Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm og sol rig eftermiddag og Jeg havde fri. Jeg sad og kiggede ud af vinduet. Der var stille udenfor, Så Jeg rejste mig og gik ud i køkkenet for at lave mig noget koldt at drikke. Mens jeg stod i køkkenet ringede telefonen. Det var Pernille min veninde, som ville høre om jeg havde lyst til at gå på Cafe senere på dagen.
Jeg tøvede lidt men gik til sidst med på den. Vi aftalte at mødes kl. 18,30 så jeg havde nogle timer for mig selv. Jeg tog et langt varmt karbad og jeg tog min altid lystne ven med. Efter en tids dejlig ophidselse og leg, gjorde jeg mig færdig, og stod op.
Jeg hentede mig et glas vin, satte musik på og begyndte at lægge makeup og sætte hår. Jeg tog mig god tid for I aften kunne jo blive den aften jeg skulle møde ham. HAM DEN ENESTE ENE . Da det var overstået hoppede jeg i min nye sommer kjole, og som prikken over I’et. Tog jeg et par strejf af min bedste parfume på.
Jeg kiggede mig i spejlet på vej ud af døren. Og sagde til mig selv ”hvordan kan en dejlig pige som jeg forblive single?” Jeg følte mig enormt sexet, og min selvtillid sagde at intet kunne slå mig ud.
Mine tanker blev hurtigt afbrudt da jeg opdagede at jeg var forsent på den. Jeg styrtede ned ad trapperne, men bussen var lige kørt. Der var intet andet for end at hoppe på cyklen. Da jeg endelig nåede frem var Pernille der ikke. Jeg besluttede mig for at sætte mig ind og tage en drink, mens jeg ventede på hende. Hun kunne jo være forsinket.
Da jeg havde bestilt satte jeg mig ved et bord tæt på vinduet så jeg kunne se hvis hun kom.
Pludselig da jeg sad fordybet i mine egne tanker hørte jeg en stemme: ”undskyld må jeg sætte mig her?” Jeg kiggede op og så lige ind i de mest vidunderlige øjne jeg nogensinde havde set. ”Øh ja selvfølgelig ” fik jeg fremstammet. Der gik ikke længe før vi faldt i snak. Han hed Henrik, var IT-ingenør og var fuldstændig uimodståelig. Han var høj havde mørkt bølgende hår, klare grønne øjne. Man kunne se han trænede
På hans spændstige røv og hans flotte kropsbygning. Der var noget anderledes spændende , magisk. over ham der frembragte en dunken i mit skød. Vi faldt hurtigt i snak, og da vi havde delt et par flasker vin, og fortalt livshistorier, lukkede Cafeen. Stemningen var høj og flammende. Vi var begge meget tændte, og vi blev enige om at gå hjem til mig. Vi satte os på gulvet i den store stue og jeg hentede en flaske vin. Stemningen steg og mine tanker kredsede om hans lem. Det kriblede i underlivet på mig. Henrik rykkede tættere på. Han viskede i øret på mig: ”skal vi lege?” Jeg smilede .
Han tog hårdt fast i mig. Jeg var våd og klar. Han skubbede mig ind i soveværelset og over mod sengen, Jeg kunne ikke gøre andet end at adlyde. Han tog tøjet af mig, bandt sit slips for mine øjne og skubbede mig ned på sengen. I et par minutter der føltes som timer, kunne jeg hverken høre eller mærke ham. Men så begyndte han at sutte mine bryster, massere, nappe og bide i dem. Jeg mærkede hans hånd kæle for min våde kusse, forsigtigt stak han to fingre ind i min stramme Fisse og kælede med den anden hånd for min opsvulmede klitoris. Han stoppede pludseligt og vente mig om på alle fire, han klaskede mig hårdt i røven. Jeg greb mig selv i at nyde behandlingen. Det var enormt pirrende at være i hans magt og uden indflydelse på følgerne. ”Er du liderlig nu? ”. ”Ja, Ja ”. Jeg ønskede sådan at mærke ham trænge ind i mig
”Ta mig, Ta mig NU”. Skreg jeg. ”Er det Pik du vil ha så skal du få det”. Han hev sin Pik frem. Stor, rank og fuld af lyst.
Jeg gispede lidt ved synet. Den var stor meget stor! Havde jeg overhovedet plads nok til et rumme den? Henrik så min reaktion. ”Bed mig ikke om at stoppe nu jeg er slet ikke begyndt endnu”. Hviskede han. Mit underliv var ved at eksplodere da han langsomt trængte op i mig, min Kusse slog gnister af fryd. Det varede ikke længe før jeg eksploderede i min første orgasme. Han tvang mig til at sætte mig overskrævs på ham og ride ham. Jeg satte mig på ham og lod mig glide ned over hans dejlige uforløste Pik. Jeg kunne se at han nød det i stride strømme og jeg havde aldrig lyst til at stoppe, men lige som jeg havde tænkt den tanke flåede han mig af, og førte mig langsomt, men bestemt ned mod hans velopstemte lem. ”Ta` mig i munden NU!” Beordrede han mig og jeg adlød med glæde. Så jeg lagde mig på knæ og tog hans flotte, store, Pik i munden. Jeg suttede, sugede og bearbejdede ham lystigt. Jeg kærtegnede denne dejlige stive Pik med tungen, og lod den spille mod hans Pik hoved. Nu var han lige ved at komme. Jeg holdt inde i et kort øjeblik, og kiggede drillende op på ham, og gav ham derefter alt hvad jeg havde, og i en voldsom bevægelse stødte han pikken helt ind i min mund, Jeg mærkede min mund blive fyldt med hans varme sæd. Jeg sank hurtigt, men nogle dråber banede sig vej ned mellem mine bryster, som han greb hårdt fast i før han rettede sig op. Han gled ned til min mis, og hans ivrige tunge fandt hurtigt frem til målet og begyndte at cirkle drillende rundt om min lykkeknop. Jeg holdt hans hoved som i et skruestik og jamrede højlydt. Jeg tiggede ham om at udfri sig, og da han endelig ramte plet og lod tungespidsen arbejde heftigt på det helt rigtige sted, skreg jeg i vild nydelse. Han vendte mig endnu engang om på alle fire, og jeg skød indbydende min røv imod ham, og spredte benene så der var plads.
Jeg mærkede noget koldt løbe nedover bagdelen og det gik op for mig at han ville tage mig i det bagerste hul.
Han greb hårdt fast i mine ben og spredte dem, nu borede han forsigtigt sit store lem ind i min lyserøde stjerne han stønnede højt, mens han nåede længere og længere op i mig og bollede mig i lange seje træk. Jeg opdagede hurtigt hvor dejligt det egentligt var. jeg mærkede pludselig min lille legesyge ven,
blive presset op i min Kusse, mens han tog mig i det bagerste hul. For anden gang eksploderede jeg i en kæmpe orgasme, der nær fik mig til at miste bevidstheden. Samtidig brølede han sin orgasme ud. Bagefter sank vi begge sammen i ekstase. Henrik lagde sine store stærke arme om mig og viskede mig i øret: ”lov mig det ikke er sidste gang vi leger!” det lovede jeg. Vi faldt i søvn i hinandens arme,
men jeg kan love jer at det ikke blev sidste gang vi så hinanden...
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.