Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Møder jævnlig ryttere på de små veje og tænkte at det kunne være hyggeligt at tage en tur i skoven til hest, men det ville nok være bedst, hvis man fik genopfrisket de elementære regler. Der er flere større rideskoler i nærheden, men alle hold var hovedsagelig for unge, der som regel blev kørt af en af deres forældre, der så overværede undervisningen og hjalp de unge med at trække hesten til og fra hallen.

Jeg er ikke så vild med for mange tilskuere, så fandt en mindre en der blev drevet af en pensioneret major. Hvor man kunne få enetimer. Startede med at lære at håndtere hesten der var en ikke for hurtig Fjordhest der var lidt oppe i årene, så ikke noget problem med at give den grime på, rense hove etc. Lærerens ide var at man skulle lære at holde balancen ved at ride uden saddel og stigbøjler, men dog med hovedtøj og tøjler.

Majoren var ikke helt tilfreds men min måde at skifte fra grime til hovedtøj og ved et par lejligheder var han så irriteret at jeg var lidt bange for at der lige vankede et dask med pisken. I stedet foreslog han at vi to et par timer ud og trænede netop dette for at undgå at en hurtigere hest ville stikke af under skiftet.

Ridehallen var for stor når det var uden hest vi skulle træne så han benyttede en lille tom boks.

Det var vigtigt at man satte sig ind i hestens fornemmelse og forstod dens reaktioner ved selv at være udsat for proceduren. Det lød alt sammen rigtigt, så jeg fik en særlig grime på og må indrømme at jeg ganske udmærket forstod dens reaktion. Så kom skiftet til hovedtøj som jeg ikke kunne se, fordi det foregik bag mig jeg følte grimen der var løsnet, nede om halsen, så jeg ligesom hesten ikke kunne slippe løs. Han gjorde meget ud af at forklare detaljeret hvad der skete. Så blev hovedtøjet lagt på mig og jeg kunne mærke en del remme blive spændt og justeret og så mærkede jeg noget gummiagtigt blive puttet ind i min mund så jeg ikke kunne sige noget, og gik ud fra at det var biddet på hovedtøjet. Jeg hørte et par klik og det gik op for mig at jeg havde fået halsbånd på og var tøjret så min bevægelsesfrihed var stærkt begrænset. Han kom om foran mig med telefonen i hånden og to et par billeder som han viste mig. Vidste at det ikke var så godt og jeg prøvede at protestere, men kunne ikke sige noget på grund at den gummiring jeg havde spændt fast inde i munden.

Hørte ham sige at for det tilfælde at jeg ikke samarbejdede med ham, ville fotos blive sendt til et par fælles bekendte. Jeg kunne regne ud, at jeg var i alvorlige problemer og ikke rigtigt havde så mange muligheder.

Han viste mig en ridepisk med et hjerte på piskens snert og gav mig et lille dask som en forsmag på hvad der også ventede hvis det kneb med samarbejdet.

Han løsnede mine bukser og tog den og mine underbukser af og sagde at vi nu bare manglede kronen på værket – Han fik mig ned på alle fire og gav mig manchetter om håndled og ankler og gjorde dem fast i ringe i boksvæggene og strammede op så jeg ikke kunne røre mig. Han holdt noget i hånden der lignede en hestehale og det gik til min rædsel op for mig at det var en hale med en butt-plug han var ved at smøre med noget.

Det gjorde temmelig ondt da han pressede den op og jeg ville skrige, men kunne ikke andet en klynke. Han løsnede remmen på ringen jeg havde i munden og truede med at offentliggøre fotos hvis jeg prøvede at skrige, men inden jeg kunne nå at tænke pressede han sit lem ind i min mund og tømte sig

Så gik han og jeg blev bange for at han ville efterlade mig i den tilstand, men efter nogen tid kom han tilbage og forklarede at vi nu ville fortsætte undervisningen i den kommende uge som intet var sket og at jeg kun havde muligheden for at samarbejde.

Han løsnede mig så jeg kunne tage mit tøj på og lige før jeg kørte hjem gav han mig et par sorte selvsiddende nylons, et par sorte nylontrusser og en sort corsage der var snøret i ryggen og sagde at det skulle være under ride tøjet under næste ride time.

Jeg sov ikke meget den nat...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.