BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

2015 blev et vildt år. Nyt arbejde, ny lejlighed, forlist forhold og udvidede seksuelle grænser. Det meste af det, var en naturlig evolution når de grundlæggende forhold i ens liv ændrer sig drastisk. Kærlighedslivet havde ellers haft en dimension af seriøsitet, jeg aldrig har oplevet før. Jeg var sikker på at det var kvinden jeg skulle gifte mig med, lave børn og dele min alderdom med. Men tilsyneladende, kan selv den dybeste forvisselse vise sig at være en illusion, der står til at briste. Det tog hårdt på mig, igen en uvandt følelse. Jeg har nemlig altid haft en "ude af øje, ude af sind" -følelse for de piger jeg har haft igennem tiden. For min skyld kunne de reelt brænde i helvede, når de var ude af mit liv. Hende her, hun hang fast. På den der røv syge tårer-i-øjnene-til-lyden-af-kvalm-popmusik-måde. Ja, er ikke stolt af det, men sådan var det sgu. Så igennem de opligatoriske faser med mig, og ud på den anden side. Det krævede et nyt kapitel, et nyt spring, en ny start! 

Det er sjældent man får den mulighed, så jeg greb den, og begyndte at tilbringe lidt tid på nettet. Faldt over en swingerklubs hjemmeside, og oprettede en profil. Jeg var lidt sky, så jeg holdt billeder af mit ansigt for mig selv. Ikke fordi jeg ligner en der har taget klatvask med syre, men mere fordi jeg ikke helt stod ved, de ting jeg søgte på siden. Eller bildte folk ind at jeg var interesseret i... Mine fordomme var store. Jeg tænkte at der var tale om tunge kvinder med alternative udseender og mænd på +45. Og så naturligvis bytte-bytte købmænd par, med de førnævnte persontyper. Mine fordomme blev desværre bekræftet. Så jeg lagde egentlig ikke ret meget i det, andet end at læse en masse om universet, om hvad folk tænkte, tændte på, udførte sammen, samt deres adfærd på nettet. 

SEX I DAG?

Jeg havde i mellemtiden søgt et nyt arbejde, og det kostede mig et par uger at lande et ægte drømmejob. Så på dagen hvor jeg fik det, røg jeg i byen sammen med et par gode venner for at fejre det. Undervejs fik jeg spurgt de andre om de kendte til swingerklub sider, og en af gutterne kendte godt den samme side, som jeg havde en profil på. Han talte varmt om stedet, altså selve sexklubben, og at han egentlig ikke var så kræsen seksuelt, som han havde gået og troet. Han havde været forbi en aften, og var faldet i snak med et par på 49, der var stamgæster. De havde vist ham lidt rundt, og bl.a. taget ham forbi "gloryhole" sektionen. Manden i parret havde benyttet et af hullerne, mens kvinden havde sludret lidt med min ven om deres erfaringer. Pludselig havde hun opfordret ham til at gøre som manden, hvorefter hun var smuttet ind bag væggen. Min ven havde ikke vidst om det lige netop var kvinden han havde snakket med der havde betjent ham, men den tur han fik, havde været den bedste i hans liv. 

Den historie, fik mig til at reflektere over, hvor lang tid siden det egentlig var, at jeg havde haft nogen form for sex. Det fik mig til at være lidt mere på mærkerne over for damerne i byen den aften, og det lykkedes mig da også at kysse med en. Men det blev kun til det. Så om morgenen, en sjælden tømmermandsfri en af slagsen, var jeg godt gammeldags liderlig. Fik bakset computeren op på maven, med min ret hårde erektion pressende bag på skærmen. Jeg loggede ind for at finde ud af, hvem der mon besøgte klubben i løbet af dagen. Så til min store ærgelse at det var en dag for sex med eget køn. Så jeg begav mig i stedet ind på chatten, for at se om der var nogen jeg evt. kunne lave en privat aftale med. Jeg kom ud i en chat, med et par meget store bryster, på kun 19 år. Hun var ret sød, til trods for at hendes interesser naturligvis passede til hendes alder. Britisk boyband, pandaer og teen-serier beskrev fritidsinteresserne. Nå ja, og så at smage på mandlige kønsorganer. Med halsen! "Frisk pige", tænkte jeg og gav lidt pokker i aldersforskellen på 12 år. Jeg smurte hende det bedste jeg kunne, og endte med at få lokket hende til en aftale. 

Vi havde aftalt at tage i klubben alligevel, og ankomme som par. Så var det nemlig en del billigere, end hvis jeg dukkede op som mand alene. Vi havde aftalt at mødes nogle hundrede meter fra klubben. På vej derhen, slog det mig, at hun havde accepteret en DATE, uden at vide hvordan jeg så ud, ud over mine data såsom højde og vægt. Jeg vidste heller ikke andet om hende, ud over at hun havde et gedigent brystparti. Hun kunne jo ligne en der havde kysset en tændt kogeplade, men jeg besluttede mig for at være ligeglad, nu hun åbenbart var det. Da hun dukkede op, så jeg en lav pige med et sødt smil. Hendes bukseliv var godt nok et par størrelse større end jeg normalt ville have gået efter, men det tænkte jeg skulle prøves alligevel. 

Inde i klubben var der kun få mennesker. Da vi kom ind, blev vi mødt af et semidunkelt miljø. På en barstol sad en kvinde på omkring de 50, iført lange bryster og et kvindehovede mellem hendes ben. Så var besøget i klubben ligesom igang. Det var kun kvinder der forlystede sig, dog med et par mænd som tilskuere til eskapaderne. Pigen og jeg, stod og observerede et par noget yngre kvinder end den føromtalte, æde hinanden grådigt. Den ene havde godt med lyd på, og da hendes orgasme rungede ud i rummet, viste reaktionen sig i mine underbukser. Bartenderen havde sat os ind i reglerne og den normale konduite med, at signaler med blik og små nik, var eneste tegn på at man var velkommen i legen. Pigen modtog netop dette fra de to kvinder og hun kiggede spørgende på mig. Jeg rakte hånden frem og lagde let hovedet på skrå, som et stumt "gå til den". Hun gik derhen, og lod sig afklæde af den ene af de to kvinder. Jeg studerede pigen indgående, og da hendes bryster blev blottet, så jeg to tunge, men meget volumiøse lyse bryster dukke op. De sad ret flot, størrelsen taget i betragtning. Jeg var meget tændt nu, og ventede blot på at jeg blev inviteret med i legen. Det gjorde jeg dog ikke, tvært imod var jeg henvist til tilskuerrækkerne, sammen med de to mænd, der begge havde passeret 60. Jeg følte mig en smule ussel, at stå der med stiv pik og et sultent blik sammen med de to ældre herrer.

Pigen blev sat i en sofa, let trukket ned, så hendes små tykke ben stod i 90 grader og overkroppen i en bue derfra, og hovedet let knækket op af ryglænet. Den ene af kvinderne stilte sig med et knæ på hver side af pigen, så kvindens buskede kønsorgan var mast op i hovedet på pigen. Jeg kunne se at hun skød hagen frem mellem kvindens ben, og lod sin tunge nemsomt gå på opdagelse på mellemkødet og ved siden af skamlæberne. Den anden kvinde havde sat sig over for at ryge en cigaret med den ene hånd, og kæle for sig selv med den anden, mens hun skiftevis betragtede os mænd og scenariet i sofaen. Pigen kunne åbenbart lide det hun lavede, for hendes ene hånd legede voldsomt med hendes egen klit. Den rygende kvinde slukkede nu sin cigaret, og fandt vej ned mellem pigens ben, som hun spredte en smule brutalt. Kvinden sendte en tungetornado ned i skødet på pigen, der effektivt frembragte en let klynkende orgasme. Pigen vred sig og borede hendes lange negle ind i ballerne på kvinden hun slikkede. Kort efter steg kvinden af, og sagde "så er du vidst klar til at lege med din mand, han ser ud til at være parat"..

Mine underbukser var enige. Min pik var ganske enkelt stenhård, og de første dråber havde allerede sivet. Pigen rejste sig fra sofaen og nikkede en smule forlegent til kvinden, samlede sit tøj op, og gik hen til mig. Med hendes frie hånd, tog hun om min pik i boksershortsne og kiggede op på mig, mens hun bed sig let i læben. Jeg lagde armen om hende, og lod hånden hvile på det øverste af hendes fyldige bryst. Vi gik dybere ind klubben og så os om efter et godt sted. Stort set alle rum var ledige, så vi valgte et med en kæmpe seng. Jeg smed bukser og trøje, og vendte mig mod hende. Hun havde djævlen i sine øjne og trak vejret med tungt åndedræt. Jeg nåede ikke at gøre noget, før hun havde sat sig på knæ foran mig, og gik i gang med at smøre mig ind i hendes savl. Hun tog en flad hånd i munden at par gange, som om hun havde et lager af naturlig smørelse derinde, og gned mig godt ind i det. Jeg havde aldrig til den dag mødt en pige der kunne tage mig helt ind, men i tre forsøg, ramte hendes næse min mave. Der blev den et par sekunder, mens jeg stod og havde måtte se ret tåbelig ud. Hendes mørkblonde hår dækkede halvdelen af hendes ansigt, og savlet hang i store guirlander fra min pik til hendes mund, når hun trak hovedet tilbage. Hun skiftede mellem de dybe gab og slikken på skaftet. Det var ikke på en unaturlig porno måde, men meget indlevende og som i en trance tilstand.

Efter at være kommet lidt over overraskelsen af dette verdensklasse blowjob, bukkede jeg mig en smule ned, og tog fat om hendes højre bryst med min hånd. Det var meget større end jeg før havde haft mellem hænderne. Jeg kunne mærke at det var ret fast. Jeg var fascineret af dette store bryst, der føltes blødt udenpå og fast indeni. Jeg kælede for det, med små kildende bevægelser, og mærkede effekten gennem hendes behandling af mig. Jeg var tæt på at komme, og tog det andet bryst i hånden også. Det føltes herligt, så jeg tog lidt hårdere fat og maste dem let sammen. Hun slap min pik fra sin mund og rettede sig op, så jeg kunne placere min pik mellem hendes bryster. Jeg havde prøvet spansk før, men ikke med en pige med så store bryster, og jeg nød at jeg ikke kunne se andet end lige netop spidsen af min pik stikke lejlighedsvis frem mellem hendes bryster. Efter at have nydt synet og situationen et stykke tid, mistede jeg interessen og lagde mig op på sengen, med hende på alle fire over mig. Jeg havde brysterne over alt på mit ansigt, og jeg slikkede på dem med største passion og kærlighed. Hun famlede efter min pik og fik den rettet mod hendes drivvåde skød.

Hun red mig i en evighed. En teknik få kvinder mestrer til perfektion, men pigen her, hun gjorde. Synet af hendes meget ophidsede ansigt, med de lukkede øjne og underlæben der blev bidt i, hendes hænder der holdt de tunge bryster, og lyden af hendes tykke lår mod mine, var vanvittigt pirrende. Hun satte til sidst tempoet op, og red mig meget direkte. Hun vidste hvad hun gjorde. De små klynkelyde jeg havde hørt fra hende ude i sofaen, dukkede atter op, og hendes ansigt trak sig sammen og kroppen dirrede, da hun kraftigt red sig til en dyb orgasme. Jeg havde ærlig talt ikke gjort ret meget mere, end blot at ligge der. Hun kravlede af, og tog mig atter i sin mund. Hun stod på alle fire med begge knæ på samme side af mig, med bøjet overkrop, så numsen vendte ned mod mig. På den måde, kunne jeg lege med mine fingre i hende, samtidigt med, at jeg tog på hendes bryster (du har nok gættet, at jeg var vild med dem!!) Jeg fik næsten hele hånden op i hendes skede, der var helt udvidet og spændt. Lige da jeg ville klemme det sidste stykke af tommelfingerroden med ind, begyndte hun at skælve igen. Hun holdt sit hoved helt nede over min pik, imens hun kom for 3. gang. Hvordan jeg selv havde undgået at komme indtil nu, forstår jeg ikke, men det var ved at være tid. Et par få nik med hovedet senere, gjorde jeg tegn til hende. Hun smed sig om på ryggen og trak mig hen over hende, så hun kunne nå min pik. Hun trak i mig hurtigt og fast. Det første sprøjt lagde sig som en lang stribe hen over hendes ene brystvorde, mens det andet dekorerede hendes hage og kind. Resten landede lidt tilfældigt ud over det hele. Jeg kigge lidt undskyldende på hende, men hun smilte mit søde smil og sagde lavt; "det går nok".

Jeg var færdig. Heeeeelt færdig. Vi lå lidt i stilhed og fik styr på pulsen. Da vi rejste os op, fik vi øjenkontakt og udbrød begge et grin. Vi var enige om at det havde være helt fantastisk lækkert.

Da vi gik ud fra klubben, skiltes vi og ønskede hinanden en god lørdag og gik hver sin vej væk fra klubben. Efter få meter så jeg en kvinde komme i mod mig med en barnevogn. Hun så på mig med et lumsk smil, og havde sine øjne fæstne mod mine indtil vi passerede hinanden. Hun havde godt set hvor jeg kom op fra.

Fra den dag af, befandt ekskæresten sig ikke længere i mit hoved. Jeg var fri.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.