Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

× Snik-Snak om hverdagens begivenheder, udfordringer og tanker

Sexkontrakt

Mere
4 måneder 1 uge siden - 4 måneder 1 uge siden #983 af ældreHerre
Sexkontrakt blev oprettet af ældreHerre
I december 2023 verserer der en sag om en dansk direktør der er blevet fyret fra sit amerikanske firma på grund af sexuelle krænkelser.  Desuden er det kommet frem at han havde lavet en kontrakt med en sexslave.  Sexkontrakten er gået verden rundt i diverse aviser og almindelige mennesker er forargede.
Indenfor BDSM er sexkontrakter en ikke ualmindelig ting i Herre / slaveforhold.  Det er faktisk ganske normalt at parterne opretter en kontrakt som jo tænder begge parter ud fra deres sexuelle interesser.
En slave / slavinde tænder på at være underlagt sin Herre og er ofte villig til at skrive under på at være totalt opofrende i sin rolle.  Herren tænder på at have den totale magt over sin slave og kontrakten fuldender simpelthen forholdet.
Man kan så diskutere en kontrakts juridiske gyldighed. Den er jo som regel en del af den sexuelle aftale mellem de to parter, og når den ene part ikke vil mere så opløses forholdet uden yderligere komplikationer..

Almindelige mennesker chokeres når de læser om at nogle mennesker indgår i sådanne forhold og oftest er det Herren der fremstår som den formastelige part der har lokket et uskyldigt menneske til at skrive under.  Men der er to parter i sådan en sag og de har jo hver sine sexuelle præferencer der sammen jo er som Ying og Yang.  Det tænder derfor begge parter at fuldende deres aftale med at de laver en kontrakt.
Den slags kontrakter vil altid forpligte slaven at udvise ydmyghed og stå til disposition med sin krop når Herren ønsker det, og om nødvendigt at modtage fysisk straf hvis kontrakten ikke overholdes.  Herren forpligter sig til at hans slave på ingen måde lider overlast eller lemlæstes.
Da de to underskrivere jo netop har hver deres tilgang til det sexuelle samvær tænder kontraktens tekst dem begge.
Jeg har tidligere haft 4 slavinder som i øvrigt alle levede i parforhold.  Jeg lavede kontrakt med mine slavinder som hver især netop tændte på at kontraktens ordlyd gjorde dem til min ejendom i sexuel henseende.  De levede i deres parforhold udadtil som andre normale ægtefolk, men sexuelt tilhørte de mig med deres mænds accept. 
Kontrakten: Slavinden forpligter sig til at blive trænet og opdraget som sexslave af hendes Herre, Herr B der i kontraktens løbetid har ubetinget ejerskab over hende. Slavinden er indforstået med at overdrage den fulde rådighed af sin krop, samt at blive trænet til lydig og viljeløs sexslave med de midler der findes til rådighed af hendes Herre.
Herren forpligter sig til at opdrage og afrette sin sexslave således at hun straks og villigt adlyder enhver ordre givet til hende af Herr B.
Herren forpligter sig ligeledes til at passe på sin slavinde så hun på ingen måde for skader.
Det er en fuldbyrdelse af et forhold når man laver en kontrakt selvom den ingen juridisk gyldighed har.  For de involverede parter er den en naturlig del af det sexuelle forhold.
 
Sidste redigering: 4 måneder 1 uge siden ved ældreHerre.
Følgende bruger(e) sagde tak: Lærer, Bully

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.