Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter opfordring fra Chocopop vil jeg begynde at skrive om nogle af de frække oplevelser jeg har haft sammen med min vidunderlige kæreste (Kalder ham Karsten, men det er ikke hans rigtige navn), som jeg været sammen med siden jeg var 18.

Historien som jeg vil fortælle nu, var den begivenhed som satte gang i vores sexliv i juleferien 2011. Indtil da havde vores sexliv noget der foregik stille og rolig i soveværelset evt. et frækt bad sammen inden vi havnede i soveværelset. Kort sagt stille og rolig, da jeg altid har været den stille og rolige generte pige som lavede sine lektier til tiden.

SEX I DAG?

Ændringen i vores sexliv startede i starten af december 2011, hvor min kæreste og jeg havde lavet et væddemål, som jeg tabte. Det var ikke nyt for os at vædde om noget, og normalt skal vinderen tage en af taberens huslige pligter i vores lejlighed f.eks. opvasken, støvsugning, lave en romantisk middag for vinderen osv. som sagt så tabte jeg, og jeg tænkte ikke nærmere over det indtil min kæreste besluttede sig for at udnytte det i juleferien.

Dagen som vendte op og ned på vores sexliv startede ved at vækkeuret ringede kl. 8, da vi skulle gøre klar til den årlige familiejulefrokost. Det var blevet vores tur til at holde julefrokost og begge vores familier ville komme. Morgenen forløb som normalt med at vi spiste morgenmad, mens vi fordelte opgaverne imellem os. Da vi var færdige med at handle ind, anrette maden på fade, sætte på køl, spurgte Karsten om vi ikke skulle hoppe i bad inden vi dækkede bord, hvilket jeg bare sagde ja til. Vi smed vores tøj, og havnede i bruseren, hvor vi vaskede hinanden og pillede lidt, men der skete ikke mere end det. Min kæreste var hurtig til at klæde om, og gik ind i stuen, mens jeg gjorde mig klar. Jeg tog den nederdel på, som jeg havde ønsket mig af Karsten i julegave.

Da jeg kom ind i stuen, så jeg, der låg en pakke på bordet. Jeg kikkede på Karsten, og han sagde til mig, at det var en forsinket julegave. Jeg gav Karsten et kys og sagde tak, hvorefter jeg begyndte at pakke gaven op, som viste sig at være et trådløst vibrator æg og noget varmende intim olie. Jeg kikkede mærkeligt på Karsten, da vi på tidspunkt ikke havde noget SEXLEGETØJ, og det var heller ikke noget, vi havde diskuteret. Stod bare målløst med ægget og intimolien i hånden, og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre af mig selv. Karsten begyndte nu at gå hen imod mig, og før jeg egentlig har nået at reagere har han løftet mig op på spisebordet, og var i gang med at trække min g-streg af mig. Det var først, da min kæreste var i gang med at trække min g-streg af mig, jeg kom til mig selv, og bad ham stoppe, da han seriøst ikke kunne mene det.

Min kæreste svarede bare med bestemt stemme, at jeg skulle huske han havde vundet et væddemål tidligere på måneden. Måden hvorpå han sagde det, gjorde bare at det, der skulle til at ske ikke var til diskussion, så jeg lod ham trække min g-streng af mig. Havde på det tidspunkt aldrig prøvet, at Karsten snakkede dominerende til mig, så jeg fik en underlig fornemmelse i maven.

Da han havde trukket g-stregen af mig lod han den falde på gulvet, foldede min nederdel op, og gav min fisse et kærlig kys. Min kæreste spredte nu ligeså stille mine skamlæber så min klit bliver blottet for ham, og tog tuben med intim olien, hvorefter han begyndte at smøre min klit ind. Da han var færdig med min klitoris tog han en ny klat på fingeren, og begyndte at smøre indgangen og lidt op i mig, inden han til sidst smurte ægget ind og sætter det op i mig. Karsten løftede mig nu ned fra spisebordet, og gav mig et kys på kinden, og sagde til mig, at jeg hellere må se at få trusser på, da gæster kom inden for halv time, hvilket fik mig til at blive rød i hoved. Jeg kunne på det tidspunkt aldrig finde på at gå uden trusser.

Da jeg bukkede mig ned efter min g-streng, skulle jeg lige vende mig til følelsen af ægget, og det gav et sæt i mig, da Karsten tændte for ægget i det øjeblik jeg skulle til at samle min g-streng op, hvilket fik min kæreste til at smile frækt til mig, og spurgte om der var noget i vejen. Imens vi gik og dækkede bord tændte min kæreste flere gange for ægget. Da det ringede på døren sagde min kæreste til mig, at jeg bare kunne åbne så skulle han nok ordne det sidste borddækning. Det viste sig at være mine forældre, og da jeg var i gang med at give min mor et knus, mærkede jeg, at Karsten tændte for ægget, hvilket også gjorde sig gældende, da de andre gæster kom. Under hele julefrokosten legede min kæreste med mig ved at han tændte for ægget i kortere og længere tid af gangen.

Da julefrokosten var slut og vi havde sagt farvel til de sidste gæster, nåede jeg kun lige at lukke døren inden Karsten uden varsel tog mig direkte i skridtet og spurgte om jeg havde nydt dagen. Kikkede lidt genert på ham og måtte indrømme, at det da havde været frækt. Karsten gav mig et kys på kinden (stadigvæk med sin hånd begravet i skridtet på mig), og sagde jeg lige kunne starte opvaskemaskinen, så ville han gøre klar til runde to.

Igen var stemmen meget bestemt, så jeg kunne fornemme, at det ikke var til diskussion, så jeg går ud i køkkenet, startede opvaskemaskinen og gik ind i stuen, mens jeg kunne høre min kæreste rumsterede inde i soveværelset. Efter kort tid kom han ind til mig, og vi mødtes i tungekys, hvorefter min kæreste trak et silketørklæde op for sin lomme, og gav mig bind for øjnene (min første gang), og sagde til mig, at uanset hvad der skal nu, så kunne jeg altid sige stop.

Min kæreste begyndte nu at tage tøjet af mig, mens han kyssede mig rundt på kroppen. Da jeg til sidst stod nøgen i stuen førte min kæreste mig ind i soveværelset, hvor han lagde mig op ryggen i vores seng. Min kæreste tog nu nænsomt min ene hånd og førte den ud til sidsen, hvor han bandt den fast. Blev et kort øjeblik urolig, da jeg aldrig før var blevet bundet, men huskede på at min kæreste havde sagt, at jeg altid kunne sige stop, så jeg faldt lidt til ro igen. Karsten tog nu den anden hånd, som også blev bundet, hvorefter han spredte mine ben, og bandt dem, så jeg ikke havde mulighed for at samle dem mere. Kunne nu høre min kæreste rejste sig fra sengen, og tog sit tøj af, hvorefter jeg kunne høre han rodede i vores skab. Imens jeg til min store overraskelse kunne mærke, at jeg blev mere og mere våd, fordi jeg kunne mærke jeg blev tændt af hele situationen.

Efter lidt tid kom Karsten hen til sengen, og begyndte at kysse mig på munden, og sagde jeg bare skulle slappe af og nyde det, hvorefter han langsomt kyssede mig ned langs halsen indtil han nåede mine bryster, som han gav en kærlig behandling med en blanding af kys og sug. Hans rejse forsatte ned mod min fisse, som efterhånden var så våd, som den aldrig før havde været, men min kærestes kærlige kys gled lige forbi min fisse, og forsatte ned af ydersiden på det ene ben, hvorefter han vente ved min fod, og forsatte med at kysse op langs indersiden af mit ben, mens han langsomt nærmede sig min hungrene fisse, som bare ville mærke hans tunge.

Igen forbigik Karsten min fisse, og begyndte at kysse mig ned langs indersiden af det andet ben, hvor han igen vendte ved min fod og kyssede mig op langs ydersiden af benet indtil hans kys langt om længe ramte min fisse. Karsten spredte forsigtig mine skamlæber og trak ægget ud af mig, inden han lagde sig ned mellem mine ben, hvorefter han kyssede mig kærligt rundt på min fisse inden han til sidste begyndte at slikke mig, imens han kørte en finger på mit g-punkt. Hele tiden blev han ved med at køre mig på grænsen uden jeg fik lov til at komme, hvilket gør at jeg vred mig mere og mere for at hans tunge skulle forblive på min klit, når han stoppede med at slikke mig for at jeg ikke skulle komme.

Efter Karsten har kørt mig på grænsen af orgasme et stykke tid, kunne jeg mærke at min kæreste rejste sig fra sengen, og kort tid efter mærkede jeg for første gang en DILDO (rabbit dildo) i min fisse. Karsten begyndte nu, at kneppe mig indtil jeg kom, men han stoppede ikke. Da jeg var kommet for tredje gang måtte jeg bede Karsten stoppe, jeg ikke kunne klare mere ligenu, hvilket gjorde at kærsten trak dildoen ud og satte ægget tilbage op i min fisse.

Min kæreste begyndte nu at løsne mig for kun at vende mig rundt, så jeg kom til at ligge på maven med en pude under mig, så min bagdel blev løftet i vejret (skulle senere finde ud af hvorfor), hvorefter jeg blev bundet igen.

Jeg mærkede nu, at Karsten tændte for ægget, hvorefter han satte sig på hug for mit hoved, og beordrede mig til at åbne munden, hvorefter Karsten pressede sin pik ind i munden på mig og beordrede mig til at sutte det bedste jeg kunne. Jeg havde på det tidspunkt aldrig før prøvet at mine hænder var bundet, så jeg ikke selv kunne styre, hvordan jeg suttede hans pik, så hans "voldsomme" indtrængning i mund gjorde at jeg måtte hive efter vejret, da det kom som en overraskelse.

Da jeg begyndte at sutte, mærkede jeg, at Karsten tog kontrollen og begyndte at kneppe mig i munden uden jeg kunne gøre noget for at komme i kontrol, hvilket fremførte en underlig følelse i mig. Efter han havde kneppet mig i mundet et stykke tid trak han uden varsel sin pik ud af munden på mig. Han trak derefter ægget ud af mig, hvorefter jeg mærkede hans pik glide i bund i min fisse i et langt stød, hvorefter han tog et fast greb i mine hofter for at tage mig hårdt doggy indtil han er tæt på at komme. Inden han kom, trak han pikken ud af min fisse for at erstatte den med dildoen. Min kæreste forsatte nu med skiftevis at kneppe mig med dildoen og pikken, hvor han fik mig til at komme igen og igen uden, at jeg for lov til at slappe efter jeg var kommet, så gik fra den ene orgasme til den anden.

Til sidst må jeg bede min kæreste stoppe, da jeg følte min fisse simpelthen ikke kunne klare mere efter jeg var kommet rimelig mange gange. Min kæreste grinte bare kærligt, og sagde at så måtte han jo bare bruge et andet hul.

Før jeg når at tænke nærmere over hans ord, mærkede jeg en klat glidecreme som ramte min stjerne, hvilket for mig til at gispe og presse balderne sammen. Inden jeg kunne nå at sige noget, var Karsten begyndt at massere mit forbudte hul, hvor jeg kunne have svoret, at der aldrig skulle noget op, men på det her tidspunkt var jeg blevet så liderlig, at min hjerne ikke fungerede normalt, så jeg stoppede ham ikke. Før jeg viste af det, havde Karsten udvidet mig med to fingre, mens jeg bare lå med enden i vejret, og ikke kunne tænke klar pga. jeg var stang liderlig.

Få sex i dag

På et tidpunkt mærkede jeg, at Karsten trak sine fingre ud, hvorefter han erstattede dem med en lille buttplug med vibrator. Karsten for ligeså stille sat buttplugen på plads, ligesom ægget igen blev sat på plads i min fisse.

Karsten tændte nu for både ægget og buttplugen, hvorefter han igen beordrede mig til at sutte hans pik, imens ægget og buttplugen snurrede i mine huller. Efter der var gået et stykke tid med at sutte hans pik trak Karsten buttplugen ud af min numse, for derefter at erstatte den med en tynd analstav, som han langsom førte op i mig et led af gangen indtil den er helt oppe. Analstaven blev hurtig trukket ud igen, for kun at blive erstattet af en tykkere og længere analstav, som ligeså langsomt førte op i mig.

Imens lå jeg og vred mig over den splittelse, der foregik mellem mit hoved, som sagde, at jeg da ikke kan lade kæreste røre mig der, mens min krop helt havde overgivet sig til ham.

Da analstaven var kommet på plads trak Karsten igen ægget ud af mig for igen at kneppe mig med dildoen indtil jeg kom igen. Lige da jeg kom trak Karsten analstaven ud af mig, hvilket fik mig til at komme endnu kraftigere, så jeg følte hele min krop faldt sammen af udmattelse. Blev dog hevet tilbage til virkeligheden, da jeg mærkede, at Karsten satte sin pik for mit forbudte hul, og drillende spurgte om jeg havde nogle ønsker til, hvad han skulle gøre ved mig.

Var ikke i tvivl om, at han ville have mig til selv at bede om at blive taget analt, men det var grænseoverskridende for mig at sige de ord. Til sidst for jeg dog sagt til min kæreste: Karsten, vil du ikke nok tage mig analt. Min kæreste sagde bare frækt tilbage til mig: Selvfølgelig skat når du nu beder om det.

Kunne knap forstå at han fik mig til at acceptere og ligefrem bede om at blive taget analt, men min krop og liderlighed havde på det tidspunkt for længst overgivet sig til ham, så jeg lå bare og ventede med bange anelser på den smerte der evt. måtte komme, når han begyndte at trænge ind i mit forbudte hul.

Til min store overraskelse gik det stort set smertefri, og min kæreste lod mig vende mig til følelsen af at have hans pik oppe deromme. Da han havde fået pikhoved indenfor, bad mig sige, når han måtte bevæge sig.

Da jeg gav han lov til at trænge længere op, sørgede han hele tiden for med den ene hånd at nusse mig på ryggen og balderne, mens han langsomt trængte længere og længere op i mig lidt ad gangen. Da han til sidst var helt oppe, holdt han pikken i ro og sagde, jeg skulle sige til, når jeg var klar.

Da jeg sagde han godt måtte forsætte, begyndte han ligeså stille at kneppe mig bagi, mens han hele tiden var opmærksom på mine signaler, imens han langsomt øger tempoet indtil jeg til sidst mærkede han kom bagi mig. Min kæreste faldt herefter udmattet sammen over mig, stadigvæk med pikken oppe i mig, mens han kyssede mig i nakken og bag øret.

Efter lidt tid rejste min kæreste sig op, og jeg mærkede, hvordan han forsigtigt trak pikken ud af min ømme røv, hvorefter han begyndte at løsne mig. Da han havde bundet mig løs, lagde han sig ned og nussede mig indtil vi faldt i søvn.

Næste dag forløb normalt med at vi stod op sammen, gik i bad og spiste morgen sammen som om intet var sket dagen før. Da vi ikke havde nogen planer for resten af dagen foreslog min kæreste, at vi hev vores madrasser ind på stuegulvet og så film/serier sammen, hvilket jeg var helt med på. Min kæreste spurgte om jeg så ikke hentede vores madrasser, så vil han gøre klar i inde i stuen, hvilket var fint for mig.

Da jeg kom ind i stuen med vores madrasser så jeg Karsten har smidt bukser, så jeg gik tilbage ind i soveværelset og skiftede tilbage til natkjole, hvorefter vi for lagt os godt tilrette under dynen.

Karsten tændte nu for filmen, og her fik jeg mit livs overraskelse, det viste sig, at den FILM som Karsten havde sat på var en VIDEO optagelse af aftenens forløb fra det øjeblik, hvor han førte mig ind i soveværelset med bind for øjnene, til han faldt udmattet sammen over mig efter at have kneppet mig analt.

Han havde simpelthen sat vores videokamera til at filme hele forløbet vel og mærke direkte mellem mine ben så der ikke var overladt noget til fantasien. Jeg lå nu og så hele forløbet fra aftenen før, mens min kæreste lå og nussede og kyssede mig i nakken. Ligesom hans hånd også engang imellem var nede og kæle for mig uden på mine trusser.

Da "filmen" var slut, var jeg simpelthen blevet så liderlig at vi flåede tøjet af hinanden, og så kan I jo selv prøve at gætte på om min kæreste fik lov til at tage mig analt igen ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.