TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Deres hænder var overalt på min krop. De skønne følelser som det resulterede i overtog styringen. Irma kom ind og kravlede ovenpå mig. “Jeg er sikker på at du aldrig har været inde i en kvinde. Glæd dig!...

I 1968 er Tom havnet på en kristen kostskole

---

Dagene på kostskolen var ens. Skolen var en vits. Mange fag manglede, da man kun underviste efter bøger som man fandt i overensstemmelse med biblen. De fulgte et pensum som staten nok accepterede men som kun gav adgang til universiteter som også var kristne. Det var ikke just den fremtid jeg havde fået på. Jeg havde set forsøgene på at sende mennesker til månen. Jeg ville arbejde med mekanik. Det ville kostskolens undervisning ikke hjælpe med.

Markernes skulle passes. På skolen var Irma den eneste kvinde. Alle eleverne var drenge. I weekenden mødtes vi med piger fra en tilsvarende skole for piger. Et bizart syn tænkte jeg da jeg betragtede flokken første gang. Alle pigerne var også i overall. De havde ingen makeup. Håret var bundet op på samme måde.

Der var gået nogle unger og jeg skulle lige til at gå i seng, da Irma kom over til mig.

Pastor Bennett ventede kun iført underbukser med sine fødder sikkert placeret i fodbadet. Vi satte os og fik te. Jeg masserede hans fødder og han roste min indsats.

“Tom. Du er meget bedre end de andre drenge. Du har en sikker tjans her.” mumlede han. Irma drak te mens hun læste i en avis.

Da Bennett mente at han havde fået nok, bad Irma mig om at smide tøjet. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg fik tøjet af og bæltet samt manchetterne kom på igen.

“Kan vi ikke undlade gummibolden?” spurgte jeg. Jeg fik så ondt i kæberne af den.

“Desværre. Vi vil ikke vække hele nabolaget” svarede Bennett hvorefter han skubbede den ind i min mund og bad remmen fast omkring mit hovedet.

De fulgte mig ind i soveværelset hvor jeg blev lagt midt i sengen. Irma gik ud for at tage tøjet af og Bennett begyndte at kærtegne min krop. Min pik blev stiv et øjeblik, men så stivnede jeg da hans finger pressede mod min lukkemuskel. “MFFF”

Han kommenterede ikke mine undertrykte protester, men lod fingeren glide ind i mig. “Er han klar?” spurgte Irma som kom ind af døren. I hendes hånd havde hun en slags gummipenis som var bred i starten og smal i bunden. Hun kaldte den en buttplug. Bennett nikkede og Irma rakte ham buttpluggen. Han pressede den mod min numse. Det gjorde ondt. “MFFFF!!!”

Irma gik igang med at kærtegne mig. Jeg kom med højt grynt da buttpluggen gled ind i mig. Min numse begyndte at vænne sig det store fremmedlegeme som var stoppet op i mig. De vendte mig så jeg lå på ryggen.

Deres hænder var overalt på min krop. De skønne følelser som det resulterede i overtog styringen. Irma kom ind og kravlede ovenpå mig. “Jeg er sikker på at du aldrig har været inde i en kvinde. Glæd dig!” Hun sænkede sin underkrop ned over min pik. Følelsen af hendes varme fugtige grotte der omklamrede min pik var helt ubeskrivelig. Langsomt, meget langsomt gled jeg op i hende. Da min pik var i bund begyndte Irma at rokke med underkroppen mens Bennett fortsatte med at kærtegne min krop. Jeg stønnede af vellyst. Irma satte farten op og hendes stønnen fyldte rummet. Hendes bevægelser blev voldsommere og pludselig sitrede hendes krop mens hun kom med høje tilråb. “Ja. Ja. Bliv ved. Åhhh.”

Hendes krop spændte op. Jeg kunne ikke holde mig tilbage og udløsningen kom. Hun red mig indtil de sidste dråber havde forladt mig. Så sank hun sammen over mig.

Efter et stykke tid rejste hun sig og jeg gled ud af hende. Bennett havde ligget ved siden af. Han tog gummibolden ud af min mund. “Nu hvor du har tilfredsstillet min kone, er det din tur til at tilfredsstille mig.”

Han trak bukserne ned og blottede en meget stor pik. Han førte den hen til min mund og jeg åbnede munden hvorefter han stak den ind. “Brug din tunge” sagde Irma og jeg begyndte at kærtegne spidsen af hans pik med tungen. Bennett stønnede. “Godt. Tom. Bliv ved!” opmuntrede han. Han pressede den længere ind og jeg var lige ved at få den galt i halsen. Jeg hostede. “Koncentrer dig!” sagde Bennett bestemt og jeg fortsatte med at sutte på den.

Så fik han udløsning. Jeg hostede da væsken fyldte min mund ud. Irma rakte han og klemte mine næsebor sammen. “Slug! Tom Slug det hele!” Modvilligt sank jeg del del af hans væsker som ikke løb ud af min mundvig.

Bennett gryntede og stønnede mens at jeg drak hans væsker indtil der ikke kom mere ud af hans pik.

Jeg var så træt. “Du kan sove her i nat. Ingen stiller spørgsmål. Det lover jeg dig.” sagde Irma.

“Jeg vil gerne, men kan jeg ikke få bæltet af. Mine arme er følelsesløse.” plagede jeg.

“Bæltet bliver på, men vi skal nok løse dine arme fra det.” Bennett havde rejst sig og da han kom tilbage havde han nogle vanter i hånden. “Disse tvangshandsker skal forhindre dig i at løbe væk i nat eller prøve at få bæltet af.” Handskerne blev ført over mine hænder og låst med en lille hængelås ved håndleddet. Så kom Irma med dyner og de to ægtefæller lagde sig til at sove på hver side af mig.

Jeg faldt hurtigt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved at Irma var væk. Hun var gået ud for at sætte te-vand over. Bennett var vågnet og kiggede på mig. Irma kom ind igen. Har du nogensinde smagt en kvinde?” spurgte hun. Da jeg svarede nej tog hun tøjet af og lagde sig på ryggen i sengen. Bennett hjalp mig op. Tvangshandskerne blev låst fast til bæltet på nogle ringe i ryggen og jeg blev hjulpet op på knæ. Bennett hjalp mig med at få mig placeret så min mund var lige ud for hendes revne. “Slik” kommanderede hun.

Jeg begyndte at bruge min tung. Hun smagte salt. “Åhh. Det er godt. Bliv ved Tom!” Min tunge gjorde en forskel. Hun begyndte at svede og stønne. Jeg kunne stadig mærke buttpluggen i min numse og det gjorde mig liderlig. “Åh. Jeg kommer!!” stønnede Irma og hendes krop stivnede hvorefter den rystede let.

“Åhh. Det var godt.” sagde hun udmattet. Pludselig mærkede jeg hvordan gummibolden blev presset ind i min mund. Irma tog fat om mine skuldre og jeg mærkede at buttpluggen blev taget ud af min numse. Der gik kun et øjeblik, så pressede noget større mod min lukkemuskel som lige havde slappet af ovenpå en nat med buttpluggen oppe i min numse. “MMFFFF!” nærmest skreg jeg.

“Han er godt nok stram” sagde Bennett stønnede mens han fastholdt sit pres. Hans store pik gled ind i mig hvorefter han holdt en pause så jeg kunne vende mig til den massive indtrængen. Så begyndte han at støde sin pik længere og længere ind i mig. Jeg mærkede hvordan min pik langsomt blev stiv. Det gjorde stadig ondt, men det begyndte også at føles godt. Mit hovedet lå stadig på Irma’s skød mens hun holdt fast i mine skuldre og lugten fra hendes stadig våde revne kombineret med Bennett’s pik som udblokkede mig fik mig til at få udløsning. Bennett kunne heller ikke længere holde sig tilbage og skød en stor ladning op i mig.

Bennett trak sig ud og gik ud i bad. Irma satte buttpluggen op i min numse. Lukkemusklen sitrede grundet den udblokning den havde været udsat for. Da Bennett kom ud fra badet sagde han at jeg kunne få noget morgenmad og springe skolen over for i dag. Så skulle jeg bare arbejde om eftermiddagen som de andre elever.

Jeg blev mødt af stirrende blikke og snak bag min ryg da jeg kom ud i marken om eftermiddagen, men da aftenen kom var det hele glemt, idet personalet pludselig opdagede at en elev var stukket af, hvorefter alle fokuserede på det.

Bennett og Frue - En lang aften og nat del.2
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 2 stemmer