Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kigger på uret. Stadig to timer igen. Vi har aftalt, du skal skynde dig hjem fra træning. Men med al den tid, kan jeg jo sagtens nå ned i kælderen og træne lidt. Men... jeg ender altså med lige hurtigt at gå på gsn.dk for at læse lidt - jeg holder meget af litteratur, som du ved. Godt våd i missen begynder jeg er træne. Det hårde fysiske arbejde tænder mig, fordi jeg ved, der venter os mere af den slags i aften.
Tyve minutter. Telefonen vibrerer i min lomme, sætter musikken på pause. Du spørger, hvad jeg vil have at spise. Jeg siger, at noget let og friskt nok er passende.

Da jeg hører døren smække, stopper jeg min træning og kommer op til dig. Du er helt våd af sved som jeg - selvom jeg nok også er våd nogle andre steder, hmm.... Vi bliver enige om at gå i bad. Du går ud, og jeg hører bruseren blive tændt. Du venter på mig i badet. Jeg skal liiige hurtigt samle tankerne og slukke lyset i kælderen og sådan nogle ting, og da jeg kommer ud på badeværelset, er der allerede hedt og tæt af damp. Jeg tænder for radioen, mens jeg klæder mig af. Jeg ved godt, du kan se min skikkelse, så jeg gør mig umage med at være ekstra sensuel.

SEX I DAG?

Da jeg træder ind i badet, kan jeg se, du bliver glad. Du elsker at mærke mig, at dufte til mig, at høre mig. Jeg er god til at læse dig. Jeg kender dig. Jeg ved, du godt kan lide at blive kysset på panden, så selvfølgelig er det det, jeg gør. Det er signalet. Vores signal. Det er en leg, hvor vi prøver grænser, befinder os lige på grænsen til det lidt for pirrende.
Jeg kysser dine læber, strejfer din mave, 'kommer til' at læne mig numse op ad dig. Hovsa! Der kom jeg vist til at tænde dig. Det tænder mig at tænde dig. At se dine sultne øjne. Jeg fortsætter med til komme til at røre dig lidt for meget. Det bliver for meget til dig.

Et lille gisp undslipper mig, da du tager hårdt fat i mig, vender mig om og presser mig ind mod ruden. Jeg kan mærke din krop. Den er tæt på mig. Helt tæt. Den er tændt, liderlig. Dit åndedræt bliver tungt. Med et, tager du fat i dit venstre ben, løfter det op. Jeg ved hvad der venter, men jeg når ikke at tænke tanken færdig, før du med et dybt suk støder din hånde pik op i mig. Det gør ondt, jeg skriger, jeg er ikke våd nok, ikke klar. Men jeg kan lide det. Og du ved, jeg kan lide det. Du støder hårdere, åh fuck, og smerten tager over, da hårde slag rammer min røv. Jeg kan ikke længere, er på nippet til orgasmen. Men nej, du trækker dig, træder ud af badet og fortæller mig, jeg skal vaske mig helt ren.

Jeg lader min hænder gennemsøge hvert et område på min krop, tager mig god tid. Jeg skal være fin og ren, som du nu engang befaler mig. Da jeg kommer ud i køkkenet, har du slukket alt lys på nær nogle stearinlys. Vi sætter os, jeg er sulten. Sulten efter flere ting. Du har taget sushi med (min absolutte favorit) og byder mig et glas vin. Jeg består mig ikke den mindste smule på vin, men du fabler om, at det er en Quintarelli Amarone delle Valpolicella fra 2004 og alt muligt andet bullshit. Kom nu til sagen, skat. Sagen er, jeg vil have dig. Men det er sødt alligevel.

Jeg forestår, at vi ser en FILM, så jeg fører an ind mod soveværelset, lægger mig på maven, gør mig umage med at strutte med numsen. Du sætter dig ved siden af mig, tager min krop under dine hænders behandlings. Du nusser mig, masserer mig. Dine hænder bevæger sig ned mod min røv, hvor de ender i et fast tag. Du trækker mine trusser af, og en spytklat rammer min balle, glider lige så stille ned til min fisse. Det gibber i mig, da jeg mærker din tunge på min klit. Du tænder mig, slikker mig, kysser mig, krævende. Jeg er lige ved at komme... men nej, heller ikke denne gang - og jeg må jo hellere rette ind, du bestemmer.

Jeg bliver lidt skuffet - men kun et øjeblik til jeg mærker dine våde kys overalt på min krop. Du bider mig i halsen. Det er dejligt. Du er dejlig. "Du tænder mig skat" hvisker jeg i dit øre, samtidig med, jeg kan mærke din pik trænge på min fisse. Du spreder mine ben lidt mere, så du kan komme ordentligt ind. Jeg stønner. Du slår mig. Mishandler min røv. Jeg holder mig for munden for at holde stønnene inde, men din behandling hjælper ikke just. Du må hjælpe mig. Du må tage det roligt. Jeg kan ikke holde til det her, du går dybere, hårdere hver gang. Min røv kan ikke holde til flere smæk, min fisse, kan godt holde til at blive gennempulet. DU knepper mig hårdt, og jeg kan lide det. En orgasme ryster min krop og giver min fisse krampe. Det kan du ikke holde til. Jeg lader dig slippe væk og åbner villigt munden, så du kan kneppe den i stedet. Du styrer det hele. Jeg kan ikke få luft, men du er bossen her.
Så sker der noget magisk; du giver slip på din dominans. Jeg bestemmer. Bare vent, skat. Åh bare vent.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.