Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endelig!
Der stod du, sensuelt smuk i din korte sorte nederdel og den lyse stramme body. Nærmest tilfældigt lænede du dig lidt frem, så dine faste balders aftegninger stod som klare aftegninger i nederdelens stramme stof. Dine brystvorter pegede udfordrende på mig, mens jeg langsomt lod blikket vandre over din krop. Granskende, vurderende og beundrende studerede jeg hver eneste centimeter, ja hver eneste millimeter af dig.

Vi mødtes - tilfældigt? – til en fest. Anede ikke at vi havde fælles bekendte. Men skæbnen, som ofte spiller med som blind makker, havde altså udset denne kolde efterårsdag til at bringe os sammen på.

Jeg retter mig op og prøver at ryste den første forbløffelse af mig. Et øjebliks tøven – var det nu alligevel Lene, eller er det min fantasi der løber af med mig? …. Jo det er dig!! Jeg træder nærmere og ser hvordan dine glinsende læber skilles, ligesom for at sige noget. Jeg stopper op, kan mærke din varme ånde, mens mine sanser ivrigt indsnuser dine dufte.

Et øjeblik står tiden stille, verden omkring os eksisterer ikke, mens det langsomt går op for os at det er rigtigt nok dette her. Et kraftigt latterbrøl fra selskabet bryder for et øjeblik magien, og vi mødes i et langt knugende kram. "Endelig!" hvisker jeg i dit øre, mens dit lange mørke hår leger med mit ansigt, og du svarer med at knuge mig kraftigere ind til dig.

En frygt dukker op i mit sind, og jeg forsøger at løsne vores greb; "Hvor er din mand??" spørger jeg og ser mig omkring i rummet, uden dog at finde tegn på nogen interesse for vores møde. "Han er ikke med i aften, da han skulle noget andet – vist nok sammen med gutterne!" siger du og strammer igen grebet omkring mig. Jeg fortæller dig at jeg også er her alene, og en befriende følelse dukker op i os begge.

Vi finder et stille hjørne, hvor vi sætter os i en blød sofa, hvor vi som katte om den varme grød, sniger os rundt om det uundgåelige: Det første kys! Jeg har det ligesom en skoledreng, der endelig har fået lokket sin første store kærlighed med ned i kælderskakten, men nu alligevel svigtes af modet. Mine øjne ved ikke om de skal dvæle ved dine indbydende læber, eller lade sig betage af dine øjnes dyb. Din tunge fugter dine læber, og jeg mærker hvordan min tunge straks udfører samme bevægelse. 

Jeg tror jeg er ved at fremstamme en eller anden ligegyldighed, da jeg pludselig hører dig sige: "Så kys mig da dit dumme fjols", hvorefter din hånd, som skødesløst har ligget på min nakke, trækker mig ind til dig. Vores læber mødes og snart spiller vores tunger lystigt mod hinanden og sender serier af elektriske stød gennem min rygrad.

Hurtigere og mere krævende, nærmest sluger vi hinanden - grådigt og uden tanke for de andre i rummet. Jeg lader mine hænder vandre fra dine skulderblade, ned over din rygs svajning for at lade dem glide over dine lår, inden de vandrer op igen. Og mærker til min store fryd at dine hænder har indledt samme udforskning af mig. På vej op af din side strejfer jeg dit ene brysts runding, og jeg mærker hvordan du giver et lille gisp fra dig.

Musikken fra den nærliggende stue smyger sig blidt omkring os, og nærmest forfører os op af sofaen og ud på dansegulvets legeplads. Den blide sjæler nærmest suger os sammen, og jeg mærker hvordan dit underliv krævende møder mit. Et øjeblik føler jeg nærmest, at jeg kunne mase mig helt ind i dig. Var vi bare alene så jeg kunne løfte op i nederdelen og lade dine balders rundinger fylde mine hænder!!!

Musikken skifter og vi kaster os ud i en lidenskabelig lambada-agtige dans, hvor mit lem flere gange truer med at sprænge sig fri at de snærende bukser, og stolt som et banner fortælle hele verden om dig. Gispende af ophidselse efter den intense dans, bevæger vi os væk fra dansegulvet, væk fra menneskevrimlen. Den nærmeste dør prøves, men er låst. Omslynget nærmest ruller vi videre op mod væggen. Her er en dør mere – Åben! – Vi næsten vælter ind på badeværelset, der med sine hvide fliser ikke indbyder til romantik. Men det er ikke romantik, men sex der er i vore tanker, og mens jeg med ryggen mod døren famler efter låsen, falder du på knæ foran mig og begynder febrilsk at åbne mine bukser. Snart springer mit lem triumferende ud i det fri, og mens vore øjne mødes, lader du dine læber omslutte det. Nu er det min tur til at gispe af ophidselse mens du langsomt lader hele mit lem forsvinde i din mund, mens dine hænder vandrer mellem mine baller og kugler. Din tunges spil på mit pikhoved, får mig til at se sol, måne og stjerner. 

Men lige før jeg eksploderer i din mund, rejser du dig og lader i stedet din tunge spille i min mund et kort øjeblik. "Bliv stående" kommanderer du, og begynder langsom at danse væk fra mig. Først nu lægger jeg mærke til den dæmpede musik der trænger herind fra stuen. Du åbner din nederdel, og nærmest snor dig ud af den. Et lille vip med foden, og den lander for mine fødder. Dine hænder danser over din flotte krop, og luften er ladet – ja nærmest oser – af sex. Jeg mærker hvordan mine hænder nærmest viljeløst kærtegner mit lem, samtidig med jeg træder ud af mine bukser. Vi nærmer os hinanden og du begynder at knappe min skjorte op, mens jeg lader body´en glide ud over dine skuldre. Endelige rører vore nøgne kroppe hinanden, og et øjeblik smelter vi sammen, mens jeg intenst føler dine bryster mod mit bryst. Jeg bukker mig og bider i dine brystvorter, og må beherske mig for ikke at jage mit dunkende spyd op i din hede grotte. 

Du vrider dig rundt og presser din røv mod mit lem, mens begge mine hænder krævende masserer din bryster. Langsomt synker jeg ned, mens min tunge efterlader et koldt, vådt spor ned af din ryg, der til sidst forsvinder ind mellem dine balders forhøjninger. Du læner dig frem for at give mig plads, og min tunges våde spor fortsætter ned over din bagerste hul, til det når sit mål mellem dine læber. Jeg lader tungen spille omkring indgangen til dette elskovshul, inden jeg lader den trænge dybt ind i dig. Dine safter driver ud på mit ansigt, og jeg smager, og indsnuser begærligt din væde og duft. Mine fingre spreder dine skamlæber og finder dit mest følsomme punkt, som de kærtegner til jeg mærker hvordan dine muskler spændes mens en dæmpet stønnen undslipper fra din mund.

Du vender dig om og falder på knæ foran mig, og tæt omslynget kysser vi hinanden længe og ømt. Vore hænder begynder igen at vandre og inden længe har de fundet ned til vores køn, som de krævende kærtegner. Jeg rejser mig, og sætter mig på toilettets kolde sæde, hvilket jeg knap nok ænser. Du rejser dig også og går over til mig. Med et ben på hver side af mig, bringer du din krop helt ind til mig og jeg begynder begærligt at kysse dine smukke bryster. Langsomt sænker du dig ned over mig, mens du med et fast greb om mit lem, sikkert styrer det mod din våde hule. 

En intens varme breder sig fra mit lem til hele min krop, mens jeg glider dybere ind i dig, og mine arme slynges omkring dig for at holde dig fast ind til mig, og dermed forlænge dette himmelske øjeblik. Så mærker jeg hvordan dine muskler igen strammes, og hvordan du igen løfter dig fra mit skød, først langsomt, men snart efter i et stadigt mere voldsomt tempo.

Dette vilde ridt truer med at vælte os af vores sæde, så jeg tager fat i dig, og stadig dybt inde i dig, løfter jeg dig ned på badeværelsets opvarmede gulv. Dine ben slynges om min ryg, mens jeg lader mit lem arbejde som et stempel i din fisse, indtil jeg mærker hvordan det langsomt bliver så hårdt at jeg tror det skal sprænges. I samme øjeblik jeg mærker dine rytmiske sammentrækninger, trækker jeg med opbydelse af al min viljestyrke, mit dunkende lem ud af dig og lader mine stråler ramme dine bryster og mave. Tungt lader jeg min krop dække din, mens jeg kysser dig ømt og taknemligt. Varmen fra din krop mærkes vidunderligt mod min. Hvor lang tid vi ligger sådan vides ikke, men pludselig banker det på døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.