Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som brødre vi dele...

Solen bagte på agterdækket af den store sejlbåd, der lå og duvede let i fortøjningerne fra de enkelte både, der passerede ind og ud af den lille havn.

SEX I DAG?

Bjørn betragtede Solvej, der foroverbøjet tørrede sit lange mørke hår efter en dukkert i havnen.

De havde nu været sammen i over to år, og hun var stadig lige gudeskøn at se på.

Han betragtede hendes lange slanke ben og runde faste bagdel og mumlede ved sig selv, du skulle ordnes af et helt regiment sku du hvad mumler du om spurgte hun og vendte sig mod ham.

ikke noget, jo- kom nu hvad insisterede hun.

Han havde mange gange nu, hvor han tilfredsstillede sig selv, brugt hende i fantasien, især en, hvor hun blev ordnet af flere mænd efter hinanden, en fantasi han ikke kunne slippe men som han heller ikke kunne drømme om skulle føres ud i livet eller

Han tog mod til sig og sagde lidt stammende, mens en snurren bredte sig i underlivet, jeg sagde bare, af du sku ordnes af et helt regiment nåh, mindre kan vel gøre det , svarede hun, og plantede et kys på hans pande, mens vandet dryppede ned af hans brune muskuløse brystkasse.

Det tænder dig måske, sagde hun drillende og strøg let med bagsiden af hånden over en let voksende bule i hans badeshorts - og hvordan havde du så forestillet dig, at det skulle foregå min egen fremturede hun. og med hvem skulle det så være ?

længere kom de ikke. spørgsmålet blev hængende i luften, men lå alligevel imellem dem resten af dagen.

 

Solen var på vej ned og bragte lidt køling til agterdækket - virkningen af vinen fra aftensmaden og et par kølige øller fik bjørn til at sige:

du ku jo ta med i weekenden hvor vi dykker .

En gang om ugen tog han og tre kammerater en tur ud og dykkede ved et gammelt vrag, hvis vejret tillod det.

Solvej havde ikke været med endnu, hun ville lade drengene ha hinandens selskab, men hvis nu han mente det for alvor . Varmen bredte sig til hendes underliv og med varmen blev hun også våd. Lettere ophidset ved tanken trak hun ham ned i kahytten, lagde sig på knæ foran ham og trak hans bukser ned - pikken knejsede for hende, og men hun suttede ham af, tænkte hun, hvordan det ville være, hvis hans venner stod nøgne og parate omkring dem.

I dagene op til weekenden spekulerede bjørn ikke meget over deres snak og var lørdag morgen første mand på dækket.

Hans tre venner kom dumpende og langede deres dykkergrej ombord. Solen var så småt ved at trænge igennem de lette morgenskyer, og sidste fortøjning var klar til at blive taget, da Solvej kom gående i shorts og soltop og lignede en million- mangler i en kvindelig gast, råbte hun, og gik ombord. At dømme efter kammeraternes blikke var der absolut ingen indvendinger, og hun fik en hånd med langs rælingen og forsvandt nedenunder .

jeg brygger lige en kande kaffe til jer, mens i sejler ud.

Godt ude af havnen satte de kurs mod vraget som lå en god times sejlads, og mens motoren snurrede sagte satte de sig til rette i solen. Solvej stak hovedet op: er der en der lige griber bakken og fulgte selv efter. Hun havde nu skiftet til bikini, en tanga af mindste størrelse, der absolut kun overlod meget lidt til fantasien.

Øjnene flakkede på drengene og der blev sunket en ekstra gang, heldig gut ham bjørn med sådan en lækker sag men det blev ikke sagt højt.

åh jeg glemte mælken bjørn, gider du lige hente den

Han var lige ved at tabe kartonet, da han igen stak hovedet op - Solvej havde smidt toppen og var ved at blive smurt grundigt ind i solcreme på ryggen.

Hun kiggede i smug på ham og formede ordene med læberne, skal vi Hans hoved snurrede, maven krympede sig sammen, det var nu eller aldrig, nu tænkte han og nikkede let til hende.

Så tog hun en rask beslutning, tog vennens hånd og trak ham til de andres forbløffelse med nedenunder.

der er også en tur til jer to, fremstammede bjørn, altså hvis i har lyst .

det er en slags fødselsdagsgave til Solvej fra mig sagde han for ligesom at gi en forklaring.

Ingen af hans venner var i faste forhold og kunne med sindsro deltage, men skulle alligevel ha bjørn til at forsikre dem om, at det var i orden med Solvej og ham.

Umiskendelige lyde nedefra fortalte dem, at fruen var godt i gang med at tage for sig af retterne og blive serviceret af den første ungersvend - men længe varede det ikke, før han rød i kammen dukkede op og lidt brødbetynget kiggede på bjørn, der spurgte

er hun ikke dejlig ?

fantastisk dejlig og lækker.

Bjørn kiggede på de to andre, som allerede sad med stive jern i bukserne. Den ene rejste sig og forsvandt hurtigt under dæk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.