Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som teenager i 9 og 10 klasse, var jeg ret vild og gik til mange fester. Der blev tit indtaget store mængder alkohol, som medførte mange dage hvor man bare var helt smadret til stor ærgrelse for min mor.

Men det blev der godt nok sat en stopper for da jeg fik ble på og gjort til mor's lille ble tøs. Var lige blevet 16 år og begyndt i 10 klasse, og syntes selv jeg var en fandens karl. Fredag aften var vennerne og jeg igen i byen. Vi savlede over alle de lækre piger, og forsøgte efter alle kunstens regler at komme i bukserne på dem. Jeg havde ingen kæreste, men jeg var nu alligevel ret populær hos pigerne, og jeg fik da tit en pige med hjem. Men den fredag hvor det begyndte, var jeg bare blevet for fuld til at kneppe, så jeg måtte tage en taxa hjem alene. Jeg var blevet meget svimmel, og vaklede op ad trappen til mit værelse. På vejen måtte jeg også lige ud og ofre mig i "den hvide telefon". Det er sådan cirka hvad jeg husker inden jeg får black out og falder i søvn med alt mit tøj på

SEX I DAG?

Jeg vågner ved at solen skinner ind ad mit vindue og lige i øjnene på mig. Kan tydeligt mærke de kraftige tømmermænd, og vil rejse mig for at tage et par piller. Det lader sig desværre ikke gøre, da jeg til min overraskelse mærker at mine håndled er bundet fast til sengegavlen. Mærker også at jeg ligger på noget vådt, og fornemmer en uvandt lugt i værelset. Jeg kigger ned af mig selv, og opdager til min forfærdelse, at jeg stadig ligger med bukserne på, og at de og alt sengetøjet er gennemblødte af det der kun kan være min egen urin. Men hvorfor jeg ligger bundet, det kan jeg ikke helt regne ud. Så der er heller ingen tvivl om hvor lugten stammer fra. Hold da kæft det er en træls situation, og jeg præver at regne ud hvad der er foregået. Overvejer om jeg skal kalde på min mor, men beslutter i første omgang at prøve om jeg selv kan komme fri. Gavlen af min seng banker mod væggen da jeg rykker kraftigt i rebene jeg er bundet med. Efter flere forgæves forsøg må jeg erkende at det ikke er muligt at komme fri, og jeg beslutter mig for at kalde på min mor. Mor kommer ind på værelset og kigger ned på mig, som jeg ligger der gennamvædet af mit eget tis. Tror aldrig jeg har opleve noget så pinligt og ydmygende, og mit ansigt bliver rødt som en fuldmoden tomat.

Få sex i dag

Mor sætter sig på en stol og kigger undersøgende på mig, men siger ikke noget. "Nå, det var nok en hård aften" siger mor efter nogle minutter. Mine tanker flyver i alle retninger, men får samlet mig sammen og spurft mor om hvad det her skal til for. Mor kigger på mig med en stram mine. Hun fortæller mig, at jeg lavede meget larm da jeg kom hjem, og at jeg bare lå helt bevidstløs af druk, da hun kom ind på værelset for at kigge til mig. Bliver også gjort bekendt med at det jo langt fra er første gang det er sket. "Thomas, det her er jeg nød til at sætte en effektiv stopper for nu"! På den måde det blev sagt, var jeg klar over at det nok indebar en eller anden form for straf . Nu ku jeg bare ligge her og vente på hvilken straf mor havde fundet på. "Ind til jeg kommer tilbage, kan du ligge og tænke på hvilken lille gris du er". Selvom jeg var flov, så var jeg også fokuseret på at komme fri. Men alle mine argumenter blev fejet at banen, og mor forlod igen værelset uden at binde mig op.

Efter et par timer kom mor tilbage til værelset med en stor taske i hånden. "Så lille grisebasse, nu skal du se hvad jeg har med til dig". Mor bad mig løfte numsen, så hun ku få det våde lagen af, og jeg opdagede at jeg nu lå et pvc-lagen. Det må være noget hun har lagt på mens jeg var i byen. Mor knappede mine bukser op, og trak dem af så jeg kun lå i mine boxere. "Løfte numsen, så jeg kan få dine våde underbukser af", sagde mor med rolig men møndig stemme. Jeg tænker at det nok er 4-5 år siden min mor har set mig uden tøj på, så det var bestemt ikke noget jeg syntes var fedt. "Please, vil du ikke nok lade være med at tage dem af", sagde jeg med slet skjult desperation i stemmen. Men der var ingen kære mor her. Selvom jeg sprællede med benene, så fik mor hevet dem af mig, så jeg nu lå ganske nøgen. Varmen og rødmen steg mig igen til hovedet, nu hvor jeg lå nøgen og tisvåd og nøgen foran mor. Hvad mon hun havde i tankerne, og hvad var der i den taske der stod på gulvet. Det skulle jeg snart finde ud af.

Efter mor havde hentet et stort fad med lunkent vand, begyndte hun at pakke den store taske ud. "Sådan en lille dreng der stadig tisser i buksern skal have ble på"sagde mor, mens hun pakkede en dåse baby pudder og voksen-bleer ud fra tasken. "Men først skal du have en grundig afvaskning. Mor begyndte at vaske mine ben med en blød svamp. Hun nærmede sig mit skridt, og jeg kunne til min store overreskelse mærke at min pik begyndte at rejse sig. "Spred benene så jeg kan komme til at vaske dig i skridtet". Min pik lå nu helt stiv op af maven på mig. Det var sgu for perverst at ligge bundet og nøgen med stiv pik, mens ens mor vasker en som da man var lille. Jeg forsøgte mig med undskyldninger om at det da var en naturlig refleks. Men mor kiggede på mig mens hun rystede på hovedet. "Sikke en stor tissemand du har fået siden jeg så den sidst, den kan vidst ikke være i bleen". Pludseligt begyndte mor at spille min pik, mens hun nulrede mine nosser med den bløde svamp. Selvom det var min mor, så var det sgu ret dejligt med den bløde svamp og en god fast hånd på pikken. Jeg kunne ikke længere stå imod, og udstødte nogle små støn. Mor fortsatte med at onanere mig, og jeg kom tættere på "point of no return". Så kom udløsningen med 4-5 sprøjt et par stykker helt op i mit ansigt. Mor tørede sæden op og vaskede pikken til den var helt ren. Lidt efter var den faldet så meget, at mor kunne give mig en af de store bleer på. Det føltes helt forkert at ligge her bundet og med en stor ble på. Mor satte sig på stolen og kiggede på mig med et tilfredst smil på læben. "Nu har du fået ble på, men jeg går ikke før jeg har set at du tisser i den", sagde mor. Det var ved at være nogle timer siden jeg tissede i bukserne, så jeg mærkede at blæren var godt fyldt igen. Jeg besluttede mig for at tisse i bleen med det samme, for at få det overstået hurtist muligt. Min blære var godt fyldt, så bleen blev hurtigt varm og tung af mit tis. Mor kom over og satte sig på sengekanten hvor hun blidt hviskede mig i øret. "Det var flot, mor's egen lille ble-gris". Mor rejste sig og kiggede ned på mig, mens hun fandt en tør ble frem. Mens hun sad og ordnede den nye ble, mærkede jeg min pik røre på sig nede i bleen. Nu kunne det nemt ses at min pik var ved at blive stiv i bleen. "Der er nok mere ble-grisen skal af med", sagde mor og begyndte at gnide min pik uden på bleen. Det var så dejligt, at jeg glemte min flovhed og kom med nogle høje støn. Lyn hurtigt var mor's hånd nede i bleen hvor min pik blev spillet hårdt og hurtigt. "Mor, jeg kommer i bleen" fik jeg fremstammet inden udløsningen. Jeg kom ret kraftigt i bleen, på trods af det ikke var længe siden den forrige udløsning. Mor fjernede hånden fra min ble, og bad mig åbne munden og slikke den ren for sæd og tis. Mens jeg slikkede på hånden, så jeg at mor begyndte at få lidt sved på panden. Pludseligt forlod mor mit værelse, og hun havde slet ikke skiftet min ble.

Lidt efter vendte mor tilbage til værelset helt nøgen med en pakke kondomer i hånden. Hvad mon det var hun nu havde gang i! Uden et ord kravlede mor op i sengen, og satte sin glatte fisse ned over mit ansigt. "Lille ble-gris, nu skal du slikke min fisse". Jeg lå bundet med munden kvalt i en glat fisse, så det gav slet ingen mening at protestere. Så jeg gik i gang med at slikke hendes fisse efter alle kunstens regler. Det nærmest sejlede ud af hende med fissesafter, så hun måtte virkeligt være liderlig. "åh for fanden, slik min glatte fisse til jeg kommer lille ble-gris". Nu tværede mor nærmest sin fisse rundt i mit ansigt, så jeg havde svært ved at trække vejret. Hun var i sin helt egen verden, og hun nærmest hulkede, da jeg kunne mærke hun klemte sammen om min tunge og kom i en kraftig orgasme. Mor sprøjtede så meget, at jeg måtte synke et par gange for ikke at drukne. Så faldt hun helt sammen over mig og hev lidt efter vejret. Mit ansigt og hår var smurt ind i safter, og jeg kunne mærke den sved der hande samlet sig på lagenet under mig. Mor kom op og slikkede mig i hele ansigtet, mens hun samtidig gik i gang med at åbne min ble. En lugt af tis og sæd bredte sig i rummet. Så jeg tænkte at nu ville mor nok vaske mig igen. Men hun satte sig bare ned i sengen og begyndte at spille min pik stiv igen. Nu fik jeg først et rigtig god blik på min mor. Hun var godt nok blevet 45 år, men de ret store bryster sad stadig godt. Hun var ikke helt slank længere, men det havde så givet lidt ekstra fylde til røven. "Mon ikke sådan en teenager kan få den op at stå igen" sagde mor mens hun kiggede frækt på mig. Så lænede hun sig frem og tog min pik i munden. Den blev hurtigt hård som stål igen. Den måde hun slikkede min pik og nosser på var bare så dejlig, at jeg helt glemte at det var min mor, og hvilken pervers leg vi havde gang i. "Nå ble-gris, nu er du vidst klar til at mor kan kneppe din lækre pik". Hun tog et kondom i munden og kørte det ned over pikken Mor kiggede mig i øjnene mens hun stille sænkede sin glatte og stadig våde fisse ned over min pik. Jeg ved ikke hvordan hun havde gjort, men hendes fisse var lige så stram som mange af de pigefisser jeg normalt kneppede. "Åh! Hvor er det godt at få noget ungt kød fyldt i fjamsen" stønnede mor, mens hun red mig så hendes store patter gyngede i takt. Mor kneppede mig vildere og vildere. Til sidst føltes det som om der var ild i min pik, Ingen af mine kærester havde kneppet mig så vildt, for det plejede altid at være mig der styrede slagets gang. Mor hylede nærmest da hun kom igen, og hendes skede klemte min pik som sad den i en skruestik. Jeg var dog ikke kommet selv. Det kunne mor godt mærke, så hun blev siddende helt stille og malkede min pik med sin stramme fisse. Da hun også rakte en hånd om og nulrede mine nosser, blev det bare for meget. Min stønnen var nu nærmest bleven til en klynken, og jeg skød den smule sæd der var tilbage ud i kondomet. Mor faldt sammen over mig. Efter nogle minutters tavshed, satte hun sig tilbage på mit ansigt, og bad mig om at slikke fissen ren for og safter. "Jeg er også en lille gris, men ikke en ble-gris som dig" sagde mor og kravlede ud af sengen.

"Sikke noget griseri vi har fået lavet, nu må vi vidst hellere få os et bad" Langt om længe blev jeg bundet op og kunne komme op at stå. Hold op hvor så jeg herrens ud, som jeg stod der smurt ind i safter og med stor ble på. Åh! Hvor var det dejligt at komme under bruseren, også selvom mor var med. Pludseligt slukkede mor for vandet og proklamerede. "Sådan en lille gris som dig kan ikke have hår mellem benene, når du skal ha ble på igen". Fnisende gik hun over og hente barberskum og skraber. Så blev jeg skrabet fri for alle hår mellem mine ben. Jeg havde efter hånden opgivet at brokke mig og lod bare tingene ske efter min mor's vilje. Det var jo trods alt noget jeg også var blevet mega liderlig over. Da mor var tilfreds med sit arbejde, fik jeg en ny ble på. Alt sengetøjet ble skiftet, og der kom et nyt gummi-lagen på sengen. Jeg fik lov til at tage en t-shirt på, men min ble skulle være synlig hele tiden, sagde mor. Resten af dagen var der stuearrest på værelset. Jeg fik kun lov at komme ud en gang hvor sjeg skulle lave "stort", men jeg var ellers tvunget til at tisse i bleen, når jeg ikke kunne holde mig. Sidst på aftenen sad jeg så igen med en våd ble, og mor kom igen ind på værelset med en pose i hånden. "Nu er det vidst tid til at ble-grisen skal i seng", sagde mor og rejste sig for at se hvad der var i posen. "Vi kan ikke ha at du fryser i nat, så jeg har lånt en natkjole af din søster, som du skal have på". Frem tog hun en lang sort satin natjole med blondetop. "Det kan du da ikke mene", sagde jeg og rystede på hovedet. "Tag den så på lille ble-gris.". Mor blev igen lidt stram i stemmen,så igen tænkte jeg at det var bedst at få det overstået. "Jeg må nok heller sikre mig, at du ikke står op og tager det af når jeg er gået". Mor fandt et par plys-håndjern frem, som hun hurtigt lænkede mig fast til sengen med. "Nej hvor ser du nuttet ud skat, du ligner jo en rigtig fræk tøs", finsede mor. Mor tog pludeseligt sit camera frem, og tog 3-4 billeder af mig. Mor mente det var godt med lidt dokumentation, hvis jeg sku blive lidt for ustyrlig en anden gang. "måske er der mere du skal have kleret inden du skal sove", sagde mor, mens hun begyndte at massere mig på bleen. Min pik voksede hurtigt i bleen, og jeg begyndte at stønne lidt.. Mor så ud til at nyde det, for hun fnisede mens hun øgede trykket og hastigheden i massagen. "Jeg er blevet liderlig igen", sagde mor mens hun tog sin nederdel af. Hun havde ingen trusser på, og jeg kunne se hendes glatte fisse allerede glinsede af safter. Så satte hun sig omvendt op på mit ansigt, mens hun fortsatte massagen.

Jeg stønnede, og mærkede min pik blive presset maximalt i bleen. "Mit andet hul vil også gerne slikkes". Mor løftede sig lidt op, så jeg kunne komme til med tungen. Jeg slikkede så godt det var mulig, og det hørtes tydeligt på hendes stønnen, at det var godt nok. Efter noget tid rejste mor sig og koncentrerede sig om at lege med mig. Jeg var igen tæt på at komme. Mor begyndte at spille sin fisse, mens hun kiggede på mig med et frækt smil. Nu stønnede vi nærmest i takt, og der gik ikke længe inden jeg kom med en ordentlig portion sperm i bleen. Mor stoppede sin onani og kiggede på mig med et smil om munden. "Nu kan du lige slikke mig det sidste stykke til orgasme", sagde mor og satte sig op på mit ansigt. Efter kort tid kom hun i et højt støn, og jeg fik igen hendes safter i munden. "Det var dejligt med lidt pigesex, men nu skal du vidst sove". Mor rejste sig og tog sin nederdel på igen og kyssede mig på munden. Det her var jo dybt perverst, men samtidig lå jeg med en dejlig forlyst følelse i kroppen.. Inden mor forlod værelset, sagde hun at hun vil kalde mig Sofia resten af weekenden, og at hun ville finde noget mere frækt tøj til mig. Mens jeg lå og faldt i søvn, tænkte jeg på hvad det mon var hun havde i tankerne.

Min første historie, håber i synes om den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.