BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En dump lyd trak hende ud af hendes egen verden.. Hun havde siddet fokuseret, med øjnene vandrende over teksterne, hånden rutineret klikkende på musen, navigerende fra administrative notater til indkomne beskeder. Når hun var i hendes egen verden, var alt andet en sløret sump af ambiance og udefinerede bevægelser omkring hende. En slags trance kun få situationer kunne bringe hende i. Hun tog øjnene fra skærmen, og kiggede på den brune kasse der stod ved siden af en tom kaffekop på bordet. Et forvirret blik op på kollegaen, der havde sagt noget hun ikke havde registreret, beskrev at fokus på arbejdet måtte slippes, før end omgivelsernes tilstedeværelse kunne trænge ind. "Er den til mig..?" sagde hun, mens hånden med de velplejede lakerede negle strøg det gyldne hår bag hendes venstre øre. Hun ventede ikke et svar, da hun nysgerrigt fandt pakkelabelen med sine øjne.. Jo, den var godt nok, men hvem var det fra, tænkte hun og ledte efter en afsender. Den oplysning udeblev, og i stedet åbnede hun pakken med en voksende spænding i maven, som en juleaften før træet ombejles.

Indeni fandt hun en æske, i et enkelt design prydet af nogle store bogstaver. Kollegaerne omkring hende kastede lange blikke, da hun åbnede æsken. Låget røg hurtigt på igen, og en let rødme afsløredes i hendes kinder. Hun forsøgte at afdæmpe sine fabrilske bevægelser, da hun lukkede pakken i. Hendes hjerte hamrede afsted, og spændingen i maven havde ændret karakter til en knugende fornemmelse. En ambivalent følelse af, i det øjeblik, udefinerbar betydning. Hun måtte lige samle sig, hvilket fik hende til spontant at rejse sig og tage pakken under armen. Hendes kollega ved siden af hende kiggede spørgende på hende, hvilket hun kvitterede med et forlegent smil og nedslået blik.

Ude på gangen registrerede hun sin puls og den stigende varme i kinderne. Det var midt på sommeren og korridorerne var varme og vindstille. Vinduerne stod åbne på vid gab, og trafikken udenfor var afdæmpet og sporadisk, et resultat af at sommerferieperioden var på sit højeste. Hun fandt et tomt kontor og fik lukket døren bag sig. Hun satte pakken på bordet og tog indholdet op. Lågen røg af og hun kiggede atter på indholdet. Hun var ret sikker på hvad genstanden var, men fandt alligevel den lille bog der hørte med, og læste med opslåede øjne teksten på papiret. Hun sank en gang, og i hendes hjerne søgte hun en forklaring på hvem det var fra. Hun fik en anelse og fandt sin telefon frem. 3 nye beskeder.. En fra tandlægen, en reminder på morgendagens aftale. En mere, fra hendes barndomsveninde der harcelerede over kærestens seneste tåbelige aktioner... Den sidste var måske svaret.. "En blinkende smiley... Hmm.." opdagede hun sig selv sige højt. Hun så sig omkring på kontoret og fandt en stol nær ved. Hun satte sig, og svarede beskeden spørgende.

Hun havde savnet lidt spænding på det seneste. Tingene i hjemmet var helt som det skulle være, det kørte på arbejdet, hun var glad for sit liv. Men et eller andet manglede. Som om at hun gik med en uforløst spænding, der nagede hende, selv i de intime stunder var det som om at hun ikke blev mæt. Næsten som at spise en fin middag ude, men alligevel føle en lille sult når man går fra restauranten. Omkring hende nød hun anerkendelse, og selvom hun ikke følte sig som en flirtende type, mærkede hun værdsættelse af hendes væsen. Hun var tilfreds med sig selv og stod ved hendes udseende. Og hvorfor ikke, hendes numse var velformet og fast og brysterne sat godt under toppen. Alligevel var hun draget af en seksuel understrøm, der virkede til at ville rive hende ud på dybt vand. Hun var begyndt at opsøge chatforums, og havde også oprettet en profil et sted på nettet, hvor folk med seksuelle interesser mødes. Hun havde ikke ventet den massive opmærksomhed hendes onlinetilstedeværelse havde givet. Det var næsten overvældende. Hun havde lidt opgivet at indlede sig på længere korrespondancer med de utallige henvendelser, og gik i stedet på kig i diverse billedprofiler på hjemmesiden. Hun fandt en fyr, der ikke flashede sin manddom direkte op i kameralinsen, men havde dækket sin stolthed til med et par løse boksershorts. Hun kunne ikke dy sig, og sendte en besked til ham, med et kompliment af udstyret. Han var online, men svarede ikke med det samme, hvilket havde været lidt utilfredsstillende.

Senere den aften var hun gået i seng godt våd. Manden lå ved siden af hende, men havde ikke ofret opmærksomhed på hende, så hun loggede på hjemmesiden for at se om der var lidt spænding. 8 nye beskeder i hendes indbakke. De første var korte invitationer til sex, som hun slettede uden at besvare. Hun mærkede et lille sug, da hun så at hendes besked fra tidligere var blevet besvaret. Hun åbnede den, og læste den længere besvarelse. Manden takkede for komplimentet, og sendte et nyt imod hendes eget profilbillede, der fremstillede hendes numse en anelse struttende, iklædt blondetrusser. Hun havde været nervøs for om det var FOR tydeligt det var hende, i tilfælde af at hendes mand nu også var på siden uden hun vidste det. Hun havde dog alligevel taget chancen, og også oprettet et lille privat album med pirrende billeder. Dialogen mellem de to havde udviklet sig, da det viste sig at manden bag profilen havde en masse at byde på. Der var bare et problem.. Han boede i den anden ende af landet. Hun havde overvejet et øjeblik at droppe det hele, men alligevel var der noget der havde fanget hende ved ham. Deres udveksling havde flyttet sig fra hjemmesiden til telefonen, da svarene blev hyppigere, og billedeudveksling var blevet foreslået.

Et par uger inden pakken landede med et bump på hendes bord, havde de haft en heftig udveksling af en saftig historie, og hun var blevet så våd at hendes trusser var gennemblødte. Hun besluttede at tage et billede af det og sende det til ham. Motivet var at vise ham, hvor vild hun blev af deres udveksling. Hun smilede for sig selv mens hun sad og reflekterede over de seneste mange ugers forløb, og tænkte at denne ret specielle gave var fra ham. Men hvordan skulle hun kunne bruge den.. Det var ikke ligefrem egnet til at bruge på arbejde, og den kunne heller ikke rigtigt ligge derhjemme. Dilemmaerne var lige så ophobende, som den eksplosive lyst hun ofte blev overvældet af. Hun besluttede sig for at gå ud på toilettet. Hun satte sig på toiletlåget, med pakken på hendes lår. Den lilla genstand føltes blød, men samtidigt fast. Hun rejste sig og gik over til vasken for at skylle den. Mens hun skyllede den, så hun sig selv i spejlet. Hendes kinder var stadig en smule opblussede, og hendes øjne var en smule blanke. Hun blev ikke overrasket over at hendes ansigt viste tegn på liderlighed, for hun var udemærket klar over at hun var meget tændt. Hun trak op i nederdelen og hev trusserne ned om knæene.. Hun så en sidste gang på genstanden, og førte den så forsigtigt op i sig. Hun var blevet ganske våd, og det var ikke noget problem at få legetøjet op at sidde hvor det skulle. Det føltes både behageligt og ophidsende at have den oppe i sig. Hun trak vejret dybt, hev trusserne på plads og rettede nederdelen til. En hånd igennem håret, og hun var nu klar til at forlade toilettet. Som hun gik tilbage mod sin plads, mærkede hun genstanden for hvert eneste trin hun tog. Hun sendte et stort smil til sine kollegaer, da hun fandt sin stol.
Den knugende fornemmelse i maven var der stadig, men nu var hun fuldt ud klar over hvad den betød. Hun tog sin telefon, og besvarede beskeden med den blinkende smiley kort, men præcist; "Jeg er klar..". Der skete ikke noget den første halve time, og hendes arbejde var blot en falsk illusion til ære for kollegaerne. Hun kunne slet ikke fokusere på andet end hendes eget underliv og forsøgte at forberedte sig på hvordan hun kunne skjule reaktionen, når genstanden ville bevæge sig. 45 minutter var nu gået, stadig stilhed.. Hun mærkede en frustration blandet med en irritation over at der ikke skete noget! Hun var jo klar. Hun mærkede en hånd på hendes skulder, og så op på hendes kollega der inviterede til frokost. Hun plejede at spise med en håndfuld af de nærmeste, og de gik og småsludrede på vej op til kantinen. En af mændene holdt galant døren for hende, og hun trådte ind i kantinen, idet genstanden begyndte at summe svagt. Hun blev ildrød i hovedet, og var sikker på at nogen havde hørt summen. Men igen reaktion omkring hende. Den summede igen, og hun blev nu bevidst om, at summen ikke var hørbar, men alene en vibration der steg op igennem hendes egen krop.. Det kildede.. Det kildede helt enormt, på en let pirrende men stadig rolig måde.. Hun følte sig stolt over at kunne tilbageholde alle tegn på vibrationerne som hun stod der i køen til buffetten. Men da hun samlede en bakke op, udstødte hun et svagt støn, da en kraftig vibration ramte hende. Gutten foran vendte sig og kiggede spørgende på hende. Forlegen fik hun liret en usammenhængende sætning af og fikserede øjnene mod laksen på bordet. Vibrationerne steg stødt, hvilket fik hendes underliv til at trække sig sammen. Hun var nu udfordret på ikke at vise sin stimulering, hvilket for en gangs skyld resulterede i at hun deltog passivt i samtalen ved frokostbordet. Hun fattede sin mobil, og skrev at hun var til frokost, om ikke den kunne sættes på pause? Svaret kom i form af et endnu kraftigere pulserende vibrationsmønster, der fik hendes ben til at klemme sig sammen. Vandglasset på hendes læber var et kløgtigt skjul for hendes nu tungtværende åndedræt. Det var ved at blive for svært at skjule, så hun rejse sig, undvekslede velbekommende høfligheder og hastede over med sin bakke. Hun skridtede hurtigt ud af kantinen og søgte mod øde egne af virksomheden. Hun fandt et uaflåst lager, og så sig om. Vibrationerne havde skiftevist aftaget og intensiveret, til hendes store tilfredsstillelse. Hun låste døren bag sig da hun konstaterede sig, at hun var alene. Genstanden bankede nu impulser direkte på hendes g-punkt, og hun stillede sig med hænderne på væggen og lod sig rive med. Hun lod lydende undslippe ukontrolleret, mens hendes ben skælvede, så hun måtte koncentrere sig om at holde sig oprejst. Hun tog sin hånd ned i hendes trusser, og lagde den på klitten. De indre vibrationer fik hendes hånd til at bevæge sig automatisk. Hun noterede sig at hun var drivvåd, og brændende varm. Forløsningen var tæt på, og de høje gisp gav ekko i det rå lager. En bølge begyndte at tage form i benene, og brusede op igennem hendes krop i en voldsom orgasme. Hendes ben gav efter og hun faldt på knæ og blev taget helt ud af vibrationerne der ufortrødent fortsatte mens hun kom kraftigt. Hun vendte sig automatisk om på ryggen og skød underlivet i vejret idet hun udbrød det ene støn efter det andet.. Hun måtte stoppe det, det var så intenst at hun var helt i trance.. Hun fik fat om genstanden med sine fingre og trak den vibrerende ting ud af hendes indre. Hendes trusser var fuldstændigt gennemblødte da hun trak dem på igen, men hun var ligeglad lige i det øjeblik.. Lige der, på gulvet i det støvede lager, skulle hun bare ligge. Ligge og nyde. Nyde underlivet der stadig sendte beskeder til hendes hjerne, og den langsom faldende puls der lød som en hammer i hendes øre.

Hun kom langsom tilbage til virkeligheden, og så på sit ur. Hun var gået 20 min over frokosten, hvilket fik hende til hurtigt at samle sig sammen. Genstanden lå i hendes hånd. Hun realiserede at trusserne ikke kunne bruges mere, så de røg af. Den kølige luft på hendes underliv var sval og føltes rar ovenpå den intense oplevelse. Hun stod nu med et på våde trusser og den nu stille genstand i hånden. De røg ned i tasken og i det samme tog hun sin telefon. Hun skrev en kort besked, inden hun samlede sig og gik mod døren. Hun lagde ikke mærke til øjnene der fulgte hende, da hun forlod lageret..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.