BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Han havde chattet med hende gennem nogen tid, og for hver gang de havde chattet var det blevet mere og mere saftigt og hot.
Det var ganske tilfældigt at han havde fået kontakt til hende på Superchatten.
Eller rettere det var hende der havde taget kontakt til ham. Han huskede at da hendes hilsen poppede op op med rød skrift i privat besked havde han blot stirret og læst den igennem flere gange.
" Hej.....jeg søger en DANSK mand som tænder på tanken om at få suttet pik af en udenlandsk kvinde. Er det dig. Tænder det dig at jeg er udenlandsk.....læs MUSLIM......aldrig bollet men sutter gerne en stor dansk stiv pik. Luk dine øjne og forestil dig at en sorthåret perkertøs sidder på knæ og sutter din pik...... er du tændt ???"
Han måtte indrømme at tanken havde tændt ham og havde valgt at skrive tilbage.
"fræk tanke. Men gør muslimske piger sådan noget."
Der gik lidt inden hun sendte en ny besked
" nåhhhh så du er horny ved tanken......SF.......nogen muslimske piger gør. "

Siden havde de chattet hver aften og havde sendt frække fotos til hinanden.
For hver gang de chattede, jo mere han fortalte hvordan han ville ordne sådan en liderlig flabet......Perkertøs......som hun selv udtrykte det i deres chats, jo mere lidelig blev hun.
Hun tændte virkelig på den rå leg men kunne ikke leve det ud. Fordi hun var muslim.

SEX I DAG?

De havde fundet ud af at de faktisk ikke boede særlig lang fra hinanden. Dog i forskellige byer, men de ville ikke bare sådan rende på hinanden.
En aften hvor de virkelig havde siddet og gejlet hinanden op, havde hun pludselig sendt en besked på på chatten.
" jeg må bare have din pik......nu......jeg må bare have din pik i munden lige nu og smage din sperm"

De havde aftalt at mødes en halv time senere.
Han var spændt, for hun ville mødes ude ved søen hvor der var en resteplads fra motorvejen lige op til.
De skulle bare mødes. Hende sutte hans pik og så gå hvert til sit uden at se hvem den anden var.
klokken blev tid, og han åbnede bildøren. Det var koldt og mørkt. Ikke en stjerne eller måne som lyste op. Han lukkede døren stille og kiggede sig omkring. Stak sine hænder i jakkelommerne. Jo det var der alt sammen. Hun skulle få en oplevelse hun aldrig ville glemme.
Der holdt ingen andre biler, så han begav sig ned af den mørke sti. Trak sin Sixpence godt ned over øjnene, så hun ikke kunne se hvem han var. Han var jo dog trods alt gift. Han var ved at snuble over en gren da han nærmede sig søen. Han anede en skikkelse som stod og kiggede ud over den mørke sø.
Da han kom hen til hende kunne han mærke duften af hende. Stærk parfume der kradsede lidt i næsen. Typisk muslimske kvinder nåede han at tænke da hun i samme øjeblik skulle til at vende sig om.
Han greb hende om nakken "don't turn around". Det gav et sæt i hende og skulle til at sige noget.
"Shhh... keep your mouth shut"
-han blev lidt overrasket over at han havde talt på engelsk. Men nu var der ingen vej tilbage. Han havde startet det.
Han greb godt fat i hendes store sorte manke og trak bestemt hendes hoved lidt tilbage, samtidig med han fiskede et mørkt klæde op af lommen.
Hans læber nærmede sig hendes højre øre "put this one on your eyes, and get on your knees facing me" han lagde klædet i hendes hånd og hun begyndte at binde klædet for sine øjne.
Hun vendte sig rundt samtid med hun sank i knæ. Der skete ikke mere....
Endnu engang trak han hårdt i hendes hår og hoved bagover "well.....get on too it" sagde han hårdt.
Hun landede han bukser ned og fiskede den stive pik ud og begyndte forsigtigt at spille den af med hendes hånd.
"Open your mouth bitch"
Hun adlød og han pressede pikken ind i munden så langt den kunne komme ind. Han mærkede drøblen og at hun var ved at få bræk fornemmelser, før han trak den halv ud før han begyndte at mundkneppe hende med et svagt stigende tempo.
Hun prøvede trække sig væk, men med hans stadige greb om hendes hår, kunne hun ikke andet end at forsætte.
Åhhh det det var godt synes han brummende lystigt. Og blev mere tændt over at det var ham det havde magten. Magten over sådan en liderlig Perkertøs.
" is this what you wants, fucking bitch? Is it?" Hun prøve at sige ja, med en stor pik i munden blev det ikke til andet end brummen. for hun turde ikke andet.
Han blev bare ved og ved med at pumpe sin stive pik i munden på hende så hun hver gang følte at hun ville blive kvalt. Tårerne trillede ned over hendes kinder. Men alligevel tændte det hende. Eller gjorde det. Hvad var det hun havde indledt. Var dette hvad hun havde i tankerne da hun startede med at chatte med ham.
Han brummede endnu mere og højere og mærkede spermen trænge sig på. Han pressede pikken så langt ind i hendes mund som den kunne, og lod spermen skyde langt ned i halsen og munden på hende. Hun var tvungen til at lave synkebevægelser, men der kom så meget at hun var ved at blive kvalt.
Da han havde tømt sig trak han hende op, stadig med et greb om hendes nakke. Hun prøvede at vriste sig fri, uden succes. Han holdt fast. Godt fast
Han puttede pikken tilbage i boxershortsene, men lynede ikke op. Det var der ingen grund til. HAN ville have mere. HAN ville have perkerfisse.
Hendes perkerfisse
Han skubbede hende fremad. "Slip mig, lad mig gå" forsøgt hun sig samtidig med hun igen prøvede at vride sig fri, selvom hun inderst inde vidste at det ikke ville lykkedes. Hendes tanker kørte i overgear. Ville hun gerne slippe fri? Eller ville hun faktisk gerne det her? Hun mærkede en varme brede sig igen i hendes fisse. Ligesom den gjorde da hun sad der for et øjeblik siden og blev kneppet i munden.

Han skubbede hende hen til et bord imellem træerne. Han skubbede hende, så hun lå foroverbøjet hen over bordet.
Hun havde stadig bindet for øjnene og skulle netop til at sige noget da noget bliver proppet i munden på hende. Hun bider i refleks sammen og mærker det som en rund blød form, og prøver at spytte det ud, men i det samme mærker hun noget blive spændt rundt og strammet omme på hendes nakke.
Hun begynder at spræller med arme og ben, men han holder hende nede.
"Lig stille" siger han nu på dansk.
Hun prøver at skrige så savlet siver ud af de udspilede mundvige.
Han er stærk og holder hende i et jerngreb og hurtigt rejser hende op og med et mærker hun en syngende lussing.
"Hold så kæft din liderlige Perkertøs og lad være med at stritte imod" og igen mærker hun en lussing ramme den anden kind.
Han flår hendes trøje af og river bh'en op. Hun står der med blottet overkrop. Hendes arme bliver flået om på ryggen, og han fisker et reb op af sin jakkelomme og binder hendes hænder stramt. Han ælter hendes bryster hårdt.
Hun beder til at hendes brystvorter ikke viser lysten til mere. Men straks begynder de at stivne og bliver hårde som et kirsebær.
Han vælter hende igen bøjet hen over bordet. Og mærker nu at rebet bliver bundet rundt om hende og bordpladen. Hun må overgive sig. Hun kan ikke bevæge sig. Kun benene er frie endnu og hun sparker prøvende bagud.
Straks mærker hun endnu en lussing. "Det nytter ikke at gøre modstand. Du er min og du skal mærke alt det du har skrevet om du tændte på og drømte om at ville prøve"
Først nu blev hun bange, men kunne også mærke safterne i fissen brede sig. Hendes tanker kørte rundt. Hvad var det hun havde fortalt i al deres chat. Tankerne var væk.
Hendes ben blev hevet ud til siderne og bundet til bordbenen.
Sådan lå hun et øjeblik uden noget skete.
Pludselig blev hendes kjole hevet i stykker. Lyden af flænsende stof gjorde hende forskrækket.
Hun mærkede noget koldt på hendes ene balde. Åhhh Gud nej -en kniv-
Trusserne blev skåret op.
Hun lå nu helt blottet.
Han stillede sig helt op ad hende så hun kunne mærke bulen i bukserne. Han hev bæltet af og lod det smelte nej over hendes røv. Hun spjættede af smerte, men ville alligevel gerne have mere.
Han lod sine fingre finde hedes fisse, og begyndte at massere den. Han mærkede hendes safter og lod et par fingre presse inden for.
Åhhh det var bare for meget for ham. Han måtte bare mærke den varme, våde fisse. Han hev sine bukser ned og fiske sin stive pik frem og styrede den hen til hendes fisse. Hun prøvede at protestere med resultat af et par hårde slag på hver hendes baller, samtidig med han pressede pikken indenfor. Åhhh hvor var hun stram tænkte han. Han lod pikken blive stille lidt.
Hun lå helt stille. Det var en helt ny fornemmelse skræmmende at ligge der bundet til ikke at kunne røre sig. Men samtidig dejligt. At blive taget, kneppet. Mærke en mand. En pik oppe i fissen. Det var første gang.
Han begyndte at presse sig længere og længer ind i hendes fisse. Men mærkede så noget modstand. Han stoppede. Kan det virkelig passe. Er hun virkelig ....jomfru.... han smilede ud i mørket. Tog godt fat om hendes hofter og begyndte let at kneppe hende, hev pikken næsten helt ud for at banke den hårdt ind så han mærkede hendes mødom sprænge.
Hun prøvede at skrige så godt hun kunne med den gagball han havde proppet i hendes mund da han trængte igennem hendes mødom. En stærk smerte spredte sig i hendes underliv og det sortnede for hendes øjne.
Hun må have været væk et øjeblik for hun kom til sig selv ved at han kneppede hende i voldsomt tempo.
Han kunne ikke længere dæmpe sin stønnen, og mærkede at spermen endnu engang trængte sig på.
Han brølede sin liderlighed ud i mørket som en brunstig tyr, idet han skyder ladningen afsted langt op i hendes fisse.
Hun kunne ikke skjule hendes liderlighed. Hendes fisse flød af safter af hans behandling af hende. Idet hun mærkede hans sperm ramme langt oppe i hende kunne hun ikke holde det tilbage mere. Hun kom. Hendes orgasme rystede ud af hende at hun ville skrige men kunne ikke. Hendes krop rystede så rebene gnavede i hendes nøgne hud. Men hun var ligeglad.
Han stod lidt med pikken oppe i hende da han med de sidste svage bevægende ryk havde tømt sig oppe i hende..
Han stod lidt og kiggede på hendes nykneppede fisse. Bukkede sig ned og trak bukserne op.
Hun lå og ventede på at blive bundet op og frigjort. Men intet skete. Han lænede sig hen over hende og nappede i hendes øreflip. "Its NOT over "
Hun kunne høre hans skridt i skovbunden. Først rundt om hvor hun lå. Må så at blive svagere og svagere til hun til sidst ikke kunne høre dem mere. Hun blev bange. For alvor bange nu. Hun lå der, bundet uden nogen mulighed for at kalde på hjælp eller at se.

Han kom tilbage til sin bil. Satte sig ind og fandt sin telefon.
Fandt superchatten og loggede ind på gruppen Extreme 1. Skrev sit nickname MmedPERKERtøs.

Tastede på skærmen
" er der nogen mænd som har lyst til en nykneppet Perkertøs.
Hun ligger klar, og bundet, klar til brug ved skovsøen.
Når i har kneppet hende forlader i hende."
Han trykkede send. Og straks væltede det ind i privat besked. Der blev udvalgt otte seriøse som fik nærmere instrukser.
Han sad nu og ventede og kort efter dukkede de første biler op. Én kom gående, tre kørende.
Én efter en luskede de ind i skoven i den retning de have fået oplyst.
Han blev i bilen og blev lidt døsig, tankerne cirklede omkring hvad mændene gjorde ved hende. En efter en. Nøjagtig som hun i chattenE havde drømt om.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.