BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min bedste jomfru til dato.
Siden min manddom røg ved tidligere omtalte gym-fest (læs del 1), har jeg som sagt været til ældre piger. Men efter den dag i biffen indledte jeg et nyt seksuelt korstog. Jeg ville fremover tage så mange jomfruer som muligt. Min historie omhandler den bedste af dem til dato.

Jeg har til dato 10 mødomme på samvittigheden, men at tage Lines mødom var en specielt lækker oplevelse, sammenlignet med de 9 andre.

Jeg mødte Line første gang på et diskotek en lørdag aften. Et par gym-venner og jeg frekventerede på dette tidspunkt ofte på Diskotek Inn. Det var ikke tilfældigt at vi var på Inn hver weekend. Et ordsprog lyder: "Lige børn leger bedst", og mine gym-venner havde samme passion som jeg. Jo yngre, des bedre var parolen.

Efter en del øl, dansen og tilfældigt snak med forskellige piger, stillede jeg mig op til en klynge andre dansehungrende unge mennesker på diskotekets subwoofer. Baserytmerne til Bailando gennemrystede vores svedige kroppe. På et tidspunkt blev jeg skubbet i ryggen og faldt derved forover. I ren panik greb jeg fat i en pigearm, som hev mig tilbage på sub'en igen. "Der blev du nok reddet af den gode fe", lød det fra min redningskvinde. "Ja det tror jeg på", svarede jeg og fortsatte: "Kommer du med op til bare og får en lille en. Jeg giver hvis du lægger ud".

Nu var det sådan at der var fri bar på In, så pigebarnet forstod godt ironien og fulgte smågrinende med. "Nå min gode fe. Jeg hedder Kasper og du". "Mit navn er Line", svarede hun og kiggede mig lige ind i øjnene. I baren var der ingen diskorøg samt en bedre belysning, så her var jeg bedre i stand til at se min gode fe. Hold da kæft, tænkte jeg, hun er ikke en dag over 16. Cool. Efter en 5 minutters venten, fik jeg afgivet min bestilling og straks efter, stod der to kolde fadøl på baren foran os. "Skål for en fortsat hyggelig aften", sagde jeg høfligt og vi klingede glassene sammen.

"Dansetid", sagde Line efter en kort pause. Vi drak ud og gik ned mod det fyldte dansegulv igen.

Drömhus larmede ud af højttalerne og vi hoppede rundt i menneskemængden igen. På et tidspunkt var jeg placeret bag Line. Mine arme tog hende om livet og vi rullede med underkroppen. Min pik blev hurtigt stiv af nærkontakten med Lines baller. Der var ingen tvivl om at Line var tændt på at der skulle ske noget mere, for hun stødte rytmisk bagdel mod mit erigerede lem og førte mine hænder lidt opad.

"Pyha, der er sku' varmt herinde", prustede hun da musikken skiftede, "lad os gå ud og få noget frisk luft", fortsatte hun. Hånd i hånd gik vi mod udgangen og endte ude på gaden, hvor vi satte os ned på et trappetrin; jeg bagerst og Line mellem mine ben. Jeg begyndte at give hendes skuldre massage og hun lænede sit hoved bagud for at slappe af. Så er det nu eller aldrig, tænkte jeg og kyssede hende forsigtigt på kinden. Line drejede hovedet og vi mødtes i et langt vådt kys. Efter et lille stykke tid, begyndte jeg at berøre hende små bryster og hun lod sin hånd glide bagud, for til sidst at nå min allerede stive pik. Jeg førte diskret min hånd ned i hendes bukser og ville røre ved hendes køn. "Nej, ikke her", sagde Line stille og førte min hånd opad. "Hmm, skal vi ikke tage hjem til mig", spurgte jeg forsigtigt og Line tøvede lidt. "Jooooh, det kan vi da godt, men så skal jeg lige sige farvel til min veninde først", svarede Line hviskende, dog med lidt usikkerhed i stemmen. Vi forlod trappetrinet og kæmpede os ind på Inn igen.

10 minutter senere sad vi i en taxi med kurs mod min ungdomslejlighed. Turen varede omkring 15 minutter og under turen snakkede vi lidt om vind og vejr.

Da vi var inde i lejligheden, begyndte vi at kysse igen. "Er du tørstig", spurgte jeg. "Ja, har du ikke noget cola eller juice. Jeg er træt af at drikke øl og vin", svarede Line. Jeg gik ud i køleskabet efter noget cola og smurte samtidig et par krydderboller. "Lækkert, jeger også sulten", udbrød Line, da jeg atter kom tilbage i stuen. Line havde i mellemtiden sat noget roligt musik på og vi satte os ned i sofaen og gumlede løs og skyllede vores ganer med kold cola.

"Eeeh, hvor gammel er du Line", spurgte jeg med rolig og varm stemmeførelse. "Jeg er lige fyldt 15 år for omkring 2 timer siden", svarede Line mens hun så på sit ur. "Min bedste veninde og jeg går tit sammen i byen. Vi er de bedste veninder og hun blev 15 år i går. Det skulle jo fejres", svarede Line forsigtigt. Jeg rejste mig og gik ind i soveværelset for at hente en lille improvisationsgave. Jeg fandt en lille tøjhund, jeg havde skudt ned på Bakken, for nogle måneder siden. "Tillykke med fødselsdagen, prinsesse", svarede jeg og kastede hunden hen til Line.

"Tak", sagde Line smilende og rejste sig op for at gå hen imod mig. Vi kyssede og krammede hinanden i et stykke tid.

"Du, Kasper", spurgte Line hviskende og fortsatte: "Jeg er stadigvæk jomfru, men jeg ville have at det er dig, som er den første". "Der er ikke noget jeg hellere ville", svarede jeg roligt tilbage og fortsatte: "jeg lover dig, at jeg nok skal være forsigtig og du skal sige til, hvis du fortryder, er det OK?". "Ja", svarede Line og begyndte at hive min skjorte af mig.

Jeg besluttede mig for at lade Line køre showet, for ikke at presse hende til noget hun ikke brød sig om. Derfor satte jeg mig ned i den bløde sofa og lod mig betjene af Lines usikre hænder. Da skjorten var røget sig en tur, begyndte hun at mig blidt på min markeret brystkasse og ditto mave. Jeg hev forsigtigt hendes hvide trøje op af de sorte gamache-bukser og lod mine hænder gå på opdagelse under trøjen. Lines bryster var små og dejlig faste. De følsomme brystvorter blev øjeblikkelig stive ved den mindste berøringen, og Line begyndte at småstønne.

Jeg trak trøjen helt at hende og de små jomfruelige bryster kom til syne. Brysterne var lettere markeret med lyserøde brystvorter. Jeg begyndte at kysse brysterne let. Mine læber og tunge slikkede over alt og hun smagte pragtfuld. På et tidspunkt rejste jeg mig op og bar Line med ind i sengen.

Hun lagde sig nervøst ned på ryggen og jeg klædte mig af, så jeg kun stod tilbage i boksershorts.

Jeg tog forsigtigt hendes gamacher af og jeg nød synet af Lines unge krop. Nu placerede jeg mig ved siden af Line og lod hende tage det videre initiativ. Efter en del kyssen og kælen, fandt Lines hånd sig vej ned i mine underbukser. Min pik var allerede godt stiv og hun følte forsigtigt på mit lem, som var hun bange for at den skulle knække, hvis hun tog for hårdt fat.

Jeg instruerede Line i, hvordan hun skulle behandle en pik, og hun var lærenem. Jeg var tæt på at komme flere gange, men nægtede at komme allerede, til trods for min evne til at holde min rejsning over to udløsninger. Nydelsen ved Lines håndarbejde var simpelthen for godt til at det var sandt. "Prøv at slikke på den", sagde jeg på et tidspunkt. "Jamen, hvordan?", spurgte Line.

"Lad som om at det er en aflang slikkepind", svarede jeg og Lines læber nærmede sig mit pikhoved. Berøringen mellem pikhovedet og de bløde læber var guddommeligt. Lines tunge legede med mit pikhoved og dennes skaft. Igen var jeg ved at komme, men jeg holde min udløsning tilbage med stor besvær. "Uhmm, det er du god til, Line", mumlede jeg og fortsatte: "nu er det din tur til at nyde og min tur til at yde".

Vi byttede plads og jeg startede med at kysse Line på munden, senere fik hendes bryster endnu en tur. Jeg nåede men mod hendes skød der stadigvæk var dækket at et par små bomuldstrusser.

Ved trussekanten fortsatte jeg ned at det venstre lår og kyssede videre op ad hendes inderlår.

Line spændte af og til og sukkede flere gange af behandlingen. Da højre lår havde fået samme tur, var der kun det hellige sted tilbage. Jeg kælede forsigtig på ydersiden af hendes trusser og bemærkede en våd plet. Pletten havde gjort trusserne lettere gennemsigtige og de ydre skamlæber tegnede sig tydeligt igennem stoffet. "Løft bagdelen en anelse", kommanderede jeg nærmest og trusserne blev fjernet i et snuptag.

Lines fisse var et drømmesyn. Hendes kønsbehåring var meget sparsomt og silkeblødt. Jeg kunne ane revnen mellem de ydre skamlæber, der næsten var lukket helt til. Hun duftede rent og ungdommeligt. Min tunge begyndte den fantastiske rejse mod venusbjerget. 

Jeg legede blidt med hendes venusbjerg mens min tunge strøg over hendes skamlæber. Det gav et sæt i Line, da min tunge berørte dem første gang. Jeg lod min tunge glide hen over revnen et par gange. Derpå bøjede jeg hendes ben forsigtigt og spredte dem ud. De ydre skamlæber delte sig langsomt så de indre kom til syne; de glinsede af hendes safter. Min finger erstattede tungen og jeg kærtegnede indersiden af de indre kønslæber. Line begyndte nu at stønne og hun snoede sig på sengen. Min finger gled op til hendes klit. Da jeg berørte klitten, sugede Line mindst 2 liter luft ind og hun forsøgte at undertrykke en hvin.

Efter nogen tids gensidig petting, var Line så våd, at hun nærmest bad mig tage hende mødom. Jeg lagde mig oven på hendes ungpigekrop og mit pikhoved var centimeter fra de våde opsvulmede skamlæber. "Er du klar?", spurgte jeg. "Ja, ta' min mig nu", svarede Line stønnende. Jeg fugtede pikhovedet med lidt spyt og førte den mod hende skamlæber. Da jeg ramte dem, gled de fra hinanden, og jeg mærkede den velkendte fornemmelse af stramme skamlæber om mit pikhoved. Jeg lagde lidt mere pres på, og Line begyndte at spænde under mig. Jeg holdt en pause for at lade hende vænne sig til den nye følelse af udspændte skamlæber. Jeg trykkede let til igen. Pikken gled lidt længere ind og jeg mærkede mødommen presse mod pikhovedet. Igen hold jeg en pause og spurgte Line om det gjorde ondt. "En lille smule, men det er så dejligt", svarede hun. "Det kommer til at gøre lidt mere ondt, når jeg bryder igennem din mødom, men det varer kun et par minutter", sagde jeg. "Jeg er klar. Stød til", svarede Line.

Presset på mødommen blev øget og jeg gled en anelse længere ind. Presset på mit pikhoved var vidunderligt. Der var pres forfra og rund op hovedet. Det sidste afgørende hug, og Line var ikke længere jomfru. "Arhhh", skreg Line ud i rummet, da jeg brød gennem mødommen og gled i bund.

Hendes skedemuskler arbejde på højtryk og min pik blev klemt fra alle sider. Line smågræd i en blanding af smerte og lykke. Jeg holdt pikken i ro og kyssede Line dyb og inderligt. Da hendes skedemuskler slappede lidt mere af, begyndt jeg forsigtigt at støde pikken lidt frem og tilbage.

"Fuck, hvor er du stram, våd og dejlig", hviskede jeg i Lines øre. "Det gør ikke så ond mere, så for guds skyld fortsæt", stønnede Line.

Nu blev stødene dybere og hårdere. Følelsen af at ligge og hugge i en jomfru er ubeskriveligt.

Lines støn og klynk blev højere og hurtigere. Hendes skede begyndte at trække sig rytmisk sammen igen og jeg hev pikken helt ud, for igen at støde den i bund. Skedemusklerne havde forsat sine sammentrækninger, så det var næsten umuligt at presse pikken i bund, men det lykkedes til sidst.

Vi byttede plads, så Line sad over skrævs og begyndte at ride mig forsigtigt. Ridebevægelserne blev hurtigere og kraftigere, det samme blev vores åndedræt. Pludselig spændtes Lines krop sig i en bue bagud, og stønnede heftigt. Da hendes første orgasme havde aftaget sig, faldt hun sammen oven på mig. Her lå vi så og nød hinandens svedige kroppe.

Min pik var stadigvæk stiv, så jeg væltede Line af mig og hun lagde sig på ryggen igen. Jeg satte mig med bøjede ben mellem hendes lår og lod pikken glide op og ned langs revnen. Til sidst stødte jeg hoften frem, og gled ind i hende skede. Mine hoftebevægelser blev hurtigere og hurtige, da jeg ønskede at komme inden længe. Line stønnede igen af lyst. Til sidst kunne jeg ikke holde mig tilbage mere og lod min overkrop flade ned på Lines. Et par hårde hug og jeg kom i et brag af en orgasme. Jeg blev ved med at støde pikken ud og ind, mens jeg fyldte Lines skede med min opsparet sæd.

"Tak, for en dejlig oplevelse, Kasper", hviskede Line mig i øret. "Selv tak", svarede jeg. Vi faldt begge hurtigt i søvn, og dagen efter bollede vi videre, så vi var helt ømme i vores underliv.

Jeg kommer sammen med Line den dag i dag, og vores sexliv har udviklet sig fra uge til uge.

Vi er begge interesseret i at udforske de forskellige sider af sexlivet. Lines veninde har spurgt Line, om jeg ikke ville tage hendes mødom også. Line syntes det er en god ide, så vi er ved at planlægge vores første trekant, hvor veninden deltager.

Denne historie må i have til gode til en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.