Var mega spændt hele køreturen ned til ham, men da jeg ankom, var han ikke hjemme, det kom han så efter et kvarter, og da jeg endelig møder ham for første gang...

Jeg havde over en årrække skrevet med en super skøn fyr over nettet, en dejlig sømand, noget yngre end mig, men skøn. Det startede med at være lidt uskyldigt fræk chat, som udviklede sig mere og mere. Det blev oftere vi skrev, men kun når han var på jobbet, da han var gift.. Efter noget tid begyndte vi at være lidt på Skype, hvor det blev lidt frækkere med billeder og cam-hygge, hvilket jeg normalt aldrig ville havde gjort, men der var noget ved den unge gut der dragede mig ud i at gøre ting, jeg aldrig havde drømt om, at komme til at gøre. Vidste det første han gjorde, når han kom om bord på skibet, var at kigge på de billeder, han havde af mig, det gjorde mig så glad at vide. Det blev ændret til, at vi også skrev mails, så når han var hjemme, så kunne han stadig skrive til mig.

Så kom der en periode, hvor det blev mindre og mindre vi var i kontakt, der gik længe imellem han skrev, og jeg savnede en stor del af det, han ubevidst gav mig. Så fik vi kontakt igen, og vi genoptog den frække del, men vi kunne også skrive om alt og intet, og af en eller anden grund, endte det med at vi aftalte, at skulle mødes på et hotel, hvor han kom i forbindelse med arbejde, så jeg havde bestilt hotelværelse, og var egentlig ret meget i vildrede, da jeg havde svoret, at jeg aldrig i mit liv skulle være sammen med en mand, som var i et forhold, da det ville være det værste, der kunne ske for mig i et forhold, men ikke desto mindre havde vi aftalt det. Det endte dog med at han aflyste pga noget arbejdsmæssigt, jeg var mega skuffet og troede inderst inde nok, at det lige så nemt kunne være kolde fødder fra ham, men da skuffelsen tog lidt af, var jeg alligevel lidt lettet, han var jo trods alt gift.

Nu blev det igen mindre og mindre vi skrev, da han var meget lidt online og internettet drillede om bord. Efter nogle år endte det med at han blev skilt og vores kontakt forsvandt igen i lang periode, og nu var jeg kommer dertil, at jeg havde opgivet vores kontakt, så var det sådan det var, og jeg måtte undvære denne skønne gut, som jeg syntes, at have fået et venskabeligt forhold til, men også et mega frækt online forhold til, som jeg nød sindssyg meget..

Pludselig efter næsten et år begyndte han at skrive igen, og det var meget mere intenst end før, men nu kunne vi jo skrive både, når han var på job og ikke var, da han jo ikke var i forhold. Det var MEGET fræk chat, men også bare personlig chat, og jeg faldt mere og mere for denne charmerende mand, som vakte alle de rigtige ting i mig, og fik en chubby tøs som mig, til at føle mig lidt værd, hvilket han hele tiden har kunnet gennem vores skriveri, men nu bare lidt mere intenst. Blev mere og mere opsat på, at vi skulle mødes, det var det samtalerne gik mere og mere på, og pludselig begyndte han at trække sig lidt igen. Havde aftalt at skulle mødes og pludselig ville han ikke alligevel, alt hvad jeg var begyndt at tro om mig selv, og håbet om at nogle kunne lide mig for den jeg er og min størrelse forsvandt lidt igen. Det var nogle hårde dage med trælse følelser inden i mig, som jeg kæmpede meget med. Så ville han pludselig gerne mødes, jeg blev super glad og vi fik sat et aftale i hus en søndag aften.

Jeg var mega spændt hele køreturen ned til ham, men da jeg ankom, var han ikke hjemme, det kom han så efter et kvarter, og da jeg endelig møder ham for første gang efter alle de år, slår maven næsten koldbøtter. Det første kram var skønt, og havde ikke lyst til at give slip.. Jeg fik en rundtur og så skulle han lige smutte et øjeblik, det endte med jeg var alene den næste time, hvor jeg små-blundede på sofaen, vidste ikke hvor længe han ville være væk, og om han forsvandt, fordi han havde fortrudt nu han havde set mig in real life, men jeg var jo hos ham, så det gav ikke mening, men blev i tvivl om jeg skulle tage af sted igen, hvis det var hans måde at bakke ud på.

Han kom dog tilbage, da han havde hentet det han skulle, vi sad i sofaen og snakkede lidt, inden vi gik i køkkenet, hvor han startede med at lave noget mad til os. Jeg benyttede mig rigtig af at kigge på det stykke skønne mandfolk og dejlige krop, som bevægede sig rundt foran mig. Havde hele tiden lyst til ham, men måtte dy mig, for han havde slet ikke vist noget af det, som vi så ofte havde snakket om, jo vi havde krammet, da jeg ankom, men heller ikke mere end det. Da maden var færdig spiste vi, og jeg nød at sidde så tæt og kunne se min sømand, se de frække træk, de dejlige overarme og bare nyde maden og synet.

Efter mad og opvask sad vi i stuen og hørte vinyl-plader, virkelig skønt bare at koble af og høre musik og snakke, snakke om alt og intet med min sømand, som jeg har haft en fantastisk tid med online.. Efter musik og film sad vi nu tæt i sofaen, hvor jeg lå lidt op af ham, han spurgte om han gerne måtte nusse min mave, han tændte på at jeg var chubby, og i hans selskab følte jeg mig tryg, så det måtte han gerne, jeg blev mere og mere tændt af denne lille uskyldige berøring, havde bare lyst til ham og hans berøringer. Han begyndte at berøre mit højre bryst også, og jeg kunne mærke, hvor våd jeg var blevet – bare at være tæt på ham og disse lette berøringer. Jeg lod min hånd massere forsigtigt uden på hans bule, nød at mærke ham, blev mere ivrig og lod hånden åbne hans bukser, så jeg kunne komme til, gled hånden ind under boxershortsene og masserede hans skønne pik. Jeg trak bukserne væk fra hans pik, så jeg kunne komme til at sutte ham, lod læberne køre op og ned af hans pik, mens jeg masserede blidt, hans hånd nussede min flommende side, jeg havde fuld fokus på denne dejlige pik, som jeg havde drømt om at smage og lege med i 3-4 år.

Jeg suttede, slikkede, sugede blidt og nulrede lidt at kugler, nød at lade ham nyde, den behandling jeg var i gang med at give hans pik. Han rejste sig op, og tog bukserne af, så han stod med sin stive pik lige ud for min mund, og jeg kunne nu igen sutte ham godt.

Han ville være mere deltagende, så bukkede sig ned, og masserede mig uden på tøjet ved min våde fisse. Jeg suttede videre, mens han fik begravet hånden i mine trusser og lod et par fingre glide ind i min meget våde fisse. Nød kombinationen af at få lov at sutte min skønne sømands pik og have hans dejlige fingre til at lege i min våde fisse og endelig få ønsket om intimitet med min sømand til at gå i opfyldelse. Hans fingre legede mere og mere, og han fik nu hevet leggins og trusser af mig, så han havde fri leg i min fisse. Nu ville han smage på mig også, så han kravlede ned mellem mine ben, og lod tungen lege i min våde fisse og på min pirrelige klit, fuck jeg nød det, blev nødt til lige at massere brysterne blidt, for at kunne være i det. Han gjorde mig virkelig tændt, og ville nu gerne mere, så vi gik i soveværelset, hvor han placerede mig i sengen, kravlede ind over mig, og førte sin skønne sømands pik ind i min våde fisse, følelsen da han cm for cm trængte ind for første gang, nøj det var skønt, jeg havde et godt greb om hans overarme, og nød at blive fyldt ud af hans pik. Han kyssede mig, og kyssede min hals, mens han pik kørte ind og ud af min meget våde fisse, jeg stønnede og det var helt fantastisk, mine hænder greb om hans balder og nev let i dem, han tog ved min ben og pressede dem op af, så han rigtig kunne komme dybere i mig, uhh jeg nød det, skøn følelse. Han hev mig helt ud til kanten af sengen, så han kunne stå på gulvet og kneppe min våde fisse, han masserede mine bryster, mens han kneppede mig.

Han ville nu have mig op i doggy, og den stilling var også bare helt fantastisk, nød at mærke ham bag mig, han gav mig klask i røven, tog fat i mit hår og hev hovedet bagover, jeg nød det hele. Han ville gerne have, at jeg red ham, men kan ikke lide at være i top, da jeg er bange for at mase ham. Men han insisterede, så jeg gav det et forsøg, skrævede ind over ham, og han førte pikken op i mig, jeg lagde hænderne på hver side af hans hoved, og begyndte stille og roligt at ride ham. Jeg nød følelsen af hans pik i mig på denne måde, så jeg bevægede mig op og ned og frem og tilbage. Han ville gerne have mig mere oprejst, så han flettede sine fingre ind i mine og fik mig på denne måde mere op at sidde, men kunne ikke slappe af i mine ben, da jeg var bange for han blev mast under min chubby krop, men vi fortsatte en tid. Derefter blev jeg lagt på siden, og han lå nu bag mig, med hånden om mit bryst og førte pikken frem og tilbage i mig. Uhmm efter 2 timers intenst sex og hygge kom han i mig, og jeg var lykkelig, det havde været en perfekt sex-oplevelse. Vi lå og snakkede lidt og nussede, inden vi lagde os til at sove, jeg skulle tidligt op for skulle køre på arbejde nærmest i den anden ende af landet.

Jeg sov ikke ret meget den nat, det var mega varmt, havde bare en masse lyst i min krop, var blevet tilfredsstillet på en måde, som ingen fyr før havde formået, og så det at sove et nyt sted, kan også bare være svært. Jeg stod op 3.45 og hoppede i bad, fik mig gjort færdig og pakket mine ting ned, havde lige 10 min, så sad og så på min skønne sømand, der lå og sov så sødt. Havde mest lyst til at kravle under dynen til ham og bare ligge tæt, men kunne ikke brænde arbejdet af. Jeg fik ham vækket og han stod op og fulgte mig ud, splitternøgen over gårdspladsen og hen til min bil, hvor vi krammede farvel.

Hele bilturen til job, gennemtænkte jeg vores møde, jeg havde haft fantastisk sex ingen tvivl om det, men havde han oplevet det lige så lækkert. Jeg havde da håbet på mere end en omgang, men taget i betragtning at vi havde sex i 2 timer, så var det vel også helt okay. Han var meget udholdende og fræk og meget meget betænksom over for mig, forsikrede sig hele tiden om, at jeg havde det okay, i det vi gjorde.

Han tog til søs igen og vores skriveri fortsatte, og han forsikrede mig om, at han også havde haft en hyggelig og fræk aften med mig, vi fortsatte med at skrive frækt og sende frække billeder, videoer og være "live" på for hinanden på de online medier, han var ikke til at slå ud af mine tanker, og de første dage efter kunne jeg mærke ham, for hvert skridt jeg tog med ømme lår/muskler. Vi blev ved at skrive om oplevelsen, og der blev lagt op til at skulle mødes igen. Og en lille måned senere var vi klar til at mødes igen.

Jeg havde været på job, og kørte direkte ned til ham derfra, det var bededags ferie, så havde fri om fredagen. Jeg var spændt hele turen derned, og jo tættere jeg kom på, jo flere sommerfugle. Da jeg ankommer, sidder han ude i indkørslen og venter, kan høre hans anlæg kører på vildt tryk og sikke en lyd der kommer ud af hans fede anlæg. Jeg får mig en krammer og sommerfuglene ligger sig en smule. Han har haft gang i aftensmaden, så det er stort set klar, da jeg kommer, så vi sætter os og får noget at spise. Efter aftensmaden og opvasken, og lidt klaps i måsen, tog vi på en køretur ind til Aabenraa, hvor vi gik en tur på havnen og fik en is, det var mega koldt at gå og spise, så da vi kom hjem igen, var det en tur under den varme bruser, for at få varmen, og det at stå tæt og sæbe sig ind, førte til mere. Han lod fingrene finde ind mellem mine ben, hvor han hurtigt trængte op kørte ind og ud, jeg lod hånden glider ned om hans pik, og masserede den frem og tilbage. Han pressede mig fremover, så jeg kom til at stå med røven mod ham under bruseren, mens overkroppen var ind over badeværelsesbordet, som var lige op af badet, så fandt hans stive pik adgangen ind til min liderlige fisse, og han kneppede mig i raske bevægelser, mens han nev i mine brystvorter og havde godt fast i mine hofter, vandet løb ned over os, mens han bare kneppede mig, det var vild lækkert, og kunne ikke få nok af ham og hans dejlige pik.

Vi gik ud af badet, tørrede os og gik ind i sengen og fortsatte. Han placerede mig på ryggen og kravlede ind mellem mine ben, hvorefter han sænkede sig ned over mig, og førte sin stive pik ind i mig igen, den følelse af ham inde i mig, var bare fantastisk. Vi skiftede mellem mange stillinger og positioner, og han kan sgu bare noget, der får mig helt op at ringe, han ønskede igen jeg red ham, og selvfølgelig skulle jeg da gøre det for ham, vi havde snakket meget om, at jeg skulle slappe af i det og ikke være bange for at mase ham, da han elskede det, og så skulle jeg sidde mere oprejst op. Jeg nød at se ned i hans ansigt, og rigtig kunne se hvor meget han nød det, så jeg gav mig også hen i at nyde det mere. Men efter en godt stykke tid, så måtte jeg opgive mere, det var for hårdt for mine lår. Han vendte mig om på maven og kneppede mig nu bagfra, det var helt fantastisk skønt, han vendte mig rundt i missionær igen, og han masserede mine bryster, og hans hænder lukkede sig om min hals, ikke hårdt, men nok til det var pisse frækt. Derefter forskellige stillinger og meget intens sex, til han kom. Nøj jeg nød det, vi gik tilbage i stuen og så en film og fik varme hveder inden sengetid. Næste morgen stod vi op og fik morgenmad, jeg kørte omkring 12 tiden. Det havde været en dejlig og fræk oplevelse med ham igen, og jeg blev mere og mere afhængig efter at føle og mærke hans krop. Blev også mere og mere glad for ham, hvilket ikke gjorde tingene lettere.

Nu begyndte vores kontakt og blive mere svingende igen, og som den usikre chubby tøs jeg er, så begyndte jeg igen, at tvivle på om han nu ikke havde fået så meget ud af det, som jeg havde, og han derfor ikke ville mere. Vi skrev da stadig sammen, men det frække med billeder og sådan forsvandt en hel del, mest det hverdagsagtige vi havde nu, ikke at jeg ikke nød det, for det gjorde jeg bestemt, men min frække sømand var lidt forsvundet. Det blev mindre og mindre med kontakten, vi snappede stadig, men det blev ikke til meget kontakt fra hans side, og som den usikre chubby tøs, så pressede jeg ikke på, for ønskede ham ikke mere, ville jeg ikke trænge mig på, selv om jeg ville mere.

Der gik nu yderligere 3 måneder inden vi aftalte at mødtes igen, hvad der ligesom gjorde det, ved jeg ikke helt, det var hans ønske og ikke mit, for havde det været mig, havde vi mødtes hver gang han var hjemme, men vi aftalte at mødes en lørdag. Jeg skulle på "udflugt" med nogle venner, og det var skide hyggeligt, men havde dog også hele tiden i tankerne, hvornår jeg kunne tillade mig at smutte. Jeg ankom hos ham noget sent, vi havde aftalt vi ville tage ud og spise, så jeg kørte os ind til Aabenraa, hvor vi spiste. Tilbage igen så vi film inden vi gik i soveværelset, hvor den skulle stå på hygge.

Jeg startede med at sutte han skønne pik, nyde at smage ham og bare få lov, at se ham nyde, pirre hans pik med min tunge og læber. Han tog mit ben op over mig, så han kunne ligge bagved og kneppe mig dybt, det var en mega pirrende stilling, generelt var han fantastisk god til mange forskellige stillinger, jeg blev ekstremt opstemt, selv om jeg har svært ved orgasme, så nyder jeg sex i stor stil. Efter 2 timers hed og fræk sex, kom han og vi lagde os til at sove.

Jeg vågnede igen et par timer før ham, og kunne rigtig nyde at ligge i samme seng som min sømand, selv om han var godt begravet under dynen. Havde lyst til at kravle under dynen og tage hans pik i munden, men turde simpelthen ikke. Vi tog os en sen morgenmad, jeg pakkede mine ting og vi satte os i stuen og snakkede, vi kom til at snakke om at flytte rundt i stuen, vi besluttede os spontant for dette projekt, og kl blev så mange, at vi først spiste aftensmad kl 21, så jeg tog en nat mere hos ham inden arbejde om mandagen. Vi hoppede ind i sengen, og vi lå og snakkede, kunne godt fornemme det ikke blev til mere sex, så var da en smule skuffet, ville bare gerne nyde min frække sømand, alt det der var muligt, men når han ikke gjorde tegn til det, så måtte jeg hellere lade være. Næste morgen stod jeg op og tog på arbejde, fik ham vækket og sagde farvel, han vendte sig og sov videre.

Den efterfølgende tid, kunne jeg ikke lade være at have fornemmelsen af igen, at jeg var elendig i sengen, siden han ikke ønskede mere sex, husker tilbage på alle de snakke vi har haft, om hvad han ønskede, hvad vi skulle prøve og den kæmpe lyst til mig, og når jeg så er der i 2 døgn, at han stadig kun har lyst til sex en gang, ved godt jeg har en kæmpe stor sexlyst, men havde også på fornemmelsen at han havde det, så det skuffede mig nok lidt, at vi ikke udnyttede vores tid mere sammen.

Lidt over en måned efter besluttede vi igen at mødes, jeg så frem til vores møde, og kom derned først på aftenen en fredag. Vi fik os noget aftensmad og denne gang hvilede han meget mere i sig selv, det var en fornøjelse at se ham sådan. Vi hyggesnakkede og hørte musik og hoppede til ro godt ud på natten, der skete ikke andet end at vi lagde os til at sove. Næste morgen vågnede jeg før ham, jeg fandt min bog frem og læste lidt, sov lidt igen og læste lidt, vi stod op og tog en kombi af morgenmad og frokost. Vi tog ind og handle til varm chokolade og hygge om aftenen, da det bare var sådan en lidt øv dag – vejrmæssigt. Vi hyggede med film, musik og aftensmad, og som jeg nævnte, han hvilede så meget mere i sig selv, han var den fjollede og skønne sømand. Om aftenen hyggede vi med varm chokolade og flødeboller, og drengerøven kom frem i ham, ville smadre flødebollen i hovedet på mig, og kilde mine fødder, og er der noget jeg hader, er det hvis nogen rører mine fødder/kilder mig. Vi gjorde klar til at gå til ro, jeg stod ved sofaen, han kommer ind for at slukke af og vælter mig rundt over sofaen, så jeg ender i den igen. Jeg var vild med denne glade, fjollede sømand, som virkede som om han var meget mere til stede og nød mit selskab lige så meget, som jeg havde nydt hans hver gang.

Vi kom ind i sengen, hvor vi hyggede os igen. Vi startede i missionærstilling, jeg nød at mærke ham over mig, inde i mig og kunne se på hans ansigt, han nød at kneppe mig. Jeg manglede hans læber mod mine, eller mod min hals, men det var kun ved vores første møde det var sket, så jeg holdte mig til minderne om det. Han ville gerne jeg red ham igen og jeg gjorde det, op og ned ganske langsomt, frem og tilbage, jeg nød det og han nød, at jeg nød det, han løftede sig op og kneppede min fisse, sænkede sig igen, så jeg kunne ride ham videre. Da jeg kravlede af ham igen, så ville jeg have lov at sutte ham, så længe han stadig smagte af mig, så jeg tog ham i munden, jeg suttede ham og uhmm mine safter blandet med hans var så skønt. Jeg blev ved at sutte, slikke, og suge på hans pik, jeg nød det, han ville lege med mig, men jeg villehave, at denne stund bare skulle være nydelse for ham, så jeg flyttede hans hånd, og blev ved at sutte og massere hans pik og nosser. Jeg blev ved til han kom i munden på mig. Jeg nød at kunne få ham til at komme, uden at han skulle andet end at tænke på at nyde. Men var også bekymret for, om det så var slut derefter.

Jeg lagde hovedet på hans brystkasse og lod hånden blive ved at massere hans pik, havde så meget lyst til ham endnu, så håbede ved lidt leg, at jeg kunne gøre ham klar, til en tur nummer to og mit håndarbejde hjalp, han blev klar igen, så længe jeg spillede hans pik, fandt hans fingre ind i min drivvåde fisse, og fingerkneppede mig lidt, da han var hård nok, kravlede han ind over mig og kneppede min våde villige fisse, jeg nød det så meget, kunne ikke holde mine støn tilbage, jeg nød det simpelthen så meget. Han hev mig rundt i forskellige stillinger, så jeg kunne mærke hans pik, dybt og hårdt, blidt og dejligt, ja jeg fik den på alle måder. Han kravlede ned mellem mine ben og slikkede min fisse mens han fingerkneppede mig. Han ville have mig til at komme, så han brugte en masse energi på at få mig til at komme, fingerkneppede mig hårdt og dybt, legede med klitten, jeg forsøgte virkelig at slappe af og nyde og lade ham få mig til at komme, men der kom en blokade der gjorde, at det ikke var muligt. Han havde aldrig prøvet ikke at kunne få en kvinde til at komme, så det var et nederlag, at han ikke kunne det, men det havde intet med ham at gøre, bare mig der er bange for kroppens reaktion og derfor har svært ved det. Han fik mig op i doggy og han kneppede min fisse, og min røv fik lidt klask og blev masseret let. Efter en intens omgang kom han. Vi lagde os i ske, og lå bare og nussede og forsøgte at sove.

Dagen efter tog jeg hjem. Vores sidste møde var helt klart den gang af vores møder, hvor han hvilede mest i sig selv, og han virkede bedst tilpas, men hvad der skete, siden han ikke ville mødes mere, er et godt spørgsmål. Måske det har noget at gøre med, at han ikke kunne få mig til at komme, at den lille del, har haft en eller anden betydning, ja ellers må jeg bare være et dårligt knald og mine blowjobs ikke kan veje op for det hele, det kan også bare være han erfarede, at en chubby-tøs ikke var ham. Vores kontakt er der stadig men i lille omfang, meget sjældent - nærmest aldrig på frækt basis, men mere som en ven, hvilket også er forståeligt nu, da han har en anden pige, så selvfølgelig kommer vi ikke til at mødes igen, jeg ærger mig, for han kunne noget, som ingen mand har kunnet før, den måde han kunne pirre mig på, var helt fantastisk, at han ikke fik mig til at komme ved det sidste møde, betyder bestemt ikke, at jeg ikke nød sex'en. Men jeg må være ærlig at sige, at tankerne om mig selv og om mig i sengen, er bestemt blevet slået ned, for jeg var jo åbenbart ikke det han ønskede, og de ting vi havde snakket om at skulle, ønskede han heller ikke at afprøve med mig. Han er den mest betænksomme fyr i sengen, og så kan han bare et eller andet, og fik de rigtige følelser frem i mig, som gør at han er svær at slå ud af hovedet.

Så piger – sømands-sex det er bare fantastisk godt – måske det også skal prøves til søs :P

Den Chubby-tøs og hendes Sømand!
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 5 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér