Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej... på godt jysk, har du det godt?

Hans ironiske latter var spøjs og sexet en anelse mystisk i særpræget version. Blød, bestemt en mandlig afhængighedsstemme. En kvinde som jeg møder mange spændende toner i stemmelejet, men jyden var anderledes og et unikum faktisk perfekt.

Det går fint, tak....og dig? Vi talte frem og tilbage om supplerende konsistenser i eget verdensbillede og Globus rundt om os. Dækkeevnen omkring vores interne dialog var underholdende og førte altid til latter og smil. En mand med grine mani. Jeg sad i mit køkken og tænkte....jeg gider ikke høre om dine pindsvin eller kattedyr i dag, kan du ikke gå direkte til voldtagelse i mine våder trusser?

Time efter time, alle vores ord førte til max ønske i mit våde lingeri og våd blev jeg, det ultimative klimaks. Jeg åbnede min rødvin, den kraftige af slagsen og smurte læberne med rød druesaft og lyttede ikke længere til stemmen, min egen indre stemme skabte billeder. Druesaften gjorde mig tændt efter ham og sagde Ja ja til ting der aldrig burde være sagt ja til...

Han havde talt i lang og meget god tid....min rødvin påvirkede orgasmecellerne. Jeg begyndte og køre mine fingre gennem det lange hår og metaforisk følte jeg hans mesterhånd skabte bevælgelser i håret, drømte mig til skabelsesbilleder i karbadet. Det våde vand blev tændt, kjolen faldt af. Håret blev sat op, højre ben trådte vandet. Sæbe og olie dråber faldt i skummende fald. I langsomme bevægelser mødte kroppen det varme. Brystvorterne blev stive og hårde. Han var stadig i røret med....................langsomt stemmeleje.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.