I forbindelse med arbejde i det sydlige Frankrig, var jeg gået ned i hotelbaren - Det var her jeg mødte Morten og Mette.

Jeg sad ved baren, da jeg hørte danske røster fra båsen bag ved mig. Det var tydeligt at De ikke regnede med, at der var andre danskere i baren og at ingen forstod hvad De sagde.

Kvinden sad åbent og udpegede mændene for hendes kæreste, som var det hyldevarer - "Ham der har garanteret en meget større pik end dig skat" eller "Manden i den hvide skjorte kan garantere kneppe mig bedre end dig". Tonen var nedværdigende, men manden sad bare og smilte - Kvindens øjne lyste til gengæld af bundløs liderlighed og begær.

Da bedømmelsen kom til mig, sagde hun frækt - "Ham der i baren kan helt sikkert tage mig som en rigtig mand" - Jeg vendte mig mig om på stolen, kiggede hende direkte i øjnene og sagde - "Du siger bare til smukke".

Derefter rejste jeg mig, tog jeg min drink og satte mig hen ved siden af hende. Uden at ænse hendes kæreste med et blik fortsatte jeg - "Hejsa - Jeg hedder Thomas - og ja - jeg kan garanteret vise dig hvordan en rigtig mand tager en rigtig kvinde".
Hun kiggede mig dybt i øjnene og fortsatte "Hej - Jeg hedder Mette og ham den usle bagved hedder Morten og jeg glæder mig allerede"

Mette rykkede tættere på mig, lagde hendes ene ben over mine, så hendes korte kjole gled op og afslørede et par flotte brune ben, som endte ved et par små sorte blondetrusser. Jeg lagde min hånd på inderlåret og lod langsomt fingrene glide op imod hendes fisse - Allerede ved kanten kunne jeg mærke varmen og fugten, så da mine fingre gled ind under kanten havde jeg ingen besvær med at presse langefingeren ind imellem hendes opsvulmede skamlæber og op i hendes sjaskvåde kusse. Med rolige bevægelser bevægede jeg fingeren ind og ud af hendes dampende grotte, som kvitterede med små smasklyde.

Med fugt fra hendes indre gled jeg op til hendes klitoris og begyndte med cirkler at stimulere den. Reaktionen kom med det samme og små klynk kom fra Mette imens hendes hånd under bordet fandt min stive pik uden på bukserne, som hun klemte i ryk og nærmest holdt som et håndtag.
Tempoet blev sat op og pludselig begyndte Mette's ben at skælve og hun kom i en afdæmpet men intens orgasme. Morten lignede en lille dreng, som lige havde fået en kasse Lego.

Efter at have fingerkneppet og stimuleret Mette, trak jeg fingeren ud, førte den op til munden og slikkede den ren imens jeg endelig værdigede Morten et blik - "Din kærestes fisse smager godt - Om lidt skal hun nok få rigtig pik".
Med den sætning rejste jeg mig op, tog Mette i hånden og trak hende op af båsen i retning af toiletterne. Mette rettede på kjolen og fulgte uden indvendinger med.

Der var heldigvis ingen på toilettet og knap var vi kommet indenfor, før Mette sad på knæ og var ved at pakke min efterhånden overspændte pik ud. Hendes læber omkransede mit store pikhovedet og langsomt suttede hun mig dybere og dybere - Savlen løb ned langs skaftet imens hun slubrende mundkneppede min pik.
Imens fandt jeg min telefon frem og begyndte at tage billeder af smukke Mette, der nu tog min store pik helt ned i halsen. Følelsen af hendes varme mund omkring min pik fik alt til at trække sig sammen, men lige inden min orgasme trak jeg mig ud - kiggede på Mette og spurgte "Hvad er nummeret til din kæreste".
Jeg fik nummeret og sendte Morten billederne med beskeden "Sådan ser en rigtig pik ud i en rigtig kvindes mund - Hold dig klar, så skal du se hvordan hun bliver kneppet".

Mette blev trukket op og jeg vendte hende om og placerede hendes hænder på væggen bagved toilettet - inden jeg trak hendes røv lidt bagud og spredte hendes ben. Trusserne blev trukket af og jeg placerede min telefon på toiletbrættet så det filmede lige op i Mette's våde fisse.

Telefonen nåede kun at ringe en gang inden Morten havde taget den og FaceTime var slået til. Hans vejrtrækning var dyb, da jeg sagde - "Er du klar til at se din kærestes blive fyldt af en ordentlig pik" - Imens jeg sagde det, førte jeg pikken op imellem Mette's hævede skamlæber og pressede min store pik op - Mette begyndte igen at klynke, da jeg langsomt kneppede hende i lange dybe stød hvor min pik åd hendes fisse millimeter for millimeter - Min ene hånd fandt op under hendes bluse og ind under BH'en hvor den hurtigt fandt Mette's stive brystvorter - Den anden hånd kørte jeg ned langs ryggen til den fandt hendes anus - Langsomt pressede jeg en finger op - Mette spændte lidt, men nød behandlingen.

Tempoet blev sat op og nu pulede jeg Mette's stramme fisse hårdt og dybt samtidig med at jeg havde en finger i hendes glohede røv - Morten kunne fra båsen se hvordan hans kærestes fisse blev flækket af en fremmed mand. Mette kiggede ned og nærmest hvæssede "Knep mig Thomas - Knep din lille skøge - Giv mig den mandesæd min mand ikke kan levere - Hans pik er ynkelig og giver ingen nydelse". Med de ord kom hun igen - hendes krop skælvede og de små klynk blev til en lang hylen, som en ulv mod fuldmåne.

Jeg kunne mærke hvordan det strammede op i klunkerne, så jeg trak pikken ud og satte igen Mette på knå foran mig. Med telefonen kørende begyndte jeg igen at mundkneppe hende - Denne gang bestemte jeg tempoet og pressede pikken helt ned i halsen, så hun måtte gispe efter vejret.

Orgasmen kom helt nede fra tæerne og fyldte hendes mund med den ene stråle sperm efter den anden - Stolt åbnede hun munden og viste mig resultatet, men lige da hun skulle til at sluge det, sagde jeg - "Ikke sluge skat - Din mand skal også smage rigtig mandesperm fra en rigtig gennemkneppet kusse". Mette's øjne funklede, da hun rejste sig op - rettede på kjolen og gik med munden fyldt med sperm tilbage til baren - Bukkede sig ind over båsen og kyssede Morten, som ikke kunne gøre andet end sluge det hele. Kort efter satte jeg mig, kiggede på Morten og sagde - "Du trænger da vist til noget at skylle det ned med - hent lige tre drinks - Så aftaler jeg med Mette imens hvornår og hvordan hun skal have mere pik"

Fortsættes.....

Kneppede Hanrej's kæreste del.1
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 19 stemmer
Comments (2)
This comment was minimized by the moderator on the site
Hold kæft en fræk historie! Sidder her helt hård og kan næsten smage hendes kys 😋 de fik vist alle tre hvad de ønskede sig 😉
Tall’nMysterious
This comment was minimized by the moderator on the site
Lækkert .-D
Takker ;-)
loverboy
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.