Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der findes jo en Mrs Pleasure
PleasurePeter1969 - Aug 18, 2023

30-11-2023


Opdatering: Ingen held denne gang. Mrs Pleasure forbliver privat


 


Der findes jo en Mrs Pleasure, som endnu ikke ved noget om G6N.


Det er en dejlig velskabt dame på 55år og som jeg synes stadig ser godt ud, trods et par uønskede kilo, som har sneget sig ind på hende i løbet af årtierne. Til trods for mine, tit kinky og til tider lidt voldsomme noveller, har vi et helt nede på jorden ”vanilla” sexliv. Ikke noget særligt avanceret og spændende dér. Faktisk passer vi ikke ret godt sammen, men holder meget af hinanden og må derfor tåle hinandens særheder.


Mrs Pleasure er ikke kinky, men hun er mere impulsiv, end jeg. Hun kan godt foreslå et eller andet, som hun synes ville være frækt. Så skal jeg altid tænke….. Det er øøøøøv, så kedeligt, for jeg tænker sååå langsomt, hvis i spørger Pleasuremusen. Når jeg så har tænkt og måske siger OK, det kan vi godt, så er momentet passé. Det var noget, som tændte hende den anden dag, eller for to timer siden. Nu er det lige meget.


Surt, for det var måske egentlig ret pirrende. Der må jeg lære at give slip, men jeg tror helt ærligt, at noget af det er en arbejdsskade. Analyse-Planlægning-konsekvensberegning-Risikovurdering-Risicinedbringelse-Personbeskyttelse. Derefter er det, ok - sikkert at gå i gang. Lidt trægt måske, når det er sex, at det drejer sig om


Jeg har tænkt, at hun skal indvies i G6N. Det ville være lidt frækt, hvis hun også havde en profil. Hun er bare mere til at tale, end til at skrive, så måske deler vi bare. Jeg tænker også, at det ville være lidt frækt, hvis jeg må tage nogle billeder, som jeg kan lægge op. Så kunne i også nyde min lille Pleasure. Men hun er tilbageholdende. Internettet er farligt og man skal ikke udlevere sig selv. Nu må vi se, om jeg kan lokke lidt.


Nu er det snart ferie. Er tilbage i november. Forhåbentlig med nye ideer til en fortælling.


MVH

porno med danske piger