Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vil lige skrive en lille hurtig historie om en oplevelse jeg havde med min vidunderlige kæreste (Karsten) her i Kristihimmelfarts ferien. Vi havde taget bilen over Storebælt til trekant området for at besøge vores familier, da vi begge kommer fra Kolding og omegn, hvor vi overnattede ved min storebror, kone og deres 3 børn.

Lørdag morgen vågnede vi tidlig pga. vi kunne høre at børnene var begyndt at rumstere i huset, så vi beslutter os for at stå op. Da min kæreste trækker gardinerne fra rammer de vidunderligste solstråler os, og min kæreste spørger om vi ikke skal tage en løbetur inden morgenmaden, da min bror hus ikke ligger så langt fra en skov, hvilket jeg siger ja til.

SEX I DAG?

Jeg går ind i køkkenet, hvor jeg spørger min bror om, det var i orden, at Karsten og jeg tager en løbetur inden morgenmaden, hvilket min bror siger god for. Går derefter ind til min kæreste og siger, at det ikke var noget problem med morgenmaden, og vi for skiftet til løbetøj.

På vej ud hilser vi pænt på børnene, som spørger hvad vi skal. Karsten fortæller, at vi skal ud og løbe en tur, men at vi nok skal lege med dem, når vi kommer tilbage. Ude i indkørslen for vi lige strukket ud, og jeg spørger Karsten om vi bare tager den sædvanlige rute gennem skoven, som vi plejer at løbe, når vi overnatter ved min bror, hvilket Karsten siger ja tal.

Efter at have løbet nogle minutter og kommet et stykke ind i skoven tager Karsten min hånd og stopper mig i mit løb, hvorefter kan trækker mig ind til sig, og kysser mig, mens han lader en hånd glide ned i mine løbebukser, og kæler for min fisse uden på mine trusser, og spørger om det ikke er tid til at indvie foråret med årets første udendørsknald. Smiler bare frækt tilbage til min kæreste og siger at det kan da godt være, og at han jo kunne prøve at mærke efter.

Karsten var ikke sen til at følge opfordringen, og lader hånden glide ned i mine trusser, hvor han fugter sin finger, og derefter sutte den ren for mine safter. Han trækker mig nu væk fra løbestien og ind i skoven, hvor han nu tager fat i mine løbebukser, og trækker i en bevægelse mine løbebukser og trusser ned til anklerne på mig med en bemærkning om, at dem for jeg vist ikke bruge for ligenu.

Som svar løfter jeg mit ene ben, som indikation til Karsten om, at han skal trække min løbebukser og trusser helt af mig, hvilket Karsten ikke er sen til at følge. Da jeg er befriet fra mine løbebukser og trusser spørger jeg kælent Karsten om han har noget til mig, og for en kærlig bemærkning om, at jeg da kan prøve og kikke efter. Sætter mig på knæ foran kæresten og for fisket Karsten pik frem, som jeg frækt kysser på pikhoved inden jeg lader pikken glide ind i min mund, og begynder at sutte det bedste jeg kan.

På et tidspunkt mærker jeg, at Karsten ligger sin hånd i nakken på mig, og jeg er ikke sen til at forstå hentydningen og fjerne mine hænder fra hans pik, så han er i kontrol. Karsten presser nu mit hoved ned over hans vidunderlige pik, som langsomt glider ned i min hals, hvorefter han skiftevis knepper mig i munden og i halsen i et stykke tid.

Efter Karsten har kneppet mig i munden og halsen et stykke tid, beder han mig rejse mig op, fordi nu vil han mærke min fisse. Jeg rejser mig op, og tager et par skridt hen til det nærmeste større træ, hvor jeg begynder at vrikke frækt med røven som indikation til, at Karsten skal komme og tage mig. Karsten er ikke sen til at følge opfordringen, og lader sin pik glide i bund i min sjask våde fisse i et stød, hvor han holder pikken, mens hans hænder bevæger sin ind under min løbebluse, og op til min sports BH, hvor han begynder at tage mig på brysterne alt imens hans pik stadigvæk er i bund i min fisse.

Mens Karsten hænder stadigvæk kæler for mine bryster uden på sports BHen visker han mig i øret, at han tror, han bliver nød til at befri mine bryster, hvorefter hans hænder forlader mine bryster for kun at komme til syne igen. Han begynder nu, at trække først min løbejakke, løbebluse og derefter min sportsBH af mig, så jeg nu står nøgen på nær sokker og sko.

Det første vindpust som rammer min bare overkrop for at lille gys til at gå igennem min krop, og Karsten begynder nu at kæle for mine bryster imens han stadigvæk holder pikken stille i min fisse. Langsomt forsvinder den ene hånd fra mit højre bryst, hvorefter den finder min klit, som han langsomt begynder at kæle for, imens hans venstre hånd stadigvæk kæler for mine bryster, og sådan bliver han ved med at køre mig på grænsen af en orgasme.

Efter et stykke tid tager Karsten et fast tag i min hofter, og begynder at kneppe mig med hhv. korte og lang stød, og en blanding af langsomme og hurtige stød. Da han har kneppet mig et stykke tid beordre han mig ned på knæ foran ham, hvorefter jeg sutter hans pik ren for mine safter, og havde egentlig forventer at Karsten ville komme i munden på mig, men da jeg se Karsten er ved komme beder han mig stoppe, og han trækker sin pik ud af munden på mig, så jeg forventer at han vil kneppe mig igen.

Ser nu Karsten fisker en tube glidecreme frem for jakkelommen og kommer med en kommentar om, at han jo også hellere må få forårs indvie det sidste hul. Karsten rækker mig nu glidecremen som indikation til at jeg skal smøre hans pik ind, hvilket jeg gør. Da jeg har smurt Karstens pik ind stiller jeg mig igen ved træet, hvor jeg spreder mine balder, så mit forbudte hul kommer til fri afbenyttelse for min kæreste.

Mærker nu at en klat kølig glidecreme rammer min ringmuskel, hvorefter Karsten begynder at massage min ringmuskel ind. Da han har fordelt glidecremen mærker jeg først en og så derefter 2 fingre, som forsvinder op bagi mig, for at gøre mig klar til hans pik. Efter lidt tid mærker jeg at fingrene forlader min forbudte hul, og jeg mærker, derefter Karsten sætter sin pik for min private indgang, og drillende siger til mig, hvad hedder det så?

Er ikke i tvivl om Karsten har startet vores lille leg, om at han vil have mig til at tikke ham om at tage mig analt, da han ved, at jeg tænder vildt meget på at skulle bede om at få den analt, da det ikke er noget som pæne piger gør.

Må herefter bede Karsten om at tage mig analt i mit forbudte hul, men Karsten bliver bare ved med at drille mig, ved kun lige at presse pikhoved halvvej igennem min ringmuskel for derefter drillende at trække den ud igen.

Sådan forsætter vores lille leg nogle minutter, hvor Karsten bliver ved med at drille mig ved kun at lade pikken lege i indgangen til mit forbudte hul, så da han endelig lader pikken glide igennem, kommer der en blanding at et åh og suk/støn fra mig, men her stopper legen ikke for straks derefter trækker han igen pikken helt ud af min røv.

Nu starter legen forfra med at Karsten højst lader pikhoved glide indenfor i min røv. Da legen har forsat sådan noget tid, er jeg simpelthen blevet så liderlig at jeg ikke kan klare denne lille leg mere, hvilket jeg godt viske var Karstens formål med at tirre mig så længe.

Så min ene hånd finder min klit, hvorefter jeg begynder at kæle for mig selv, hvorefter jeg beder Karsten stoppe med at drille mig, og bare give mig hans pik helt op i min røv.

Karsten ved nu, at han vundet og hans pik forlader nu min ringmuskel, hvorefter jeg igen mærke at Karsten giver mig en ny omgang glidecreme, og ved udmærket godt hvad der skal ske om lidt, så mærker et sug i maven og mellemgulvet.

Karsten smører nu sin pik ind inden han sætter den for mit forbudte hul igen, og spørger om jeg er sikker på jeg vil have hans pik helt op, hvilket jeg svare ja til. Jeg forsætter nu med at kæle mere intensivt for min klit, da jeg mærker Karsten sætter pikken på plads mit, og hans hænder tager et fast greb i mine hofter.

Ved nu, at det snart sker, og tager en dyb indånding, da jeg ved at Karsten om lidt vil trykke sin pik i bund i min røv i et langt stød. Da jeg puster ud sker det, og jeg mærker hvordan Karsten pik glider i bund i min røv, og min udånding blander sig med blanding af av/åh imens pikken glider i bund. Det skal lige siges at min kæreste helt nøjagtig ved, hvor hurtig han kan trænge op i mig, uden at det gør sindssyg ondt, men jeg stadigvæk for den gode smerter.

Da Karsten er i bund begynder han nu at kneppe mig røv, og beder mig få mig selv til at komme, så forsætter med at onanere. Da jeg er tæt på at komme, kan jeg mærke at Karsten øger tempoet, for at få det til at passe med, at han kommer samtidig som mig, og jeg mærker at Karsten kommer bagi mig kort inden jeg selv kommer.

Jeg mærker nu, hvordan Karstens pik forlader min ømme røv, og han vender mig om, hvorefter vi mødes i et langt tungekys. Vi for efter samlet mit tøj op, hvorefter vi begynder at gå tilbage til min brors hus. Da vi kommer hjem til min bror spørger om vi havde en god løbetur, hvilket vi begge svare ja til (De skulle bare vide).

Vi smutter herefter i bad, hvor vi vasker og kæler for hinanden under bruseren inden vi kommer i tøjet for at spise morgenmad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.