Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi kender det alle – nogle personer kan bare få en op i det røde felt og sådan en person var vores nye personalechef Louise. Rundsave på albuerne, diktatorisk og bedrevidende – en rigtig Bitch der gik mere op i magt end i firmaets ve og vel. Og selv om hun havde kontor i vores domicil i København kunne hun stadig forpeste tilværelsen i vores jyllandsafdeling.

Det kom derfor ikke som nogen overraskelse at hun helt havde glemt os i forbindelse med en arrangeret sommerfest i København. Hun tog det meget personligt da jeg gjorde opmærksom på det, men resultatet blev at vi fik vores egen sommerfest.

Da dagen for festen så kom gjorde jeg store øjne da hun havde den frækhed at dukke op. Det eneste plus var da at hun i det mindste så godt ud iført en lille sort kjole, nylonstrømper, høje hæle og en tynd sort silkeskjorte som viste en nydelig sort blonde BH. Men tanken om at røre ved denne lille heks var på det tidspunkt meget langt væk.

Aftenen skred frem og det blev trods alt super hyggeligt med noget godt mad og et par gode glas vin. Festen lakkede mod enden og til sidst var det kun Louise og mig til at rydde det sidste op og lukke af.

Om det var vinen der talte eller hun bare ikke kunne holde kæft skal være usagt, men Louise begyndte straks at kommentere på forløbet og at jeg havde undermineret hendes autoritet. Nu kunne det være nok og hun fik at vide hvor lidt jeg synes om hende. Tonen blev hård og til sidst sagde jeg at hvis hun ikke kunne opføre sig ordentligt, kunne hun få en endefuld.

Det næste jeg så var hendes hånd i luften – på vej til at stikke mig en lussing. Hurtigt greb jeg hånden, vred den om på ryggen af hende og lagde hende ind over bordet.

KLASK – KLASK – KLASK – KLASK

Der var ikke en lyd i lokalet ud over min hånd, som ramte hendes baller hårdt og uden nåde.

"Kan du så måske opføre dig ordentlig" råbte jeg.

"Dit dumme svi......"

KLASK – KLASK – KLASK

Hun var nu helt stille, hendes vejrtrækning var tung og hendes krop gjorde ikke længere modstand.

Jeg trak op i hendes kjole – Et par knaldrøde baller iklædt en fin lille G-streng kom til syne. Jeg trak G-strengen til side og lod fingrene glide ind imellem ballerne og hen over hendes venusbjerg - Hendes kusse var drivende våd.

Uden varsel stak jeg to fingre op i hende – et lille hvin undslap hendes læber, men ingen modstand. Langsomt begyndte jeg at fingerkneppe hende med den ene hånd imens jeg løsnede mit bælte og fik trukket bukserne ned med den anden.

Hendes vejrtrækning var nu gispende og der kom små klynke lyde. Jeg trak trusserne ned om hendes lår og satte mit tykke pikhoved til hendes fisse – uden besvær kørte jeg den helt i bund og straks udbrød hun et lille skrig og hendes krop skælvede let. Nu skulle hun straffes og jeg bankende min pik op i hende hårdt og uden nåde – igen og igen.

Jeg kommandere "Spred dine baller for mig" - hun adlød straks og førte hænderne om og spredte hendes baller, så jeg kunne nyde synet af min pik der bankede op i hendes fisse og hendes fine lille anus. Imens jeg stod der og gennemkneppede hendes fisse førte jeg min tommeltot og til hendes røv og pressede den uden varsel ind - Igen kom der et lille skrig fra hende. Igen kneppede jeg hende hårdt i fissen imens min tommel gled ind og ud af hendes stramme røv.

Mit klimaks nærmere sig, men hendes ydmygelse var ikke færdig, så jeg trak hende ned fra bordet, satte hende på knæ foran mig, holdt hende hårdt i håret og borede min pik ind i munden på hende. Grådigt begyndte hun at sutte min pik helt ned i halsen.

Da min orgasme nærmede sig trak jeg pikken ud – "Åbn kæften kælling og du spilder ikke en dråbe – ellers vanker det" – hun nikkede, åbnede munden og stak tungen ud. Alt mit opsparede vrede og frustration væltede ud og jeg sendte den ene stråle sperm efter den anden i munden på hende. Noget løb ned af hendes hage, men det fangede hun med fingrene og slubrede i sig.
Hun kiggede op og viskede "Tak" - jeg kiggede hende direkte i øjnene og svarede "vi er ikke færdige endnu"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.