Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Uskyldig landlov
PleasurePeter1969 - Jan 15, 2024

Man siger jo gerne, at en sømand har en pige i hver havn. Det passede måske for 50, eller 100 år siden, men det er nu ikke noget, som jeg har set meget af gennem min karriere. Men for mange år siden, hvor man reelt lå længere tid i havn end man sejlede, fordi det tog lang tid, at laste og losse skibene, var mulighederne for at pleje et decideret forhold til stede.


Mens jeg har sejlet, har skibene kun ligget i havn i ½-2 døgn ad gangen, så det var ikke nemt, at komme i kontakt med and end de professionelle piger. Jeg har aldrig brudt mig om betalingssex, så mine anekdoter er noget uskyldige. I dag, går vi kun sjældent i land og når vi gør, har vi gerne en anden grund end før i tiden. Det hænger også sammen med den mere restriktive alkohol politik. Så her et par små anekdoter i den kun lidt frække afdeling.


Det er efterhånden mange år siden, at jeg har været i Hongkong, et par og tredive år, velsagtens.


Den gang tog vi undergrundsbanen fra havnen ind til Tsim Sha Tsui, som er en metro station i nærheden centrum, hvor søfolk tog hen. Der var et fast værtshus, som vi næsten altid besøgte og havde som udgangspunkt og mødested. Det var også delvist en slags bordel. Der var nogle damer tilknyttet, men ikke nogle særlig pæne nogen.


En af damerne var nærmest et klenodie. En virkelig veteran, måske 65-70år og ganske alkoholisk. Så altså ikke for de kræsne, men ekspert i at sutte pik. Hun havde ingen tænder i munden og brugte, efter sigende, gummerne helt fantastisk. Hun kunne få en kunde til at komme på tre minutter, hvis hun ville. Hun gik altid rundt i baren og hygge snakkede, mens hun prøvede at overtale folk til en sutter. Den blev givet på stedet, efter betalingen var faldet til bestyreren af butikken. Så kunne alle andre i princippet se showet, hvis de havde lyst. Hvis man var lidt genert, kunne man gå ned bagved, hvor der var lidt afskærmning mellem bordene. Det var det privatliv, som kunne tilbydes. De andre piger havde et værelse oven på. Jeg ved ikke, hvorfor den gamle ikke havde det.


I Busan (Syd Korea) var et ganske godt horehus. Horehus var en almindelig betegnelse, som blev bugt i flæng om steder, hvor man kunne møde professionelle piger og siger intet om kvalitet. Dette sted var ikke snusket, som så mange andre steder. Pigerne var unge, pæne, smilende og fristende. De var ofte iført stramme cowboy bukser.


Når man gik i byen, lagde man gerne ud med en øl hos pigerne. Det var sådan set uanset, om man havde tænkt sig at være sammen med én af pigerne. Mens man nød sin øl, ville pigerne gerne sidde ved én i sofaerne og pjatte lidt. De satte sig nemlig på vores skød og gnubbede deres lækre røve mod vores udstyr. De viste jo godt, at havde man været til søs i mange dage, ville man, efter den behandling, være nemmere at overtale til lidt forretning ovenpå. De boede på stedet og havde deres eget værelse.


Tuapse (Rusland) havde før i tiden en ganske berygtet sømandsklub. Det var et ganske godt sted. Mange sømandsklubber var ikke særlig lækre, men det her sted havde både en fornuftig restaurant og velassorteret bar. Desuden var der et ganske stort udvalg af russiske piger, som lavede sig en ekstra månedsløn på at gå i seng med en sømand. Jeg er næsten sikker på, at der var mange deltidspiger, for der var næsten ikke nogen om dagen. Først efter arbejdstids ophør dukkede de op. 


Pigerne var lidt for en hver smag, men fælles for dem, var at mange boede i den samme boligblok. Så hvis man blev fristet, kunne man, under fornøjelsen, høre lydene fra ganske mange andre søfolk, da dørene til lejlighederne var ganske utætte og væggene tynde.


Min debut med at gå i land var i New Orleans. Nogle få dage efter, at jeg var mønstret første gang på et skib, ville nogle fra besætningen i land. De talte så godt om Burbon Street, at det synes at være en selvfølgelighed, at man tog med. Selv om jeg synes, at der skete rigelig mange nye ting, eftersom jeg lige var kommet om bord, så blev jeg overtalt. Det har jeg ikke fortrudt.


Det var en ganske særlig og stemningsfuld gade dengang. Om det stadig forholder sig sådan, ved jeg ikke. Gaden var pakket med forskellige værtshuse, spillesteder, restauranter og stripbarer. Blues, rock og jazz strømmede ud fra de forskellige steder, eller blev spillet på gaden. På restauranterne sad folk og spiste, mens der, I huset ved siden af, kunne være en halv nøgen dame på scenen. Alt mødte én i vilkårlig rækkefølge. Det var næsten for meget oplevelse for en ung mand. Those were the days

porno med danske piger