt dig op på mit saddelhorn"

Kim og Jan hjalp den stønnende Kirsten op. Hun satte sig ned over Klaus` jernhårde stav, medens hun stønnede frækt: "I skal kneppe bare mig så hårdt, at jeg ikke kan gå de næste mange dage Klaus krammede de faste balder med sine stærke hænder: "Kom så tøs, knep så min hestepik" Kirsten lo ophidset, mens hun bevægede sig op og ned over pikken. Hendes ansigt blev koncentreret og spændt, mens hun red Klaus. Vi andre tre, var ivrige tilskuere til deres 'duel'. Klaus krammede nu de smukke hoppende bryster hårdt og krævende, mens Kirstens underliv bevægede sig heftigt imod hans underliv. Hun begyndte at gispe efter vejret i liderlige støn, før hun udbrød: "Åååh ja ååhjamendog, din pik knepper mig helt i bud, ja helt op i min livmoder - uuuhadog - uuuuhadog bliv ved nu åååh knep mig - åååhguud jeg kommer - ååååhguuud" Hendes krop gennemrystedes af orgasmen, mens Klaus krævende kommanderede: "Ja kom så med det - kom så tøs - jeg ved lige hvad du skal ha'"

Kirsten sank ned over ham, mens hun stønnede: "Åhgudåhgudåhgud åhgudåhgudåhgud" det er bare så godt at få pik, jeg elsker at få flere pikke samtidigt. Klaus vendte hende om, så hun lå på ryggen. Han trak sin våde svaber ud af hendes kusse, der nu stod våd, åben og godt sjasket til. Jeg tog plads mellem tøsens spredte lår, og gav Klaus besked: "Hold tævens ben vidt spredte, så jeg kan skampule den liderlige luderfisse"

Klaus havde allerede fået sin stadig stive pik, ind i Kirstens grådige mund. Greb om de flotte svungne underben, og trak dem bestemt op i lodret stilling, så den barberede kusse lå lige opad, mod min angribende kølle, der sank i bund i fissen med et svup. Jeg stødte med hårde direkte stød i bund i tævens fisse, mens Klaus mundkneppede hende, med hårde stød. Hun jamrede halvkvalt af det store dyr, der bare blev stødt hårdere og hårdere ind i munden på hende, mens jeg hamrede min svulmende stav, langt op i den kogende liderlige fisse. Klaus trak sin blodfyldte pik med det enormt svulmende hoved ud, og onanerede sin udløsning ud over Kirstens fortrukne ansigt. De store spermklatter ramte læberne, næsen, øjnene, og op i det sorte hår.

Klaus kravlede ud af køjen, mens han sagde: "Du er sgu godt nok noget ag det hotteste, frækkeste sag, jeg endnu har kneppet" Jeg trak min hårde stav ud af fissen, og kommanderede: "Op på alle fire tøs, jeg vil bedække dig, som den huntæve du er"

Kirsten vendte sig hurtigt om, og stillede sig på knæ, som en liderlig hundhund. Hendes smukke balder var faste, og frækt indpakket i de iturevne strømpebukser, de lange faste lår var spredt, klar til at modtage mig. Hun stønnede: "Ja brug mig som en løbegal hunhundtæve, pul mig, uuuhja - jeg skal voldtages af jeres tykke kæmpe mandepikke"

Jeg stødte staven i bund, og hun gispede lystent: "Kom en af jer andre, og giv mig en pik i munden"

Jan og Kim var ved at falde over hinanden for at komme først, men snart suttede hun deres pikke på skift. Vores kneppetempo steg og steg. Lyden af mine stød der klaskede mod Kirstens balder, blandede sig med de hæse udbrud, støn og liderlige gisp, vi alle fire udstødte. Kirsten jamrede: "Uuuuhguuud jeg kommer igen - uuuuhguuudd jeg kommer - knep mig - knep mig - bliv ved bliv ved - ååååååhhhhh - ååååååhhhrrrrja"

Jeg sprøjtede mine hede spermsafter, langt op i hendes stramme orgasmekusse ,før jeg trak mig fri ,og smed mig i den anden køje.. Jeg så Jan overtage min plads i tævefissen, og han stødte nu sin omskårne kølle, langt op i vore fælles safter. Kirstens fisse var drivvåd, og han kneppede straks vildt. Kim kørte nu sin lange pik næsten i til roden, i hendes mund. Kirsten var nu blevet en viljeløs liderlig dukke, der lod sig bruge, og Jan gispede: "Lad os skifte, jeg vil sprøjte nu"

Kim og han skiftede hurtigt plads. Kim startede straks med at pumpe i dybe stød i fissen, mens Jan onanerede foran Kirstens åbne læber, og han udstødte et halvkvalt brøl, da spermen sprang ind i Kirstens mund, og ud i ansigtet og håret. Kim pumpede samtidigt sine spermsafter dybt ind i Kirstens fyldte livmoder. Kirsten faldt sammen på køjen, og stønnede: "Uuha det er skrækkeligt det her. Jeg er nødt til at komme op i vores kahyt før manden vågner"

Hun fandt sin bh, bluse og nederdel, og klædte sig på. Klaus sagde: "Jeg skal lige have dit mobilnummer" Kirsten så på ham: "Hvad skal du bruge det til?" Han gned frækt på sin pik og sagde: "Jeg kommer en hel del rundt i landet, så kunne vi mødes og give dig mere pik"

Kirsten gjorde sig færdig, før hun gav ham sit mobilnummer og sagde: "Det er bedst at du ringer i arbejdstiden" "I skal have tak for en virkelig fræk oplevelse, det var lige det jeg trængte til. Det bedste pik og bedste oplevelse, jeg nogensinde har oplevet"

Hun forlod kahytten, og Klaus lagde hendes nr. ind på sin mobil og spurgte: "er det ok at gemme hende som under navnet Færgefisse?" Hvilket vi andre kun kunne nikke ja til.

Vi tumlede i seng ,og fik vores 2½ times søvn, før vi skulle ned i bilen. På bildækket så vi Kirsten og manden, komme gående. Begge lidt usikre på benene. Han nok af for meget øl, og hun nok af for meget pil. De satte sig ind i deres bil, men de så ikke ud som om de var uvenner. Vores konklusion var, at hun var nået 'sikkert' i seng.

Skrevet af 'Det 4. hjul'

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.