Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er stranddag. Kørte hjemmefra tidligt og fandt den ugenerte gryde på stranden, lidt fra det sted, hvor de fleste ligger. Ok, at være nøgen her. Elsker at være nøgen på stranden og nyder virkelig ikke at være besværet af vådt badetøj. Også dejlig fornemmelse at mærke vandet omkring min nøgne krop når jeg bader. Der var ikke så mange på stranden endnu og jeg gik stille op ad vandet og hen over stranden. Lidt derfra kunne jeg se en kvinde, som sad på sit badehåndklæde og så sig lidt omkring. Hun havde en løs rød sommerskjorte på, som kun lidt skjulte hendes bryster. Det ene bryst var blottet og jeg nød synet. Jeg kunne på afstanden ikke se om hun havde bikinitrusser på, men forestillede mig, at hun ikke havde. Min pik var skrumpet lidt af det kolde vand, men faretruende begyndte den at blive halvstiv. Må hellere skynde mig op i gryden, tænkte jeg med et smil. Fangede kvindens blik og vi smilede til hinanden. Måske var det en indbildning, men jeg havde på fornemmelsen, at hun så på min pik, som ikke var helt lille længere.

Fandt min gryde og lagde mig på ryggen og nød solen. Varmen var skøn at mærke og jeg tænkte på kvinden med den røde skjorte. Mon hun havde haft trusser på? Hun havde siddet i skrædderstilling og jeg kunne ikke lade være med at forestille mig, at hendes fisse havde været let åben, som hun sad der. Min pik rørte på sig og lå nu stiv op ad min mave. Min ene hånd gled ned over min mave og jeg fandt min pik. Mine fingre gled ned over den og videre ned til mine glatte nosser, som jeg nussede lidt. Spillede let på pikken og kunne se mit spændte pikhoved når jeg trak tilbage. Åh kunne virkelig godt bruge at mærke at mærke en mund og tunge lege der lige nu.

SEX I DAG?

Solen bagte og varmen fik mig til at døse hen. Vågnede med et sæt da der blev rusket let i min arm. Det var kvinden med den røde skjorte. Smilede søvndrukkent op og hun undskylde, at hun havde vækket mig sådan, men at hun var gået forbi og set mig ligge der i solen og havde været nervøs for at jeg blev solskoldet. Jeg satte mig op på albuerne og så hende lige i øjnene. Smuk kvinde på min egen alder ca. i slutningen af 40´erne og sikke en krop. Hun havde stadig sin røde skjorte på, som det eneste. Skulle virkelig tage mig sammen for at se hende i øjnene og ikke lade mit blik glide ned til hendes glatte og meget indbydende skød. Jeg takkede for hendes omsorg og vi faldt i en rigtig god snak. Hun var ligeledes taget hjemmefra for at nyde solen og lidt tid alene for sig selv. Hun sagde, at hun havde nydt synet da jeg kom nøgen op fra vandet og var blevet nysgerrig på, hvem jeg var. Jeg spurgte,om jeg ikke måtte byde hende en kold øl fra min køletaske. Det ville hun meget gerne, men spurgte om det var ok, at hun hentede sine ting fra stranden og kom op og lå sammen med mig. Så var hun også fri for nysgerrige blikke fra dem, som havde lagt sig tæt på hende nede på stranden. Jeg jublede indvendig og sagde at det måtte hun meget gerne. Mens hun hentede sine ting lå jeg og fantaserede om hende og om hvordan hun ville sutte min pik. Jeg faldt lidt hen i disse tanker og pludselig hørte jeg hende spørge om jeg lå og tænkte på noget frækt? Jeg så op på hende og så så ned på min pik, som havde rejst sig. Det var for sent at dække sig til og ville også virke underligt. Jeg så op på hende og sagde at det måtte jeg indrømme, at jeg havde. Hvad tænkte du mon på, spurgte hun? Det måtte bære eller briste, tænkte jeg. At jeg nød synet af hendes krop og havde forestillet mig fornemmelsen af hendes læber omkring min pik, svarede jeg lidt usikkert på om, hvordan hun ville reagere. Det var dog en dejlig og lækker tanke,svarede hun og kom hen ved siden af mig. Skjorten gled ned og hun lagde sig på siden ved siden af mig. Kunne se, hvordan hendes brystvorter var blevet stive og hårde, sikke et syn. Hun lagde sin hånd på min pik, som, hvis den ikke var stiv i forvejen, i hvert fald blev det nu. Langsomt nussede hun og spillede stille på den. Hun havde et liderligt blik i øjet og nyd synet. Hun satte sig på mine lår mens hun stadig havde greb om min pik. Jeg rakte ud efter hendes bryster og kærtegnede dem. Legede med brystvorterne og trak blidt i dem. Der lød et suk fra hende og hun skød sig lidt tilbage, gled længere ned ad mine ben og dukkede ned og greb min pik med læberne. Åh fuck en fornemmelse da jeg mærkede hendes varme bløde læber omslutte mit spændte pikhoved. Jeg satte mig op på albuerne og nød synet af min pik som forsvandt ind i hendes mund. Hun kiggede op på mig og kunne tydeligt se, hvor meget jeg nød det. Jeg tog fat i hendes hår og holdt hende lidt til uden at det blev for meget. Det var tydeligt, at hun selv nød det og sikke hun kunne sutte.

Efter lidt trak jeg hende lidt væk og sagde, at hun var nød til at stoppe nu da jeg ikke havde lyst til at komme lige nu. Bestemt havde jeg lyst til at komme i munden på hende, men det skulle ikke være nu. Vi byttede rundt så hun kom til at ligge på ryggen. Jeg lænede mig ind over hende og kyssede hende let på munden. Kyssene blev dybere, vådere og mere krævende. Uhm hun kysser godt tænkte jeg. Jeg slap hendes læber og kyssede mig vej ned over hendes hals, kraveben og fandt de flotte bryster. Sikke et par, tænkte jeg. Brystvorterne stod stive og tog imod min legende tunge og læber. Da jeg bed let i brystvorten undslap et støn fra hendes mund og hun tog fat i håret på mig og holdt mig til. Mens jeg legede med brysterne gled min hånd ned over maven til hendes glatte skød. Hun spredte benene og lod mig komme til. Jeg mærkede til min store glæde og lyst, at hun var åbent og våd. Ikke bare let fugtig, men våd! Måtte simpelthen smage. Jeg kyssede mig fra brysterne og ned over hendes mave. Lagde mig på knæ mellem de spredte ben og lod mine hænder finde og kramme brysterne mens mit blik gled ned mellem benene på hende. Åh sikke et syn. Den mest vidunderlige fisse mødte mit syn. Åben, våd og klar. Jeg dykkede ned og kyssede hende på toppen af venusbjerget. Kyssede mig længere ned og rakte tungen ud og smagte. Smagen var lige ved at sende mig til tælling. Elsker at slikke fisse. Slikkede rundt omkring åbningen og skubbede samtidig benene lidt op og til siden. Kunne nu se ikke bare fissen, men også hendes lille frække stjerne. Slikkede denne gang mellem skamlæberne og dybt op i hende. Uhm varmt, vådt og lækkert. Slikkede fra mig op og fandt klitten, som bød mig velkommen. Hun undslap et støn, tog fat i håret på mig og holdt mig til. Åh hvor var situationen bare liderlig og lækkert. Lod min tunge lege med klitten og min ene finger fandt vej mellem de våde skamlæber. Begyndte stille at kneppe hende med en finger, så to. Hendes safter drev af mine fingre og ned mellem ballerne og jeg slikkede mig vej efter dem. De skulle ikke gå til spilde. Slikkede omkring stjernen og endnu et støn undslap hende.

Knep mig, stønnede du. Jeg slikkede op til klitten og legede til du gentog, at jeg skulle kneppe dig. Jeg vil mærke din stive pik, dybt oppe i mig, stønnede du. Jeg rejste mig op og lod mit spændte pikhoved lege i åbningen. Ikke drille, stønnede du, knep mig nu!Langsomt lod jeg min pik glide ind og helt i bund i en lang bevægelse. Åh vanvittig lækker fornemmelse. Dine ben lagde sig omkring mig som en skruestik og du holdt mig tæt til. Vi så hinanden dybt i øjnene mens min pik kørte ud og ind. Kiggede ned mellem benene på os og så, hvordan min pik var våd af dine safter og som et stempel gled ud og ind. Sikke et syn. Fornemmelsen mellem benene, synet af dine dejlige bryster som vuggede frem og tilbage og vores liderlige blikke til hinanden var ubeskriveligt. Din ene hånd fandt klitten, som du legede med samtidig. Jeg kunne mærke, at jeg ikke havde langt igen og sagde det til dig. ÅH sagde du, du skal sprøjte din varme frække sperm dybt i mig, jeg kommer også snart, stønnede hun. Jeg satte tempoet op, lydene af vores varme kroppe, som klaskede sammen blev for meget. ÅÅHH stønnede hun og jeg kunne mærke hvordan hun spændte samme under mig da orgasmen satte ind. Øjeblikket efter kom jeg selv, det var det vildeste, jeg pumpede min varme sperm dybt i hendes våde fisse og kunne næste ikke være i mig selv.

Langsom klingede vores orgasme af. Min pik svandt i størrelse og gled langsomt ud. Jeg satte mig op og nød synet af dig. Du lå med lukkede øjne og spjættede lidt. Mit blik gled ned til din åbne fisse og jeg kunne se, hvordan vores safter stille gled ud og ned mellem dine baller. Sikke et syn. Jeg lagde mig ned ved siden af dig, vi kom til at grine lidt da jeg nævnte, at det var vidst noget med en kold øl.

Først en dukkert, sagde du. Med spermen glidende stille ned ad dine lår gik vi hånd i hånd ned til det dejligt forfriskende vand........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.