Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Forleden var jeg på besøg hos en kvinde der var interesseret i at opleve Tantra sex, og hun havde aldrig prøvet det før. Her kan du læse om vores oplevelse med Tantra sex og hvad "Lene" ( navnet er naturligvis ændret ) har oplevet og sagt til mig efter i går.

Hun skrev til mig og spurgte om jeg stadig havde en tid til massage med Tantra sex. Jeg svarede bekræftende og spurgte om hun havde prøvet Tantra sex før, det havde hun ikke, men hun havde læst om det. Hun sagde at hun er midt i fyrrene og ikke ville gå glip af chancen for at lære mere om hendes sexualitet og nyde livet. Hun bestilte 2 timers massage

SEX I DAG?

Jeg spurgte om hun havde prøvet at meditere før. Det havde hun "on and off" i nogle år, og hun vidste lidt om det maskuline og feminine, dualiteten, og at adskillelsen er en illusion - altså, det at mand og kvinde søger det de har inde i sig selv i en ydere partner. Det skaber begær og tilknytning - Tantra er en vej til erkendelsen og til at forene begge principper eller energier inde I sig selv ved hjælp af en ydre sex partner.

Jeg vil ikke fokusere mere på de åndelige aspekter og nu skrive om den oplevelse Lene og jeg har haft. Jeg vil kort bemærke at det ikke er nødvendig at kende noget til meditation eller Tantra hvis man ønsker tantramassage af mig.
Da jeg kom til Lene havde hun sørget for en hyggelig lunt rum med levende lys.
Jeg medbragte en massagebriks og varm massageolie. På gulvet var der en cirkel af topmadras, blomster, lys, drikke, bløde tæpper, puder, og mere. Jeg havde sørget for noget dejligt afslappende musik.

For at bryde eventuel brøringsangst havde vi aftalt at begynde med et brusebad sammen hvor jeg fortalte hende lidt om planen, spurgte ind til hendes sexualitet, hvor og hvordan hun bedst kunne lide at blive berørt, og så skulle jeg naturligvis også lige prøve om jeg havde forstået hende korrekt ved at røre ved hende - med andre ord så fik vi en afslappet atmosfære, smil, glæde og samtidig gjorde jeg mit til at hun kunne føle sig som en gudinde - en kvindelig Buddha .

Vi startede på massagebriksen og jeg begyndte at massere hende medens vi synkroniserede vores vejrtrækning - for at skabe og overføre energier - og for at synkronisere vores legeme og sind.

Ved Tantra handler det om at nyde. Glemme alt om spekulationer som "kan hun mon lide dette eller hint - eller bliver han ikke snart træt af at massere mig".

Lene forstod og begyndte at nyde massagen, på ryggen og bagsiden, vende om og på forsiden, og naturligvis skulle hun også pirres. Og jeg nød at mærke hvordan hun føltes når hun nød det jeg gjorde. Jeg pirrede hendes inderlår, skambenet og navlen, brysterne og hendes nakke, og hendes ydre og indre skamlæber og klitoris indtil hun begyndte at være godt varm og våd.

Efter massagen på briksen satte vi os på gulvet, og nød hinanden. Vi drak en smule rødvin og vand til at holde os friske, og jeg begyndte at kæretegne Lene´s læber med et jorbær før hun fik lov til at spise den.

Vi sad overfor hinanden. Lene´s ben slunget rund om mine hofter og mine fødder bagved hendes dejlige runde baller da vi begyndte at kæretegne hinanden. Vores vejrtrækning begyndte at synkroniseres, ind, ud, ind, ud, - sans hvordan det føles for dig - ikke spekulere over mig... Wink Jeg kunne dog bemærke at det måtte føles vidunderlig dejligt for hende.

At blive sexuel stimuleret og ophidset medens man bliver en smule -lightheaded - fra vejrtrækningen er en meget sanselig oplevelse. At få energierne i kroppen til at flyde, og få den sexuelle energi til at strømme fra roden og op til hovedet gør, at hele kroppen og sindet - sjælen hvis du vil - er med. Det er svært at beskrive og skal opleves.

Så begyndte vi at massere hinanden med den ene hånd og at omfavne hinanden med den anden arm. Først kærtegnede jeg hendes inderlår og ydre skamlæber, og hun pirrede mine nosser og roden med neglene og fingrene.

Da Lene var blevet godt våd og så ophidset at hendes indre skamlæber åbnedes begyndte jeg at kærtegne hendes indre skamlæber og klitoris medens hun begyndte lige så stille at køre hendes hånd frem og tilbage over min jernhårde pik.

Vi blev ved på denne måde, med vores åndedræt og vore bevægelser synkroniseret, indtil jeg kunne mærke at Lene fik en lille orgasme - så jeg sørgede for at hun blev oppe et stykke tid.

Ikke længere efter tog hun et kondom på og satte på min stangstive pik - nu ville hun ikke vente længere med at mærke den dejlige stive - i ophidset tilstand 18 cm lange - pik inden i - at røre hendes vagina´s indervægge, g-punktet - og det særlige punkt helt oppe i kussen.

Jeg var også kommet til det punkt hvor jeg meget gerne ville mærke hendes dejlige kusse omfavne min liderlige pik, at mærke hende vrikke i den, glide op og ned over den, mærke hendes varme, våde, lidelig pulserende, altopslugende kvindelighed modtage min manddom.

Lene rykkede tættere hen til mig. Hun førte min pik ind i hendes våde åbne kusse og rykkede endnu tættere hen til mig indtil hun havde opslugt min pik helt ned til bunden af hendes kusse. Vore bryster rørte ved hinanden, vores arme omfavnende hinanden, sansende, omfavnende nærvær og nydelse. Vores ansigter kind til kind, mundene kærtegnende, smagende de ømme punkter ved nakken, ørene. Vores åndedræt synkroniseret, ind..... ud..... ind.... ud....begyndte vi samlejet.

Siddende sådan skød vi samtidig med hvert andedræt vore underliv frem, tilbage, in... ud...in... ud...

Med vrikkende bevægelser sørgede jeg for at jeg kunne føle ethvert lille ømt punkt i den varme pulsende kusse der havde opslugt min dunkende pik.

Med vrikkende bevægelser sørgede hun for at hun kunne mærke min dejlig dunkende og hårde pik berøre alle de punkter hvor det føltes bedst.

Hver gang jeg kunne mærke at Lene var kommet op på et nyt plateau efter en mindre orgasme tog vi en lille tår vin, vand, frugt, og så fortsatte vi....

Lige så stille blev vores vejrtrækning og vores pulsende samleje hurtigere. Lene blev mere og mere liderlig, hun var våd og vidt åben og hendes vejrtrækning begyndte at blive så tung at hun stønnede højere og højere indtil hun exploderede i en orgasme.

Hun exploderede i et højt OHHHH ÅHHHH!!!!. Hendes krop pulsede i orgasmiske spasmer, hendes ben sitrede, hendes vejtrækning blev dyb og intens, og hendes kusse pulserede som om den var begyndt at have et liv i sig selv.

Hun lod sig falde tilbage så min pik nu pulsede direkte på hendes G-Punkt medens jeg masserede hendes klitoris, og så blev Lene vidst overrasket, fordi den første store orgasme var kun vejen op på plateauet - nu kom hun for alvor.... OH OH OH AHHHH..... "er det godt" Jajajaja bliv ved" sagde hun forpustet.

Og jeg blev ved, og denne gang kom hun for alvor. Hendes kusse pulsede og masserede min pik som dunkede på hendes G-Punkt. Da hun kom med et brag trak jeg hende op så vi sad helt tæt sammen igen og fik vi en super - super orgasme sammen mens vi omfavnede hinanden. I dette øjeblik var der ingen adskillelse længere. Vi var blevet "et", vore legemer og vore sind, smeltet sammen i en orgiastisk forening med hinanden og universet. Igen tid, ingen rum, ingen separation af nogen art.

Efter oplevelsen sad vi sammen og kærtegnede hinanden, gav hinanden vin, frugt, sansede duften af blomsterne og os selv......

Efter et stykke tid satte jeg mig bagved hende, så hun kunne læne sig op imod mig jeg blev ved med lige så stille at røre hendes skamlæber og klitoris og kærtegnede hende, medens hun kærtegnede mig.... Dette efterspil er utrolig sensuelt fordi pikken og kussen er så pirrelig. Jeg kunne mærke at Lene nød oplevelsen. Hun trak lige så stille mit hoved hen til hendes underliv så jeg kunne slikke hende medens hun begyndte at slikke min pik.

Medens vi havde et dejligt efterspil snakkede vi stille og rolig om oplevelsen og så blev Lene overrasket.

"Gud, den er jo allerede stiv igen"... Ja, sagde jeg, jeg fik orgasme men jeg har sparet dråberne for dig til senere. Wink (et trik som mænd der vil blive multi orgasmiske har godt af at lære ).

Det synes hun nu var lidt synd for mig, så hun trak mig hen til sengen, på med kondomet og så satte hun sig hen over mig og red mig til jeg kom igen, og denne gang gav jeg også slip for spermen.

Klokken var efterhånden så mange at vi begge var godt trætte. Hun lå i mine arme medens vi snakkede og om den åndelige del af oplevelsen, og hvor godt det føltes.

Da jeg gik sagde hun "Kurt, dette her er altså farlig vanedannende.... Har du en tid den første eller anden weekend efter den første i næste måned?
Jeg sagde, "Naturligvis jeg nyder jo mit arbejde".

Jeg håber den inspirerer dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.