Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg må hellere fortælle hvordan min kones veninde og kollega kom ind i vores forhold.

Jeg hedder Peter og er gift med Lis, vi er begge 52 og vores børn er fløjet fra reden.

Kirsten er 64 og hun kommer og går her i huset, som om hun bor her, og hun er et dejligt, venligt menneske. Kirsten er fraskilt, men er en flot dame, lidt rund men ikke fed. Sidste sommer blev vi enige om at tage sammen til Prag, men der var udsolgt næsten alle steder, så jeg foreslog at vi kørte derned og tog campingvognen med, der er plads til Kirsten i den ene ende, og min kone og jeg i den anden. Det var godt og vi kom derned med en enkelt overnatning ved Dresden. Vi var alle trætte, og sov som sten til næste morgen, hvor vi kørte til Prag, og slog fortelt op, da vi skulle være der i 10 dage. Om aftenen fik vi noget god mad og vin på den lokale restaurant, og vi gik hjem i teltet, og fik os en kaffe og en lille en til at sove på. Da vi havde drukket kaffe, gik op i bad, mænd og kvinder for sig, og jeg kom først ned i campingvognen, så jeg tog mig en øl imens jeg ventede på damerne. De kom efter ti minutter, og de fnisede og så frække ud, begge to.

Gå du bare ind i seng vi kommer om lidt sagde min kone, jeg gik så ind i seng, og lidt efter kom min kone og Kirsten ind, splitternøgne begge to, og de lagde sig begge i den brede seng, og min kone sagde, tag tøjet af, Kirsten trænger til en mand, og jeg har lånt dig ud, men kun hvis jeg også må være med. Jeg smilede og tog tøjet af, og jeg begyndte at kæle med Kirstens bryster, og min kone legede med Kirstens kusse, det var frækt at se hende røre en anden kvinde, og min pik blev metastiv.

De to kvinder blev helt opslugt af hinanden, så jeg stod ud på gulvet, og lod dem lege, imens jeg langsom spillede min pik. Pludselig kom min kone, hun stønnede og skreg vildt, og hun faldt helt sammen, Kirsten lagde sig ned og sagde, kom tag mig, og jeg kravlede op og bollede hende vildt, og jeg kom voldsomt efter kun et par minutter, så Kirsten masturberede så og kom så også efter kort tid, Vi lå alle tre saglige, og Kirsten sagde tak det var dejligt, og ville gå ned i sin seng, men jeg sagde at hun skulle ikke sove der alene, nu kunne hun ligeså godt sove sammen med os i den 220 brede dob seng. Hun smilede og hentede sin dyne og vi sov derefter godt til næste morgen, hvor min kone satte sig overskrævs på mig, og hun kom så jeg blev plaskvåd, derefter gjorde kirren det samme, og da hun var kommet, spillede jeg den af og sprøjtede vildt ud over Kirstens bryster. Der skete mange spændene ting de næste 10 dage, og efterfølgende herhjemme, men det skriver jeg om en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.